Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 1 Martie 2025 sunt:
De curand mi- am achizitionat un iPhone X, ce husa/foloie de protectie imi recomandati sa dau comanda? Vad ca piata este full de tot felul de huse si folii, unele mai bune, unele nu prea bune, cineva...? (mai mult)
Nu e chiar o intrebare, ci o nedumerire. Ma plictiseam intr- o zi si am tastat pe telefon 18 urmat de 9 zero- uri, si am sunat. Numarul s- a conectat instant si a inceput sa se auda piesa Where the wild...? (mai mult)
Am un iPhone 6 si de la o vreme nu- mi mai merge bine semnalul la wi0fi, adica este foarte slan, ca sa am full la semnal trebuie sa stau fix langa router, iar daca ma indepartez la cel putin 2- 3m, ...? (mai mult)
Cum se folosește batul pentru selfie cu fir și declanșator la telefon când vreau sa fac poza volumul se duce la maxim și nu face poza.
Buna, merita sa-mi iau iphone SE in 2018? As vrea sa-mi iau un iphone si cam pe acesta mi-l pot permite. L-am gasit pe eMAG cu 1399 lei. Ce parere aveti de el? Mi-l recomandati?
am un s7 edge si acum 7 luni l- am bagat in apa... acum se intampla FOARTE des cand il pun la incarcat imi spune ca a fost detectata umiditate. Deconectati incarcatorul... de acum 7 luni nu ...? (mai mult)
Am un abonament Vodafone optiunea ce vrei tu 6, este gen cartela, daca sa consumat nu depaseste. Daca incarc cartela cu 6 euro si activez optiunea 6 va functiona?
De ce nu pot pune Android 8 oreo pe s6?
Cum se da sonorul la s9 la mesaje sa se auda cand primesc?
Pe Youtube aveam varianta 720p ..acum am decat 480p ..telefon j5-2015 ..de ce oare?
am un telefon Samsung galaxy J7 2017 si i- am schimbat display- ul recent si din canc in cand se aude un pocnit micut din interior asta se intampla rar si de cand l- am scos din ...? (mai mult)
Stie cineva cat costa sticla pe fata si spate la un Samsung a8 2018 si de pe ce site? Dau funda
Va rog ajutati-ma! Telefonul meu iPhone 6 se stinge neincetat. Ce sa fac?
Vreau sa îmi cumpăr telefon si m-am gandit sa îmi cumpăr Huawei p9 lite 2017 ceva păreri despre el?
Mi- a cazut telefonul in apa si desi este rezistent in aceste situatii(l- am probat de mai multe ori in intervale diferite de timp si se mentioneaza si in caracteristicile sale) nu mai functioneaza...? (mai mult)
Am un telefon Allview x3 soul lite si vreau sa instalez Android 8 rootat pe el dar nu gasesc twrp sau un rom pentru el. Nu am nicio experienta cu rootatul. Ma poate ajuta cineva?
Telefoanele de la marca Vonino sunt bune de ceva? Mă interesează să țină bateria, sa se miste binișor pe net și să-i meargă touchscreen-ul.
Cand vorbesc cu cineva la telefon il aud foarte incet,am incercat sa dau volumul la maxim in timpul conversatiei si tot la fel este, am iphone 7 ma ajuta cineva?
Salutare TPU, mi- am achiziționat deunăzi un Samsung galaxy j5 2017 si as dori sa va intreb pe dumneavoastra despre cum as putea sa- mi îngrijesc telefonul ca si peste zece ani sa arate ca scos din...? (mai mult)
Am fost sunata dintr-o tara straina, cand am vazut numarul de telefon am inchis fara sa raspund. O sa platesc ceva?
Am o problema grava. Deci am un telefon care fara sa- i fac nimic pur si simplu nu merge decat la un cablu de date! Pur si simplu celelalte nu mai merg chiar daca nu- i nicio diferenta...care-...? (mai mult)
Salutari, cat pot cere pe un Microsoft Lumia 640 LTE blocat in Orange? Telefonul este perfect functional si arata bine, husa + folie de sticla. Am nevoie de bani rapid si vreau sa-l vand repede.
Va rog sa ma ajutati. Telefonul meu, IPhone 6 se stinge in continuare, probabil pentru ca intru in aplicatii mari dar nu cred ca este asta, si cand intru pe aplicatii ale telefonului se stinge. Apropo,...? (mai mult)
Cum pot bloca o aplicație de pe telefon?
Stiti cumva ce preţ a avut iphone 6 si 7 de black friday 2017? Şi ce preţ credeţi ca o sa aiba anul acesta?
Stiti cam cat ar costa o inlocuire display spart Samsung galaxy a5 2017?
