am un Samsung s8 si i- am spart sticla de pe spate si as dori sa o schimb dar nu stiu care este diferenta intre cel original si chinezarie. Cum imi dau seama daca capacul este cel original ...? (mai mult)
Ce fac daca nu îmi merg setări îmi scrie Din păcate setări s-a oprit am Asus Zenfone 5 LTE, va rog ajutati-ma
Se poate baga memorie pe un iPhone?
Mi-a apărut in bara de notificări doua săgeți (una in sus, cealaltă in jos) încercuite de un triunghi la galaxy s8, știe cineva ce semnifica?
Spuneti-mi cat mai multe informatii despre iphone 5 deoarece doresc sa il cumpar. Intrebare pentru detinatorii de iphone.
Hei, cine stie un telefon bun pentru gaming, sa mearga fluent, sa aiba ecran > 5 inch dar care sa tina bateria?(600-700roni).
Daca folosesc o cartela sim magnetizata mai mult timp se poate strica telefonul?
De curand am achizitionat un iphone 8 plus si mi- am facut cont de icloud si pentru app store si toate dar totusi ceilalti prieteni ai mei pot sa ia o aplicatie numita iPlay pentru muzica si eu nu pot....? (mai mult)
ce telefon imi recomandati pana in 2000 lei? M- am gandit sa- mi iau ori p20 lite ori iphone 6, vreau sa stiu daca merita iphone 6 avand in vedere ca sunt si alte modele mai noi.Dau funda...? (mai mult)
as avea o intrebare... am un abonament la Telekom doar pe internet de aproximativ 3- 5 ani, ce oferta as avea la un abonament cu internet + abonament catela(telefon), mai exact ce telefon...? (mai mult)
Salut, merita trecerea de la iPhone 7 la iPhone 8 plus? L-as lua pentru camera și pentru ca pe actualul iPhone am schimbat display-ul și cam face figuri uneori.
Imi zice si mie cineva un telefon bun la 2800 lei? Ca nu stiu de care sa imi iau. As vrea unul compact si simplu dar sa fie si performant
P9 lite mini 2017 primeste update la oreo?
am o întrebare legata de Facebook, când intri pe Facebook de pe browser(google) si te conectezi pe Facebook si dupa dai dreapta pe alea 3 linii opservati mai jos secțiunea, , Prieteni" ...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul. Adică la un moment dat (când vrea el) toate aplicațiile și datele de pe cardul de memorie (card SD) nu mai merg deschise sau citite, ca soluție momentan am ...? (mai mult)
Cât de mult rezistă iphone 8 si iphone 8 plus la apă?
Cum pot schimba centrul de mesaje Vodafone? Am trecut, pe acelasi numar, de la abonament la reincarcabila si nu mai pot trimite mesaje.
Dacă cineva m- a blocat la apeluri și mesaje și eu îi trimit mesaj și primesc raport de livrare, înseamnă că m- a blocat? Sau doar eu primesc raportul și persoana respectiva nu primește mesajul?...? (mai mult)
Ce se intampla daca selectez 'Amana plata' din contul Orange? Pot sa folosesc serviciile in timpul cat este amanata?
Salut, tatal meu are un iphone si vreau sa il iau eu dar problema este ca nu mai stie parola de la icloud! Stiti cumva cum as putea rezolva problema asta! Dau funda
Salut, am un i phone, daca folosesc contul de Apple sau icloud al lui fratimiu el poate vedea undeva ce fac eu pe telefon?
am si eu un j5 si mi-a apărut pe ecran doua linii de sus pînă jos una in stînga si cealalta in dreapta, care ar fi problema?
ce solutie folosesc cei de la service gsm pentru dezlipirea capacului de pe spate la telefoane?
Am o problema cu snap- ul, am văzut că mulți filmează mai mult de 10 secunde, iar eu nu pot. Țin apăsat si dupa ce a filmat 10 secunde nu imi face căsuțele acelea. Ma poate ajuta...? (mai mult)
am un telefon Alcatel OT- 2001 dar este pe Orange, nu merg alte retele precum Vodafone si Cosmote, cand bag cartele imi cere (Cheie Retea : )Informatii despre tel. IMEI- 861292023468532 ...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca nu platesc abonamentul Vodafone?
