Am un p9 lite 2016 si nu-mi dau seama de ce nu mi se afișează notificările pe ecranul de blocare daca am schimbat tema telefonului.
Ce telefon face poze foarte bine? Eu am Samsung S7 si nu sunt mulțumit de pozele de pe fata datorită funcției "portelan ".
Cum pot sa măresc imaginea atunci când fotografiez la telefonul Samsung galaxy j5?
Salut, am un iphone 7 care de la un timp nu a mai functionat deloc, nu se mai aprinde si nici nu se mai incarca.L- am dus la flanco si de- acolo l- au trimis in service.Azi am fost sunat si mi s- a spus...? (mai mult)
Cât rezistă un Iphone in timp VS Cat rezistă un Android in timp. Raspundeti-mi va rog.
Se poate folosi pentru încărcare la o tabletă ODYS (THOR10_PLUS_3G) un încărcător de telefon Samsung E1200? Fundă! :)
Buna, mi-am taiat prost cartela si nu mai merge, ce pot face, va rog ajutati-ma?
Hei! Am nevoie de păreri. Ce ați alege dintre iphone 5s și Samsung galaxy J5 2016 și de ce?
Ce sa fac ca sa am spatiu pe telefon? Tot se umple memoria fara sa descarc ceva sau sa fac video- uri sau poze...Se umple singura. Am sters 2 aplicatii pe care nu le folosesc dar degeaba ca s- a ...? (mai mult)
Salut, am un iphone 7 care de la un timp nu a mai functionat deloc, nu se mai aprinde si nici nu se mai incarca.L- am dus la flanco si de- acolo l- au trimis in service.Azi am fost sunat si mi s- ...? (mai mult)
Ce camera mini imi recomandați până în 100 de lei? Overfly portable sq11 hd Asta este buna?
Va rog ziceti-mi cea mai protectoare husa pentru Iphone X si Iphone 8 plus si pentru s9 Plus.Sa fie maxim până în 50 de euro. Va rog raspundeti-mi.
Stăteam pe telefon și aveam căștile puse. Am fost sunat și am scos căștile ca să vb (asta fac de fiecare dată când mă sună cineva și am căștile). După ca am închis am vrut să pun la loc...? (mai mult)
Telefoanele de la digi sunt decodate? Merge cartela de la Orange?
Salutare! Nu stiu de ce când ma suna cineva îmi spune cu voce tare robotul numele apelantului, cum dezactivez opțiunea la iPhone? + atunci când fac screenshot nu îmi mai apare poza făcută pe ...? (mai mult)
La aplicatia aliexpress imi spune ca nu o pot descarca pentru ca imi interzice controlul parental. Care e solutia?
Am reincarcat 3 euro pe cartela Orange si mi s- a activat automat optiunea cu 3 euro. Cum fac sa primesc creditul inapoi? Nu stiu ce mesaj sa trimit la 321, iar in selfcare imi arata ca nu e nici o optiune...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un raspuns urgent ma puteti ajuta? Am un j7 a fost in service i- am schimbat display- ul acum 2 saptamani. L- am scos si ieri seara din neatentie l- am scapat din si s- a desprins display-...? (mai mult)
Am un telefon Allview soul x3 lite. Am incercat cu vreo 15 programe sa il rootez (pentru a instala un rom) dar niciunul nu a functionat. Ma puteti ajuta?
Sa imi iau Iphone? Se merita?
Am un Samsung Gakaxy 2016 și nu îmi mai citește cartela SIM. Ce ar trebui sa ii fac?
Salut la toti, imi puteti spune ce aplicatii pot folosi ca sa transfer fisiere din pc in iphone (in afara de; iTunes si Tunes Go)? Multumesc
Daca imi place modul portrait la iphone 8 plus si iphone X sa mi-l iau.imi Plac efectele. Ziceti-mi ce sa fac.
