Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 1 Martie 2025 sunt:
Salutare TPU, am un Huawei P Smart din 2018 și aș vrea să mă joc Fortnite, am 32 de biti și aș vrea să îmi pun 64, credeți că ar merge și cum?
Urgent, am facut azi o comanda pe cel.ro si a scris ca nu a acceptat- o si am mai facut una acum si asta a mers, dar in istoricul comenzilor imi apar 2 comenzi, si nu vreau doua, vreau doar una. Cum...? (mai mult)
Cum pot sa dau print screen de pe Samsung galaxy j5?
Ce folie de protectie sa ii pun la A6 Plus 2018? Am avut in trecut una de sticla si s-a spart cu tot cu ecran si touch...
Salutare! In prezent detin un telefon mobil Samsung J5 2016 si de 3 zile a inceput sa dea crash in majoritatea jocurilor daca satu mai mult de 10- 20 de minute(se si incinde).Ce ar trebui sa fac? Chiar...? (mai mult)
Mi- am cumpărat Samsung j5 2017 SM- j530f din Italia si nu pot sa pun a doua cartela sim deoarece nu are loc în slotul de lîngă sd card dar cum am vazut pe net in video- uri ca sotul lîngă...? (mai mult)
IPhone x de 256 GB black la preț de 3400 lei este ok sau e scump? La mâna a 2-ua, starea 10/10 păreri va rog, mulțumesc
URGENT! Salut! As vrea sa cumpar un Iphone 5s, dar acesta are cont iCloud si proprietarul nu mai stie parola pentru a- l reseta.Ce as putea face pentru a sterge contul icloud? Il pot face acasa sau la...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar iphone 6 si vreau sa stiu daca pot face ultimul update de ios 11.3, cred, nu am mai avut ios, numai Android. Si ceva sfaturi.
Cum bag in convorbire alt numar?
Am un Samsung galaxy ace gt s5830i și 5 zile nu- mi functionează cartela sim.Semnal am, dar este sus un semn cu un card sim cu un semn al exclamarii pe el.Cand incerc sa sun imi spune ca reteaua mobila...? (mai mult)
am o problema cu telefonul il bag la incarcat si incarca repede cam intr- o ora e 100% cand altele stau 2 sau 3 ore pana sa incarce 100% si se descarca foarte repede. Am descarcat si aplicatii...? (mai mult)
Salut, aseara cand am scos incarcatorul din telefon, l-am tras prea tare si i-a cazut mufa. Azi dimineata am reusit sa o pun la loc dar nu mai incarca. Urgent va rog
De ce nu pot trimite mesaje de pe Orange? Imi da eroare 38.
Am și eu un telefon "Samsung galaxy a5 2017" care a avut 32 de GB, iar în această seară avea 25- 26, după a început să scadă la 17, 2 GB.Imi puteti spune ce aș putea face ca să crească...? (mai mult)
Salut, de cateva zile telefonul meu imi face figuri.Il bag la incarcat, mi se incarca putin si dupa sta (in jur de 15- 30 min) dupa se descarca.Sau imi arata ca se incarca dar nu imi arata.Ce are? Pot...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu un telefon HTC desire 526 a cazut pe jos, nu are nimic spart. Ecranul sa aprinde dar se aprinde la inceput scrie HTC si cam atat nu intra in bot.Ce pot sa fac si fara intrebari...? (mai mult)
Am si eu un telefon "Samsung galaxy a5 2017" care la început când l- am luat, avea 32 GB, iar de câteva zile am observat ca a început să scadă(25- 26 GB)Ei bine, nu m- a deranjat cu nimic...? (mai mult)
A incercat cineva telefonul Oneplus 5? Se merita banii? Prietenii imi spun ca e chinezarie si ca nu ar trebui sa il iau. Ce alegeti ca performanta intre Huawei p20 lite, Samsung A8 si Oneplus 5?
Salut, am un telefon Meizu m6s procurat din Italia. Acum sunt in Moldova si am o problema cu apelurile: primesc apeluri doar uneori, adica rareori si mesajele imi vin cu intarziere, insa eu pot apela...? (mai mult)
Deci, am venit in strainatate si mi- am activat romingul, cam 1 luna jumate n- am avut treaba si amu mi- am reactivat iar oferta si o saptamana m- a tinut ...Nu mai pot suna, nu pot trimite sms si orice...? (mai mult)
Ce smartphone sunt bune la filmat si foto, sau in general?
numele meu este Alex si as vrea sa va intreb ceva: Astazi mi- a cazut telefonul (Samsung Galaxy A5 2017) si s- a spart o parte considerabila din ecran. Acesta functioneaza aproape perfect, ...? (mai mult)
Dacă plec din România în Germania cu o cartela fără credit poate sa ma sune altcineva din România pe ea?
