Daca dau resetare la iph o sa mai am ios 12 beta cum scap de el?
Un telefon ce face poze bune, dar este accesibil ca pret?
Salut, as vrea sa imi schimb ecranul si bateria la telefonul meu(Htc one M7).Am gasit bateria la 70 roni si ecranul la 60 roni.Stiti cumva cam cat mi- ar lua ca sa mi le puna caci la telefonul meu bateria...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Huawey Honor wiew 10 deoarece mi l-am cumparat si vreau sa stiu daca a meritat banii.
Care este mai bun, un Samsung galaxy s8 sau iphone 7? Inclusiv la camera foto!
Detin un Samsung Galaxy A3 2017 pe care l- am cumparat de pe eMAG acum cateva luni. De cateva zile mi- a aparut o notificare si nu ma mai lasa sa incarc telefonul decat oprit de tot. Imi zice ca...? (mai mult)
De ce nu pot sa ma conectez cu alt telefon la o casca handset? O vede doar un singur telefon
Cum dezactivez cost control la Orange optiunea Home net 4G 12 sau cum ativez acei 20 de gb / 3e lunar?
Am un telefon Huawei și as vrea sa știu cum îmi pot muta toate aplicațiile / jocurile / imaginile / videoclipurile etc pe cardul de memorie?
Husele pentru Samsung Galaxy J3 si J3 2016 sunt identice sau e vreo diferenta de marime intre ele?
Merita cumparat iphone-ul 7 plus? Vreau sa-mi spuneti si cateva dezavantaje
Este adevarat ca bateria telefoanelor iphone nu tine?
Ce sa aleg iphone X sau Iphone 8 plus? Pentru gaming,camera,filmat, etc?
Pentru un Abonament RCS&RDS care merita mai mult la aceiasi bani Rata lunara :Huawei P20 Lite si Samsung A6+? Din cate stiu Huawei P20 Lite e mai bun la putere iar Samsung la Display.
Ce trebuie sa ii faci telefonului nou cumparat? Am inteles ca trebuie sa il descarci complet pana se inchide, apoi sa il incarci si sa faci asta de cateva ori. Ajuta cu ceva? FUNDA.
Hei TPU, salut. Am facut azi o mare prostie, jucam bascket si aveam telefonul in buzunar, si cand sa dau la cos, mi- a cazut telefonul, s- a spart in coltul ecranului jos, si am vreo 3 dungi pe el....? (mai mult)
Buna, merita sa-mi iau un iphone? As vrea sa incerc un iphone. Ce iphone mi-ati recomanda? Nu vreau sa dau prea multi bani.
aseara ma jucam pe telefon si dintr-o data cand am vrut sa intru pe un alt joc ecranul mi s-a blocat...nu merge sa fac nimic si nici sa il inchid. j5 2017 va rog ajutati-ma
Imi puteti recomanda 2 telefoane care fac 8000-9000 de lei în preuna?
Buna seara, vreau sa imi iau la abonament de 39 euro Huawei p20 la 0 euro. Cat trebuie sa dau la abonament avans?
Salut. Am un Huawei p9 lite 2017 si vreau sa ma joc farming simulator 2018 și nu merge deoarece când vreau sa virez la stânga sau la dreapta se virează greu asa face și la F.S 14, F.S 16. ...? (mai mult)
Ce se intampla daca bag o cartela de Vodafone într-un j7 2017 de pe abonament la telekom?
As vrea sa stiu ce telefon sa aleg din Iphone 8 plus, Note 8 sau Oneplus 6? Va rog Răspundeti-mi. Dau Funda. As vrea sa stiu care este cel mai bun! Se mai merita iphone 6s în 2018?
Hei, am incercat sa dau resetare din fabrica la telefonul mamei mele, un Samsung S3. Am folosit combinatia de taste si ce sa vezi, mi- a aparut imaginea de la Android si mesajul "downloading data" si...? (mai mult)
Mi-am blocat codul pin dar nu imi da codul puk. Ce sa fac? Sunt pe abonament la Orange
Se merita sa cumpar display pentru Samsung galaxy S7 din china? e jumate pretul fata de cat e aici
Salut.Ce este o folie de protectie flexiglass? Este asemanatoare cu cea tempered glass?
