Care este mai bun Samsung s7 edge sau iphone 8 plus? La Camera,ecran,gaming,baterie, etc? Raspundeti-mi va rog.
Am un telefon a5 2016 si sunt momente cand de la 100% se face instant 90% cum pot sa remediez?
Dau funda! Ce telefon in buget de 800 lei Recomandati? Nu neaparat nou dar nici spart, etc. Mersi
Salut, iti poti face cont de Instagram sau Facebook de pe bluboo s8? Sau iti trebuie telefon mai performant de atat? Mulțumesc
Cartela PrePay Telekom poate fi incarcata folosind cod paysafe? De ce intreb : Un paysafe costa 25 de lei la magazinul din colt, in timp ce pentru o cartela telekom trebuie sa dau aproximativ 35...? (mai mult)
Am un telefon Samsung J5 si nu mai incarca, problema de la telefon din chestia aia in care pui incarcatorul cred ca s- a stricat deoarece la alte telefoane merge incarcatorul. Intrebarea mea este daca...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu de unde pot face rost de o fata de Samsung a8 decat geamul fara display si spatele tot la fel decat geamul...
Am o mica problema despre telefonul meu Huawei. Atunci cand e inchis, scade bateria, De exemplu, era 75%, am plecat undeva 2 ore, cand am venit sa vad cat e ora, era 45%. De ce? Si ce pot...? (mai mult)
De ce nu am semnal la cartelă?! Din greșeală am uitat codul pin la antifurt al telefonului. L- am dus la reparat si mi- a băgat Android 5.1, telefonul meu se numeste Allview p6 lire :| am scos...? (mai mult)
Am un Lenovo k6 note si nu pot sa il deschis deoarece imi cere contul google anterior care a fost pe el. Iar acea persoana de pa care l- am cumpărat nu isi mai aduce aminte. Ce e de facut? Va rog ajutati-...? (mai mult)
Daca blochezi un nr. de telefon, se blocheaza si pe whatsup? Sau pe wapp inca poate primi mesaje? Fundaa
Cum deblochez pe cineva de pe Instagram daca nu imi apare profilul ei cand incerc sa o deblochez de la utilizatori blocați?
Nu imi merge *100# pe Vodafone nu stiu ce sa fac...nu pot activa altfel optiune de 5 e? ..nu este de la telefon pentru ca am bagat cartele in mai multe tel si tot nu a mers
Am o problema cu telefonul, mai exact cu un Huawei P10 LITE.De curând acesta are o problema, atunci când sunt inițiat într- un apel sau activez datele mobile se încinge foarte tare în...? (mai mult)
Daca toata viata mea am avut doar Android.sa imi iau tot Android?
Salut tpu.Am un j3 2017 si...nu prinde internet din router asa cum trebuie.Reteaua imi arata full dar viteza de descarcare e mica.Routerul nu are nici o vina.Am incercat cu mai multe telefoane.Stiti cauza?...? (mai mult)
De ce Samsung are o camera foarte proasta pe selfie fata de Iphone? Totusi ii Samsung dar pur si simplu iti schimba fața in poza față de cum arăți
Am un Samsung j5 2017, s-a blocat imaginea pe Youtube si nu mai functioneaza nici un buton. Am încercat butonul on/off si e la fel. Cum pot temedia situatia. Multumesc
Salut tpu.Am un j3 2017 si...nu prinde internet din router asa cum trebuie.Reteaua imi arata full dar viteza de descarcare e mica.Routerul nu are nici o vina.Am incercat cu mai multe telefoane.Stiti...? (mai mult)
Mi-am scapat telefonul in apa, dar vad ca merge fara probleme. E in regula sau trebuie sa fac verificari mai amanuntite?
Daca cineva din familie detine un cont Orange si imi încarcă telefonul lunar, eu avand cartela PrePay, are desfasurator? Poate vedea cu cine am vorbit sau ce mesaje am dat?
cat mi-ar lua la un service sa decodez un j3 2017 blocat pe Vodafone Romania?
