Salutare. Ce diferențe sau plusuri/minusuri a-ti observat intre aplicațiile Maps si Maps Go la telefoanele cu Android? Mersi
Ce ați alege dintre poco x6 pro sau Samsung a55?
Salut. Cum pot sa gasesc grupuri de telegram?
Hey,am un iphone 5 și versiunea lui e de ios 10.3.4 și când dau sa instalez o aplicație îmi scrie sa instalez o versiune mai buna pentru telefon am încercat,dar na funcționat, ce sa fac?
Salut, o părere la telefoanele Apple recondiționate cu garanție și drept de retur 14 zile? Merita? Am găsit la un preț bun pe un site care dă garanție și drept de retur dar nu pune poze cu telefonul,...? (mai mult)
Bună ziua.Am descarcat aplicatia H Band pentru a- mi imperechea telefonul cu smartwatch. Aplicatia functioneaza doar partial pentru ca nu reusesc sa- mi fac un cont ( cum e normal ). Merge adresa de...? (mai mult)
Salut, fraților! Am un telefon Oppo a74 4g și de la actualizarea Coloros 13 (android 13) merge extrem de greu. Există o modalitate de a face downgrade la Android 12 sau poate cineva să- mi spună...? (mai mult)
Salut, TPU! Mă confrunt cu o problemă.Mi- am cumpărat un telefon Samsung.Am setat codul pin, l- am reintrodus, însă atunci când am vrut să deblochez telefonul, am avut parte de o mare surpriză.Nu...? (mai mult)
Daca mi- am cumparat un telefon nou anul acesta, deci cu tot cu incarcator, acum de ce nu mi se mai incarca? Imi si scrie pe ecran Se incarca lent. Il tin la incarcat de vreo 7 ore, cand mai avea doar...? (mai mult)
Va salut! Vreau sa cumpar un iphone de pe flip dar am o nedumerire la baterie, sunt 2 optiuni standard si noua, eu vreau noua dar vreau sa știu dacă o sa fie originala. Orice rasp e bine venit, ...? (mai mult)
Bună seara. Am un telefon Samsung și acum nu mai încarcă deloc. Înainte de câteva ori făcea figuri. Când băgăm cablul ba încarcă ba nu încarcă. Acum deloc. Are mufa USB C. Sa fie pinii...? (mai mult)
Stie cineva daca pot utiliza datele mobile intr-o alta tara? Sunt la Digi. Pot da vreun sms cumva la ei sa aflu?
Salutare, care poate fi cauza pentru care aplicatiile android instalate pe un smartphone nu se comporta la fel pe o tableta s9 ultra ci cu restrictii?
Salut! Am iPhone 15 Pro MAX. Aveti idee cand va fi disponibil IOS 18 pe acesta? In setari imi arata ca sunt la zi cu actualizările (IOS 17.6.1). Am vazut pe Tik Tok persoane cu iPhone 13/14 care au IOS...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Vin si eu cu o intrebare. Am pierdut un card de meniu unicredit. Doamna de la ghiseu mi- a umblat pe telefon, mi- a activat NFC, pentru aplicatia MobileBanking Unicredit si a zis ca o ...? (mai mult)
Salut! Am un telefon Samsung A13, problema este următoarea: când îl pun la încărcat la un cablu USB- C - USB- C încarca doar pe o parte, daca îl las pe cealata parte nu merge, am încercat la...? (mai mult)
Salutare, întrebarea mea este dacă nu am pc și trebuie să vină cei de la RDS să mă cableze la net se poate?
Bună ziua! Am un IPhone 8+ știe cineva cât m-ar costa sa schimb mufa, ca nu mai încarcă am schimbat și cablu și tot nu merge
Daca am cont comun cu cineva pe Facebook si discut pe messenger cu un user, acea persoana care primeste si ea notificari poate sa citeasca in acelasi timp cu mine mesajele primite? Sau doar o persoana...? (mai mult)
Merita iPhone 12 pro max in 2024?
Buna ziua, cum pot afla mumărul meu de Digi?
Salut. Daca pe telefonul meu 4G am internet aferent abonamentului 5G si fac hotspot catre un telefon care functioneaza si pe 5G acel telefon va merge pe 5G sau va face downgrade la 4G? Mersi.
Unde pot sa aflu viata bateriei la telefonul meu Samsung S9+?
Buna seara! Acum 2 ani mi- am cumparat o baterie externa Hama Fabric 10 ca sunt tot plecat si de la un timp imi face figuri incarcarea se intrerupe atunci cand imi incarc telefonul meu Samsung S9+ si...? (mai mult)
Buna ziua,din experienta voastra, ce a-ti alege dintre :iphone 15 pro si iphone 15 pro ma?
