Am vazut oameni care zic in general ca telefoanele (nu conteaza care telefoane), sunt noi neactivate... Intreb, cum adica neactivate, adica poti activa garantia unui telefon cand il deschizi prima...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr un telefon de pe flip și am auzit vesti că piesele sunt înlocuite cu unele contrafăcute și tot așa. Nu știu ce să zic în legătură cu asta pentru că am văzut ...? (mai mult)
Hey, daca o sa- mi iau un Nokia 9 pureview o sa îl mai pot folosi încă 2 ani? (Țin să menționez că mie telefon actual mi s- a spart când a căzut din buzunar la magazin când am dat să platesc...? (mai mult)
Salut! Am un iPhone 14 de 2 săptămâni, iar de o ora nu se mai aude atunci când ma suna cineva, se aude la început o secunda și după abia auzi ringtone- ul. Ați întâmpinat vreodată problema...? (mai mult)
Ce model de telefon mi- ați recomanda sh? Până în 400 de lei nu iPhone, Samsung ceva dar nici modele vechi din 2020, pe acolo cu 4 GB RAM cu 64 GB memorie. Se poate? Sau și altceva daca nu Samsung,...? (mai mult)
Bună, dacă ultimele modele de Ipad au procesoare M1/M2, se pot instala unele aplicații care erau inainte disponibile doar pe mac/Windows? Mulțumesc.
Salut. Dacă se creşte potența antenei 5g de la 5 la 30 Voltmetru? Rezultă că și viteza crește și scade ping-urile? Ms fundă.
Va salut, am cumpărat un telefon de la cineva, un Samsung s22 și a zis că el l- a luat la abonament și acum 2 zile m- am sunat fratele meu și a spus că nu m- a prins deloc la telefon, exista posibilitatea...? (mai mult)
Cu abonemntul la digi ca tot vad reclama in ultima perioada, are cineva abonament la cartela optim 2, 3, 5 cum e? Chiar au internet nelimitat pe date mobile?
Ma gandeam de ceva timp să- mi iau un telefon nou, dar nu stiu care. Huawei am în momentul de față si as opta pentru un Samsung, deoarece vreau sa- l incerc. Iphone nu prea as vrea să- mi iau,...? (mai mult)
Merita cumpărat Nokia G21 (eu având G20 in prezent) merita? Așa am văzut caracteristici sumare 2mpx in plus și atât ce ziceți?
Cu aflu nr. meu de tel Vodafone?
De ce cand ma suna cineva pe WhatsApp imi suna putin? De exemplu cand ma suna cineva telefonul vibreaza putin chiar daca acea persoana ma suna mult.
Am o cartela DIGI doar cu credit. O folosesc sa trimit indexul la electricitate si gaze. Nu am folosit mult credit. Mai am pe ea peste un euro. Insa, au trecut 3 luni si valabilitatea creditului a expirat. ...? (mai mult)
Am scapat un iphone xs in apa, ma intereseaza cam cat ar costa o reparare
Buna, La ce ma pot astepta daca telefonul meu/tableta nu mai are suport Samsung pt.viitoarele versiuni de android? Ms
Salut! Am o problema cu telefonul, atunci când introduc pinul de deblocare ecran (deci nu cel de deblocare SIM) pinul nu este recunoscut, nu a umblat nimeni cu telefonul, deci nu este vorba despre...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa îmi iau un iPhone depe flip.ro, ce să aleg iPhone x iPhone xr sau xs? Dau funda
Salut! Pentru persoanele familiarizate cu tehnologia sau în special cu tipurile de smartphone- uri Xiaomi. Am nevoie de ajutorul vostru! Ce pot alege între Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G (8 ram + 256 rom)...? (mai mult)
Sunt intr-o zona fara semnal gsm. Cum setez la tel xiaomi ca apelurile sa o ia prin wifi? Sa ma sune telefonul dar prin internet?
Salut, am o tableta TCL TAB 10 de la scoala i- am dat reset si acum scrie conectati- va folosind unul dintre conturile proprietarului pentru acest dispozitiv" dar nu mai funcționează sa dau clik pe...? (mai mult)
Salutari ce telefon cu butoane să cumpăr vreau să îi iau la o persoana draga nu prea se pricepe cu smartphone să fie capabil sa aibă 4g că vechiul telefon nu mai merge scrie introduceți cartela...? (mai mult)
As vrea sa imi achizitonez un telefon Samsung la mana a doua credeti ca un Samsung a12 sau a22 merita la mana a doua sunt modele din 2020 ele si eu cred ca merita ca au 4gb ram si nu sunt obosite asa rau))...? (mai mult)
Bună! Am un telefon Motorola e40 de aproape un an iar în ultima vreme am observat că în nici doua ore se descarcă aproape complet. Am grija sa nu intru pe site- uri care nu sunt sigure și să nu ...? (mai mult)
Buna ziua! Cum imi pot verifica Internetul și minutele la Digi?