Ce parere aveti despre Huawei P20 Lite? Functioneaza ok (se mai blocheaza, etc)? Nu am luat niciodata de la Huawei
Care este cel mai bun: Orange, telecom sau Vodafone?
Am si eu o problema cu j5 2017. Mi- a intrat înghețata la difuzor si acum are sunetul răgușit si se cam blochează tastele si touch- ul. Nu stiu ce sa- i fac. E luat la abonament. Dacă imi ...? (mai mult)
De ce nu imi merg actualizările de la insta-story pe Instagram? Am schimbat 2 telefoane pana acum si tot nu merge. Instagram Este actualizat in Magazin Play
Tocmai mi- am pierdut telefonul, habar nu am ce sa fac...cel mai probabil cel care l- a gasit a scos cartela din el pentru ca nu pot sa sun, ce pot sa fac sa- l recuperez? Precizez ca nu are...? (mai mult)
Telefonul nu imi mai functioneaza si nu stiu cum as putea recupera datele de pe el... Stie cineva? Pentru watsappp ce pot face? Cartela(numarul de telefon) pe care este facut contul inca o mai...? (mai mult)
Eu am cartela pe Vodafone si luna trecută am fost la Vodafone sa imi încarc cartela si mi- am încărcat cu 6 euro si mi- au băgat iei o optiune. Eu acum vreau sa imi iau cu 5 euro. Cum ...? (mai mult)
Stiti cât m-ar costa punerea unei folii protectoare de sticla pentru Huawei P10? Mai mult de 50 de lei?
Ce parere aveti despre Samsung S9 sau Samsung Note 9 sau iPhone X sau iPhone 8 Plus? Care e mai bun si de ce? Puteti sa imi spuneti si alte telefoane ce sunt mai bune la raportul calitate-pret
Pareri Samsung Galaxy A8 2018?
Am un telefon cumparat acum 2 sau 3 ani, mai exact un Samsung Galaxy S3 Mini. Nu stiu din ce an e, sau daca bateria este originala, dar bateria a fost asa de mult uzata incat de la 100% se descarca ...? (mai mult)
Utilizatori Xiaomi(sau nu), sunt telefoanele acestei firme de încredere? Rezista 2-3ani? Merita cumparate?
Am nevoie de ajutor urgent, parte de jos a ecranului nu raspunde corect, adica daca apas undeva pe ecran se atinge altceva ca si cum touchscreenul ar fi decalibrat, uneori merge bine alteori nu, de...? (mai mult)
Am 3 intrebari: 1) Un acumulator de Samsung Galaxy S3 Mini de 1500 mah cam cat ar trebui sa tina, daca stai pe YouTube de exemplu non- stop? 2)Daca as schimba acumulatorul sa iau unul de 1500 mah...? (mai mult)
Am un telefon s7 edge și am o problema la acesta se încălzește foarte tare daca stau putin pe el. Tin sa mentionez ca nu ma joc pe el și bateria se descarcă foarte repede.
Salut, ce as putea face în situația asta? Deci acum 3 luni am trimis mesaje lui Bongo, am făcut cost 102 lei chiar dacă eu am trimis doar un mesaj și restul ei și spunea ca sunt gratuite ok. ...? (mai mult)
Buna TPU. Recomandati-mi si mie niste telefoane destul de bune pana in 20 25 mil si sa fie cu camera dubla pe spate. Eu am j5 2016 si n-am plictisit de el plus ca a inceput sa mearga greu.
xiaomi redmi note 5 (varianta europeana) la 810lei este good deal? Daca nu, ce recomandati in ~800lei? https://www.quickmobile.ro/telefoane/telefoane- mobile/xiaomi- redmi- note- 5- dual- ...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum pot sa scap de acea andocare conectata? Am vazut mai multe raspunsuri aici dar la mine nu este activat daydrem acela. Cum fac sa nu- mi mai apara? Pana astazi nu mi- a aparut deloc,...? (mai mult)
Unde pot găsi telefon la abonament fără niciun leu la inceput?
Hei! As avea o intrebare. Cred ca telefonul meu a luat-o razna! De ce cand sun eu pe cineva se aude si cand ma suna cineva pe mine, nu? Ma refer, in timpul apelului.
Mai pateste cineva in perioada asta sa nu auda tonul de apel atunci cand vrea sa sune pe cineva? Daca da, este vreo rezolvare? Am un s9+ luat nou de 2 saptamani si sunt pe digi.Am incercat cu 6 persoane...? (mai mult)
Cat costa sa trimiti un mesaj din Romania cuiva din afara U.E?
Ce îmi recomandați intre Huwei P20 Lite și Samsung S8 plus? și de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?