Te poți conecta pe satelit cu Xiaomi RN 13 Pro Plus 5G?
Bună ziua, am un iPhone 13 cum adaug o persoană pe Messenger la spam? Când apăs pe o persoană nu îmi apare spam îmi apare doar să arhivez sau altele
Bună ziua, am cumpărat un iphone pe rate în România și mi- am pus un numar pe abonament la telefon. Eu stau în Italia și de cand mi- am pus cartela de Italia nu mai am liniile acolo sus de semnal....? (mai mult)
Cer un răspuns de la cei cu experiență în telefoane. Vreau recomandații la un telefon cu o camera decentă care să poate poza/filma la distanțe relativ îndepărtate. Totuși vreau ceva mid- range....? (mai mult)
Salut. Am primit 4 sms-uri scam de la numerele 1762, 3717,1795,1888 Care-i faza cu acest gen de numere? Stiu ca e scam dar cum pot sa trimita de la astfel de numere?
Cum pot afla propriul număr de telefon de pe telefonul meu?
Bună! Nu mă pricep cu tehnologia sau ce ține de ea. Vreau sa îmi cumpăr o tabletă dar vreau să știu dacă pe toate tipurile de tabletă pot folosi pixul digital sau trebuie să mă uit la ceva ...? (mai mult)
Dacă îmi schimb telefonul, cartela, contul google, tot, in afara de număr, numerele de telefon blocate în vechiul telefon, se deblochează automat pe telefon și pe whatsapp?
Se deblochează automat numerele de telefon și whatsapp daca îmi schimb, telefonul, cartela dar nu și numarul, contul de google, deci tot, în afara de numărul de telefon. Trebuie blocate din...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi cumpar telefon si m-am gandit la 3 telefoane, Samsung a55, poco x6 pro si poco f6, ce alegeti voi?
Am telefon Motorola e20, nu inteleg de ce rareori îmi apare la apeluri (recente) număr de fix? Din senin... Nu l-am apelat, l-am șters. Număr de România (0252)nu din țări exotice.
Salut, cum pot trimite sms-uri anonime adică în loc de nr de telefon să apară 1752 la expeditor, am primit astfel de mesaje dar nu știu cum se fac.
Unde pot vedea desfășurătorul apelurilor la Telekom cartela pe abonament, am aplicația dar îmi arată timpul doar timpul vorbit pe categorii de telefonie nicidecum numerele de telefon
Salutare, am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta. Când sunt pe whatsapp pe apel video în fiecare seară eu las telefonul să meargă pe apel video până dimineață până în închid eu cu...? (mai mult)
Recomandare telefon pana in 1000 de lei? M- am gandit mai mult sa imi iau unul nou, am vazut si iPhone X SH la pretul de 1000 de lei dar cred ca nu merita pe langa alte marci de acum, care sunt noi...? (mai mult)
Stie cineva ce salariu are un angajat de la un magazin Orange? Ma refer la magazinele alea mici aflate in diferite orase unde se sta mai mult degeaba ca nu intra nimeni, un vanzator de la magazinele alea....? (mai mult)
De ce nu am sunet la notificări?
Cum deblochez aplicația yahoo mail pe telefon?
De cateva ore incerc sa sun la un numar de telefon fix si robotul imi spune asa: Ne pare rau dar acest numar iti este indisponibil, sorry you don't have acces to this number. Stie cineva de de, mentionez...? (mai mult)
Cum se află un nr.de telefon de pe Vodafone? Un prieten are cartelă fără credit pe ea și vrea să afle numărul.
Helo. Am un iPhone x care nu are semnal, o fi din cauza ca n-am cartela sim?
Salutare, ma gandesc sa imi schimb telefonul si sa iau ceva super ieftin de pe flip. Am un Huawei de 3 ani si a inceput sa faca figuri touchscreen ul, iar mufa de incarcare are o problema de mult, insa...? (mai mult)
Salut, am un iphone 15 nou, am dat 4650 lei pe el, nu are zgarieturi nimic urme de folosire pe el, am si cutie la el si cablu lui, cat as lua pe el la amanet? Precizez ca are 256GB
Bună ziua. Am codul PUK, dar cum îl introduc în telefon pentru că o fereastră îmi spune că telefonul e funcțional doar pentru apeluri de urgență? Mulțumesc dacă - mi răspundeți, bună ...? (mai mult)
Buna ziua! In ultimul timp primesc apeluri cu prefixul +31, iar sub numar imi scrie ca ar fi din Țările de Jos. A mai avut parte cineva de apel ca acesta? Este vreo țeapă sau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!