Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 6 Martie 2025 sunt:
Acum cateva zile mi- am cumparat noul Huawei P20, si am vazut zilele astea ca au facut niste ilegalitati si nu o sa mai aiba acces la Android/ Google. In caz de chiar se intampla asta, o sa am si eu...? (mai mult)
De curând mi-am spart telefonul "Samsung Galaxy J7 2017"si as vrea sa stiu cat ar costa sa-mi schimb doar sticla nu si LCD-ul. Mersi :3
Salut, telefonul Vodafone p6 este bun, ma roaga cineva, de pe olx sa-i dau 50 lei pe el, si nu stiu ce sa fac.
Daca cineva face un live pe Facebook iar eu distribui postarea, o sa vada toti prietenii mei sau doar cei pe care îi avem in comun eu si persoana respectiva? Intreb asta pentru ca am fost la un...? (mai mult)
am o intrebare. Daca vreau sa fiu contactat din alta tara trebuie sa pun prefixul Romaniei inainte +40, intrebarea mea este numarul de telefon ar trebui sa arate +400... sau +40?
Salut, ieri m- am dus la un gsm sa- mi puna folia de sticla pe telefon.Inainte sa mi- o puna mi- a curatat telefonul c o solutie, iar apoi mi- a aplicat folia.Problema este ca au ramas niste bule pe margine(nu...? (mai mult)
Am un Huawei p9 lite 2016 si de cand l- am deschis prima data din cutie si m- am logat cu toate conturile de Facebook sau snap chat, etc nu primesc notificari cand imi lasa cineva mesaj.De exemplu:Cineva...? (mai mult)
Mi-am schimbat bateria la P8 lite-ul meu...Se incarca extrem extrem extrem de greu....este prima incarcare cu noua baterie.Ce se intampla?
Buna ziua! Ce telefon imi recomandati in bugetul de 1400 de lei de la samsung.Eu m-am gandit la un Samsung Galaxy J7 2017. Voi ce parere aveti?
Hei. Mi-am uitat parola telefonul și nu pot folosi nici amprenta.Am încercat sa resetez telefonul dar îmi a o eroare de sistem (EMUI)Ce pot face? Cât ar costa o "reparație"? E Huawei P10 lite
Am un ceas SonyEricsson MBW- 100. Unde aș putea găsi încărcător pentru el? Vă mulțumesc pentru ORICE informație sau indiciu!
Am un J5 2016. Îl am de un an și ceva si am intampinat o problemă cu acesta.Bateria sa rezista relativ ok. Însă când ajunge între 30- 20% acesta se închide și nu il pot deschide daca nu...? (mai mult)
De ce se dezlipeste folia de sticla?
Salut, ce inseamna când vreau să instalez o aplicatie apk si imi scrie:aplicația nu poate fi instalată pachetul, poate fi deteriorat.
Cum repar un telefon? Gen am o folie pe un j7 2017 si s-a spart...e a treia folie pe care am cumparat-o si nu mai vreau sa-mi cumpar alta..stie cineva cum sa fac ca sa nu se vada spartura?
Doresc sa achizitionez un iphone 6s plus sau un iphone 7. Voi ce imi recomandati? As prefera 6s plus pentru ca este mai mare, de iphone 7 plus nu am bani. Voi ce-mi recomandati?
Salut. Pentru cunoscatorii de Apple, am un iphone 6, am schimbat bateria pentru ca nu mai tinea, si in setari la bateria imi aparea ca trebuie dus in service. Bun, acum cu bateria noua tine foarte...? (mai mult)
Am o mica intrebare telefoane Nokia Asha 305 se mai fabrica?
Ieri am resetat telefonul. Dupa ce l- am resetat am facut tot ce era de facut, bla bla bla, si am reinstalat aplicatiile dar nu am reusit sa le reinstalez pe toate ca nu mai am memorie, bun, ...? (mai mult)
Acum 4 luni mi- a cazut telefonul din mana si s- a spart destul de urat, in parea de sus, langa camera din fata au cazut unele bucatele mici din ecran, fara ca display- ul sa aiba de suferit,...? (mai mult)
Va rog mult sa ma ajutati. Detin un galaxy note 2, iar azi cand l- am scos de la incarcat am remarcat ca acesta nu se mai aprinde, iar ledul de notificari/incarcare era stins. Am scos bateria...? (mai mult)
Aș dori să-mi cumpăr un telefon nou si nu stiu de care.O parare de la voi? Samsung galaxy a5 2017, Samsung galaxy j7 2017 sau Huawei p10 lite? Mulțumesc!
