Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 10 Martie 2025 sunt:
Salut, atunci cand bag cablu usb de la iphone pentru a copia pozele de pe iphone pe PC, imi apar doar cateva poze, adica mai exact 19 din 200..cum se poate rezolva sa-mi apara toate?
Mi-am luat recent un Iphone 6 si am o curiozitate. Daca ii pun o husa tip coperta/flip pot face ecranul sa se aprinda cand deschid coperta?
am o problema. Am scapat telefonul in WK din greseala, dupa doua secunde l- am scos si l- am inchis, si dupa l- am bagat in orez. Toate bune si frumoase, il scot dupa 3 zile din orez, il ...? (mai mult)
Știe cineva de ce în contul My Orange în secțiunea detalii convorbiri la număr apelat apare același număr ca și cel asociat contului, ca și cum persoana s-ar suna pe ea însăși?
Voi ce aplicatii aveti pe telefon? ????????
Va rog mult sa ma ajutati! M- am deconectat pe Instagram putin iar apoi când am vrut să intru inapoi in cont mi- a apărut un mesaj " ne pare rau, a apărut o problemă cu cererea ta " si nu ...? (mai mult)
De ce nu pot posta?
Cum se anulează abonamentul de la Apple music?
Salut, Intrebare doar pentru utilizatorii de S8. Momentan am un S6E uzat, spart, crapat etc :)) Vreau sa- l schimb, si ma tot gandesc sa cumpar un S8. Insa, nu stiu cum se comporta bateria. ...? (mai mult)
Salut, detin un Galaxy S7 si am observat ca telefonul se incinge uneori in mod de utilizare normala, in special cand vorbesc cu cineva prin apel video pe messenger.As vrea sa stiu daca vi se intampla ...? (mai mult)
Cum se numește chestia aceia care țin vlogerii camera pe cap acel. Suport sau ce e
Am un iphone 6 si cand filmez cu camera telefonului se aude un sunet pe fundai si cand vreau sa sun pe cineva pe mesenger cu camera eu aud persoana respectiva dar ea nu ma aude absolut deloc, ce...? (mai mult)
Am o intrebare. Cum pot sa ma conectez pe whatsapp pe contul vechii.am dat email le am spus că mi s- a furat telefonul si ca doresc sa am aceleași contacte... exista posibilitatea sa ma conectez...? (mai mult)
Astazi am fost sunat de o gramada de ori de cineva, cu numar ascuns, si cand raspundeam ori nu se auzea nimic, ori era un barbat care injura. Am vazut si un apel din strainatate cu pefixul + 44, care...? (mai mult)
Buna seara, are cineva un Samsung galaxy s7 edge gold defect? m-ar interesa display-ul sa-mi spuneti si pretul;) multumesc
SAlutare TPU! Am o problema. De ceva vreme telefonul îmi face probleme. Mai exact am un iPhone 6 și se Descarcă bateria foarte repede. Sau aveam 4% procentaj la baterie și i- am dat restart, după...? (mai mult)
Salutari TPU. Am un J5 2015 si incet incet ma lasa. Vreau sa achizitionez un telefon nou. Ma gandeam la iPhone. Chestia e ca un prieten si- a cumparat cu abonament un P10, na. Cu specificatii mai bune...? (mai mult)
DAU FUNDA MARE celui care ma poate lămuri. Am un telefon J7 2017 si nu mai merge sunetul... volumul e maxim si nu mai mi se aude nimic, l- am pus la ureche difuzorul cand am dat play la...? (mai mult)
tot caut pe net huste cu un model (smite) pentru j7 2017 dar imi da ca rezulat numai pentru modelul j7 2016 intrebarea mea e daca se potrivesc husele intre ele sau stiti un site pentru modelul...? (mai mult)
Am un Sony xperia z și nu mi se aude sunetul stereo. Telefonul este stereo are 2 difuzoare și se aude doar un difuzor Ce sa fac?
vreau sa- mi schimb placa video cu un Asus GTX 960 Turbo 2GB, din cate am aflat are nevoie de alimentare separata si asta. Ce nu stiu mai exact e dacă sursa mi- o poate duce. Sursa e de...? (mai mult)
Mi.am facut contul de Facebook pe un numar de telefon cate acum este expirat, din pacate nu pot recupera parola doar cu ajutorul acelui numar de telefon! Exista vreo modalitate sa recapat acel...? (mai mult)
Am un Allview X4 Soul Mini S și îmi tot iese din aplicații. I-am dat și factory reset și problema persista. Ce pot face in aceasta privință?
