Deci, in loc sa mi se audă sunetul se aude un bazait la fiecare sunet si nimic altceva. Doar cand pun castile se aude sunetul normal. Ajutor!
Am luat azi un iphone 8 de la un prieten de familie ( am avut doar Android pana acum), mi- a cerut sa- mi fac cont iCloud si cand mi- am facut si am vrut sa ma conectez cu el mi- a spus ca nu pot...? (mai mult)
Ce părere aveți de iPhone 7? Pozele sunt clare cu el? Are semnal?
Am nevoie de ajutor. Colega mea mi- a pierdut castile când eram la scoala. Și vreau sa- mi iau altele. Am iPhone, și vreau casti măcar bune. As vrea sa le comand de pe net. Dar sa fie maxim...? (mai mult)
Bună ziua, am şi eu un S 6 edge, care nu primeşte curent...de la ce ar putea fi?!
Ce ziceti despre iphone 6 plus?
Buna, azi am avut deodata niste probleme cu telefonul, dar mai mult cu aplicatiile. Nu imi merge yt- ul si contul google, m- am deconectat si acum efectiv nu ma mai lasa sa ma conectez nici la yt nici...? (mai mult)
Aveți vreo idee de ce nu îmi intră in google play si Youtube? Pe Youtube îmi zice a apărut o eroare, restul merg facebukul si netul. Am un Allview x2 soul pro i-am dat si restart si nu merge.
Salut, de azi dimineața nu îmi merge sa trimit sau sa primesc mesaje SMS mai ales de la prieteni sau de la Facebook sau Yahoo pentru activarea contului. Nu stiu ce are, am dat resetare la telefon am...? (mai mult)
Am o problema cu un telefon luat SH. Recent am luat un telefon SH de pe OLX.Pachetul a venit si cand l- am deschis era EXTREM DE RECE! Telefonul a venit cu TOATE acesoriile originale,...? (mai mult)
Salutare! Dețin un J5 2017, de prin aprilie 2017. Telefonul a fost cumpărat nou. Foarte mulțumit de el, până astăzi, când în urma unei redeschideri jumătatea superioară a display- ului...? (mai mult)
Buna ziua! Am un telefon Lenovo S1 La40 si de ieri oriunde incercam sa intru (Facebook, google, google play) imi dadea eroare, spunea ca aplicatia nu mai raspunde si mi- a spus cineva ca doar daca ...? (mai mult)
Cand imi instalez o aplicatie noua si o deschid imi scrie pe ecran,, s-a detectat suprapunerea pe ecran,,. Ce inseamna si ce trebuie sa fac?
Care este cea mai buna rețea de telefonie mobila in internet și-n convorbiri la Cartela Prepay in Italia "Bari"?
Am un Allview p9 lite nu se aude in difuzor doar pe spicer. Telefonul este nou!
Cum pot scapa de "Optiuni pentru dezvoltator"? Gen sa nu mai am acea optiune in telefon.
Iphone 7 face poze bune? 12 mp mi se pare cam putin.7 pe fata mai rau. Face poze mai bune ca S7 sau S8?
Se poate face transferuri de minute de pe Telekom pe Orange?
Salutări. Dacă o să actualizez Android 8 Oreo la Samsung Galaxy A8 (2018), oare se afectează descărcarea baterie mai repede?
Bună seara! Peste câteva zile plec o săptămână în Ucraina și am o întrebare pentru persoanele care au fost acolo și pot să îmi răspundă din propia experiență. Aș dori să știu ce fel...? (mai mult)
Am scapat telefonul si nu se mai aude difuzorul! Gen : cand vorbesc cu cineva sau cand ascult muzica nu se aude...Ce as putea sa fac?
Am si eu o problema. Am un telefon Samsung Galaxy S8. Mi- a aparut notificare "A fost detectata umiditate in incarcator/port USB. Inainte de a incarca dispozitivul, asigurati- va ca acesta este ...? (mai mult)
Bună TPU, dacă plec în Bulgaria și îmi iau o cartelă de Vodafone cu 5 euro, scrie ca am 20.000 MB internet național. Îmi merge în Bulgaria? Dau funda
Salut, vreau sa imi cumpar un telefon si nu stiu pe care sa il aleg ma puteti ajuta? - ASUS Zenfone 3 4GB RAM, 2GHZ - ASUS ZenFone 3 Deluxe 4 GB RAM 2 GHZ - Telefon mobil ASUS ZenFone ZenFone 5 ...? (mai mult)
Mi- am cumparat un iphone 6s si este blocat pe icloud. Daca incerc la computer sa il resetez prin iTunes functioneaza oare? Daca nu, unde as putea sa il deblochez si mai ieftin? Am gasit la 400- 600 lei...? (mai mult)
Hey! Am o problema. Telefonul meu (Samsung Galaxy A5 2016) se incarca super repede si se descarca la fel de repede (la descarcare- de la 50% sare la 35% apoi la 23% apoi la 16% apoi la 9%). M- am gandit...? (mai mult)
Astazi am sters ecranul telefonului cu un servetel umed si mi- a intrat spuma din servetel sub folia de sticla. Se vede ca o bula de aer. Cum o fac sa dispara? ( fara chiestii gen: "pune- ti alta folie)...? (mai mult)
Buna, am și eu o întrebare: cum sa fac sa îmi transfer jocurile (fără sa pierd nimic)de pe telefonul Samsung galaxi 5 pe iPhone 6? Mulțumesc.
