Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 10 Martie 2025 sunt:
Buna, imi ziceti si mie cum sa scap de rahatu ala de avertizare cu virusi de la google ca deja ma dispera...
Doriți un cod pentru promoția "Vodafone te sărbătorește"? QG9HXHDG.Cu plăcere.
Un telefon poate fi afectat de acel moment când îți transpiră excesiv mâinile în timpul utilizării?
Vreau si eu un cnp pentru Vodafone, 14 26 ani va rog dau funda, modificat,
Am vazut pe site-ul mediagalaxy.ro telefonul S9+. Intrebarea mea este: acest telefon vine cu suport dual sim sau single sim?
Buna tuturor. Dacă duc un telefon la amanet, imi iau bani pe el sau il duc în caz ca vreau sa iau alt telefon dând o diferenta mică de bani?
Buna,am un telefon j5 2017, cand vorbesc la telefon ma aud foarte încet,iar cand filmez se aude la fel de încet dar cand ma uit pe Youtube la videoclipuri se aude, ce e de facut?
Vreau sa imi cumpar un host online pentru un website pe care l- am facut dar vreau sa platesc prin sms si eu sunt pe digi dar imi apare sa selectez reteaua mobila dar in lista sunt doar Orange,...? (mai mult)
Salut tpu.Am o problema.Am Nokia lumia 625 si nu pot downloada sau actualiza aplicatii sau jocuri.Imi da un cod eroare:805a01f4.Cine ma ajuta dau coronita.
Cum imi schimb de pe Orange numărul la care se dau minutele pentru promoția de la Vodafone " Net Primești "?
Buna TPU vreau sa imi spuneti parerile vostre despre simularile clasa opta ce parere aveti? veau cat mai multe agurmente fara mistouriii rog seriositate
Se merita sa dau un Huawei p8 lite pe Allview p8 emagic? Am sa fiu mai multumit de el decat de p8 lite?
Pe telefonul meu X3 Soul lite nu apar contactele, mesajele primite. Exista, dar nu sunt afisate.Pe partea dreapta a ecranului apare o iconita langa alarma, parca ar fi o lista, dar nu o ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor urgent! Colega mea care are o cartela Telekom a avut ieri probleme cu serviciile de voce si de date. Stiu ca Telekom a avut niste probleme ieri dar cred ca au reparat sistemul. Numai...? (mai mult)
Știe cineva cum fac ca tastatura mea să-mi memoreze cuvintele? Am un Samsung Galaxy j3 2016. Precizez ca înainte sa il resetez din fabrica, îmi memora cuvintele. :)
Vreți o rundă suplimentară pentru promoția "Vodafone te sărbătorește"? Atunci introduceți acest cod MEE7RTL3.Multă baftă!
Buna seara, am primit azi un s4 si dupa ce am bagat cartela sim de Vodafone tot imi cade semnalu dupa 5-10 minute iar apare ce pot face?
Iphone 5s mai e bun de ceva in 2018? Se merita mai mult decat un p8 lite? (Ma refer si la gaming si utilizarea in zi cu zi)
Voua la messenger pe telefon cand deschideti chat- head- ul, va arata bulina aia verde care arata ca persoana este on? Ca mie nu imi apare si am vazut ca la altii apare. Pe Google Play nu imi apare sa...? (mai mult)
si eu am problema la Allview P8 ENERGY PRO...cumparat in ianuarie iar de asrazi nu mai vad apelurile si mesajele.in partea stanga semnalului wifi apare un simbol mic ca de agenda cred eu care mi ...? (mai mult)
Daca desinstalez What's App si apoi il instalez din nou in aceeasi zi, o sa mai fac parte din grupurile in care eram inainte de desinstalare?
Telefonul Htc one-M7 este rezistent la apa?
Salut TPU, am o problema, am un Huawei p8 lite, si am sim ul pe telekom, intr o zi, a inceput sa faca figuri, ba avea semnal ba nu. Apoi am bagat sim de Orange avea full (in oras) e vreo problema cu ...? (mai mult)
De vreo săptămâna am o problema cu telefonul, este iPhone 5S.Din nu știu ce cauza telefonul nu îmi vede cartela, orice cartela as pune nu o vede.Am mers la sediul DIGI sa văd dacă este ...? (mai mult)
URGENT! mi am luat un j5 2017 si am o problema. Atunci cand vreau sa apas pe un anumit lucru nu merge doar cu o singura apasare, ci cu mai multe. De exemplu daca vreau sa deschid camera apas odata, ...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau un Samsung galaxy s6 edge. Cum este? Este bun pentru jocuri si este rapid? Nu ai lag in jocuri?
