Pot duce la amanet un telefon (Huawei P Smart 2019) cu ecranul spart, restul componentelor fiind in stare buna. Mi-l primeste sau bat druml de pomana?
Salut. Am vazut mai nou pe unele carduri de memorie pentru telefoane (sau nu numai) scrie Canvas. La ce anume se refera ca face sau ajuta? Mersi.
Cât costă schimbarea geamului de la S22 Ultra? Ms fundă. Sunt în Italia eu.
Ce telefoane au bandele 5G NR N257 și N258? Ms fundă.
Salut, am un card micro SD in telefon cu o memorie de 29 de GB pe care am ocupat 21 din ei cu videoclupuri si 7MB am un fisier numit Android (cred ca am facut o copie a sistemului pe SD acum mult timp...? (mai mult)
Daca vreau sa fac rata la flanco pentru un iPhone 14 pro max, pot sa platesc in mai multe rate decât 18? de exemplu 60 de rate
Buna ziua. Ce parere aveti despre Honor 90? Comparativ cu gama Motorola
Buna! Are cineva acest tip de expressor? https://carrefour.ro/produse/espressor- tchibo- cafissimo- easy- 15- bar- 650ml- 1250w- rosu- negru- 60- caps- 19- 41505653 Se gasesc mai multe tipuri de capsule...? (mai mult)
Cum pot recupera nr meu de cartela?
Când vorbesc la telefon, mă caută altcineva pot să văd cine mă caută?
Cum este posibil ca amprenta telefonului sa nu mai functioneze deloc. Am amprenta laterala la butonul de power off/on. Am dat in restart Si tot nu merge. Cand am intrat in setari sa sterga amprenta nu ...? (mai mult)
Salutaree! Am o intrebare la voi care stiti si ma puteti ajuta : Am iphone 11, cand ma suna cineva pe apel normal nu il aud deloc ori de cate ori ar suna, eu daca sun il aud, pe whapp daca ma suna...? (mai mult)
Salut, Am două întrebări? 1. Daca azi am făcut două comenzi de a21s https://telefonultau.eu/telefon- mobil- samsung- galaxy- a21s- a217- dual- sim- 32gb- 3gb- ram- 4g- blue?rating=1#review și ...? (mai mult)
Salut..as vrea un sfat In 11 septembrie vreau sa ma duc sa imi iau un tel in rate si nu stiu ce sa fac ca salariul il iau in 25 iar daca scot tel in 11 luna viitoare vine in 11 platesc Pot alege in ce...? (mai mult)
Ce părere aveți de părinții care le cumpără copiilor telefon fara internet ( și nu din cauza banilor)? Am doua colege de clasă (liceu) ce au doar telefoane simple, din alea super ieftine. Mi se...? (mai mult)
Urmeaza sa il cumpar. Este bun? https://telefonultau.eu/telefon-mobil-samsung-galaxy-a21s-a217-dual-sim-32gb-3gb-ram-4g-blue/
Buna ziua, vreau urgent sa aflu unde este locatia unui numar de telefon, aveti idee cum pot sa il gasesc? Este vreo aplicatie sigura? Multumesc
Bună seara, pot recupera un nr de telefon care a expirat perioada de grație și mi- a luat nr, am sunat și am spus adevărul că nu am reîncărcat am uitat și mi- au spus ca nu se poate, m- am ...? (mai mult)
Pot sa duc nu iphone 5s rupt (si spart si rupt) la iphone pro cluj?
Ce parere aveti de un a14 5g pentru mama de serviciu?
De ce cand apas pe o literă de pe tastatura iPhone mi se pune de mai multe ori? Cum pot rezolva asta?
Sunt de ani buni la cartela la Vodafone și as vrea sa trec la abonament, ce telefoane sunt decente ca și pret/servicii oferite în limita a 3000 de lei? Țintă ar fi jocurile, deci as avea nevoie ...? (mai mult)
De ce iPhone-urile au avut mereu o autonomie mai mică a bateriei decât cele cu Android?
Salutare TPU, in opinia dvs care telefon este mai bun pentru poze? Motorola Edge 30 Neo sau Xiaomi Redmi Note 12 S
Salut! Este noul Raspberry pi 5 bun de ceva sau nu? Poate fi un phone replacement? Cum este noul procesor al lui Pi 5 fata de un snapdragon 8 gen 2?
Salut TPU! Vreau să îmi fac un canal de Youtube, dar nu îmi apare să postezi clipuri. Îmi arată niciun canal.Cum pot adăuga unul?
Salut, am o camera wi-fi dar s-a auzit un plic și nu mai merge, cum îmi dau seama daca mai merge? Urgent va rog părerile
Daca cumpar o cartela Pre-Paid, din aia cu 3-5 euro, dupa ce expira datele, daca nu mai o reincarc, mai pot fi sunat/ sa primesc mesaje?
Salut, vreau sa cumpăr telefon de black Friday și nu prea sunt hotărât, Samsung a54 sau xioami redmi note 12 pro, poco f5 sau Motorola edge 40, ce sa aleg?
Salut TPU, buna seara, ce mufă de alimentare avea telefonul" Vertu Signature"?
Salutare, Sa încep cu începutul, eu am tastatura fărâmata la laptop și folosesc tastatura și mouse USB, mai devreme am schimbat windows la el cum fac de obicei după 4- 5 ani și după ce am ...? (mai mult)
Buna ziua! Recent mi- am achizitionat un Samsung A54. Insa am o problema. Nu stiu daca e de la telefon sau casti, doar ca am o pereche de casti wireless Sony WH- CH510B, care nu se conecteaza la telefon,...? (mai mult)
Seria s20 va primi one ui 6? Ar fi super.
Bună ziua. Sunt conectata la watapul sotului meu cu watap web.cu telefon meu. Pana acum am văzut toate convorbirile. De 2 zile primesc notificari dar nu mai pot sa vad deloc watapul lui. Care este...? (mai mult)
Cum pot adăuga RAM la un smartphone?
Salut. Ce părere aveți despre acest telefon? Telefon mobil Motorola Edge 40 Neo, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Black Beauty 1. E bunt pentru gaming? 2. In cate fps duce fornite și pubg?...? (mai mult)
Ce parere aveti de ios 9 pe iphone 6s?
Am bagat de mai multe ori parola gresit pe Instagram iar acum tot incerc sa o introduc pentru ca mi- am reamintit care e cea corecta si tot nu- mi merge, imi spune sa incerc peste cateva minute! Ajutati-...? (mai mult)
Cum fac downgrade de la one ui 5.1 la 5.0 pe a12? Sunt la zimnicea iar laptopul este la Bucuresti. Ce sa fac? A12 merge foarte greu pe one ui 5.1
Salutare! Am un prieten care a format codul *#21# și acolo îi spune ca toate apelurile sunt redictionate, asta înseamnă ca toate apelurile lui sunt interceptate de către cineva?
Salut, am o problema, am găsit o alternativa a aplicației Youtube și acesta este FreeTube și după ce ma conectez cu contul în aplicație îmi apare, Sorry, you can't access YouTube for Mobile...? (mai mult)
Ce aplicații alternative ale aplicatiei Youtube pot folosi?
Dacă pe încărcător scrie "5V or 9V" și telefonul are 5V o să se strice sau încărcătorul dă cât cere telefonul și nu bagă tensiunea mai mare în el?
Mi- a aparut mesaj pe telefon mai inainte cum ca imi spune googleul ca mi- e amenintata securitatea si se recomanda dezinstalarea imediat si am dat pe dezinstalare, atunci e tot ok, nu am de ce sa imi...? (mai mult)
Cum aflu daca am avut apeluri dupa ce dezactivez functia mod avion?
Salutare! Am un iPhone 14 Pro Max de aproape 4 luni, iar bateria îmi ține undeva la 9 ore și un pic dacă stau doar pe aplicații de socializare și puțin pe ceva joc iar dacă vorbesc pe apel video...? (mai mult)
Salut, am un Samsung A54, 5G, Android 13. Aș vrea ca în momentul când sunt active, să- mi apară în bara de stare, iconurile de la bluetooth și NFC. În Android 10, asta era o chestie normală....? (mai mult)
Salut! Imi puteți recomanda o versiune a aplicației Youtube pentru android 5.1.1.
Salut! Ce este telefonia mobila virtuala? P.S. Nu pot confirma mailul, nu-mi trimite link-ul.
Salut. mmWave în Italia este și pentru telefoane? Sau este doar FWA(Fixed Wireless Acces)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.