Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 10 Martie 2025 sunt:
Buna seara merita sa dau un Samsung j5 2016 pe un Samsung s4 si unu s4 mini
Stie cineva un black list functionabil pentru IOS?
Salutare am și eu o intrebare am un iPhone și îmi zice iPhone is disabled, connect to iTunes pot face ceva cu el?
De ce mi s-a dezactivat optiunea de a schimba parola la telefon? Cum pot sa fac sa imi (nu vreau sa dau reset sau ceva)? Mentionez ca am telefonul Huawei y5ii Multumesc anticipat!
Mi-am pus folie de sticla si dupa 2 saptamani mi-a aparut praf dedesupt..nu inteleg dc
Pentru campania celor de la Vodafone, daca un prieten un ofera un cod iar tu îl introduci in aplicația ta sau a altcuiva, respectivul prieten primește vreo notificare de pe acel număr că a...? (mai mult)
Buna am un j5 si a picat si mi- a ramas blocat cand dau deblocare ecran se aprinde da nu merge sa il tastez si pe urma se stinge am incercat sa apas si cele trei butiane vilun si inchidere nu se intampla...? (mai mult)
Ce numar trebuie sa formez ca sa aflu cat credit am pe cartela (BASE)
as vrea sa editez o imagine pe telefon..ideea e ca vreau sa decupez un obiect din poza..care aplicatie credeti ca e cea mai buna pentru decupat obiecte din poza? Multumesc!
poate cineva sa afle nr meu,prin Whatsapp,daca eu am contactul in agenda? si daca da, in ce condtii? de exemlu,eu am setat vizibilitate la,, contactele mele,,
Am un Samsung Galaxy J5 2017 si am activat la Internet Samsung sa scanez coduri QR dar nu stiu cum sa scanez! Cum pot face sa scanez? DAU FUNDA!
Salut fiul meu si-a facut mai multe conturi pe Youtube si a postat mai multe videoclipuri si vrem sa le stergem dar nu mai stim parolele sau adresele de meil
Am o cartela sim telekom. De cateva zile nu imi mai ia semnal. Cand deschid telefonul, imi cere parola sim si ma baga in telefon dar nu imi prinde retea. Nu este de la telefon am incercat in 3-...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Va deranjez cu o intrebare :cine are cunostinte in domeniul service telefonie, poate sa- mi spuna de ce nu se mai deschide telefonul?! Am un Nodis 501, nici nu are 3 luni de cand e cumparat...? (mai mult)
Posesorii de iPhone 6s sau 6 plus. cum se comporta telefonul dvs dupa atata timp si daca are vreo problem pe baza de soft? Stima.
Daca sterg de praf un monitor Dell de tip lcd cu o carpa uscata din microfibra poate sa lase mini zgarieturi, sa se piarda calitatea?
TPU, help! :) Deci treaba e în felul următor: eu am Samsung galaxy j5 2016 luat de la Vodafone cu abonament. Bunica mea are s galaxy j5 2017 luat de la Telecom. Întrebarea e dacă putem face schimb...? (mai mult)
Cum treci pe hapy nihgt la ora 0 la Orange?
Hei...ma ajutati pe Myvodafone la tombola cu introducerea codului meu? A4EOIV17
As dori sa știu cât costă decodarea la Galaxy J5?
Am o problema cu smartphone- ul meu Android. Când sunt apelat se aude tonul dar nu se aprinde ecranul. Când apăs pe buton să aprind ecranul se oprește apelul și reușesc să văd cine m- am...? (mai mult)
Hei TPU am un telefon Nokia lumia 640 xl si am o problema la el imi da eroare la orice vreau sa descarc ceva. L-am si resetat si tot degeaba. Ce sa ii fac sa mearga dau funda!
P9 lite 2017 primeste oreo?
