Mi-am facut un abonament cu 4G la cei de la telekom dar nu imi apare, imi apare doar un semn de h+. Cum activez 4g-ul. Help
Salut prieteni, am o problema cu telefonul meu, cand conectez incarcatorul imi arata ca se incarca vreo 10 secunde, insa dupa, imi arata baterie descarcata, si se inchide, insa cand scot incarcatorul...? (mai mult)
Hei.Daca imi resetez telefonul din fabrica se sterg conturile de gmail, sau pot dupa sa ma mai conectez cu aceleasi conturi?(Samsung galaxy a5 2025)
Huawei p9 lite sau LG G3?
Acum o lună mi- am pus folie de sticla pe telefon, iar sub folie sunt bule. Cand mi- am pus folia, dedesubt nu erau bule, dar acum de ce sunt? Se mai pot forma bule, daca la telefon am carcasă? ...? (mai mult)
Detin un iPhone 5s gold si vineri l- am scapat in apa, a stat cam 7 secunde in apa si l- am scos, dupa cateva sec s- a inchis singur, l- am lasat cateva ore fara sa ii fac nimic (2- 3 ore...? (mai mult)
Am un Samsung S8+ si in ultimul timp imi merge cam greu si mi se blochează des iar de cele mai multe ori mi se întrerupe wifi-ul pe el. Ce pot să fac?
Imi recomanda cineva un OS bun pentru Samsung Galaxy Ace 4? Cel default deja da rateuri, imi dau crash aplicatiile, se misca greu. M-ar interesa ceva care sa aiba cea mai buna performanta.
Hei, cum fac sa nu mi se mai descarce in telefon, pozele si video primite pe whatsapp? Am dezactivat de la setari, dar in momentul in care primesc o poza, pentru a o putea vedea trebuie sa o descarc...? (mai mult)
Buna, doresc sa procur un iphone de pe net ca e mai eftin, acesta https://www.ebay.it/itm/NUOVO- APPLE- IPHONE- 6S- 64GB- SPAZIO- GRIGIO- SIGILLATO- ORIGINALE- SMARTPHONE/152807292672?hash=item2394063f00:g:QeUAAOSwywRaHnq7...? (mai mult)
Unei prietene nu i se mai deschide telefonul. Adica putin(se deschide si ramane la numele firmei pe ecran). Bateria se incarca si telefonul e de aproape un an, are garantie dar intrebarea e daca va putea...? (mai mult)
Am j5 2017 dar nu imi merge Samsung themes deodata nu am mai vazut aplicatia in meniu (nu este dezactivata) Pareri? Dau funda :)
Pentru cei care detin un iphone 6s, cum fotografiaza? Pozele sunt de calitate buna? Este un telefon bun? Se merita de procurat? Intreb deoarece vreau sa-mi procur unul.
Bună unde găsesc ceas smartwatch care sa nu îl conectez la telefon doar când vreau sa vad cine mă sună. Gen sa meargă și fără sa fie conectat la telefon? Sau nu exista așa ceva :)))?
vreau sa- mi cumpar un telefon nou si nu pot sa ma decid intre mate 10 pro si oneplus 5t 8gb ram. M- am tot uitat la reviewuri cu ambele dar tot nu stiu ce sa aleg. Am de 2 ani un s6 pe care...? (mai mult)
Salut, tocmai ce mi- am cumparat si eu un Samsung S8+ , ce imi recomandati sa fac prima data sa fie cel mai bine pentru telefon? Sa consum toata bateria si dupa sa il pun la incarcat? Sa il las 1 zi ...? (mai mult)
Azi m-a sunat un nr pe care nu-l am in agenda.Are 14 cifre ceea ce ma face sa cred, ca nu e de Romania.Nu am sunat inapoi(de teama). Numarul este 00355674063616
Buna doresc sa procur un iphone de pe net ca e mai eftin, acesta https://:///... 2807292672 dar vreau sa va rog sa ma ajutati cu sfaturi cum verifik daca nu e fake mersi mult
Voiam sa va intreb cam cat ar costa reparatia unui Samsung galaxy j5 2015, are probleme cu camera cand vreau sa fac poze cu blitul in loc sa iasa poza luminata imi iese intunecat, si cu...? (mai mult)
chiar merita sa fiu suparat din cauza ca mi- am stricat telefonul? L- am scapat in apa si nu mai merge, mai are rost sa merg la un service sa il repar? Pana acum doar in Bucuresti am vazut ...? (mai mult)
Am un telefon Samsung galaxy j 5 2017 si mi s-a spart ecranul cam cat m-ar costa sa schimb geamul
Am un Samsung s6 edge si cand m-am trezit am vazut ca era aprins si imi arata simbolul de incarcare, doar ca era gol. A ramas asa aprins cu simbolul, si nu se mai stinge. Ce poate sa aiba?
