Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut.Ce parere aveti despre actualizarile de sistem de operare pe care le primesc telefoanele? Sa le dam, sa nu le dam? Cum e mai bine? Am auzit ca unii au dat update la o versiune mai noua de Android...? (mai mult)
Am primit de la Orange urmatorul mesaj: "Din 30 august, Optiunea 5 euro credit cu minute, valabila 30 zile nu va mai fi disponibila pentru activare/reincarcare. Daca vrei sa folosesti optiunea dupa...? (mai mult)
Ce sa aleg intre un Samsung a54 sau Motorola edge 40 sau ce alt telefon sa iau până 1800-2000 lei?
Hey TPU, de ce la un iPhone, cand il bag la cablu am 2 iPhone- uri, cablul este putin rupt si urat? Iar, cand bag cablul in unul apare logo Apple vreo 5 secunde si dupa se stinge dar la alt iPhone...? (mai mult)
Salutare. Cum poti juca fortnite pe telefon gratis, imi spune cineva? Fara virusi gen:)
Salutare! Am si eu un client cu o problema la un Samsung e1200, cand il deschide cu sim apare, , master lock„. Cică s- au jucat copiii cu el si i- au introdus codul PUK de prea multe ori, iar dupa...? (mai mult)
Care poate fi considerat telefonul anului 2023 (din toate punctele de vedere: durabilitate, calități, fiabilitate, aspect, raport calitate- preț etc.)? Dar laptopul anului 2023 (tot așa, din toate...? (mai mult)
Bună ziua. Am și eu o întrebare, am un iphone 11 pro max si nu mai stiu codul la el. Știe cineva cum pot sa fac sa il deblochez? Dau fundă. Merci
Am un Samsung S10+ și nu se mai încarcă cu niciun încărcător fast charge doar cu încărcătoare normale. Și în situația de fata se încarcă 100% în 5- 6 ore. Am încercat cu mai multe încărcătoare...? (mai mult)
Buna seara! Pe iPhone 14 pro nu mai apare ca la celelalte iPhone- uri mai vechi ( spre exemplu iPhone 11) despre încălcare? La iPhone 11 când băgam telefonul la încărcat îmi spunea încărcare...? (mai mult)
Salut, am o problema pe telefon. (iPhone 11) Când intru pe profilul cuiva sa ma uit la poze, pozele se văd blurate. iar când intru direct pe poza de profil se vede ok.
Salutare, Cum recuperezi coversatiile pe whatsapp daca ai sters aplicatia, ai reinstalat- o, iar cand s- a reinstalat conversatiile au disparut? In setari din 170 mb stocare mesaje si media mai apr...? (mai mult)
Bună dacă am dus un telefon la reparat cu display-ul crăpat o să îmi șteargă toate aplicațiile din el?
Buna am o problema cu telefonul meu cand il aprind apare asa ca crpatura si nu se vede absolut nimic crapatura este in mijlocul ecranului nu pot sa imi dau seama ce sa intmplat pentru ca nu am spart telefonul...? (mai mult)
Buna seara Mi- am luat un smartphone Vivo Y20 și se aude cam încet sunetul când ascult muzica pe YouTube la difuzoare! Așa se aude mai slăbut acest tel sau are o problema la difuzor? Când mă suna...? (mai mult)
Salut Stiti careva ce reprezinta acel număr 3 din coșuleț la acest card de memorie? Am vazut altele cu numarul 1. Pentru ca trebuie sa i- mi cumpar unu si vreau sa stiu daca e important sau ce ...? (mai mult)
Buna! Cineva care a schimbat bateria la IPhone 11 și îmi poate spune cât l-a costat? Și la ce service de încredere ați apelat?
Stiti cumva daca as găsi display pentru Realme 8? Cam cat ar costa?
Buna TPU. Păreri despre google pixel 7 pro? Îl are cineva? Îmi poate spune cineva cum e? Baterie, audio în căşti, performanță, cameră...Mersi
Salut! Recent am achizionat un iphone 14 pro max acum 3 saptamani de la altex daca ajuta cu ceva informatia, de o saptamana, doua, cand il incarc pana la 80% frige efectiv si telefonul si incarcatorul,...? (mai mult)
Salut Stiti la Samsung cum pot pune o melodie la pozele de la starea mea in whatsapp? Mersi
Mi- a apărut o pata mov sus in coltul telefonului deasupra camerei din fata si as vrea sa fac sa nu se mai vadă sa dau ascundere camera fata daca nu se mai vede camera din fata nu o sa se mai vadă nici...? (mai mult)
Am fost sunat de un numar din ilfov care aparent cautand pe internet e un robot de la Glovo.I am raspuns si i am inchis instant dupa ce am auzit robotul iar dupa am primit mesaj de la GLOVO ca comanda ...? (mai mult)
Ce telefon poate avea mmWave? Au apărut?
