Buna TPU,știți cumva daca pot suna un apelant ascuns dupa ce am fost sunat, vreau sa sun inapoi.
Https://vm.tiktok.com/ZMYCA2oPU/ Știe cineva ce telefon are băiatul ala? Este iPhone 14 sau iphone 14 plus?
Sper că o să-mi răspundeți la întrebarea asta, deci ce credeți despre telefonul din anunț? https://www.olx.ro/d/oferta/nokia-2-3-green-dual-sim-IDgXRxU.html
Salut TPU! Are cineva numărul de la curierul de la fan curier din județul Sibiu care e pe zona Târnava,copșa mică, etc? Dau Funda!
Daca ați avea un telefon "vechi" cu cat l-ati vinde?
Salut TPU! Daca am bifat livrare sâmbăta și astăzi au trimis coletul prin fan Courier va veni Maine? Dau Funda!
Cineva mi- a indoit telefonul Samsung a 33. Cat sa ii cer pentru reparații? Am nevoie de răspuns pana mâine (telefonul inca are garantie). Dacă nu știți un preț fix măcar între...? (mai mult)
Salut, daca am un telefon cu un defect la tasta de power si l- am trimis la service pe garanție, dar nu mai am nici garanția fizica, nici cutia, doar factura si aia eliberata de cei de la Orange, ...? (mai mult)
Doresc sa cumpar un telefon de pe olx, acesta a fost cumparat de la Vodafone, liber de retea, inca in garantie, vanzatorul ofera si factura de cand l- a cumparat si zice ca a platit cash. Intrebarea...? (mai mult)
Un Nokia 2.3 la 250 lei inițial neviciat la 220 lei e ok? Mă refer daca e ok pentru Facebook, yt, foto, AFSP și cam atât
Ce părere aveți de telefonul Samsung Galaxy A34 abia lansat? Am dat comanda deja dar vreau sa aud păreri.Este bun?
Ce părere aveți despre brandul Samsung mai ales când vine vorba de telefoane?
Salut TPU! Azi am comandat un realme GT 2 cu snapdragon 888 și era in stoc furnizor cel pe alb că l- am vrut pe cel alb, întrebarea mea este, daca Maine ajunge la ei și îl pune la fan Courier o ...? (mai mult)
Salut. Am un telefon 5G Samsung Galaxy S22 Ultra. Pe el am următoarele chestii Windtre ca operator. Stau în Italia. Am ping 20- 50ms Ping în download de 200- 500ms Ping în upload(marea mea problemă)...? (mai mult)
Salut! Am un Huawei y90 si cand vorbesc la tel nu se aude bine, cateodata deloc si nu inteleg de ce, mai ales ca si sora mea are aceeasi problema. Tel este nou! Un sfat?
Salut, aș vrea să știu de ce nu mai am date mobile adică nu mai îmi merg. Și nu pot sa mă uit pe tel când nu sunt acasă. Știți o setare ca să am net?
Salut. Xiaomi 13 pro sau s23 ultra? Eu cred ca s23 ultra îi da clasa, voi ce credeți
Buna tuturor! Am un iPhone XS Max. Astăzi display- ul a avut un Crash de o ora, vedeam negru, iar notificările le puteam auzi. După o ora si a revenit. S a stricat oare display- ul? Acum si a revenit...? (mai mult)
Daca IPhone ul meu se incarca pana la 97% inseamna ca bateria s-a stricat si trebuie inlocuit?
Salut, daca imi iau telefon de pe flip.ro si selectez optiunea de baterie noua in loc de standard o sa am probleme cu ecranul? Ca zicea un prieten ca asa a patit unchiul sau ca aia nu au pus bine ecranul...? (mai mult)
La cam cat e normal /ideal sa setam luminozitatea ecranului telefonului sa fie ok pentru ochi? In procente.
Buna ziua! Telefonul meu apeleaza singur numerele din agenda si nu inteleg de ce. Ma puteti ajuta? Multumesc
Salut TPU, merita in 2023 să- mi cumpăr un oneplus 8 12 cu 256gb cu 1500 de lei? (La mâna a doua bineînțeles ) Arată bine are accesoriile originale tot. Mă interesează sa meargă Ok și niște...? (mai mult)
Hey! Am un Allview 8 pro și nu mai reușesc să ii fac actualizări. L am resetat, am creat cont nou. Nu vrea și pace. Scrie că face actualizări dar nu face nimic. Mă poate ajuta cineva?
Daca bateria telefonului se incarca doar pana la 60% pot sa consider ca s-a stricat? Mai e ceva e facut?
