Mai merită iPhone 8 în 2023?
De o perioada de timp ecranul telefonului s- a spart însă nu display ul sau touchscreen ul ci sticla telefonului (cea care protejează ecranul) însă stand prost cu banii nu am chef să îl dau la reparat....? (mai mult)
Rapid, urgent! Samsung A54 sau S22 ambele cu 256 gb?
Cum aflu codul puk?
Am și eu o întrebare, ce fac dacă telefonului meu Samsung i s- a degradat bateria? Vreau s- o schimb dar nu mă prea pricep la ce service să aleg să fie din zona mea sau să fie gsm să fie Orange...? (mai mult)
Iphone 11 o sa fie vechi ca telefon in 2024?
Salutare! În prezent, am numărul de telefon pe abonament la Digi. Însă, abonamentul este pe numele mamei mele și expiră tocmai peste mai bine de jumate de an. Eu vreau ca să- mi portez numărul...? (mai mult)
Buna dimineața dragi prieteni, adineauri mi- am ridicat telefonul de la "GSM SERVICE" cică e "autorizat" chipurile in fine eu l- am dus să- i schimb bateria dar a venit mai defect decât era înainte,...? (mai mult)
Daca un telefon zace mai multa vreme într- un sertar la temperatura camerei cu bateria full încărcată sau la 70%, 80%, se poate defecta bateria sau vreo altă componentă hardware? Telefonul fiind...? (mai mult)
Buna seara! Va rog sa ma ajutati. Am incercat sa sun o persoana de pe numarul meu de telefon, dar imi arata Linie ocupata.Nu suna. Am incercat sa sun de pe un alt numar de telefon si suna. Ce inseamna?...? (mai mult)
Cât costă schimbarea numărului de telefon mobil la Digi?
Cum pot schimba IP ul la datele mobile? Am root. Ms fundă. Vreau să rezolv problema mea. Am 5G și am ping maxim 40 ms în upload și 400 maxim download dar upload 3000-6000ms fundă.
Salutare, am facut comanda de o baterie/acumulator pentru un telefon Iphone 5S, dar, am pierdut acel clips din plastic (https://www.emag.ro/ustensila- clips- din- plastic- desfacut- carcase- telefon-...? (mai mult)
Cum să folosesc Fastboot la Samsung Galaxy S 22 Ultra?
Merită să dau root la telefon?
Buna seara, am nevoie de ajutor care dintre astea 2 telefoane iphone 11 sau iph 12 e mai bun la baterie și la poze? Am nevoie de răspunsuri sincere!
Ce antivirus să folosesc pe Huawei p40 lite? Este mai bun antivirus incorporat sau să îmi instalez altul, care este mai bun in 2023?
Nu ma pot conecta la contul meu Paypal din cauza ca nu mai am vechiul număr, cum pot rezolva asta stiu email stiu parola dar nu pot trece de verificare in 2 pasi din cauza numarului
Buna :) Imi poate spune cineva va rog ce este aceasta tehnologie magsafe si la ce foloseste acest gen de husa? Multumesc https://redmobile.ro/produs/husa- luxury- matte- magsafe- samsung- galaxy- s23-...? (mai mult)
Ajutor urgent cum ajung in cosul de gunoi la un tel Android?
Cum sa flash-uiesc firmware pe Samsung galaxy s22 ultra daca are SECURE DOWNLOAD ENABLED
Buna ziua lume, in primul rand vreau sa va spun că NU FAC TROLLING in al 2 lea rand se poate repara un CPU A16 Bionic la un Apple iPhone 13 pro max? Mulțumesc tuturor și va doresc un Paste fericit ...? (mai mult)
Buna TPU, Cum trebuie trecut un nr. de telefon din Romania pentru cineva din afara ca sa poata sa sune? Aici ma refer la un strain, nu la un alt roman. + 40 07ab.cd.ef.gh sau alt format? PS: Multumesc...? (mai mult)
Salut, am o problema... in roaming, am primit mesajul cu utilizarea excesiva a datelor si sms- urilor in SEE (am 2 luni de cand am iesit din tara), accept faptul ca trebuie sa platesc din credit traficul...? (mai mult)
Salut, vreau o părere am un s 10 e de la Samsung și am găsit un model tot de la Samsung a 54 256GB stocare, 8GB ram, android 13 apărut anul asta la prețul de 1970 lei, oare merita?