Incerc sa vorbesc pe messenger video call si persoana cu care vorbesc nu ma aude Ce pot face? P. S. Cand vorbesc normal la telefon ma aude
Nu- mi mai merge 4G- ul (datele mobile) de mai mult de o săptămână. Azi am resetat telefonul şi tot nu merge! MENŢIONEZ CĂ, CARTELA TELEFONULUI MEU ESTE ORANGE ŞI TELEFONUL ARE VERSIUNEA...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca telefonul meu are infrarosu?
Tot primesc apeluri de la numere din străinătate și oricât de multe as bloca, sună de pe altele. Cum fac sa blochez aceste numere din afară? Sunt pe Telekom.
Hei, luna viitoare de ziua mea mai exact, o sa îmi cumpăr Iphone 6 S. Sunteți pro sau contra telefonului? Dacă are cineva, îmi poate spune dacă este bun și merita sa îl cumpăr? Mentionez ca...? (mai mult)
Deci am incercat sa iau cartela de la alt telefon si nu mi- a mers in telefonul meu, dar dupa nu mai incapea asa ca am infipt- o putin in telefonul in care se afla initial. Acum, nici acel telefon nu...? (mai mult)
Am un allview4e lite si ca sa pot sa intru in meniul lui îmi cere o parola de configurare (nu cele pe care le punem noi ca model sau pin). Am incercat sa ii dau resetare dar când se aprinde ...? (mai mult)
Nu-mi mai merge 4G-ul de mai mult de o săptămână! Azi l-am resetat şi tot nu merge! Menţionez că am cartelă de la Orange. Ce să fac?
Ajutati-ma va rog frumos. Un prieten mi-a facut restart din fabrica la telefon dar aveam in el poze importante, cum le pot recupera ca am nevoie de ele? Sau nu le mai pot recupera?
Nu ma pot decide dintre A8 2018 si P20 Lite. Care este mai bun?
Puteți să-mi spuneți și mie cat ar costa să-mi schimb displayul de la Huawei P9 Lite 2017 in Constanta? Va rog!
Cum ies din fastboot mode?
Atunci cand utilizam androidul si conectam telefonul la un pc, imi apareau niste setari ale USB- ului in bara de sus a ecranului... ceva in genul asta https://android.stackexchange.com/questions/111710/when-...? (mai mult)
Salutare. Stiti vreun service GSM serios in Pitesti? Sa aiba si preturi bune. Va multumesc!
Salutări! Tocmai ce am auzit de programul buy back de la Vodafone și aș vrea să știu dacă e avantajos, adică am un Nokia Lumia 500 funcționabil, și aș vrea să îl duc pentru o contravaloare...? (mai mult)
Am un Huawei p9 Lite 2016 si de cand l- am resetat adica cam de vreo luna am o problema cu el. Cand ascult muzica in orice aplicatie, sau cand sunt pe yt pur si simplu se pune pauza fara ca eu sa...? (mai mult)
Stie careva cum poate sa- mi apara si mie la telefon LTE? Eu traiesc intr- o anume localitate si am doar 4G. Cand ma duc in Bucuresti am 4G+ . Eu am j5 2017. Si am pe cineva, cu un s6, care ...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o problema cu telefonul meu(Ulefone S8) Cand il bag la incarcat imi arata ca incarca dar procentajul nu urca, din contra el scade dar cu cate putin.Am garantie la el dar as vrea ...? (mai mult)
Deci am abonament de la telekom cu net nelimitat 4G si altele. Cand l- am facut mi s- a spus ca e 48 de lei pe lună și eu dau in fiecare luna aproape câte 1 milion. de ce oare? Dau...? (mai mult)
La telekom la oferta cu net nelimitat 4G spune ca Youtube este limitat la 480p, dar eu ma pot uita fără nicio problema la 720p60fps. De ce? Se aplică vreun cost suplimentar?
Am o problemă legată de codul PUK.Astăzi am lăsat telefonul la încărcat pe modul avion și după o oră când l- am aprins mi- a cerut codul PUK. Având în vedere că nu pot apela niciun...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva? Am un iPhone 6 și s-a blocat iclodul îmi spune ca este blocat pe motive de siguranta, nici mail nu primesc.Multumesc
Salut, am un abonament de la digi cu telefon gratuit de anul trecut si la telefon mi s- a rupt mufa din telefon si de la incarcator. Fiindca a inceput sa- mi mearga prost nefiind cel mai performant telefon...? (mai mult)
Heii TPU. Ieri din neatentia mea, mi- a cazut telefonul din buzunar si s- a spart in coltul din dreapta sus, o crapatura de 3- 4 mm. Intr- adevar nu se vede aproape deloc insa imi este foarte naspa...? (mai mult)
Am un S7 Edge si as dori sa stiu daca pot opri acea blocare de cateva secunde atunci cand nu imi recunoaste amprenta. (Adica trebuie sa stau sa treaca acele secunde ca sa pot umbla pe telefon).
Am o casca bluetooth Jabra Boost si am incercat sa o conectez cu un telefon Allview X4 soul Infinity. La conectare spune ca este conectat ( fara telefon). Ce pot face sa o conectez normal?
Cum se poate restabili o aplicatie la care arata ca nu mai este disponibila in,, App Store"? Va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!