Incepand cu ian 2023 Digi ofera utilizarea pachetului national de minute/internet și în țările UE, fara costuri suplimentare respectând politica de utilizare rezonabilă. Știe cineva cat de mult...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare, dacă șterg contul de iCloud definitiv funcția de blocare activare și funcția de găsire iPhone se dezactivează? Am vândut cuiva iPhone și îi cere parola de ...? (mai mult)
Salut. Credeti ca mai merita Samsung S10+ in 2023? Ii cunosc toate specificațiile, stiu ce poate.
Ce îmi recomandați la un telefon mai vechi O-LED sau IPSLCD?
Salut TPU! Ce sa aleg dintre Xiaomi Poco F4 și Poco X4 GT? Dau Funda!
Vreau să știu, care sunt cele mai bune firme de telefon? Eu mi- am cumpărat un Motorola g73. Dar mama sa plâns, că Motorola nu este buna, multi mi- au zis asta. Și că trebuia să îmi cumpăr ...? (mai mult)
Cat ar ține bateria la un telefon cu ecranul O-LED și baterie de 2000 mah?
De ce se mai pune radio pe unele telefoane mobile daca nu prea il foloseste nimeni?
Buna seara! Eu si cu sotia mea am trait in Austria iar acum ne vom muta in Germania. Cele doua intrebari ale noastre ar fi : Care este cea mai buna retea de telefonie mobila de Germania care ofera minute...? (mai mult)
Salut! Vreau un sfat... Detin un a30s si un Huawei y90 si nu stiu ce sa fac cu a30s,si m-am gandit sa il vand dar mi-e greu sa renunt la el((
Intre Microsoft Luminia 640XL și Samsung Galaxy A3 (2017) care e mai bun pentru navigare pe Publi24, yt, Facebook, apeluri?
Salut, am un iPhone 11 actualizat la zi si nu se aud story- urile de pe Instagram cu volumul la maxim si cu modul silențios oprit, notificările mi se aud, tastatura se aude, muzica se aude dar pe Instagram...? (mai mult)
Salutare! Dacă am abonament 5g dar telefonul este de maxim 4g va funcționa?
Cum se activează roaming-ul pe Telekom? Vreau sa plec pe TIR în Germania.
Salut! E normal ca telefonul meu la doar o luna dupa ce i- am schimbat placa de baza si acumulatorul (mentionez faptul ca sunt originale piesele si nu chinezarii mai ieftine, telefonul face 3 ani de cand...? (mai mult)
Vreau sa plec pe TIR în Germania.Cum fac sa am același număr de telefon de România?
Imi poate recomanda si mie cineva un telefon la 2000 lei? Chiar nu stiu ce sa aleg,vreau sa ii tina bateria, sa aiba un procesor bun, nu ma interesează asa mult camerele.Si sa aiba android.
Salut, am o tableta vonino m7, intrucat la masina nu am casetofon cu ecran, am cumparat- o sa o folosesc ca si navigatie auto.am conectat- o prin wifi la telefon, din pacate se misca foarte greu in ...? (mai mult)
Dacă am abonament la Digi și datele mobile sunt vai morții lor, dacă arunc cartela o să mai plătesc abonamentul :-?
SALUT, sunt în căutarea unui telefon bun sa meargă perfect, sa nu imi faca probleme, lag etc. Ajutati- ma va rog, între Note 10 + si note 20 ultra merita diferenta de 400, 500 lei si sa iau...? (mai mult)
Am o cartela, doar cartela Digi Mobile, este destul de veche, nu are semnal, pot face ceva cu ea? sau doar sa o arunc?
Are cineva xiaomi? Am o problema cu conectivitatea, se deconecteaza random de la wifi si dupa cateva secunde se reconecteaza. Problema nu cred ca este de la router, pe alte modele de telefoane nu exista...? (mai mult)
După cum știți mi- am luat un Samsung Galaxy S3 cu o baterie atenție de 4500 mah cu o utilizare de 7 ore nonstop și zilele astea in timp ce stăteam pe yt am văzut că cică"suportax" "qi wireless...? (mai mult)
Am un telefon Samsung galaxy s22 ultra. De când am băgat cartela SIM în el am ping în idle 40- 70ms. Ping download 200- 700ms și în upload 2000- 6000ms al dracu de mare. Cum să îl scad? Să fie...? (mai mult)
Salut! Am o problemă la telefonul meu Xiaomi redmi note 11 pro. Nu merge wifi ul, nu se conectează. Unde stau eu sunt înconjurat de routere wireless funcționale, dar când intru în settings wifi,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a