Salutare, am un telefon Allview P9 Energy mini, in Decembrie face 2 ani de cand il am. Recent ma uitam pe YouTube pe el si dintr- o data se inchide brusc avand bateria pe la 70%, era proaspat incarcat....? (mai mult)
Maine intr- un final cred ca merg la RCS&RDS sa imi fac abonament la un telefon iar in gama lor de pret fiind amandoua de acelasi pret inca nu m- am decis sigur care sa fie ales Samsung A6 Plus ...? (mai mult)
Salut, am un p8 iar de ceva timp imi merge internetul si nimeni nu ma poate apela si nici eu sa sun. Eu m- am gandit ca e de la cartela asa ca am trecut pe Orange dar aceeasi problema este. Eu am semnal...? (mai mult)
sunt curios daca exista o consola de jocuri care nu se strica singura, ma refer si la cele portabile si la cele pentru televizor. Prin sa nu se strice singura nu ma refer ca s- a incalzit ...? (mai mult)
Am un Nokia n73 si se incarca singur fara sa fie pus la incarcat, problema e ca nu termina niciodata de incarcat azi dimineata l-am scos de la incarcat si acum incarca fara sa fie pus la priza
Am o nelamurire. Cand sun o persoana pe DigiMobil un nr gen 0770 xxx xxx uneori imi suna pe 2 tonuri diferite. Majoritatea timpului suna normal, toate de acelasi ton. Sa fie cumva in convorbire...? (mai mult)
Am un iphone de la cineva... din Italia, si mi l- a dat un baiat care a lucrat la acel bărbat. Dar nu mai tine legatura cu el, si vreau sa- i dau resetarea dar imi cere Parola de la Icloud. Ce pot...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar o baterie pentru un Samsung SM-J500F dar gasesc doar baterie J5 J500. Intrebarea mea este, o sa se potriveasca bateria asta cu modelul acesta de telefon?
Vreo aplicație ca înregistrat iptv pe telefon?
Are cineva Allview x4 Soul Mini S de aici? Vouă va merge bine? Nu va iese din aplicații și jocuri/dispare tastatura?
Se merita sa iau un s6 edge la mana a doua cu dungă roz? Sau ce tel la mana a doua la 500 lei îmi recomandați?
Nu stiu daca e categoria buna, dar am o problema cu telefonul. Cand filmez/inregistrez se aude pe filmare un bâzâit destul de tare, iar de cele mai multe ori imaginea e perturbata de niste...? (mai mult)
Cand aveam semnal era cu cartela kosmote acum am abonament la digi și nu am semnal deloc
Am un telefon Samsung J7 2017 și este blocat. Nu știu de ce... L- am pus pe modul "Economisire baterie" și a funcționat cam 5 minute cu 0% bateria (asta s- a mai întâmplat o data, dar ...? (mai mult)
Sa iau iph 7 plus sau 8? Ce parere aveti? Este iph 7 plus masiv si nu poate fi manuit cu usurinta?
Am un LeEco Le S3 și era destul de crăpat în partea de sus în urma unor căzături. Azi l- am mai scăpat o dată pe gresie și am observat că am rămas fără colțul drept al telefonului ...? (mai mult)
Salut,am si eu o problema cu un SAmsung Gallaxy J5, i-am dat reset din fabrica,acum nu mi se mai aprinde, ce pot sa fac? Va rog un raspuns cant mai rapid
Salutare tuturor! Intre Huawei P20 LITE si Huawei Honor 10, care este mai bun din punct de vedere al performantelor si ceea ce contine (ex. procesor, fiabilitate, camera etc.)? Dar intre Huawei...? (mai mult)
Cum pot face sa se schimbe iar imaginile de pe ecranul de blocare de la Huawei P SMART?
Am schimbat cardul sim al teefonului meu in alt telefon acum câteva zile, apoi l- am reintrodus in telefonul meu. De atunci, nu pot suna/da mesaj absolut deloc. Semnal are, dar sus apare un card sim ...? (mai mult)
Exista o aplicatie in care sa iti arate daca toate piesele din telefonul meu sunt in regula sau nu? Astept răspunsuri.
Cum setez limba română la telefon..al meu este in engleză și am căutat la languages și nu îmi apare limba română...și a fost mai demult setat pe română
am cumparat un telefon de pe eMAG are 2 saptamani nu prea merge touchul si bateria seara il las la 80% si dimineata il gasesc la 5%. Are garantie dar nu e completata, pot sa il trimit inapoi?...? (mai mult)
Vreau o husa pentru Huawei mate 10 pro, sa nu- l faca gros, sa nu fie nu stiu cum. Ce vreau eu e sa- l protejeze de orice si sa fie si frumos, am avut 2 huse care il protejau foarte bine...? (mai mult)
Ce pret ar avea un iphone 6 sau 6s, din magazine acreditate gum ar fi eMAG sau media galaxy, la oferte de black friday? Va multumesc!
Ce telefon sa aleg dintre Samsung galaxy A6, Huawei mate 10 lite si Sony Xperia XA2? Sau ce telefon imi recomandati pana in 1300 lei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?