Merita sa cumpar Xiaomi Redmi Note 10 Pro in 2023?
Cum sa cresti foarte inalt foarte repede? Si as vrea sa stiu si ce telefon e foarte frumos si e albastru- LIGht are ecran mare si nu are deloc lag si merg impecabil toate aplicatiile si mai ales roblox,...? (mai mult)
Pe telefonul Samsung A53 functioneaza roblox? Dar culoarea telefonului e albastrul acela din po za sau cel Blue Light
Buna! Am un Huawei y90 aseara inainte sa adorm aveam 74% iar acum dimineata cand m-am trezit aveam 69% Este in regula?
Salut, vă rog să îmi dați o aplicație pentru android care să poată să dea lumina de la lanternă mai tare și mai încet. Va rog să o testați înainte. Nu vreau să fiu dezamăgit!
Ce folie de sticlă este bună pentru telefonul Redmi Note 11 Pro+ 5G?
Salut TPU! Am de ales dintr- un Iphone 6s si Honor X6 si trebuie sa dau unul inapoi cat mai curand Voi care ziceti sa- l aleg ca fiecare au calitati si defecte Iphone- ul are camera mai buna si se ...? (mai mult)
Stau și mă gândesc la o copie a unui telefon de ex iPhone 11, Samsung Galaxy Z flip etc ei la setările telefonului la sistem la versiunea IOS scrie cumva gen iOS 16 adică pe scurt un SISTEM DE OPERARE...? (mai mult)
Salut TPU, am un telefon android si am activat pe ecran acel punct miscator"trasparent" care il poti muta tot ecranul dar nu mai stiu cum să-l dezactivez. Cine ma poate ajuta MERSI
Merita sa fac acum upgrade la iPhone 14 pro de la 12 mini? Sau sa astept sa iasa 15 casa se mai ieftineasca 14 pro? Am inteles ca are cel mai performant CPU, baterie buna, plus ca arata deosebit,...? (mai mult)
Buna. Stie cineva cum se poate face in meniul Samsung note 20 ultra sa pun in mod "guest mode"? Unii spun ca la tel Samsung nu se poate, voi ce stiti? Ms
Cum îmi dau seama ce capacitate mai are bateria la telefon la cat la % trebuie sa schimb, am un Huawei P40 lite și am verificat în aplicația MyHuawei că trebuie schimbată daca n- o schimb cum îmi...? (mai mult)
Care credeți că este mai bun Huawei p30 sau Realme 8? Despre Realme 8 ce părere aveți? Eu vad că e un tel super mișto!
Salutare, pentru Samsung Dex este obligatoriu ca telefonul sa fie deblocat? Deoarece vreau sa cumpar un s10+ cu display defect si nu stiu daca intra in dex mode fara a fi deblocat
Hei! Îmi poate spune cineva cum funcționează "raportarea spam" dacă blochez pe cineva? Spre exemplu dacă blochez un număr de telefon pentru a nu- mi mai putea da mesaje pe număr și îmi apare dacă...? (mai mult)
Merită să îmi iau telefon la liber sau abonament? Ce telefon este cel mai ieftin la abonament și la ce rețea mobilă să îmi fac abonament Vodafone, Orange, Digi?
Ce să fac să am ping mai bun la net 5G? Am ping in idle în jur de 40ms. În download de 300ms şi în upload 3000ms. Cum să îl scad pe cel din upload? Cu alt server de test am sub 300ms download și...? (mai mult)
A cumparat vreodata cineva un telefon de la seria9? Nu stiu daca sa am incredere in ei chiar daca totul pare legit
Nu mi se aprinde iPhoneul 13. Nu îmi apare nici sigla, apăs sa îl aprind și rămâne negru, nu se vede nimic, nu apare nimic. Ce poate sa aibă? E cumpărat vara asta…
Am văzut azi dimineață că nu mai găsesc pictograma de mesaje. Am căutat- o inclusiv pe Magazin Play dar nu o găsesc. Încă pot primi mesaje deci nu a fost dezinstalată aplicația, pur și simplu...? (mai mult)
Nokia 9 pureview a primit android 11/12 sau nu că pe YT zice că da, pe Google zice că nu? Întreb de CURIOZITATE MAI MULT TINAND CONT CA SAMSUNG S10+ A VENIT CU ANDROID 9.0 SI A PRIMIT ULTERIOR 12...? (mai mult)
Cumva Nokia N8 avea vreun cip de la Samsung? Unii zic că da, înseamnă că era copie nu? Ținând cont că Nokia vs Samsung era că Tom și Jerry
Bună TPU! Știe cineva oare cât m-ar costa o baterie noua pentru iPhone xr
De ce acest model de Nokia N8 NU u era spre vânzare https://youtube.com/shorts/r0J_w_-bO_4?feature=share
Pe 26 ianuarie mi- am cumparat un telefon Iphone 14 Pro Max de pe iStyle, iar acum sanatatea bateriei este de 99% dupa 4 luni in care telefonul era bagat la incarcat odata la 2 zile*cand ajungea la 20...? (mai mult)
Salut. Azi dimineata la ora 5:39 am primit un mesaj pe numar, l- am citit din bara de notificari fara sa- l accesez si aparea ca mesaj normal. Nu l- am sters din bara de notificari, m- am culcat la ...? (mai mult)
Salut, am un telefon si daca ii dau resetare (sa revina la setarile din fabrica) ce se intampla? Adica se strica telefonul sau bateria telefonului?
