Salut! Am dezinstalat Facebook pentru ca nu functiona bine, l- am reinstalat dar acum nu il mai gasesc. L- am cautat peste tot si nu il gasesc. Exista vreo aplicatie care ma poate ajuta sa caut ce nu ...? (mai mult)
Daca imi cumpar cu Orange o oferta pe google play imi vine factura?
Salut TPU Vara anului 2021 am primit un Samsung A6+ 2018 de la un prieten vechi de- al lui taicamiu. Ulterior am aflat ca este blocat in rețea pe Vodafone. Iti puteți spune locații in Iași unde aș...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema pe tiktok, eu sunt in Belgia, am cartela SIM de Belgia dar vreau sa joc pe clasamentul de Romania, vreau sa precizez ca am incercat si cu VPN, am setat server de Romania...? (mai mult)
Salut, am un xiaomi 11t pro, nu stiu daca e o problema a telefonului dar cand vreau sa folosesc shazam gen din bara de notificari(butoane) imi arata mesajul ca, cauta melodia si sta asa pana zice ca...? (mai mult)
Ce e Roaming SEE? Dar Zona A și B (Orange)? Care ar fi țările pentru fiecare zona? Mulțumesc!
-Cum și când își modau cei de la Orange/Vodafone telefoanele? Adică vorbeau cu producătorii sa le facă sau scoteau telefoanele din cutie și le făceau?
Salut TPU, am o problema, am un s10 și îl încărcam cu un acumulator de S9 plus și cu cablu de 3A de 3M si odată îmi arăta că încarcă in 5 ore și după fă într- o oră jumate, azi mi- am...? (mai mult)
Am un iPhone 14, nou sigilat in cutie. Posibil ca e réplica. Vreau să-l vând, dar nu știu dacă la amanet cumpără?
Cum se numește telefonul din clip? https://youtube.com/shorts/bUCULGEmgTo?feature=share
Telefoanele Google Pixel 6 Pro cu versiunea US(United States) de pe Amazon.it cele 256 GB sunt bune pentru Italia sau trebuie să le schimb ROM ul după ce îl cumpăr? Aș vrea să cumpăr acest tel Statele...? (mai mult)
Am cumpărat un Samsung Galaxy S3 cu 2 baterii și 2 capace, una dubla și cea originala. Inițial a cerut 130 dar mi l-a lăsat la 100, ce părere aveți?
Salut TPU! Daca am un telefon in stare buna, dar care s- a stricat (de ex ecran ars), exista magazine\variante sa il vand pe piese, si daca e pret mai mic? Daca da, astept propuneri:) (daca sunt magazine...? (mai mult)
Displayul de la Samsung Galaxy S3 se poate pune la S3 neo și dacă da, va FUNCȚIONA în parametrii normali?
Acest telefon e bun? https://www.olx.ro/d/oferta/samsung-s4-cu-android-9-IDh0M38.html daca îmi răspunde cineva va PROMIT PE CUVÂNTUL MEU DE ONOARE că NU MAI PUN ÎNTREBĂRI TAMPITE PE TPU
Cum pot bloca un nr de telefon definitiv, nu sa vad că a încercat să sune sau sa primesc mesaj de la căsuța vocală? Mulțumesc anticipat
Ce aplicații google mai merg pe S2? Mai merge WhatsApp, Messenger, Facebook și Chrome/Via browser? Am nevoie de ajutor va rog nu durează mult să răspundeți HEEELP
Am 1500 de lei și vreau sa îmi cumpăr neaparat IPhone. Ce sa aleg, IPhone X SH de pe Flip.ro sau IPhone SE 2 nou de pe eMAG? Sau ce alta varianta îmi recomandați și de ce?
Salutare dragi prieteni, ce credeți că ar fi mai bine sa- mi cumpăr acest telefon https://www.olx.ro/d/oferta/samsung- galaxy- s2- IDgZIgy.html sau acest cablu https://catmobile.ro/cabluri- type-...? (mai mult)
Ce imi recomandat dintre iphone 12, 13 sau 14?
Salut TPU! Am nevoie de ajutor, am același cont de google pe 2 telefoane și cartele diferite in ele și s- au amestecat contactele de pe unul pe celălalt, cum șterg contactele din unul fără să...? (mai mult)
E bun acest telefon cu ZeissOptic? https://www.olx.ro/d/oferta/nokia-640-xl-75-lei-IDgRs7p.html
Trebuie să-mi cumpăr un telefon nou și nu știu ce să-mi cumpăr. Ce îmi puteți recomanda? Ceva ieftin dar și bun având în vedere că-mi place să mă joc pe telefon
Salut! Vreau un sfat... Eu in tel meu Huawei am 2 cartele, una de telekom si una de Orange si cateodata raman fara semnal la telefon, nu stiu de ce... Vreau un sfat. Asta e prima data cand patesc ...? (mai mult)
Buna, ieri mi- am scapat telefonul care are folie de sticla pe ciment si am vazut ca s- a crapat folia, dar daca ma uit in lumina sub folie, se vede o umbra de parca ar fi si ecranul spart. Poate fi ...? (mai mult)
Cum as putea să îmi "rootez" telefonul și ce efecte are avea?
Folie de ceramica sau de sticla? Care protejează mai bine? Mulțumesc!
De curand am primit un sms de la Vodafone precum ca ati consumat (1 pachet de 10 sms grupa 1 international cu 0, 86€/sms) cu toate ca nu am trimis nici un mesaj international (Iphone), cum remediez...? (mai mult)
Recomandări pentru cea mai buna protecție, fata și spate, iPhone 14 pro. (Husa, folie…) Mulțumesc!
Folie de sticla sau folie de Silicon? Mi-am cumpărat tel nou și as vrea sa îl protejez cât mai bine. Ce recomandați pentru iPhone 14 pro? Mulțumesc!
Salut TPU! Ce ziceți de acest încărcător pentru un Samsung S10? https://www.typec.ro/cumpara/incarcator- dudao- 2x- usb- 5v- 2- 4a- quickcharge- 3- 0- cablu- type- c- 9981 E bun până imi cumpăr...? (mai mult)
Vreau sa știu dacă a înlocuit cineva doar sticla la un display Samsung și e mulțumit. Sfaturi cum sa fac o alegere având în vedere ca display-ul e 500 lei
Buna! Dacă mi-am cumpărat un telefon și pe urma vreau sa ii mai prelungesc garanția sau vreau sa ii pun mobile protect se poate? Sau numai la momentul cumpărării și atat?
Salut! As vrea un sfat va rog frumos. Detin un telefon Huawei Nova Y90 de 2 luni, l- am cumparat din altex nou si merge excelent, dar azi s- a intamplat ceva..eu de obicei imi dau HOSPHOT de pe telefonul...? (mai mult)
Daca vreau să i@au un telefon la abonament de exemplu iPhone 13-14 trebuie avans?
Vreau să- mi cumpar un Iphone 11, caci pana acum am fost utilizatoare doar de Samsung. Acu ceva vreme am achiziționat o pereche de caști Awkey de pe Emag. Intrebarea este, o sa functioneze conectarea...? (mai mult)
Acest telefon e ok https://www.olx.ro/d/oferta/nokia-640-xl-75-lei-IDgRs7p.html?
Buna TPU! Am un Samsung a52s si vreau sa-i schimb displayul. Ce stiti, este compatibil un display de Samsung a72?
Bună ziua, tuturor! Am o problemă tehnică, de telefonie mobilă. Am cumpărat anul trecut un Xiaomi 11T Pro. Nu mă pot plânge de el, dar nu înțeleg un lucru. Când fac poze, în galerie...? (mai mult)
Buna, Samsung galaxy s22 (simplu) din ce material este construit? Pe spate are plastic, sticla sau metal? Ca habar n-am :)))
Salut! Am un telefon Huawei p9 lite mini, EMUI 5.1.3. și android 7 și 16GB și nu îmi merge WhatsApp. Ieri când am intrat pe aplicație mi s- a afișat mesajul că o nouă versiune este disponibilă,...? (mai mult)
Deci asta e ULTIMA SANSA, inițial am avut 500 de lei dar am avut ceva probleme și am pierdut 250 și am mai rămas cu 250. Ei din 50 ii iau cadou mamei mâine, mai rămân cu 200 găsesc ceva telefon...? (mai mult)
Salut TPU, eu detin un telefon Samsung a52s si as vrea sa-mi iau o folie de sticla, e important sa caut o folie compatibila cu senzorul de amprenta sau pot lua orice tip de folie de sticla?
Se mai pot recupera mesajele scrise și vocale din messenger și foto primite si convorbirile video tot din messenger
Mai demult, aveam un abonament la Orange si la un moment dat, am decis sa imi schimb numarul. La scurt timp, au inceput sa ma sune zilnic câteva numere, pe motiv ca il cauta pe X- ulescu. Probabil,...? (mai mult)
Eu mi- am pierdut telefonul sau mi- a fost furat. Iar eu i- am zis lui mama că poate ca cine m- il are o să îmi umble în conturile mele. Iar ea a zis că lor nu le pasa de asta.Ci doar să scoată ...? (mai mult)
Știe cineva de ce se resetează un joc (Lords Mobile) cînd intru pe WhatApp sau alta aplicatie pe telefon mobil (Xiaomi T8)?
Salut, aveți idee daca face id-ul merge reparat la Iphone? Imi apare a aparut o problema la camera TrueDepth si functionalitatea Face Id a fost dezactivata. Asta dupa ce l-am scapat in apa
De cateva luni am văzut ca pe ecranul telefonului am imprimate umbre de la aplicațiile pe care le folosesc foarte des, cum pot scăpa de ele? Stiu ca intreb târziu, dar am crezut ca vor dispărea ...? (mai mult)
Bună ziua, Urmează să plec vreo 10 zile în Italia cu mama și aș dori să știu cum stă treaba cu roamingul și anume, dacă mama cu abonament la Orange nu are roamingul activat și riscă ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?