Stiti de aplicatia Net Primesti si de promotia de la Vodafone din aceasta aplicatie? Intrebarea mea este: In familia Vodafone poti invita si accepta si persoane din alta retea in afara de...? (mai mult)
Salut, care telefon este mai bun in utilizarea de zi cu zi si jocuri intre A8 2018 si Huawei P20 Lite fiind la acelasi pret?
Daca mi-am facut upgrade la windows 10 trebuie sa imi sterg Windows-ul vechi sau il sterge singur?
Hei, cine stie un telefon bun pentru gaming, care sa tina bateria mult(ma uit destul de mult ), sa nu se blocheze si sa aiba spatiu macar 16gb, dar si viteza buna pe net.Si daca s- ar putea sa fie ...? (mai mult)
Bună, am o problemă cu messengerul. Atunci cand trimit mesaj vocal imi modifica vocea, o face gen din desene animate. Nu inteleg de ce, nu am aplicatie de modificat voce + am sters messul de n ori....? (mai mult)
Ecranul telefonului meu e negru,telefonul se aude,insa nu se vede nimic, ce pot face?
voi ce ați alege dintre un Samsung A8 sau S8 sau Huawei P20 cel cu 2 camere? Voi ce ați alege?
Salut, care telefon este mai bun in utilizarea de zi cu zi si jocuri intre A8 2018 si Huawei P20 Lite avand acelasi pret?
Buna ziua lume. De ceva vreme mi- am luat un Samsung s8+ la mana a doua si am obs ca are o problema cu conexiunea la net, adica are momente cand functioneaza internetul(datele mobile) si is momente...? (mai mult)
De ce nu ma pot conecta pe minecraft la xbox pe ios? Tot spune,,sorry, something went wrong. Give it another try, or try... " Tot reincerc și nu merge, de ce?
Ce telefon merita cumparat cu un buget de pana in 2500 de lei?
Hei. Am un Huawei mate 10 lite. Atubci când îl incarc mufa nu stă fixă in telefon(de fiecare dată când scot mufa o trag, nu o mișc în stânga și în dreapta). Prima dată m- am gândit că poate...? (mai mult)
Să zicem că cineva are un contract la telefon pe 2 ani la Orange. La un an primești alt telefon exact ca cel pe care îl ai la abonament?
Hei, care telefon e mai bun? Huawwi p9 lite mini 2017 (599lei) sau Huawei y6 2018(650lei).Pllss eu nu ma pricep...
Care sunt caracteristicele esențiale care fac diferența dintre seria Honor de la Huawei și seria P sau Mate?
Am fost la o petrecere recent, si un prieten s- a imbatat si mi- a aruncat vin in fata si apoi a curs pe telefon, care era crapat.Si o picatura de vin s- a dus intr- o crapatura, iar acum ...? (mai mult)
Sunt abonat la digi, pe abonamentul digi optim nelimitat, azi dimineața la 12, adică 12 noaptea, am activat roamingul, am ajuns în portugalia, si sunt surprins că nu îmi gaseste ...? (mai mult)
De ce nu pot initia apeluri? Am 2 cartele sim in telefon. Orange si VF. Cand apelez de pe Orange imi spune apel terminat, desi am credit. Trebuie doar Orange in telefon? Ms.
Am si eu o problema cu un j7 2017. L- am scapat pe ciment si sticla pare sparta, dar touchul propriu zis doar ca ecranul este plin de pete negre afisate random. Asta inseamna ca dsplay- ul e ...? (mai mult)
Hei,cine imi spune si mie care e diferenta dintre Huawei p9 lite si Huawei p9 lite mini? Adica sunt diferente mari sau mici? Puteti sa le exemplificati? Dau funda
Cum pot afla la cartela Vodafone cănd îmi expiră extraopțiunea? Mulțumesc anticipat!
Recent am cumparat o cartela telekom si nu functionaza datele, am introdus o alta cartela telekom si merg datele. Am o alta cartela in telefon Vodafone si merg datele mobile. Ce este de facut?...? (mai mult)
Salut.Daca am un Samsung sa zicem si ii pun baterie de la Huawey are ceva? Se strica telefonul sau bateria?
Hei, TPU! Acum o luna am facut "greseala" de a imi lua un iPhone 7 jet black. Mi s- a parut o idee buna pana am observat ca se zgarie si se murdareste super usor, spatele sau fiind total distrus chiar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!