Va salut! Cartele telefonice pentru telefon mobil, fără credit se pot găsi undeva gratis sau costa si astea?
Salut TPU, voi ce app utile aveti in telefon (andoid)? Pentru mine radio garden, air trafic, scan food, yuka, apel 112, authy, ghișeul.ro, pago, 24 pay, temp imail, temp number, fit, tpatk,...? (mai mult)
Bună seara. Am o problema, am reîncărcat cartela Vodafone cu 8 euro și am portat nr de telefon din alta rețea în Vodafone și îmi apare că am doua oferte, una de 6 euro redusă la 3 euro și ...? (mai mult)
Buna TPU. Am de schimbat bateria la Samsung note 20 ultra si la reprezentanta lot imi cer 380 ron cu 12 luni garantie, timp in care la un service obisnuit imi ia doar 200 ron tot cu 12 luni garantie.Ce...? (mai mult)
De ce mi se debifeaza setările? Spre exemplu nu- mi apare cand ma suna cineva pe Wapp si intru la setari, bifez sa nu fie date pe silențios si dupa ce ma suna oricine de pe Wapp se debifeaza facandu-...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o problemă, mă sună fosta mea cu număr privat, și tot îmi spune de ce nu o sun înapoi, eu i- am zis că nu pot suna înapoi pe Nr privat, la care ea a spus că pot scoate...? (mai mult)
Salut. Pe serverul operatorului de telefonie mobilă Windtre am ping de peste 40ms în idle și în download peste 300ms și upload(cel ce mă enervează peste 3000ms). Pe rocket way albenga am sub 1000...? (mai mult)
Cum se poate verifica o placa de baza de telefon daca este buna sau defecta?
Salut TPU! Nu exista vreo varianta pe Android, după ce ești apelat de 2- 3 ori sa poți seta sa trimită apelantului mesaj automat cu un text anume gen *sunt la munca*? Am nevoie, este enervant când...? (mai mult)
Buna ziua. Am facut poze cu telefonul meu Iphone 7 plus si cand am vrut sa le vad imi apar poze albe si imi spune ca fotografia nu a putut fi incarcata. Pozele sunt in galeria foto dar sunt albe. Le mai...? (mai mult)
Salut, mi-am schimbat ecranul la telefon recent (A32 4G) și de atunci nu mai merge cartela SIM, nu o mai detectează, doar în unele zone merge, ce ar putea fi?
Imi adresez intrebarea celor care au experienta in telefonane,, cu butoane``. Am un Samsung gt e1200I si cand il deschid cu sim introdus imi cere master lock. Ce sa fac?
Este safe site-ul google colab pentru muzica ai?
Ce înseamnă ‘bypass mdm’ la telefon?
Buna. Am avut pana acum 4 telefoane Samsung Note 10 plus si din ele doar unul facea poze superbe (colorit etc.). Care o fi explicatia ca la celelalte camera era cam...varza? Ms
Salut. Pot pune o poveste de pe un cont pe altul? Este vorba despre aplicația whattpad
Salut TPU, am un smartphone Samsung A51 și își da reset din senin cam la 5 minute de utilizare, știe cineva de ce și cât ar costa reparația?
Bună, am o întrebare, Oppo A15S știe 4G+ de la Digi Mobil? Mulțumesc
Pot merge la untold daca am sub 18 ani?
Am primit mesaj SMS pe o cartela Vodafone că am de plata 191 de lei și s- a dus și către kredyt inasko eu cartela am cumpărato in aprilie cu un număr 0799 sau 0792 adică gratis așa sunt cartele...? (mai mult)
Salut! Am un IPhone 12 pro max. Îmi funcționează datele mobile, pot sa trimit și sa primesc sms, dar nu pot suna sau primi apeluri. Telefonul este cumpărat din Germania. Aceasta problema este doar...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva cum schimb clasamentul pe tik tok, nu vreau sa mai joc pe Romania, vreau in orice alta tara. Am cumparat sim de Italia dar clasamentul tot pe Romania este.
Hey Lume. Am următoarea problemă am făcut o cerere de portare in Store- ul Vodafone Nr de telefon pe care am vrut să îl portez a fost în rețeaua Telekom, mi s-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem