Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Cum schimbi rezoluția pe un Samsung s24? Am tot încercat și nu am găsit setarea.
Buna ziua! Am o problema când listez un document word nu îmi apar literele ș și ț.
Cum postez pe google
De o vreme am surpriza neplacuta ca tel meu Samsung s22 ultra imi.salveaza unele poze in format Haic. M am uitat in setari si nu scrie nicaieri cum sa rezolv. Voi cum stiti ca ar trebui sa fac? Ms
Am un telefon Samsung și îmi arata ca încarcă dar nu se schimba procentajul.
Va salut! Cati gb de internet am la incarcarea cu 4 euro a unei cartele Vodafone acum in 2024?
Salut, sunt în Germania, am toate actele, contract nedeterminat, ce condiții trebuie sa îndeplinesc pentru a cumpăra un telefon cu abonament?
Bună, am de 1 an iPhone și deja mi s-a dus bateria la 86% se mai merită într-un an să îi schimb bateria sau îmi iau altul?
Bună TPU! Voi sunteți de acord ca rețeaua Orange e numărul 1 în România? Eu sunt, fără dar și poate.Am cumpărat 3 cartele operatori diferiți. Vodafone deși spune 5G ready nu am observat...? (mai mult)
Bună seara ce setări trebuie să fac complet la internet 3g și 4g, 4g+ la Vodafone manual complet că am cerut trimiterea setarilor de internet și nu am setările și viteza necesară la cartelă.
Xiomi redmi note 13 pro sau iphone 14?
Salutare,am un iphone 12 si mi-a disparut procentajul de la sanatatea bateriei fara motiv,telefonul se tot stinge si se aprinde, nu sta mult aprins.CUM AȘ PUTEA REZOLVA ACEASTA PROBLEMA?
De cat ar trebui sa fie bateria externa pentru a nu strica in timp bateria unui telefon? in cazul meu iphone13
Salut TPU! Cum pot verifica un Iphone daca este furat sau pierdut? Dau funda!
Bună ziua! Astăzi m- a sunat un număr de telefon (0372...). Am răspuns crezând că este cu vreo comandă. Mi s- a părut puțin ciudat numărul dar am răspuns. Am zis un simplu "Alo". Pe fundal se...? (mai mult)
Am un xiaomi si apare incarcare rapida dar el numai incarca rapid ce are incarcatorul lui e original si cand apare incarcare rapida el numai incarca rapid abia abia merge il am de 3 ani l- am si resetat...? (mai mult)
Salut! Am o problemă cu contul din aplicația george. Nu știu ce s- a întâmplat cu PIN- ul introdus pentru deblocarea aplicației (sunt mai mult ca sigur că atunci când l- am setat, l- am setat...? (mai mult)
Buna seara. Primesc email uri de la iCard ca si cum as avea un cont deschis la ei. Eu nu am niciun card nici virtual nici fizic, de asemenea nu am nici aplicația instalată pe telefon. Primesc de un ...? (mai mult)
Buna seara. Imi vin email uri de la iCard ca si cum as avea un cont deschis, iar eu nu am facut, nu am card nici fizic nici virtual si nici aplicație descărcată pe telefon. Timp de un an imi vin email...? (mai mult)
Cum activez oferte pe Lyca mobile
Buna Vreau sa imi cumpar un telefon dupa flip.ro dar nu stiu daca flip.ro este ok ( vr sa imi cumpar un 13 pro max sau un 14 pro)
Salut am o intrebare am abonament la digi si mi sa sticat reciverul si mai am un reciver romtelecom vreau sa stiu daca iti da canale daca bag cablu de antena si cablu scart in tv pe reciverul...? (mai mult)
Samsung 54 5G suporta încărcare wireless?
Salut TPU! Cum pot face pe TikTok când postez la Stories să nu vadă câteva persoane? Mă refer să selectez eu persoanele care doresc să vadă ce postez. Dau fundă!
