Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 1 Martie 2025 sunt:
Salut,băieți si fete! Voiam sa va întreb ce înseamna când suni o persoană şi intra căsuța vocală şi îți spune ca:Abonatul apelat nu este disponibil momentan.Mulțumesc anticipat!
Cand fac poza pe telefon ma arata cu susul in jos, de ce?
Merge sa transferi credit de pe digi pe Orange?
Se merita sa cumperi produse resigilate in special la telefoane?
Am o problema, am Samsung j7 2017 si nu am idee cum s-a activat cand vin notificări sau ma apelează cineva se aprinde tot timpul flash, cum pot sa dezactivez? Mersi
Am o mică problemă la telefonul meu A5 2017, câteodată când stau pe el puțintel mai mult (10 min), se cam încâlzește puțin cam tare(Din punctul meu de vedere), ajungând la temperatura...? (mai mult)
Salu TPU. Vreau sa imi iau un iphone 7 sau 6 plus, doar ca nou costa prea mult..si ma intreb daca este sigur sa cumpar de pe olx de exemplu, vreau sa fiu sigur ca telefonul este original si ca nu are...? (mai mult)
Am scos bateria de la telefon in timp ce el era aprins, am uitat sa il inchid inainte sa o scot.E vreo problema?
Stie cineva daca telefoanele Samsung vandute de eMAG sunt fabricate in Coreea?
Din rețeaua Telekom se poate realiza un apel către un deținător de abonament digi mobile?
Din rețeaua Telekom se poate apela un nr. digi mobile?
De ce nu am roming pe telefonn in America cu toate ca la plecare din Romania l- am activat? Dati seama ce inseamna ca nu ai comunicare intr- o straina? Am sa va dau in judecata, nu va dati seama cat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Nokia 7 plus?
Îmi poate spune careva ce provider de net este in Fierbinții de jos?
Vodafone 888 Salut, are cineva acest model de telefon, daca da sa ma anunte e vorba despre softul lui am un model identic si am mare nevoie de ajutor
Am un Samsung S7 si atunci cand primesc mesaje telefonul doar vibreaza dar sunetul nu se aude, de ce? Ce sa fac?
Salut, am si eu o problema: cand sun pe cineva nu la toti mi se aude tonul cand suna, dar daca raspunde, imediat aud, doar taraitul nu. Stie cineva care ar putea fi problema? Am Samsung galaxy s8 plus...? (mai mult)
De curand, am schimbat limba telefonului la engleza, iar apoi inapoi in romana. Auto- corectorul era activat, dar am reusit din fericire sa il dezactivez (nu il suport). Dar acum am alta problema : ...? (mai mult)
Ce telefon imi recomandati, buget de 2000 de lei? Nu vreau Samsung, eu m-am gandit la un Huawei p20 lite sau la un iphone 7 second. Voi ce parere aveti?
Stie cineva cum as putea sa pastrez un filtru de pe snapchat? Ma refer la filtrele ce sunt introduse zilnic, asa numitele "lens". Exista vreun hack ceva, o modalitate sa le fac sa nu mai dispara? ...? (mai mult)
Ce telefon sa aleg dintre Sony Xperia XA2 si Samsung Galaxy A6 sau A5?
Am nevoie de ajutor urgent... De ieri telefonul meu nu mai primeste semnal,spune ca are cartela dar e,, nerecunoscuta,, iar cand apas butoane gen volum sau wifi se aude un sunet.
Recent mi-am scos din greseala de pe telefon IPhone 6 căsuța de la email. Știe cineva o pot recupera? Va rog. Mulțumesc
M- am portat de pe cartela Orange pe cartela Vodafone, problema este ca nici dupa 6 zile de cand am facut cererea la Vodafone pentru portare nu am semnal la telefon, desi au spus ca portarea va...? (mai mult)
Cum mut pozele din galerie pe cartela sd? Am Samsung j3 2017
Am icloudul blocat.In afara sa schimb placa de baza mai e vreo soluție? Și dacă ii schimb placa de baza nu se întâmpla nimic?
Daca vreau sa cumpar un telefon in rate de la Flanco este necesar sa am carte de munca sau pot si fara carte de munca?
Poti lua telefoane la abonament gratis daca am abonament de 3 ani si peste o luna expira contractul?
Am fost de dimineata la profi sa- mi incarc telefonul si nici acum nu am primit mesaj de confirmare, tin sa mentionez ca reteaua si numarul nu sunt gresite, sa mai astept sau sa ma duc la profi...? (mai mult)
Nu mi se sterg fotografiile din telefon... le sterg iar dupa ce intru imi apar iar. Mă dispera... ajutor
Salut, am o intrebare. Am un Samsung Galaxy J5 (2017) si am observat ca astazi, dupa ce am apelat pe cineva, a stat 7 secunde sa inchida apelul, dar nu inteleg de ce. Acum vad ca nu mai are nimic, ...? (mai mult)
Telefonul meu este un Huawei Mate 10 Lite, și am o problemă: Am primit niște căști în cutie, care au partea pe care o bagi în ureche din plastic, foarte mari, care nu îmi încap...? (mai mult)
Am un telefon iPhone X de aproape 5 luni și mai devreme am văzut că starea de sănătate a bateriei a scăzut sub 99%, după ce l- am scos de la încărcat, și nu l- am ținut prea mult sau...? (mai mult)
De ce nu merge camera frontala la telefon?
Detin un j3 2016 si cred ca incarcatorul numai este bun, il incarca foarte greu pe telefon, daca folosesc un incarcator de j5 2017 ii ard bateria cumva? Va rog seriozitate. Multumesc!
IPhone 6s, iPhone 7 sau Samsung?
Hey! As vrea sa imi iau un Iphone 7 silver, de la Flanco in rate.Cine stie cat ar trebui sa platesc pe luna? Dau funda :) :) :)
Salutare tuturor, am un telefon wiko lenny3 si de cateva zile cand doreste cineva sa ma sune pe telefon suna telefonul dar nu Îmi apare apelul ca ma suna persoana respectiva ca sa ii raspun abia ...? (mai mult)
Am un Samsung a5 2016 si practic nu se aud multe sunete, daca apas butonul de volum atunci se aude sunteul, insa daca incerc sa ascult muzica, sa vorbesc cu cineva, NU se aude nimic. De la ce...? (mai mult)
Am intrat in apa cu un telefon Samsung Galaxy S8+ care este ciobit in colturile de jos... El a functionat iar dupa ce am uscat camera frontala cu un feon pentru a dezaburi camera frontala, tauch- ul ...? (mai mult)
Ma suna o persoana cu numar privat, cum pot sa aflu cine este? Ma jigneste si posteaza pe un cont de Instagram poze in ipostaze aiurea cu mine si cu alti oameni. Ar avea ce sa ii faca politia?
am o husa din silicon transparenta la telefon.Intrebarea mea este cu ce o pot curata? Am incercat cu spirt, dar mi se pare ca mai mult am inrautatit lucrurile (precizez ca am niste urme de pix...? (mai mult)
Ma întrebam dacă ma puteti ajuta cu o problema.Cat mai repede va rog! Eu de obicei, port căști la telefon.Am un HTC Desire 650 cam din toamna.Tot timpul pana acum am purtat casti(mai multe...? (mai mult)
vreau sa știu cum pot să filmez pe telefon dar sa se audă doare sunetul jocului nu și alte sunete ( vocea mea; alte sunete de fundal)?
Huawei p9 lite mini rezista la apa?
Salut, stie cineva cum se instaleaza o aplicatie sau un joc direct pe cardul sd? Folosesc o tableta Samsung Galaxy Tab A.
De unde as putea cumpara "cheita" pentru SIM? (S6 edge)
Am vazut ca telefoanele Samsung A8 2018 si A6 Plus au ajuns la acelasi, care din ele vor fi cumparate mai bine in continuare?
A cumparat cineva telefoane mobile de la Mobileexpertsolutions? Am vazut ca au super preturi si spun ca sunt noi. Multumesc.
astăzi am vrut sa fac poze sub apa așa ca mi- am băgat doar camera (am iph 7+ ) și după vreo 10 minute de la asta am deschis camera pentru a face o poza și am observat ca mi s- a uzat/aburit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?