Vreau sa-mi cumpăr un telefon Nokia 9 pureview sau Nokia 8.3 5G dar vreau sa știu care e mai ok partea de camera, de baterie, de ecran etc
Salut. Am un buget de 1400 lei vreau să îmi i-au un iPhone de pe filip.ro care să aleg iPhone xr sau xs? care e mai bun la camere etc?
Salut. Am un buget de 1400 de lei vreau sa îmi iau un iPhone de pe filip.ro, ce sa aleg iPhone xr sau xs? Care e mai bun la camere etc?
Ce avantaje/dezavantaje sunt in a cumpara un telefon de la eMAG sau din alte magazine (nu sh/reconditionate) fata de firmele de telefonie? Ati avut probleme cu telefonul cei care nu ati cumparat de la ...? (mai mult)
Buna! As vrea si eu o recomandare de telefon la nivelul lui Huawei nova t5. Si ca pret (max 1600lei) dar si ca specificatii: spatiu, memorie ram, rezolutie camere, incarcare rapida. Si sa aiba google...? (mai mult)
Păreri despre IPhone 13 Pink?
E adevărat că S9+ a primit update la android 13? https://youtube.com/shorts/A2Y4Lo64M00?feature=share
Am un telefon Xiaomi De unde pot alege ca videoclipurile din galerie sa se deschidă cu un alt program
Salut, când încerc să schimb parola la contul meu de google, îmi cere un cod de la un număr de telefon pe care l- am șters și este invalid, chiar daca l- am reinlocuit cu altul la securitate....? (mai mult)
Salut, am primit de la cineva un IPhone 7 si am vrut sa- i dau resetare si acum îmi cere parola si ID ul de la Icloud si persoana respectiva nu mai știe deloc parola, ce este de făcut in cazul...? (mai mult)
Dacă trimit mesaj pe WhatsApp în Koreea, ce costuri îmi pot apărea sau ce alte riscuri pot exista? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna ziua. Îmi poate spune și mie cineva cum dezactivez modul de siguranță la tel Samsung J6?
Salutare colegi! Lucrez ca șofer pe comunitate pe Olanda! Am cartela de la Digi pe roaming, să consum foarte mult net, luna trecută spre exemplu, am plătit 700 de lei pe net! Și aș dori să...? (mai mult)
Salut, nu pot salva numere de telefon pe SIM. Primesc eroare cu "nu s-au putut salva modificările de contact". Cum pot remedia?
Salut TPU, am un Xiaomi note 8 pro, 128gb 6gb ram si de un an nu am mai primit actualizare la android la nimic. se poate sa i fac ceva sa bag cea mai noua versiune de android si miui? Prin calculator
Bună ziua! Ce reprezintă Ro Muncă la contacte pe telefon?
Salut ceva tip cum e air tag ca la ipad. Si pentru android sa mearga in acelasi stil..mersi
Salutare! O nelămurire vă întreb. La Vodafone, dacă îmi portez numărul de telefon de pe cartelă prepay pe abonament (în interiorul aceleiași rețele)... aceștia îmi vor da o nouă cartelă ...? (mai mult)
De unde pot sa descarc ringtonuri pentru iphone 13?
Cum pot să-mi conectez căștile care au usb-c in loc de jack și nu se aud telefonul meu este Oppo A9 2020
Buna seara, am o problema.Am un iPhone X care nu stiu de ce,are un punct albastru luminos cand fac o poza de exemplu la tavan si apare punctul peste tot! Va rog, imi puteti spune de ce?
Poate cineva sa îmi spună toate metodele de numere de la 1 până la 8 că am uitat pinul de la telefonul meu vechi și nu se poate conecta la PC. Ca exemplu: 12345678 87654321 ...? (mai mult)
Buna,oare as avea cum sa îmi recuperez clipurile dintr un telefon la care e stricata placa de baza?
Salut. Dacă şterg toate fişierele din root ale telefonului, inclusiv knox, acestea vor fi repuse după reflash? Adică va fi ca în fabrică? Şi nu se va mai vedea nimic din ce am făcut eu pe telefon?...? (mai mult)
Cum vad mesajele salvate în clipboard pe telefon Samsung Galaxy A50? Cum ajung la clipboard?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!