Salut, am înlocuit display- ul unui telefon Samsung Galaxy J5 2017 și când a fost gata acasă am observat în într- o parte display- ul sau geamul când apasai în zona respectiva se simțea ca un...? (mai mult)
Salut.De cateva zile telefonul meu e fierbinte tot timpul(si cand nu- l folosesc)si consuma bateria foarte repede.Cand il pun la incarcat incarca greoi si tot fierbinte este. Posibile cauze? Stie...? (mai mult)
Salut. Am un adaptor Apple cu care incarc telefonul, iar atunci cand telefonul ajunge pe la 90% sau ceva de genul adaptorul incepe sa scoată un sunet ciudat, ca un fel de bâzâit. Din ce cauza? ...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy A3 2015 si nu imi citeste cartela sim, am incercat orice cartela nu merge. Ce trebuie sa schimb la el? Placa de baza?
Funcționează rețeaua 4G Digi pe Samsung Galaxy J5 2016, J3 2016 si A5 2015?
Oare de ce mi se stinge telefonul atunci când descarc Snapchat de ex.(descarc Snapchat se descarcă 100%si când ia sa se instaleze se stinge telefonul singur, oare de ce?)
As avea si eu o intrebare legata de un card SD. Am achizitionat recent un card de memorie microSDXC Samsung Evo Plus 128GB, MB- MC128GA/EU, care are Class 10 si USH- I U3 (adica capabil...? (mai mult)
Salut, mi- am rootat telefonul si am instalat un ROM care mi- a schimbat poza atunci cand mi se deschide telefonul. De exemplu am Note 4, iar dupa ce am instalat acel ROM cand se deschide scrie Note...? (mai mult)
Helău! Da...bun, folosi un salut ciudatel. Atrasei atentia? Sper ca da. Am un s8 plus, vreau sa il schimb cu s9 plus. Telefonul e midnight black, fara nici- o zgarietura. Arata impecabil. Cutie, accesorii...tot....? (mai mult)
Vreau sa fac o comanda la Vodafone, stie cineva prin ce curier se livreaza?
Hello! Am achiziționat un iphone 6s SH si are cod pe ecran plus ca imi este frica sa nu fie furat. Ce setari firmware pot sa ii fac, ca sa il pastrez in siguranta, trebuie sa merg la service sau pot...? (mai mult)
Mi s-a dezlipit folia de sticla intr-un colt. Cu ce o pot lipi?
Buna, mi- am luat un telefon la a doua mana *ZTE L5 BLADE* dar, cand il deschid sa imi fac cont google imi apare 'Acest dispozitiv a fost resetat.Pentru a continua, conectati- va la un cont google...? (mai mult)
Cam cât ține bateria la un Samsung Galaxy S9? Și încă ceva, o husă cu led îți consumă mult din baterie? Mulțumesc anticipat.
Mi- am puat recent un iphone 7 iar acum mi se incalzeste foarte repede bateria iar telefonul frige, uneori cand vorbesc la telefon persoana cu care vorbesc nu ma prea aude bine? E vorba de un...? (mai mult)
Telefoane performante intre 500 si 600 de lei actual?
Nu mai am incarcarea rapida la telefon :( ce sa fac? Mentionez ca nu am modificat nici o setare...
Salut..Am si eu o intrebare...Am un Samsung J5 2017..si de cateva zile imi canta melodiile prea repede..Si nu face asa doar cu melodiile din telefon..si pe yt ii la fel...I- am dat si reste si tot asa ...? (mai mult)
cat m-ar costa sa schimb spatele la s7, l-am scăpat jos și s-a spart în colțuri pe spate, oare cat m-ar costa? Urgent
Am un Huawei p10 lite si nu imi merge 4g am umblat prin setari si tot nu merge am o cartela de 5euro de la telekom, am activat extraoptiunea cu 4g dar mie imi arata decat 2g- 3g si nu stiu ce sa fac! ...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy S5 care se descarca foarte repede (cam 1% pe minut si se incalzeste tare ). Am luat o aplicatie si consumul bateriei este - 450maH. Am cumparat o alta baterie noua si la fel...? (mai mult)
Fratele meu are un Allview P4 Pro de la DIGI. De mult timp îl suna diferite numere de telefon pe care nu le cunoaște. Deasemenea, mai primește și ceva mesaje care spun ca trebuie sa ...? (mai mult)
Neața! Am un Huawei P9 Lite 2017 și nu știu cum fac să se schimbe imaginea de blocare și de fundal la fiecare aprindere a ecranului. Aș mai vrea să micșorez și iconițele. Ce aplicație trebuie...? (mai mult)
De ce se incarca greu telefonul si ce as putea sa fac? Mi-am reparat recent telefonul. Mufa de incarcare la telefon
Huawei p20 lite sau Samsung j7? mersi:)))
Huawei p20 lite sau Samsung j7?
De curand am achizitonat un telefon Samsung galaxy A8, dar care are niste probleme cand este vorba despre internet... daca ma conectez pe reteaua wi- fi, aceasta se tot opreste si scrie ca "internetul...? (mai mult)
Trebuie sa platesc pentru mesajele primite de la Facebook, Instagram sau twitter cu coduri? Gen daca mi- am uitat parola primesc un cod prin sms sa o resetez. Trebuie sa platesc pentru mesajele astea?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!