As vrea sa cumpar unul dintre cele doua telefoane. Ce ma sfatuiti? Telefon mobil Xiaomi Redmi 5A, Dual SIM, 16GB, 4G, Grey sau Telefon mobil Huawei Y6 2017, Dual SIM, 16GB, 4G, Grey
Apare pe ecran daca activati cautarea de retele wifi aplicatiile si serviciile pot sa caute in orce moment retele wifi chiar daca conexiunea wifi este oprita
Cod de deblocare retea A5 2017?
Ce parere aveti de telefonul Nokia 2?
Cine mă poate ajuta să activez un iPhone? Am uitat parola de la iCloud
Am un Samsung S9+ de 5 luni de zile si de azi a tot inceput sa isi dea restart aiurea si sa isi opreasca anumite aplicatii din sistem, doar eu am problema oare sau mai e cineva? Mentionez ca...? (mai mult)
Vreau sa scot un cos de siguranta de pe un Lenovo, cum fac?
Care Combinație de Telefoane este mai bună. 1.https://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/3451348/ O sa le iau de pe Olx si pretul o sa fie mai mic. 2.https://www.pcgarage.ro/vizualizare-...? (mai mult)
Am o intrebare.Ce sa aleg? Iphone 8 plus sau Google pixel 2xl? Dau Funda! Răspundeți cat mai repede va rog!
Am o tableta Samsung Galaxy Note 10.1 GT- N8000 si am o problema cu ea, poate ma puteti ajuta. Cand o aprind imi apare Sigla ei adica :'Samsung Galaxy Note 10.1' si de acolo mi se blocheaza...? (mai mult)
Dacă am avut o cartela reîncărcabilă la Vodafone și am pierdut-o mai pot recupera acel număr de telefon?
Iphone X sau oneplus 6. Ce sa aleg?
Am achizitionat recent (de 4 zile) un Huawei P20 Pro, a aparut o zgarietura pe senzorul de amprente si dintr- o data nu mai merge (dupa ce am avut timp de 3 ani telefon cu amprenta trecut prin multe belele)....? (mai mult)
stie cineva cum pot sa imi schimb ip-ul de la telefon?
Poate pare cam trasa de coada comparatia, dar intre un Huawei mate 10 pro si un mate 10 lite, care este cel mai bun ca si raport pret calitate? Nu sunt un cunoscator si nu as putea spune ca imi dau seama...? (mai mult)
Digi sau Telekom?
Cum pot reseta telefonul la datele din fabrica fara a pierde pozele, contactele si mesajele? Stiu ca toate fotografiile si contactele pot fi trecute pe alt dispozitiv si sa le pun inapoi dupa aia, dar...? (mai mult)
Am un iphone6S de cateva luni, iar sora mea mai mica s- a jucat pe telefonul meu si mi- a sters contul de icloud din telefon si mi- am uitat si parola si mi- am facut 2 conturi doar ca mi- am uitat...? (mai mult)
Cum pot ordona elementele din GALERIE la SAMSUNG GALAXY?
Ce parere aveti despre: 1. Samsung j7 2017 2.Huawei mate 10 lite 3.Samsung A6 4.Huawei p10 lite Pe care sa-l aleg? Ma intereseaza camera, sa faca poze bune.
Imi poate explica si mie in ce consta senzorul Gyroscop de la telefon? De exemplu Sony Xa2 nu are. Am inteles ca, conteaza doar in jocuri sau si faza cand vorbesti la telefon sa se inchida ...? (mai mult)
Iphone 7 sau 8?+argumente!
Bună TPU, avusem un telefon Samsung Galaxy J5 2015 2 ani de zile și tata avea un Samsung galaxy s8(cica il luase prin nu stiu ce contract si il luase mai ieftin si platise in fiecare luna nu stiu cum,...? (mai mult)
Ce accesorii imi recomandați pentru un Telefon?
Am de ales intre j5 2017 si S6 edge...care este mai bun? Si de ce?
Dacă am fost toata viata mea utilizator de Android pot sa trec pe Ios?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!