Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 6 Martie 2025 sunt:
Salutare tuturor! Nokia Lumia 500. Help! Am wifi, am cont Microsoft, dar nu pot descarca nimic, nici actualiza, imi scrie ca magazinul nu raspunde. mersi anticipat!
Daca am scos si am bagat cartela de mai multe ori in vreo jumatate de ora e posibil sa existe consecinte? Se poate strica slotul telefonului pe parcurs? E un iphone 5s
Salut tpu.Am un iphone 5s si am gevey (r sim). Cate odata nu ma poate suna nimeni pot doar sa sun eu (sunt pe telekom) credeti ca problema e de la r sim? Daca il decodez mai face asa? Tin sa mentionez ...? (mai mult)
De cand telefonul meu A5 2017 a primit update-ul de securitate din aprilie, se incalzeste destul de repede.Mai are cineva aceasta problema?
Sambata asta o să îmi iau telefon nou. Care e cel mai bun dintre acestea patru: Xiaomi Redmi 4A, Huawei P9 Lite 2017, Allview P9 Energy Life sau Samsung Galaxy J3 din 2016?
Astăzi mi-a căzut telefonul în apă și nu se mai aude deloc. Îmi apare tot timpul "Căști conectate". Ce îi pot face să-și revină?
Am o problema cand intru pe muzical.ly si incerc sa trimit un mesaj la un prieten imi zice : You may not message this user due to current security and privacy restrictions. Stiti cum sa rezolv?...? (mai mult)
Mi-am cumparat saptamana trecuta huawey honor wiew 10. Ce pareri aveti despre telefon?
Am Samsung J5 Prime 2016, am uitat parola, cand doresc sa opresc telefonul cu totul imi cere parola, de ce, cum pot sa opresc telefonul cu totul? Va rog mult ajutati-ma!
am o problema cu un Huawei p8 lite.Am schimbat bateria cu una noua si tot nu tine bateria, stiti careva care e problema? El se incarca normal numai ca se descarca la fel ca bateria veche de...? (mai mult)
Ofer funda.Am um telefon myria grand l- am luat acum sase luni dar nu se mai aprinde, nu se mai incarca, am incercat cu alt incarcator si tot nimic. Stiti cumva cum il pot face sau cum sa dau curent ...? (mai mult)
Salut.Am un telefon cu Android Marshmallow si vreau sa- l duc in sevice sa- l dea inapoi la Lollipop pentru ca are memoria mica si intarzie comenzile pe care i le dau.Pe Lollipop mergea excelent.Stiu ca...? (mai mult)
Cum vada cat GB sau MB mai am pe cartela? Sunt le Telekom. Ma refer la cartela din telefon.
Am un iPhone 6 si nu imi mai incarca. Daca il conectez la pc incarca. Imi poate spune cineva ce are?! Multumesc
Cum aflu codul puk de la digi Italia?
Am un telefon Bluboo Maya. Am un card de memorie pe care am pus foarte multe poze etc. Mi- am restartat telefonul. Cand bag cardul, imi zice ca nu e compatibil, telefonul fiind acelasi. Se mai ...? (mai mult)
Funda! Ce părere aveți despre Samsung galaxy s8,?
Telefoanele cu windous nu sunt bune sau de ce nu le cumpara nimeni, sunt foarte ieftine? Va rog, sfatuiti-ma.
Mi- am scapat telefonul in apa, a stat in apa cam 10 secunde. Telefonul se aprinde(Iphone 5s) l- am bagat eu in orez imediat, dar aveam cam putin, dupa cateva ore l- am deschis pentru ca atunci...? (mai mult)
Salut, uitati eu in 23 de zile fac 18 ani si as vrea sa-mi fac un abonament la Orange, oare as putea? Daca nu, spuneti-mi cu fratele meu care are 20 de ani ar putea sa-mi deschida unul acum?
Daca am scos si am bagat cartela de mai multe ori (din cauza unui r sim) cred ca in jumatate de ora am scos si am bagat de vreo 10 ori, e risc sa se strice? E vorba de iphone 5s.momentan nu are nimic ...? (mai mult)
Hei! Am un telefon LG GFlex 2 si in momentul in care deconectez incarcatorul, telefonul se stinge si imi apare doar sigma de la telefon. Lg Gflex2 si life is good. Cand il conectez la incarcator, se...? (mai mult)
Salut, am si eu o cartela si am băgat-o in tel, mi-o citeste, am semnal dar când sa sun zice neînregistrat in retea într-una, pot sa stiu de ce?
Ce diferența exista între ați cumpăra un iPhone în magazinul Apple, și în a-ți cumpăra un iPhone în alt magazin (de exemplu altex)
E normal ca iph 5s sa se mai incinga daca ma joc jocuri cu grafica f buna cum ar fi pubg, csr 2 etc?
Ma poate ajuta cineva...de ce cand vreau sa intru pe contrul brainly de pe telefon, nu pot pune parola adica nu-mi ridica sus tastatura ca s-o tastez, ce pot face? Dau funda
Salutare. Am vazut recent ca la Vodafone, in aplicatia lor oficiala "MyVodafone" este un concurs cu diferite premii (telefon S9, incarcator, net, voucher etc.). La categoria "Internet" doresc sa stiu...? (mai mult)
Sal TPU, am un tel Huawei p8 lite si nu stiu sa ma loghez la wi-fi, ma poate ajuta cineva, mersi
J3 2017 e rezistent la apa?
Mi- am cumparat un telefon Lenovo A858. Dupa mi- am descarcat aplicatii pe el de pe play market si mi- a aparut mesajul "Disable harmful app Youtube". I- am dat disable dar sa- l dezinstalez nu ...? (mai mult)
Detin un Iphone 6 si merge enervant de rau din cauza noului soft 11.3 Cum pot face downgrade la ios 9? Multumesc
Sall. TPU. Ce abonament si la ce operator recomandati de maxim 18-20 euro si telefon foarte bun cu procesor octa-core si wifi 802.11 ac si rezolutie de la FHD in sus. Mersi.
Buna, am un Samsung Galaxy S6 SM- G920F si am o problema cu el. Mi se blocheaza touchscreen- ul adica nu mai merge sa mai umblu pe el absolut nimic, dupa isi da singur restart si se blocheaza la sigla...? (mai mult)
Am un Allview p5 life de 8 gb cand l- am cumparat.Acum uitandu- ma la memorie telefon vad ca am "spatiu liber - 2.65 gb" si sub asta " spatiu total 3.57 gb. La cardul sd am "spatiu liber 14.11 gb...? (mai mult)
Am un j3 2016 si pana de curand am folosit doua cartele in el. Datele mobile erau pe cartela de digi, dar nu o mai folosesc si nu stiu cum sa configurez pentru datele mobile de pe cartela de Vodafone...? (mai mult)
Daca plec in Grecia pentru cateva zile si am o cartela fara abonament (6 euro, inca nu am activat vreo optiune) mai trebuie sa activez roaming-ul?
Ce are in plus un cablu de date energizer fata de un cablu de date normal?
Am vrut sa descarc o carte pdf pe telefon si m-am ales cu un virus.Si m-au pus sa instalez nu stiu ce aplicatie.Cum fac sa scap?
Ajutor! Nu îmi mai merge ecranul telefonulu, doar butoanele merg.Este încărcat. Ajutaţimă vă rog, am mare nevoie! P.S.dau coroană
Am o problema la telefon. De la un timp nu se mai incarca rapid(5- 7ore), dar bateria tine incarcata. Am cumparat un incarcator original de la Samsung si tot la fel de incet merge. Poate sa fie de la ...? (mai mult)
Salutare! Se merita sa-mi cumpar un iphone 7 la mana a doua? Dispun doar de 1800 lei, deci nu am bani sa-l iau nou... Voi ce imi recomandati? Ofer Funda!
Vreau sa stiu si eu cum pot sa imi dau seama despre un iphone 6s plus original si un 6s plus take. Mai multe informatii va rog.
Bună ziua, am și eu o problema. Am un iPhone 5 se si mi-au apărut niște pete de transpirație in colț. Stie cineva daca vor dispărea singure sau sau daca trebuie să merg la reparații cu el?
Cand sunt in Servicii Google pe telefon si trebuie sa imi scriu email-ul, tastatura nu apare, deci practic nu pot sa scriu nimic. Care ar putea fi problema? Cum rezolv?
Am un iPhone 5S si bateria se duce cam repede, mai ales cand sunt pe date mobile (3G) plus se incinge. E normal? Tinand cont ca e un telefon cam vechi cu un iOS recent (11.3) si presupun ...? (mai mult)
Mi-am cumparat acum 3 zile un A5 2017.Se incalzeste repejor,stiu ca e ceva normal la telefoanele nou-cumparate, dar cat va dura aceasta perioada in care se va incalzi mai repede? La voi cat a durat?
Cum fac sa pun in securitatea contului de google o intrebare... De exemplu daca cineva vrea sa mi-l sparga ii apare acolo care a fost primul meu profesor de matematică sa zicem... Cum fac?
Detinatorii de iphone 8 plus..isi merita cei 900e? Ziceti ce va place la el si ce nu.
Sunt pe abonament Telekom si as vrea sa stiu cum pot afla la ce numere pot suna in strainatate cu minutele internationale mobile pe care le am. Multumesc.
Am un s8 si nu merge touch-ul bine trebuie sa apas foarte tare dar doar intr-o parte a ecranului sa fie de la folia protectoare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!