Salut. Am un Huawei p9 lite si vreau sa ma joc farming simulator 2018 și nu merge deoarece când vreau sa virez la stânga sau la dreapta se virează greu asa face și la F.S 14, F.S 16. La service...? (mai mult)
Hei. Chiar atât de puțin tine bateria la un iPhone? Am tot auzit speculații, dar nu stiu ce sa cred. Momentan am Samsung, dar vreau sa imi cumpăr curând un iPhone 7 plus. Ce sa fac?:((( Telefonul...? (mai mult)
Telefonul meu este Samsung Galaxy A5 2017 si eu am obiceiul sa ma enervez cand pierd la asphalt 8 si cand ma enervez ori dau cu pumnul in telefon ori il dau de canapea dar in ultimul timp m- am ...? (mai mult)
Recent mi- am luat un iPhone 6, și când încerc sa fac poze cu blitz îl activezi sau îl dau pe auto și când apăs sa facă poza se aprinde blițul focalizează și se stinge blițul ...? (mai mult)
Am un iphone 6s si nu prea se incarca.Uneori o face uneori nu.Pur si simplu conectez cablul se aude ca s- a conectat ( apare si fulgerul langa baterie) dar bateria tot scade. Uneori trebuie sa dau...? (mai mult)
Salut tuturor! Intampin o problema, telefonul meu galaxy s8 + nu este citit de pc de odin sau de alte programe cand este in DOWNLOAD MODE (ODIN) am incercat toate driverele de pe net, am usbul sau...? (mai mult)
Hello! Vreau sa imi schimb telefonul (pe cel vechi sa îl vând ), am iPhone 7, cum fac sa imi șterg toate datele din el, dar in același timp sa le am in telefonul nou? Am auzit ca rămân in iCloud...? (mai mult)
Bună TpU! Se poate sa vad prietenii / contactele unui prieten pe skype? Daca da cum? Pe telefon ma refer. REPEDEEE
Salut, daca imi dau reset la telefon, si dupa cand ma loghez cu acelasi cont pe magazin play, aplicatiile care costa, mi le da gratis sau trebuie iarasi sa platesc?
Salut tuturor! Intampin o problema, telefonul meu galaxy s8 + nu este citit de pc de odin sau de alte programe cand este in download mode, am incercat toate driverele de pe net, am usb u l sau original....? (mai mult)
Se merita sa IMI iau un Telefon de la firma ONEPLUS?
Vreau sa imi iau un iPhone X la abonament, dar nu sunt salariat.Eu detin banii care sunt necesari pentru avans si prima plata a abonamentului lunar, dar ceilalti mi- i vor da parintii.Problema este ca...? (mai mult)
Bună! Ieri mi-am spart telefonul. Care este diferența dintre geam și display? Telefonul este spart dar touch-ul merge. Menționez ca am Huawei P20 lite. Va rog mult ajutați-mă
Am un telefon mai vechi și apare pe ecran un scris în fundalul telefonului software bla-bla, știe cineva cum pot rezolva problema? L-am resetat și tot așa apare.
Astazi mi-am scapat telefonul in noroi si dupa un timp am vrut sa ascult muzica la el. Am observat ca difuzorul mergea foarte incet. Ce trebuie sa fac ca sa functioneze difuzorul ca inainte?
Dau funda celui care imi spune si mie daca HUawei P 20 lite suporta incarcare wireless si ce tip de incarcator wireless pot cumpara
Cum fac, am numere in telefon care nu stiu a cui sunt, dau sincronizare pe mess si imi apar profilele lor dar in telefon tot nu stiu care a cui e numarul...Multumesc!
Mi- am cumpărat un telefon Huawei p smart, și as vrea sa îmi cumpăr o husă pentru spate și margini. Din ce material să fie husa? (as vrea sa protejeze telefonul bine la căzături ...? (mai mult)
Am un telefon HTC desire 820 din 2016, din ce cauza nu am memorie la el mentionez ca am instalat pe el doar Facebook, messenger, wapp si Instagram, Youtube, fara poze si muzicam, i- am dat...? (mai mult)
Am o micuță problemă cu telefonul(Așa cred eu). Atunci când stau pe el puțin mai mult timp(Aprox. 15- 20- 25- 30 min), se încălzește puțin cam tare și pe aplicația de battery life...? (mai mult)
Am o problema cred cu telefonul meu. Cand sun sau sunt sunata nu ma aude persoana cealalta dar eu o aud ff bine. S- a mai intamplat chestia asta ca telefonul asta e de la cineva si cand sunam persoana ...? (mai mult)
Salut, am o problema la telefon acesta fiind un Huawei lc-cw21 imi baga aplicatiile random in bara si le opreste stie cineva ce pot sa ii fac sa nu se mai intample?
Cateodata, destul de rar mi se intampla sa se blocheze telefonul si efectiv sa se inchida, desi are multa baterie. Este o problema de la piese sau de la soft?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!