Se merita sa imi iau iphone 6s plus la 1299 de lei nou în cutie sigilate? Sau iphone 7 plus la 2000 de lei sigilat? Sau Iphone 8 plus la 2600 de lei sigilat? Sau Iphone X la 3600 de lei sigilate? ...? (mai mult)
Imi apare apare pe ecran cand doresc sa apelez un numar " Eticheta nou scanata ' si sub ea " eticheta goala " Cum pot scapa de ea? Ms
Am scapat in apa un j7 2017. L.am scos din apa imediat si dupa cateva minute l.am bagat in orez dar totusi nu il pot inchide si touchscreen.ul nu functioneaza. Mai sunt sanse sa mearga apoi?
Am un telefon Huawei Y 6 Îl pun la încărcat și pâlpâie becul roșul și de deschis telefonul nu merge Nu îmi arată nici că încarcă Decât că palpaie becul roșul Ce trebuie sa fac?
Care telefon este mai bun Huawei p9 lite 2017 Sau Samsung J3 2017
Mai am o intrebare, o continuare a celei precedente.Mi se stricase iphone- ul 7 si mi s- a cerut foarte mult sa il repar si cum nu am dat semne ca l- as repara mi s- a zis ca l- as putea schimba...? (mai mult)
Stie cineva daca este deschis astazi la wester union? Sau pana la ce ora este deschis?
Nu mi se conectează telefonul in retea cartela e pe Digi Mobil am dat sa selectez reteaua si imi scrie ca nu este disponibilă de vreo 2 zile...
Husele de tip clear view se pot purta cu folie de sticla? Vreau sa imi iau un Samsung S9.
Nu mai am același nr de tel Pentru, autentificare, l-am pierdut
Se merita sa imi iau iphone si ios?
Salut Este o modalitate de a schimba locatia de stocare a screenshoturilor facut cu telefonul? Ma chinui de vreo 1 saptamana dar nu prea am gasit nimic.
Stie cineva daca potriveste display.ul de la samsunh s5 la s5 neo? Funda*
Mi-am pus o folie de sticla pe telefon,iar nu stiu cum in coltul de jos (stanga) mi-a prins putin aer,pot remedia asta acasa, sau trebuie aplicata alta folie?
De dimineata am observat ceva pe telefonul meu, mai exact in agenda. Mentionez ca este Android si am wtp instalat. Bun, de dimineata ce mi- a venit sa imi verific agenda...? (mai mult)
Recent mi- am blocat din greseala contul google si am fost nevoită să îmi fac unul nou. Doar ca acum dacă intru in play store nu pot sa instalez/dezinstalez sau sa dau update la nimic pentru ...? (mai mult)
Salut TOI.Se Merita iphone X de 64gb Silver la 3700 de lei nou de pe Olx?
Salut, aș putea schimba locația de stocare a screenshoturilor facute cu telefonul? (Samsung Galaxy XCover 4 Android 7.0.0)
Daca ma portez la o alta retea dar deja mi-am incarcat cartele inainte de portare voi ramane cu optiunea incarcata sau va trebui sa incarc din nou? Dau funda! Multumesc mult!
Se Merita iphone 8 plus la 2199 de lei? ii nou
Buna TPU Am un abonament la Vodafone care imi expira in 2 luni, intrebarea mea este daca mai pot incarca cartela dupa aceea Funda
Am un telefon Samsung galaxy a5 2017 si bateria telefonului cand ajunge la 34% se descarca rapid, in doua ore scade cu 20 de procente, odata m- am speriat cand de la 34% a scazut la 13% in doua...? (mai mult)
Am un iph 6, am uitat codul de deblocare, ca l am avut pus in dulap si nu l am mai folosit, am incercat sa pun codul de mai multe ori si mi s- a blocat scrie iph dezactivat conectati va la ITunes,...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul iphone 6S.Il am de aproximativ 6 luni si a inceput din cand in cand sa mi se faca ecranul negru complet pentru 2- 3 secunde, apoi revine.Inca am garantie la el. Exista...? (mai mult)
Am si eu o nedumerire. Am un Huawei P9 Lite 2017. Memoria telefonului este 16 GB... totuși când intru în secțiunea"memorie&stocare" îmi prezintă detaliat în ce fel îmi este...? (mai mult)
Quad core sau Octa core? Telefonul îl folosesc pentru navigare pe internet, messenger. Nu descarc jocuri!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!