Cum îmi dau seama daca un telefon are gyroscope? Am un Huawei p10 lite, are gyroscope? Mi- am luat perechea asta de ochelari vr https://www.emag.ro/ochelari- realitate- virtuala- star- vr- box- 3d- lp-...? (mai mult)
Daca actualizez Iphone ul peste noapte iar eu am uitat parola de la icloud, sunt sanse sa-mi ramana blocat?!
Salutare(+coronita). Merita trecerea de la un a5 2017 la un xiaomi redmi 5 (630 lei)? Mentionez ca telefonul este spart si vreau sa il schimb. Pareri? Mersi mult
Am achizitionat un sistem de supraveghere (dvr- ul este Jortan) si nu gasesc o aplicatie pentru Nokia Lumia 920. Le- am incercat pe majoritatea din Microsoft Store dar nu au mers(sau nu am stiut...? (mai mult)
Pe un Samsung S3 Neo,am un video important salvat in folder " secret", mi-a fost furat telefonul. Persoana respectiva poate vedea acel video? Help!????
Huawei e rezistent la apa?
Nu imi pot vedea mesajele de pe Messenger.Pur si simplu nu imi arata nimic cand intru pe aplicatie.Doar povestile la prieteni.Si nu pot vedea ce mesaj primesc! Am un Huawei Mate Pro 2017.Il de aproape...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o husa pentru telefonul meu, Samsung Galaxy J3 2016 insa am gasit una singura pe placul meu, insa aceasta era disponibila pentru j3 2015... Oare cele doua modele sunt la fel? ...? (mai mult)
Mi- am uitat parola de la snap și emailul și când dau "mi- am uitat parola" dau pe telefon și îmi arata sa dovedesc ca nu- s robot și sa ma conectez la net, dar eu sunt conectata. Și nu mi se încarca...? (mai mult)
Buna, telefoanele dual sim pot fi codate? Am un Samsung J5 2016 de la Vodafone si astazi am fost sa mi iau o cartela de la Telekom si cand a vrut casieria sa mi activeze optiunea a zis ca telefonul este...? (mai mult)
Vreau sa imi spuneti care este cel mai bun ANTIVIRUS pentru Android, mai exact oentru un Alcatel U5 cu Android v7. 0 si sa il pot descarca de pe PLAY STORE.
M- am gândit sa imi vand vechiul telefon, dar am facut recent cumpărături cu cardul pentru haine si alte chestii deco. Si am mai cumparat ceva cu psf. Intrebarea mea este: daca dau reset la telefon...? (mai mult)
Ce parere aveti de Huawei? Am pus ochii pe un p9 lite 2017 si nu stiu ce sa zic, merita?
Dacă dau reset la telefon din fabrica se sterg toate datele de pe acel telefon? Vreau sa i-l dau cuiva. Gen daca am cumparat ceva cu cardul sau psf e vreo sansa sa imi afle datele cardului etc?
Salutari! Am un ZTE Blade V6, functionau toate bine pe el pana acum. Daca deschid Snapchatul, in 3- 4 secunde imi da mesajul "Din pacate Snapchat s- a oprit" Am incercat sa scot versiunea beta, am sters...? (mai mult)
Am o problema cu un Huawei Ascend Y560 cu Bluethoot.ul, Wi- Fi.ul si Hostpotul. Nu mi se conecteaza la alte telefoane. Trebuie sa tin lipite telefonele ca sa imi detecteze Wi- Fi.ul si Bluethoot.ul...? (mai mult)
Cum bag ce muzica vreau eu pe iPhone? Daca exista metoda, cablu de date, etc. Spuneti-mi toate metodele, va rog
Care sunt cele mai mici smartphone-uri? Si cele mai bune de acest gen. In afara de Iphone SE.
A cumparat cineva telefoane de la GSM Company Bucuresti? Pareri? FUNDA.
De unde aș putea achizitiona un S7 EDGE? Nu vreau de pe eMAG, as vrea sa fie in jur de 15 mil...
Salut TpU, azi mi-am spart ecranul de la telefon, am un Huawei p9 lite 2016 stie cineva cat m-ar costa sa schimb ecranul?
Cum pot sa dau update la Android la Samsung s7? Am Android 6.0.1 pe telefon si daca intru in setari la actualizare software nu-mi apare ca pot da update
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia