Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 6 Martie 2025 sunt:
Sunt pe abonament Telekom si as vrea sa stiu cum pot afla la ce numere pot suna in strainatate cu minutele internationale mobile pe care le am. Multumesc.
Am un s8 si nu merge touch-ul bine trebuie sa apas foarte tare dar doar intr-o parte a ecranului sa fie de la folia protectoare?
Dețin un j5 2017 si l am scapat din mana iar ecranul s- a spart, el merge excepțional ca inainte fara nicio problemă doar ca e ecranul spart, întrebarea mea următoare este: duce telefonul...? (mai mult)
Ce telefon sa aleg dintre Xiaomi Mi A1 si Huawei Honor 6X, amandoua cu 64 de GB si 4 GB RAM?
Salut, am un Samsung galaxy core prime si nu gaseste nici un dispozitiv bluetooth. Ajutor?
Sfaturi pentru a- mi proteja bateria telefonului? Precizez ca am iphone 7 si vreau sfaturi gen sa nu il las sa se incarce 5 minute dupa il scot, iar il bag si asa. Dau funda si premiez si sfaturile...? (mai mult)
Ce se întâmpla dacă un iphone e in blacklist.Am unul 5s codat pe O2 Anglia nu m- am interesat la service dar m- am uitat pe unele siteURI fantoma și scrie ca am black luat.Inca ceva cât ar costa de...? (mai mult)
Am un telefon J3 2017 nou.Ma uitam pe yt si deodata s- a blocat si a inceput sa bazie cateva secunde si apoi s- a inchis.Se aprinde singur si mi- a ramas blocat la logo- ul SAMSUNG. Tin sa mentionez ca...? (mai mult)
Heeelp! Ce se va intampla cu Messengerul daca il voi muta pe card? Se vor sterge mesajele? Si daca il voi muta cum va fi daca voi scoate cardul?
Ce trebuie sa fac daca la resetarea telefonului Huawei p10 lite imi scrie software install failed si nu imi da voie sa il resetez?
Care este mai bun si de ce vă rog sa argumentați Samsung galaxy A8 2018, Samsung galaxy s8, Samsung galaxy j7, Huawei p20 lite.
Hei, lume. De ce mi se blocheaza aplicatia Facebook Messenger atunci cand primesc o poza de la cineva? Si nu neaparat la fiecare poza ci parc.ar urma un algoritm. Cand ii vine ei/lui( telefonului) se...? (mai mult)
Cum activez o cartela lebara?
am o întrebare. Am un iPhone 6 s iar când vreau sa fac o poza as vrea dacă se poate sa o modific. De exemplu dacă o persoana e pe partea dreapta, as vrea ca sa pun poza cu persoana pe partea...? (mai mult)
Repede! Cum fac print screen la Samsung Galaxy J5?
Ieri, mi- am luat un telefon nou, SGJ1MP si nu am primit nimic de semnat ceva garantie. Cand am deschis cutia, in cutie era certificatul de garantie. Am intrebarea: Cumparatorul poate completa...? (mai mult)
Am un LG k8 2017 si nu imi mai merge semnalul imi apare,, serviciu dezactivat,,. nu este cartela de vina aceasta merge. Am dat si resetare telefonului si nimic
Merita sa trec de la Note8 la iPhone8? M-am cam plictisit de Android si n-am avut niciodata ios :)))
Am iPhone X si cand ma suna cineva, merge difuzorul tare vreo 2-3 secunde, apoi brusc se reduce volumul ca abia daca mai aud ca suna. Ma poate ajuta cineva va rog frumos?
Salut, dețin un j5 2017 si astazi l-am scapat din mana si i s-a spart ecranul, cât ar costa sa il schimb?
Dețin un telefon Sony Xperia Z3 si mi-a cazut in apa si totul merge mai puțin sunetul. Nu se aude nimic...Raman caștile conectate dar nu apare iconita. !
Sall lume, Ce telefon mi-ati recomanda in 2018 Pret/calitate?
Daca dau cu feonul pe telefon după ce am pus folia de sticla si merge rau touchscreenul oare merge mai bine?(in sensul ca se lipește mai bine?)
Dacă scap telefonul jos se poate dezlipi folia de sticla?
Am un Huawei p9 Lite si de cand si- a facut update la Android 7.0 calitatea pozelor facute cu camera principala s- a inrautatit foarte tare. Sora mea are p8 lite si faceam poze mai clare si acum al ei ...? (mai mult)
Este posibil sa schimb la Samsung galaxy j5 2017, os-ul? As vrea sa fie ios din motive personale si sa nu mai fie Android
Un telefon bun intre 900-1000 lei, dar sa nu depaseasca 1000 lei. Funda
Se poate mari font- ul la telefonul asta? https://www.emag.ro/telefon- mobil- vonino- jax- s- dual- sim- 16gb- 3g- dark- blue- 8929093764274/pd/D4KXKHBBM/?ref=similar- exp_center_1_5&provider=rec&recid=rec_4_rec_4_600bbf327e8b1c25042f782e50908f0b_1525008975.DAU...? (mai mult)
Ce parere aveti ca ar merita mai mult, sa imi cumpar in luna mai iphone 6s sau sa astept pana in august pentru iphone 7?
Am o problema la un Note 3, de la o vreme se aude cam incet in timpul unei convorbiri, exista ceva setari care pot fi facute pentru un sunet mai puternic? Sau trebuie schimbat acel difuzor?
Samsung Galaxy S8+ sau Huawei P20? De ce?
Vreau sa îmi cumpăr un telefon second (S7 edge) dar imi este frica ca apare acea dungă roz..sunt sanse destul de mari? Nu vreau sa risc.
Am un telefon LG G6 si imi tot arata ca am umiditate in portul de incarcare. Ce sa fac? (nu a fost pe langa nicio sursa de apa)
Iphone 6 plus Avantaje si dezavantaje
Am uitat parola de la telefonul meu Huawei p9 lite 2017.Am amprenta la el și pot să îl deblochez dar nu știu parola am uitat-o cum as putea sa o schimb sau sa o resetez?
Mie nu imi merge messengerul pe date mobile. Imi arata connecting, dar nu se conecteaza. Ma poate ajuta cineva. Mentionez ca telefonul meu este Asus.
Hey, am primit cadou un iphone 6s si habar n-am cum sa descarc muzica pe el. M-ar putea ajuta cineva va rog,
Pareri despre Huawei p 20 lite.As vrea sa il achizitionez.;)
J5 2016 mai este un telefon bun in anul acesta? Eu trec clasa a 9 a si as zice sa nu mai imi iau telefon nou. Voi ce ziceți?
La un iphone replica i se poate pune camera de la unul original? Va filma, poza ca unul original?
Mi-am resetat telefonul din fabrica dupa 6 luni si am sters totul din el si aplicatia Authenticator cu care genera un cod pentru situl hashflare, acum nu ma mai pot conecta ce fac?
Am internet de la vofafone dar mi se termina foarte repede. Activez datele mobile si deja sau dus 100 mb, ce sa fac sa nu se mai termine asa repede?
Nu pot instala nicio aplicatie care- i din afara Google Play. Orice descarc instalatia merge normal, la final daca dau done sau open imi apare eroarea apk file deleted. Am resetat la setarile din fabrica...? (mai mult)
am o problema la telefon. Am j7 2k16 si problema este la messages si phone. Cand intru sa trimit cuiva msj de pe telefon imi iese in 2 sec, nici nu apuc sa aleg persoana. Dupa o zi, a venit...? (mai mult)
Un telefon ieftin si bun pana in 1000-2000 de lei? Sa aiba camera buna si memorie pentru jocuri
Salut. Pentru cei ce detin iphone vi s- a intamplat vreodata cand incarcati telefonul incarcatorul sa scoate anumite sunete gen un fel de bazait? Eu patesc asta si nu stiu daca sa mi fac griji sau nu....? (mai mult)
Salutare. Am un s8 black si i- am uitat parola. Cum il pot reseta? Nu pot face nimic pe el. Trebuie să bag parola si dacă vreau să- l sting. Stie cineva dacă pot face ceva fără să merg la vreun...? (mai mult)
Dacă ai un Samsung S trei mini. Cât timp va dura să îl foloseşti?
Se poate incarca o baterie de telefon fara sa fie nevoie de telefon? Mi s- a stricat telefonul si nu se mai incarca si am testat pe un alt telefon si bateria e buna doar ca telefonul nu o incarca si e ...? (mai mult)
Care e cel mai bun abonament sa il folosesc in afara, adica sa activez roamingul si sa am net mult. Minute sa am doar de urgență. Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!