Salutare, amo problema cu telefonul, mereu cand vreau sa ma uit la un film pe net ecranul se face ca in imaginea de e linkul de mai jos, va rog ajutati- ma ca e foarte enervant, e screenshot facut de ...? (mai mult)
Salut, va rog frumos sa imi dati si mie numarul de telefon de la eMAG si carpat sport. dar sa nu imi dai site si doar nr. dau funda! va rog
am cumparat un Huawei p9 si nu imi merge cartela sim deloc pe el si cand cartela o iau si o introduc in alt tel tot la fel nu merge am incercat cu 3 cartele sim cand le introduc in p9 parca le...? (mai mult)
Cum pot sa scot praful din telefon fara sa îl desfac și fără să folosesc aspiratorul? Am auzit că merge și cu uscătorul de par... Este buna ideea?
Cum gasesti aplicatia bongo depe magazin play
Imi puteti spune cum se face o conferință cu mai multe persoane pe messenger pe telefon.
Bună =)! Îmi puteți da o aplicație (pe Android) pentru a face un blog personal? Vreau ceva sofisticat dar în acelaşi timp şi simplu de utilizat Mulțumesc mult :*
Cum pot debloca un telefon Samsung galaxy J5 daca i-am uitat parola? VĂ ROG AJUTATI-MĂ!
Ce parere aveti despre telefoanele xiaomi? are cineva? este rezistent la modul ca nu merge greu sau se blocheaza?
Buna toată lumea! Pe telefon Samsung J5 2016 nu- mi mai merge să ascult muzica descărcată, adică este acolo dar nu merge. Cu o săptămână înainte mergea. Le- am șters și le- am băgat înapoi...? (mai mult)
Cum pot afla cu ce aplicații sunt conectat prin Google și Yahoo?
Am o problema cu castile mele. Le- am primit la un S7, dar intre timp mi- am schimbat telefonul cu un Iphone 7 plus la care am stricat castile. Din cauza asta acum le folosesc pe cele de la S7...? (mai mult)
Cand se lanseaza Android oreo pentru s8 plus? Tot dau la update search si imi zice ca sunt t la zii. Mentionez ca stiu de lansarea pui oreo pe s8plus care a făcut probleme însă a spus că va rezolva...? (mai mult)
Care este consumul de putere al unui Samsung J5 2016?
Ce frecventa are reteaua de telefonie mobila Digi? Pot sa folosesc 850 / 900 / 1800 / 1900?
Cum pot vedea ca cineva pe whatsapp m-a blocat?
Deci am dat restart la telefon (Sasmung J5 2016), țin să amintesc că nu mai are card, dar are memoria aproape plină. Adică din 8 GB are 7.60 GB și nu înțeleg de ce. Adică da are acele programe...? (mai mult)
Am un Huawei P8 Lite si nu pot sa imi descarc PUBG, cum sa imi upgradez androidul la versiune 7.0.
Am un S7 Edge cu probleme mari la incarcare. Primul cablu usb cu care a venit a incarcat normal timp de 2 luni, apoi a inceput sa incarce foarte greu (6 ore pentru o incarcare normala si ...? (mai mult)
Care e faza cu numerele +3556722311026 sau +355676037950? Îmi da bip și apare ca țară Albania dar când sun înapoi îmi apare apel încheiat. Voi ați pățit asta?
Salut, vreau să îmi achiziționez o baterie externă pentru a încărca un dispozitiv Samsung Galaxy S7, de preferat de la aceeași firmă, dar prin folosirea acesteia să nu îmi deterioreze bateria...? (mai mult)
Urgeeeent! Telefonul meu are putine documente si ca sa imi actualizez Messengerul am nevoie de 85 mb.Nu am destula dar eu am sters multe.Am 190 poze in total si cateva descarcari. 1.Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
J5 2017 sau p9 lite 2017? funda!
Am un telefon Samsung Galaxy A5 2017 si azi am observat ca am ceva pe camera. Un prieten a zis ca e doar mizerie desi, am verificat cu lupa la lumina puternica. Nu se vede absolut nimic....? (mai mult)
Sunt in rețeaua Telekom și am Micro Sim. Tocmai mi- am cumpărat iPhone 7 care este compatibil cu Nano Sim. Dacă ma duc la ăștia de la Telekom îmi pot muta numărul de pe cartela actuala pe una...? (mai mult)
Telefonul Huawei mate 10 lite are ecranul măcar puțin rezistent Și care e mai bun : Huawei p 10 lite sau Huawei mate 10 lite
Imi poate spune si mie cineva ce abonamente/cartele si cat costa la digi? Pe sate este semnal bun?(eu stau in oras am antena deasupra capului)Vreau ca netul sa fie nelimitat sau macar sa primesc...? (mai mult)
Am j5 2017 si cand fac poze dupa ceva timp imi apare poza neagra cu semnul exclamarii. De ce imi apare asa? Nu stiu daca am apasat pe ceva
Cât pot lua la un amanet pe un S7Edge 32Gb Gold-Platinum 10/10 Tehnic si Estetic?
(si Hristos a Inviat) Nu pot sa sun cu numar privat deloc.Adica pun inaintea numarului de telefon #31# dar pe cel care il sun ii apare numarul meu.Nu am obserat nimic in neregula cu setarile ...? (mai mult)
Am vazut la un coleg ca atunci cand isi inchide telefonul(il opreste) ii cere un cod pin si fara el telefonul nu se inchide. Stie cineva cum pot sa fac la fel?
Cu ce aplicație pot să inregistrez un post radio de pe telefon? Am telefon Android.
Ce părere aveţi despre telefonul IHuntS9Alpha? Aș dori un răspuns cât mai detaliat
Cand nu am semnal apelurile se redirectioneaza la altcineva. Din setari nu am activat nimic. Cum pot face sa nu se mai redirectioneze?
Am un Samsung galaxy c8(model din asia) pe care l- am scapat azi si de aceea coltul dreapta jos al ecranului s- a crapat, touchscreenul inca functioneaza dar ecranul nu arata bine deloc, mai...? (mai mult)
URGENT! Bunaaaaa, am nevoie de ajutor urgent. Cum pot șterge detaliile convorbirilor telefonice, de pe aplicația My Orange... Vreau sa le șterg definitiv... Se pot șterge? Eu am incercat, dar ...? (mai mult)
Când pun o foaie pe telefon ca sa copiez un desen, poza se tot mișca. Știți cumva cum pot face sa nu se mai miște?
Sunt un utilizator Samsung, si as vrea sa mi schimb telefonul. Am un telefon de 1 an si ceva si as vrea sa mi l schimb si chiar nu stiu intre ce sa aleg: Iphone 8 sau Samsung 9/9+ . Va intreb ...? (mai mult)
Salutare. Cunoașteți vreo aplicație corel draw pentru Android?
Bună ziua am o problemă cu telefonul mi se blochează se inchide și se deschide singur telefonul e Huawei p 9 lite
Salut.Poate cineva sa ma ajute? Chiar la telefoanele estea ALLVIEW P6_Energy nu pot in nici un ferl sa- i maresc spatiu de memorie? Nu se gaseste nici o modalitate? I- am pus si un card SD de 16 GB si ...? (mai mult)
Salutari, doresc să- mi schimb telefonul, ce- mi recomandati? In lista de interese am Nokia 6 2018, Asus Zenfone 3 (5.5 inch), xiaomi mi a1. Doresc un telefon ce are camere bune, bateria tine ...? (mai mult)
Heeei, sa încep cu începutul. Acum 4 luni am avut o problemă la telefon mai exact un şoc mecanic destul de grav la modul ca imi apăreau multe linii de la mijloc in jos. Da pot sa zic, a fost vina...? (mai mult)
Are cineva Huawei Mate 10 lite? Sunteți mulțumiți de el? și câteva argumente care să mă convingă să îl cumpăr, dar și minusuri, fie ele cât de nesemnificative. Vă descurcați cu...? (mai mult)
Buna ziua și Hristos a înviat! Am și eu nevoie de ajutor cu un sfat, as vrea sa- mi cumpăr un telefon dar nu știu care e mai bun și mai frumos dintre cele 2, mă puteți ajuta cu sfaturi și...? (mai mult)
Se poate instala MIUI pe un telefon Huawei p9 lite 2017? Mi se pare mult mai fluent sistemul de la xiaomi, un adroid mai curat, fata de Huawei.
Care este mai bun pe Android photoshop touch sau PicsArt?
Vreau sa cumpar un amplificator de semnal GSM: 900 Mhz (cu antena exteroioara, interioara) pentru ca langa geamuri si pe scari in fata usii de la casa am semnal foarte bun, iar in casa semnal ...? (mai mult)
Buna, știe cineva dacă telefonul Huawei mate p10 lite are bliț? Si daca da de unde pot sa il activez. mulțumesc
Nu îmi pot schimba codul de deblocare a telefonului, de ce! Îmi scrie ca e incorect dar de fapt e corect. Ce pot face, ajutați-ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!