Cine mă poate ajuta sa îmi schimb numărul de la tiktok că cel de-al am nu mai am acces mulțumesc
Care este cea mai buna retea din România? (ma refer la telefonie)
Salutare. Stiti careva daca este vreo aplicatie ca sa iti transferi datele, conturile, etc, de pe smartphone iphone pe Samsung? Va rog sa fiti atenti la intrebarea propusă dacă doriți sa dați un...? (mai mult)
O nelamurire despre Yoxo. Am citit despre aceasta aplicatie, toate bune si frumoase, dar ea se foloseste de numarul meu Orange. Ok, pai eu am o cartela Orange, un abonament. am cautat, Yoxo nu ...? (mai mult)
Bună TPU! Să îmi pun folie iTool si carcasă antișoc sau Alien Surface pe tot telefonul?
Am avut un nr de telefon la Orange si eram conectat pe el la mai multe conturi.Acum este nealocat. Il pot obține dacă fac abonament?
Salut! Îmi recomandați un telefon bun, pe testate, marca Samsung sau orice alta marcă care are sistem de operare Android? Ca buget: maxim 1000-1500 de lei.
Buna, știe cineva unde pot repara un Samsung Galaxy S10 plus? Are display up spart
Bună dimineața! Ați avut și voi probleme cu datele mobile de la Vodafone ieri după-amiază în București?
Bunaaa! Poti sa iti incarci telefonul iphone si cu incarcatorul de airpods?
Buna seara! Când pun urechea la camera telefonului se aude un sunet ciudat, ca un țiuit ( când nu este folosit) Vi s-a mai întâmplat sau e ceva normal? (iPhone 14 pro) Multumesc anticipat!
Care credeți ca o sa fie prețul pentru Iphone 15 Pro Max/Ultra în România având în vedere că dolarul e 4, 50?
Este normal atunci când conexiunea telefonului să funcționeze din ce în ce mai greu, când totodată hardware- ul telefonului este uzat, terminat sau este tot vina furnizorilor de servicii de internet? ...? (mai mult)
O să dispară Iphone 14 pro max de pe piață odată cu apariția iphone 15?
Bună! Am niște căști de la Motorola bluetooth (Casti audio Motorola VerveBuds 100 BT, TW pentru cei care se pricep), iar o casca nu se mai incarca complet, cand o pun in cutia sa (încărcată) ...? (mai mult)
Salut TPU, ar merita sa schimb un s23 ultra cu un 14 pro? Nu vreau 14 pro max ca mi s- a cam urat de telefoanele mari de cand il am pe acesta. Faza e ca vreau sa il schimb deoarece m- am obișnuit ios...? (mai mult)
Dacă îmi cumpăr un telefon din Germania, știți cumva dacă o sa funcționeze cartela de România?
Bună! Dacă rămân fără credit în străinătate, mai exact Bulgaria, dar am roaming- ul activat, pot fi sunată de către cei din România, în condițiile în opțiunea nu taxează apelurile ...? (mai mult)
Daca eMAG mi-a livrat un telefon cu ecran chinezesc si vreau sa il schimb, il iau la garantie sau ce pot face sa il schimbe?
Cat rezista un ecran de proasta calitate pe un telefon? daca asa a venit telefonul (comandat de pe eMAG)ar trebui sa-l primeasca la garantie?
Care credeti ca este cel mai bun(per total) telefon android cu ecran plat? S23+?
Cum returnez creditul primit in avans?
Salut, de vreo 2 zile am un telefon Huawei P30 Lite si nu mai merg aplicatiile, adica incerc sa intru pe ele dar nu imi intra sau ramane blocat pe aplicatie fara sa pot umbla acolo, chiar si la aplicatiile...? (mai mult)
Salut! Am un telefon Huawei Mate 10 Pro care are difuzoare stereo si de ieri unul dintre difuzoare nu se mai aude deloc(ala de jos) si difuzorul de sus inca se aude, cand intru pe o melodie ceva difuzorul...? (mai mult)
Am schimbat display-ul la telefon și îmi apar niște umbre, se vede împăienjenit, știe cineva care ar fi cauza? Precizez că display-ul este nou.
Salut TPU. Există Telefoane sau tablete care să suporte înregistrarea ecranului sau editarea la rezoluția 8K 2303P? Dacă da va rog să-mi spuneți care sunt acestea. Dau FUNDĂ
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!