Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Am un telefon Samsung Galaxy J5(2017) si am observat acum cateva zile ca daca aproprii un obiect (mana, birou etc) de senzorul acela de lumina din fata (cred ca e senzor de lumina. sus langa...? (mai mult)
Am cumparat Nokia 7 Plus la 1350 lei, aseara. Este un best buy?
Am si eu o problema legata de o cartela pe care am pierdut- o si de- altfel la care nu am mai platit abonamentul, iar acum am nevoie de ia si nu stiu daca o sa mi- o mai dea acum. Vreau seriozitate...? (mai mult)
Cum deblochez Contul Smart mobile de pe telefon?
Sa imi iau 3 telefoane sau 2 si un laptop?
Pot debloca cumva id-ul Apple dacă nu mai am numărul de telefon cu care am făcut contul? PS Telefonul merge perfect și așa DAU FUNDA!
Bune TPU, am nevoie de un telefon la un buget redus pana in 700 lei la mana a 2- a desigur am gasit ceva bune dar nu stiu ce sa aleg! Samsung Galaxy J5 Sau Samsung Galaxy Note 3 Din cate am auzit...? (mai mult)
Se merita diferența de preț (500 lei) intre Xiaomi Redmi S2 si Xiaomi Mi A2?
Salut tuturor, in bara de sus a telefonului (Samsung Galaxy A 5 SM- A500FU 2016) imi apare un semnal cu un ochi care apare si dispare dupa cateva secunde, stiu ca este o functie inteligenta care- ti ...? (mai mult)
Salutare. Vreau să îmi cumpăr un nou telefon. Aș vrea să fie cu sistem de operare Android dar să fie bun, să țină și bateria. Ce telefon îmi recomandați și de ce?
Astazi mi- am scapat telefonul in apa. Telefonul merge, la inceput nu a mers difuzorul si nu se auzea nimic dar am suflat in el si acum merge perfect. Dar ce nu merge este butonul de deblocare...? (mai mult)
Am o intrebare...deci, de curand mi- am luat un iph 8 (nou) si a inceput sa imi vajaie difuzorul de sus cand ascult ceva audio, vreau sa il duc la garantie, dar m- am uitat la performanta ...? (mai mult)
Câți GB de memorie ocupă Android 8 Oreo pe un Samsung A6 Dual sau pe orice alt smartphone?
Iphone 8 plus la 699 de dolari sau Iphone XR la 749 de dolari? Dau funda! As vrea sa stiu.
Are cineva modelul acesta de telefon? https://www.emag.ro/telefon- mobil- allcall- s1- 5- 5- inch- 3g- dual- sim- quad- core- 2gb- ram- 16gb- 2xdual- camera- 5000mah- black- allcall- s1- black/pd/DZGVMVBBM/?gclid=Cj0KCQjwof3cBRD9ARIsAP8x70O89EQVeujXQNwZr24sY8gElnWpx_IJ1_9MrEtlCVKKuPBBlNz06
Merita acest telefon? Este bun pretul pentru ce ofera? https://www.hihonor.com/global/products/smartphone/honorplay/
Care iphone este mai bun la pret si la restul.estc. Iphone SE la 349 de dolari sau Iphone 7 la 449 de dolari? Care ii mai bun?
Nokia 6 2018 sau Motorola g6 plus? Sau altceva sa găsesc la oferta pana in 1000 lei? Vreu măcar un snapdragon 625 sau ceva echivalent iar in rest si fie echilibrat
Va rog ajutati- ma. Am un Samsung Galaxy S8 si cand ajunge la 25% daca nu- l bag la incarcat se descarca foarte repede si sare chiar peste procente de exemplu ieri din 25% s- a facut instant...? (mai mult)
Salutare, am un Huawei nova 2017 ii spart senzorul dar functioneaza perfect. Dar problema este ca incarca doar daca tin apasat tare senzorul cu degetul. Ajutor?
Telefonul incarca doar daca tin cu degetul apasat pe el? Ajutor dau...?