Cum pot activa deblocarea OEM daca nu am acces la setarile telefonului? (Daca se poate)
Acum ceva timp mi s- a spart display- ul si l- am trimis la garantie, unde acolo mi l- au adus spart si au spus că nu mai am ce sa ii faca. Iar eu am gasit sa il repar în oraș. Dacă îl repar,...? (mai mult)
ce sa aleg dintre Samsung galaxy s7 sh si un Samsung galaxy a 5 2017 nou?
Am dat reset la j5, 2016 si nu mai am date mobile cu toate ca i-mi arata ca nu e consumat! Ma poate ajuta cineva daca e din setari sau nu? Mersi anticipat!
Am tot încercat să pun o adnotare unui videoclip, şi de fiecare dată când selectam un playst îmi zicea, , elementul este în afara zonei sigure". Nu mă lasă nici cu playsturi şi nici...? (mai mult)
Imi puteti spune ce aplicatii sa instalez sau pe ce site- uri trebuie sa imi fac conturi pentru telefonul ZTE A610 in cazul in care il pierd sau imi este furat ca sa il pot urmari de acasa de pe laptop...? (mai mult)
Oare se poate cumpara in rate un telefon din magazinele altex cu card de alocatie? ???????? fara caterinca, vorbesc serios
În cât timp ajunge o livrare de la quickmobile?
Am si eu o problema cu Lenovo A536. Cam de o luna imi tot arata notificarea "cardul SD este deteriorat" si se pare ca nu mai este detectat de telefon. In plus am si memorie plina din cauza asta si nu pot...? (mai mult)
Salut am iphone x dar cand imi fac selfie imaginea nu ramane asa se invarte.e o problema sau asa e iphone x..cine ma poate ajuta?
Cum fac sa îmi recapăt nr înapoi? Ca zice ca nu este conectat.
VA ROG drinks ajutati-ma am day din greseala pe fastboot mode si vreau sa-l deblochez Telefonica este all call Rio place ajutati-ma nu response la butoane
Ce sa imi iau: J7 Pro sau Huawei P Smart? As vrea raspunsuri argumentate. Eu chiar nu pot sa ma hotarasc intre cele 2.
Bună TPU! Eu am un, , Huawei p9 lite mini 2017" și cam de o luna de mai blochează sau merge greu. Uneori se face ecranul negru și peste 2 secunde revine la ce făceam. Am încercat 360 security,...? (mai mult)
Cum sa activez pe iphone sa nu ma poata suna alte numere, doar contactele sa ma poata suna
E bun Samsung galaxy s7 edge pentru jocuri Cum ar fi asphalt 8 airbone si altele. Merg astfel de jocuri pe el? Si ce jocuri interesante mai cunoasteti voi.
As vrea sa stiu daca pot face rate pentru un tel. Am doar 3luni si si jumatate vechime la noul loc de munca?
La iphone cand descarc ceva(niste documente) de pe net unde se salveaza? ca vreau sa le sterg
Stie cineva o aplicatie care imi redeschide telefonul? Mi- l inchide si mi l deschide de la Power. Restart. NU de la fabrica. Am nevoie pentru ca butonul de inchidere tell s- a stricat si nu ...? (mai mult)
Vreau sa va întreb ce înseamnă 'date din cache'? Adica le pot șterge și eliberez spațiu?
Cum stiu daca e fake telefonul dupa cutie? S7 edge
PROBLEMA FOCUSARE Samsung j7 2016.Camera a fost schimbata de 3x in speranta ca se va rezolva.Nimic.Rezolvare?
Cod my Vodafone pentru sanse de castig introduxeti codul MQOZY4HS
Nu stiu ce are telefonul meu A5 2015 dar nu imi vede castile. Idei?
Problema J7 2016.Camera nu vrea sa focalizeze.Focalizeaza doar obiecte mici de genul..nush, creioane, radiere, chestii de genul dar cand vine vorba de un peisaj sau o strada isi da ultima suflare.Camera...? (mai mult)
Problema la focusare pe un telefon j7 2016.Am schimbat camera photo de x3.Tot nimic. Obiecte mici de genul, telefon, radiera, pix focuseaza dar cand vine vorba de un frigider, perete, televizor,...? (mai mult)
O extraoptiune buna in Telekom cu 3 sau 4 euro? De preferat cu 4.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.