Am o problema cu un redmi note 9 dupa un update m-am trezit cu nv data corupted. Exista vreun servicie care are pandora tool box sa il readuca la viata?
Merita sa trec de la un s 10e de la Samsung la a 54 tot de la Samsung? Mulțumesc
Nu știu ce probleme am la telefon dar de câteva zile din 20 in 20 secunde când caut cv pe Chrome sau vreau sa vad un film pagina is da refresh singura și e enervant uneori că trebuie sa o iau de la...? (mai mult)
Buna TPU, voiam sa imi iau un telefon nou (de la Samsung) dar nu stiam daca sa aleg intre Samsung A33 sau Samsung S10, mie mi se par ambele telefoane bunicele dar S10 îmi plăcea mai mult doar ca este...? (mai mult)
Salut. Am un Samsung a22 5g care dupa update ul de "security patch" nu imi mai accepta parola zice ca e incorecta ce as putea face fara sa il resetez
Salut TPU. Ce rețea mobilă din străinătate oferă acoperire în România și ce rețea oferă internet nelimitat la cartela, cum pot reîncarcă o cartela din străinătate...? (mai mult)
Ce fel de telefon poate fi la abonament la abonament la digi?
In cat timp se descarca bateria la iPhone 6? Sa știu dacă îmi mai cumpăr.
Bună. Se poate trimite mesaj fără sa apară nr de tel? Ms
Bună! Vreau o Husă pentru A71 s, pe net găsesc modele pentru A71, am văzut un video comparativ cu diferenta dintre telefoane, cică ar fi cam la fel mărimea. Credeți că ar fi bună husa?
Cum să bootez telefonul in modul acela de deblocare bootloader? Am s22 ultra sm-s908b/ds vă mulțumesc pentru răspunsuri. Fundă.
Salut TPU. Ce rețea mobilă să aleg, care este cea mai bună din România la acoperire, care are internet nelimitat, minute, SMS? La cartela vreau să mă portez din rețeaua Telekom că am făcut...? (mai mult)
Salut,ma poate ajuta cineva cu informatii cum sa scot de pe o ipad 7 gestionarea de la distanta?
Salutari, am un Nokia Lumia 520 si cand primesc mesaje doar imi apare notificare si pe scurt mesajul si dupa dispare cu totul si nu mai apare la mesaje primite. Ce pot face?
Buna TPU, vreau sa stiu cum pot adauga mai multe persoane pe apel normal, pe Samsung, am optiunea "adăugati apelul" si cand adaug persoana respectiva se pune in asteptare cealalta persoana cu care vorbeam...? (mai mult)
Ce rețea mobilă de telefonie are prefix telefonic 0799?
Buna. Stie cineva cumva Samsung Note 20 ultra pana in ce an mai are updat uri de soft de la Samsung? Ms
Salut, vreau și eu un link către firmware android 12(cea mai recentă versiune firmware dar android 12) a SM-908B/DS adică s22 ultra. Dau fundă mulțumesc frumos.
Cum sa tranfer contactele, parolele de pe un andoid pe un iphone avand in vedere ca telefonul era trecut deja prin pasii de configurare?
Vreau să conectez o aplicație, însă aplicația mi se duce la contul cel vechi ce l- am șters, "ai fost dezactivata de la contul google" iar la următoarea apare emailul cel vechi dacă vreau să...? (mai mult)
Se pot decoda telefoanele blocate in reteaua Orange? Multumesc!
Cat costa sa schimb mufa de incarcare de la telefon ASUS?
Buna :) Pentru un telefon dual sim ce are sim1 si sim2 este hibrid (poate fi folosit si pentru al 2lea sim dar si pentru cardul de memorie) dar suporta si Esim cum sta treaba? Pot avea 2 cartele dar si...? (mai mult)
FUNDAA, va rog URGENT! Am un telefon Samsung Galaxy M22 și vreau să îmi cumpăr o husa de pe internet. Ce alte telefoane au huse compatibile cu Samsung Galaxy M22? Altfel spus...la modelul de husa...? (mai mult)
Bună ziua Ce preferați mai mult? O tableta ipad sau o tableta Samsung Galaxy Tab? Care credeți ca este mai buna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
LisaJulie întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?