Buna:) cum pot sa imi descarc muzica pe iphone 7 gratuit. sau ce program sa imi descarc pentru muzica. Multumesc
Xperia X vs Huawei P9 plus vs LG G5 Baterie, camera foto, calitatea sunetului pe mufa jack, stabilitatea soft- ului, cam asta ma intereseaza, daca aveti alte exemple de telefoane mai bune pana in...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy Note 3. Mi- am propus sa ii dau un restart din fabrica. Am conectat USB- ul la telefon, am copiat toate datele din el pe PC. Dupa resetarea din fabrica, le- am restaurat inapoi ...? (mai mult)
Buna ziua unde as putea găsi bateri pentru telefoane Wink ca tot caut si nu gasesc
Am un iPhone 5s replica si are iCloud merge sa îl mai scot daca e replica?????
Vreau sa imi cumpar un telefon J5 2017 si nu stiu ce culoare sa aleg, voi ce ati alege? Black sau Gold?
Buna seara TPU, mi- a murit odata giroscopul, sau senzorul acela de intoarcere ecran la telefon (detin un p8 lite) dupa restart nu a mai fost problema e posibil sa fie o avarie sau doar asa e normal ...? (mai mult)
IPhone sau Samsung?
Mi-am spart telefonul... Știți cum l-aș putea repara acasa? Mulțumesc! ????????????
De ce nu pot vedea un filmulet pe mess(aplicatie) pe telefon? Am un Samsung, cu 2 Gb memorie ram.
Samsung Galaxy A5 2017 sau Lenovo Moto Z... Pe care să îl cumpăr?
Folosește cineva stylus third- party (adică in afara posesorilor de Galaxy Note, sau orice alt telefon ce vine cu stylus propriu). Fine- point sau Ball- point? Cunoasteti vreun brand calitativ...? (mai mult)
IPhone 6s sau S7? Tin sa precizez ca am avut Doar Android(Samsung)
Am vărsat parfum pe ecranul telefonului meu si acum ecranul meu in locul unde s-a vărsat este albastru-mov, ce pot sa fac?
Ai premii în fiecare zi în aplicația My Vodafone. Folosește codul O4P61DQP și primești o rundă suplimentară de câștig. Vodafone ne sărbătorește. Introduceri codul si primiti runde...? (mai mult)
Salut, am venit cu o intrebare mai banală Eu dețin un Samsung galaxy S8+ Si nah parca mia- s dori un note 8 care credeti ca e mai bun ca design si ca specificație, SUNT mulțumit de s8 dar...? (mai mult)
Am un iPhone care nu se mai aprinde rămâne blocat pe logo și am înțeles ca trebuie să îl resofteze cum as putea face eu? Din iTunes pot?
Salut pot muta toate aplicatiile, mesajele, pozele, etc de pe un cont icloud vechi pe unul nou? daca da. Cum? Funda
Mi-a scăpat telefonul in zăpadă și când introduc căștile în telefon nu se aude absolut nimic! Ce sa fac? Dau funda, va rog este urgent!
Hei! Stiti cumva cum se poate face ca de fiecare data cand imi aprind telefonul sa am alta poza pe fundal? E nevoie de o aplicatie sau trebuie sa umblu in setari? Multumesc anticipat!
Site ul Amazon este bun? Deoarece doresc să mi cumpăr un telefon. Cât este la vamă?
am si eu un telefon myria grand 4g, de 5, 5 inch si nu gasesc husa pentru el, unde as putea gasi huse pentru tlf myria?
Samsung S6 sau A5 2016 voi ce ziceti?
Sunt dintr- o localitate din Teleorman si as vrea sa cumpar un telefon in rate de la emag...nu cred ca exista in Teleorman eMAG si vreau sa iau din Bucuresti dar nu stiu daca pot. ajutati- ma va rog! Dau...? (mai mult)
Daca trebuie sa imi fac o restaurare a valorilor din fabrica la telefon, dar eu am primit un upgrade la Android 7 de la 6, o sa imi revina la Android 6 sau va ramane tot cu 7?
Cum pot dezactiva modul sigur de pe HTC 530. va rog ajutaţi-ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?