Azi mi am schimbat nr de telefon doar ca sa mi pot securiza si verifica nr de tl pe Youtube si pe google ca nu mergea pe vechiul nr de tl. TOT NU MERGE NICI PE ASTA cand încerc sa mi verific nr de tl ...? (mai mult)
Salut se mai merita sa schimbi displayul la un Samsung galaxy a15 4 gb de ram 128 gb genereatia a cincea
Buna am un microcard de memorie pe care doresc sa pun niste muzica si sa il pun intr- un telefon Nokia. si l- am pus in laptop sa pun muzica, de fapt sa mai adaug muzica, pentru ca eram si din greseala...? (mai mult)
Cat costa sa sun in Anglia? am roaming, apeluri internationale SEE, dar Anglia stiu ca nu e in SEE.
Salutare! Ce soft gratis ati recomanda pentru migrarea de pe un android Nokia pe un Motorola?
Telefonul meu nu se conectează la nici o rețea wifi de la Orange și tot spune conectare nereușită Țin sa menționez faptul ca la orice alta rețea, merge
Bună! Daca ai cartelă Telekom și 120 minute internaționale, te duci într- o țară din EU, cum le activezi mai exact ca să le poți folosi? Anul trecut nu a mers să sun pe nimeni și nici alții...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva de ce patesc la iphone sa ma sune cineva, sa raspund si timp de cateva secunde el continua sa sune. Ar trebui sa setez ceva? Multumesc
Salut! Am cumpărat un iPhone 12 second hand acum 2 luni cu sănătatea bateriei de 100%, insa scade foarte repede sănătatea având în momentul de față 93 in doar 2 luni. Pe fiecare săptămână...? (mai mult)
Buna TPU! Am un Huawei Nova 5T la care nu mai tine bateria. Se poate inlocui sau stric telefonul? Sunt foarte multumita de el si nu l-as schimba. Multumesc!
Bună seara/ziua/dimineața, am o cartelă de Vodafone, am incercat sa îmi fac un cont de revolut dar am observat că este înscris un cont deja, nu pot înțelege cum? Menționez că, cartela am ...? (mai mult)
Bună, am o problemă, mi s- a stricat telefonul si din cauza asta de pe un alt telefon nu mă pot conecta la Gmail din motiv că am optiunea, , Doi Pași" si îmi cere confirm dacă de pe telefonul stricat...? (mai mult)
Unde poți găsi iphone fakeuri în Chișinău?
De unde pot cumpara iphone replică?
Bună ziua, am și eu o întrebare, fac trecere de la Samsung la iphone și nu știu ce sa aleg dintre 14 pro max și 15 pro normal, știu ca este o diferență de mărime și la camere, dar care merita...? (mai mult)
Buna TPU, am cartela telekom si am razuit un numar din greseala dar restul sunt intregi, ce pot face sa il aflu? Dupa mai multe incercari nu mai am acces la optiune reincare, ce ar trebui sa fac?
Salut, este posibil sa reincarc o cartela Vodafone care cand o suni zice ca numarul este invalabil?
Bună ziua! Când vreau sa plătesc factura de la Digi Mobil, nu îmi apare pe telefon cât am de plătit De ce?
Bună ziua Pot porta un număr de telefon din Digi mobil sa l portez pe Orange?
Helloo, am un vechi telefon iPhone 7 și are o problema, adică ecranul telefonului sta aprins deoarece se aude când primesc notificări dar nu se vede nimic și nu cred ca este ars ecranul pentru ca,...? (mai mult)
Salut, ce cooler îmi recomandați pentru telefon oppo a18?
Hey TPU. Ce părere aveți despre telefoanele Moto sau Poco/ Xiaomi?
Salut! A mai deblocat cineva iPhone din State blocat in reteaua AT&T? Si cum a functionat telefonul dupa pe partea de apeluri/mesaje/ internet Multumesc anticipat!
Am un telefon Samsung mai vechi,se conectează la wifi,are semnal puternic, dar browserul zice că n-am internet.ce poate fi?
Buna! Încerc să îmi deschid telefonul dar nu pot, Stăteam pe Instagram și s- a închis și când încerc să îl deschid se deschide și după se închide repede, va rog ajutati- ma! de 2 ore sunt...? (mai mult)
Bună seara! Știe cineva despre Motorola Edge 40 (fără neo) sau g84? Cum pot să am grijă de spatele din piele al acestor telefoane? (cum li se spune în engleză, "eco leather back"). Am urmărit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!