Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 1 Martie 2025 sunt:
Fratilor, am un iPad 9.7 2018 si cand dau record la screen e totul normal, dar cand postez videoul undeva apar doua dungi negre in stanga si in dreapta videoului. Solutii? Dau funda
E ok să încarci telefonul la un încărcător de maşină care are alt voltaj şi amperaj față de încărcătorul telefonului? Câteva detalii: încărcătorul telefonului are un output de 5.0V...? (mai mult)
Atunci când îți cumperi un telefon nou mai trebuie ținut 8 sau 12 ore la încărcat? Se mai practică treaba asta?
Mi-am luat un j5 2017 de la Orange si vreau sa stiu daca are folie pe el cand il cumpar ca mie mi se pare ca nu are folie, ori e pusa prea bine.
Ce să cumpăr, iphone7/8 plus sau Huawei p20 pro?
Cineva imi cere numele de skype ca sa facem o convorbire audio de grup, dar care este numele de skype ( la nume skype imi este scris emailul )? PS. folosesc aplicatia de pe telefon.
Ieri am aprins lanterna de la telefon ca sa omor un gandac :)) Problema e ca dupa ce am luat iar telefonul in mana lanterna era aprinsa dar telefonul nu se poate deschide. Nu merge sa il deschid ...? (mai mult)
pentru cine are Alcatel Shine Lite Gold eu acum mi- am comandat la 419lei si am vazut pe net dupa aia ca cica nu are incarcator de ala de al nostru. Cum adica? Adica nu o sa il incarc niciodata...? (mai mult)
Am scăpat telefonul, un A5 17, s- a spart doar întrun colț dar ecranul nu se mai aprinde. Pot sa răspund la el, touchul funcționează dar nu se mai vede nimic. Pot sa ma duc la gsm sa imi schimbe...? (mai mult)
Daca imi dau disparut telefonul la abonament si primesc unul nou si de fapt pastrez si vechiu telefon mi-l blocheaza sau poate fi folosit in continuare? Dau funda
Salutare, am,, avut" un S3, l-am tinut o noapte la incarcat apoi dimineata nu mai mergea, nu se mai aprinde, bateria este incarcata pentru ca are curent. Dau funda raspunsului explicit
Mi-am fisurat sticla de la camera din spate la un S9 plus.S-ar putea schimba?
Am un iphone 6 plus se aprinde pana la mar și după apar niște culori pe el și se stinge știrbit, ce problema are?
Mi- a cazut telefonul pe parchet si display- ul nu s- a spart dar daca dau luminozitatea la minim se vede ca si cum ar fi deteriorat(niste puncte negre) si voiam sa intreb daca va ajunge in timp sa nu ...? (mai mult)
momentan am 3g, dar vreau 4g, cand dau sa il activez, zice ca este deja activat, dar nu merge. Rin sa mentionez ca sunt din Draganesti Olt, iar cand merg in Slatina, am 4g, in Draganesti...? (mai mult)
Buna, TPU. Mi- am luat de curând un iPhone 6 numai că nu am conexiunea la internet așa buna. Pe alte telefoane prind in toată casa dar la iPhone doar acolo unde am routerul. Mă poate ajuta cineva...? (mai mult)
Buna seara, nu stiu ce a facut baiatul meu la telefon dar ii apare mesajul acesta: telefonul este pierdut si imi cere o parola. Ajutor, vă multumesc
Când mă sună cineva pe mobil și nu răspund, la sfârșitul apelului persoanei care m- a sunat aude o înregistrare scurtă cu un cuvânt pe care îl spun. Cum aș putea dezactiva această mică...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi iau un telefon si am bugetul de maxim 2000 lei. Nu ma pot decide intre a- mi lua un iphone 6 sau un p20 lite. Imi surade ideea unui Iphone si de asta as vrea sa- mi iau desi stiu ca...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa ma conectez automat la netul de la reteaua la care am telefonul cand nu sunt acasa?
Buna ziua TPU. De ce tot mi se aprinde și se arunca după ecranul la iPhone 7, nu este activat nimic ca sa se aprindă când îl ridici ..etc Dau funda, va rog seriozitate
Salut, am un Huawei p9 lite 2017 si mi-am cumpărat un card micro sd dar nu știu cum sa mut jocurile din memorie pe card. Ma poate ajuta cineva?
Buna ziua TPU, am o problema la iPhone 7plus tot mi se aprinde ecranul când este blocat, îl las pe masa pat ..etc și la un moment dat se aprinde ecranul după se stinge și iar, ma puteți ajuta?...? (mai mult)
oare cat costa decodararea unui iphone 6 adus din afara?
stie cineva cat ma costa sa imi schimb geamul la un s6 edge?
Ecranele telefoanelor Koolnee K1 Ihunt S9 Pro Alien sunt curbate la fel ca cele de pe Samsung S8 S9?
Am un iphone si vreau sa stiu daca se pot afla cumva parolele salvate in telefon de la Facebook, Instagram etc. Multumesc
As dori și eu o părere. Care vi se pare mai bun: Huawei P20 lite sau Samsung A6 plus? Dau funda pentru cel mai complet raspuns
M-am portat de pe Orange pe Vodafone.A zis cea de la Vodafone ca in 3 zile se va porta numar pe Vodafone. A trecut o saptamana si inca nu s-a portat.De ce?
Am un Huawei y6 2018 - 2 gb ram procesor snapdragon 425 rezolutie 1440x720 p sistem de 64 bitzi si am încercat sa instalez modern combat 5. Se descarca datele si cand sa intre in joc sta cateva secunde...? (mai mult)
De ce cand am bagat cartela in alt telefon si apoi am bagat- o in telefonul meu nu imi mai arata contactele? P.S AM IPHONE SI AM BAGAT- O TOT INTR- UN IPHONE...SI ACUM NU MI LE MAI ARATA. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Am venit din Italia si am un telfon j5(2016) dual sim. Am pe sim 1 cartela digi Romania si pe sim 2 cartela Romania- Italia. As vrea sa stiu de ce cartela de Romania nu primeste semnal. Telefonul a fost...? (mai mult)
Cum pot vedea numerele de telefon pe care le am blocate?
Nu imi mai merge blitul la telefon, nici in poze, nici in aplicatii gen "Flashlight". Ma poate ajuta cineva?
La Orange in shop trebuie sa fie cumparatorul telefonului pentru a- l duce in service sau se poate duce de oricine? Urmeaza sa imi cumpar un telefon de pe olx, cumparat la abonament de la Orange...? (mai mult)
Bună, mă poate ajuta cineva urgent? Mi- am cumpărat o husa mirro pentru Huawei mate 10 lite care cică poți răspunde și prin husa, adică e și pe spate și prin fața dar nu știu cum să o activez...? (mai mult)
De ce cand am bagat cartela in alt telefon si apoi am bagat-o in telefonul meu nu imi mai arata contactele? P.S AM IPHONE SI AM BAGAT-O TOT INTR-UN IPHONE...SI ACUM NU MI LE MAI ARATA.
Am un iPhone 8 (de 4- 5zile cumpărat nou) și nu prea mă tine bateria adică se Descarcă repede, sunt nou pe iOS și pana acum am folosit doar Android. Nu știu ce sa fac sa mă duc la garanție...? (mai mult)
am un Samsung Galaxy s3 2016 și nu stiu daca are folie sau nu. Nu am ecranul ușor curbat și nu mai am unde să pun folie. Butonul home este la un nivel cu rachiu și acoperă tot ecranul...? (mai mult)
Sugestii de telefoane pana in 3000 de lei? M-ar interesa camera și bateria in mare parte.
Vodafone sau Orange? La MB si semnal ma refer
Am un s6 sm-g920f cu Android 7.0 nougat si as vrea un rom de Android 6.0.1.(astept easpunsuri si sau link-uri)
am un s7 edge. Cum fac sa dau volumul mai incet in timpul apelului? Chiar daca dau la minim se aude prea tare
Vodafone sau Orange?
Android 8.0 inseamna ca ii Android oreo? Am Samsung Galaxy a5 2017, la versiune software imi zice ca ii 8.0.0. si nu stiu daca ii oreo sau nu
de vreo 2 zile telefonul meu da doar erori la aplicatii asa ca i- am facut o restartare. Dupa restartarea telefonului imi arata doar ecranul negru dar bara de notificari este vizibila si o ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci cand ai sonorul telefonului slabit?
Salut, am un s8 plus si as vrea sa aflu un cod ceva sa vad cate ore s-a vorbit pe el intr-un an de zile.
Salut tpu.Am si eu o intrebare.Ce sa fac daca a intrat putina apa in portul de incarcat. Telefonul nu se mai deschide, este un Samsung j7 2017.Va rog daca puteti cat mai repede un raspuns.Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.