Am un telefon Sony xperia C5303 și mi se închide singur. Bateria ține destul de mult timp și aș vrea să- l mai păstrez. Când o să am bani suficienți o să- mi iau alt telefon. De ce mi se închide...? (mai mult)
Îmi pâlpâie ecranul telefonului. Nu l- am scăpat niciodată, nu l- am ținut la umezeală. Chiar nu înțeleg de ce face așa. Are husă, folie de sticlă. Nu are niciun mod de economisire al bateriei...? (mai mult)
Se mai merita sa imi achiziționez iphone 5s sau SE? As vrea un Telefon mai mic care sa il strecor in ghiozdanul de la școală sa nu se observe. Se mai merita?
Mi-am zgaraiat smartphonul intr-un colt al ecranului, l-am pus in buzunar cu cheile si se observa, vreau sa intreb, va afecta ceva displayul, nu se vede?
Dacă după ce vorbeam cu cineva pe snapchat dintr-o data apare ca trebuie sa aștept sa ma adauge(ma adăugase înainte) înseamnă ca mi-a dat block?
De ce cand vreau sa comand iphone XR din USA imi zice ca nu sunt disponibile. Oare de ce?
E adevarat ca Telefoanele Samsung, Gen: S7/S8 poate benficia de Garantie si pe Baza IMEI- ului? Cativa bisnitari de pe olx vand astfel de telefoane pe olx. Fara nici un act, Dar "Noi" si sustin ca Telefoanele...? (mai mult)
Cum pot folosi telefonul ca pe un Calculator?
Vreau sa- mi achizitionez un telefon buget 1.500 Lei, am de ales intre Huawei P20 Lite si Huawei mate 10 lite ( 60- 70% din timpul utilizarii ma joc, 20- 30% Youtube, 0- 10% retele de socializare,...? (mai mult)
Recent, mi- am dat brick la telefonul Samsung Galaxy S3 Mini. Are cineva un cod de serie pentru S3 mini? Că la mine sub baterie nu e niciun sticker pe care scrie codul de serie ( Serial Number...? (mai mult)
stie cineva dintre voi unde as putea descarca un stock rom pentru Allview x4 soul mini s?
Știți cumva dacă Samsung Galaxy J7 2017 are integrată funcția Bixby? Și încă un lucru, care telefon credeți că e mai bun Samsung Galaxy J7 2017 sau Samsung Galaxy A6 2018? Vreau...? (mai mult)
Imi puteti spune parerile voastre despre: Samsung A8 2018, Iphone 8, Iphone 8 plus, Samsung Galaxy s8/s9?
Iphone sau Samsung? Care este mai bun? Eu acum am un Iphone 6 si nu sunt chiar asa multumita de el, nu stiu, imi place dar nu asa mult. Ce telefon imi recomandati? Tot iphone sau Samsung? Si ce telefon?...? (mai mult)
Cum pot șterge un cont de yahoo de pe telefon?
Apple watchul se poate conecta și cu Android?
Am o întrebare. Iphone 6 are amprentă?
Samsung galaxy a6 plus sau Samsung galaxy a8? Voi ce ati alege? De ce?
Ce Apple watch sa aleg? Series 3 sau series 4.Series 3 costa 279 de dolari iar series 4 costa 399.Care este cel mai bun la pret si la celelalte?
Salut, Samsung galaxy j4 2018 este rezistent la apa?
Merita sa dau p9 lite 2017 pe un j5 2017 sau a6 2017?
In urma cu o luna mi- a inghetat brusc telefonul (Samsung galaxy s7) si mi- am schimbat softul la un service. Problema este ca de atunci nu am mai primit update- ul la Android 8.0, versiune ce ...? (mai mult)
Dețin un Samsung note 8, iar s-pen-ul ă ramas blocat înăuntru, nu mai face clik-ul acela. Cum sau cu ce l-aș putea scoate? Ajutor!
Ce sa aleg dintre Xiaomi MI NOTE 3 si Nokia 8?
Ceva păreri despre j5 2017 si a6 2017 îmi puteți oferi?
Sunt in Franța. Si as dori sa aflu ce cartela este cea mai buna aici. Ma intereaseaza mai mult datele mobile. Multumesc
Cam in cat timp ar veni Un iphone de pe site-ul official Apple Din America?
Se poate localiza un telefon inchis?
DAU FUNDAAA! Salut tpu.Am o problema cu telefonul.Am iphone 6s si cand il pun la incarcat, nimic.Cand este stins complet se incarca, insa nu cu toate incarcatoarele.O fi vreo problema cu mufa? Eu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!