Salut, am o întrebare urgenta.Cat costa sa repar display- ul unui HTC ONE- m7? Dar bateria?(cu tot cu plătitul la ăla care îmi schimba display- ul și îmi pune bateria că am auzit că trebuie să...? (mai mult)
Salutare,la ce nr trebuie sa dau sms pentru activare oferta 3€ telekom cu nelimitat in retea si 250 min nationale?
Poate sa- mi spuna cineva unde as putea gasi un adaptor usb type c jack 3.5 mm? Am incercat la mai multe gsm- uri si nu am avut noroc. L- as putea gasi la un Orange shop sau telekom? Nu as vrea ...? (mai mult)
Am o problema la telefon nu mai am semnal deloc :'(. Ce sa fac? Tin sa mentionez ca saptamana trecuta am fost cu el la reparat deoarece nu mai incarca. Funda :-(((((
Mi- am facut azi un abonament la Vodafone, nelimitat minute si SMS national, 5 GB trafic de internet, 300 de minute internationale.Nu am sunat pe nimeni astazi si cand am verificat ce beneficii am in...? (mai mult)
Astazi a fost o problema cu reteaua de telefonie (cred ca stiti) si am crezut ca este de la mine Am intrat la retele mobile si la operatori de retea nu era nimic, dupa am selectat Telekom si acum...? (mai mult)
Vin cu o intrebare putin mai neobisnuita? Dimineata, gasesc un fel de apa(rece) pe ecranul telefonului, acesta avand husa de tip carte originala Samsung. Ce e mai ciudat, cand dau cu degetul...? (mai mult)
Am un telefon Samsung Galaxy J5 2015. Problema e că de 2 zile nu- l mai pot încarca. Arată că se încarcă dar nu se incarcă deloc, tot îi scade bateria. Am incercat si cu alt încărcător,...? (mai mult)
Mai are cinev probleme cu TELEKOM.RO? De câteva ore îmi apare NICIUN SERVICIU și nu știu ce să fac...
Am cartela în telefon dar când vreau să sun îmi zice că nu e conexiune la rețea.Nu îmi merg nici datele mobile.E vreo problemă cu cartela?
Nu mai am deloc semnal pe telefonul meu Android (Allview x2 soul). Astazi a mers perfect, pana pe la ora 12:00, cand am observat dintr- o data ca nu mai am deloc semnal (imi arata in loc de semnal...? (mai mult)
Telefonul j5 2016 mai este un telefon bun in anul acesta? De ce?
Telefonul Samsung j5 2016 mai este un telefon bun in anul acesta? De ce?
Buna, daca am pierdut un telefon si acesta avea parola cand il deschideam (stiuta doar de mine), oare poate sa faca ceva cu el? :( Nu se poate folosi de el, nu e asa?
Cei care au Telekom si folosesc Gigaday cu StreamON, TRAFIC NELIMITAT pe Youtube, Facebook, HBO, Netflix etc, daca fac hotspot si stau stau pe Youtube si Facebook de pe laptop, mi- l contorizeaza...? (mai mult)
Cu cartela Telekom pot folosi internetul de la extraoptiune in Germania?
Acest tip de baterie este fake? S ar potrivi pe un iPhone 6 fără sa fie prea puternica? http://www.magazingsm.ro/piese-telefon/acumulator-de-putere-iphone-6-gold-39897
Ce site uri de cumpărături online din China sunt seriose?
Salut Am un iPhone 6 și bateria ma tine extrem de puțin. Ce credeți, ar trebui schimbată? Dacă da, exista și baterii mai mari? Nu doar de 1810? Funda
Aș avea o întrebare legată de rezistența telefonului! Un telefon cu husă tip copertă din piele poate prezenta defecțiuni dacă este supus la presări de 12- 14 kg și dacă da care ar putea...? (mai mult)
Salutare. m- am uitat pe site- ul de la digi dar nu am inteles mare lucru. eu am 2 abonamente de telefonie mobila, totul nelimitat. daca sun din Germania de pe digi (roaming activat) pe un telefon tot...? (mai mult)
Ce să aleg dintre s7/s7edge s6/s6edge sau iPhone 6s 32gb.
Huawei cand va primi Android Oreo 8.0?
Buna seara merita sa dau un Samsung j5 2016 pe un Samsung s4 si unu s4 mini
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia