Este adevarat ca telefoanele mobile folosesc curentul electric pentru a ne citi amprentele? Degetele sunt extrem de sensibile.
Buna! La Samsung unde se afla setarile legate de internet? Mai precis cea care iti opreste internetul atunci cand telefonul nu este utilizat (ecran blocat)?
Salut! Acuma 2 zile mi-am luat un Huawei y90 si sunt foarte dezamagit de camere, mai ales aia front al telefonului care are maxim 8 MP... Un sfat? Am incercat de la setari dar degeaba...
Cu câți euro trebuie să-mi încarc cartela Orange pentru a avea internet in Londra, stau doar vreo 2 saptamani? După ce mi-o incarc cum activez Romingul?
Salut. Doresc sa cumpar un iPhone 13 pro, doar ca singurele oferte bune sunt second hand. Ma gandeam la flip.ro, in conditii 'Foarte Bune'. Aproximativ 4500 lei, 128gb. Credeti ca e o idee buna? Ma...? (mai mult)
Bună seara! Recent mi- am reînnoit abonamentul la Vodafone și printre beneficii se numără și 12 luni gratuite Hbo max. Problema este că nu știu cum să beneficiez de acest lucru. Cum creez cont...? (mai mult)
Salut! Astazi mi- am luat un tel Huawei Y90 si am observat la camera din fata ca e putin naspa adica afara daca fac tiktok e totul in regula merge bine iar in casa merge nu stiu naspa filmare cu camera...? (mai mult)
Bună ziua tuturor! Am un Samsung Galaxy s20 Fe 5G, și aș vrea să știu cum pot sa folosesc 5G pe acest telefon în loc de 4G+? Trebuie să îmi fac ceva abonament?
Ajutor, eu caut un telefon pentru mine care se numește LG V60 THINQ. Am căutat pe net acest telefon si nu am vazut nimic. Poate cineva sa-mi trimita un link care sa pot lua telefonul? Va rog?
Care telefon e mai bun? Huawei Nova 9 SE sau Xiaomi Redmi 11s
Pot sa încheia acum un abonament la Telekom care expira in aprilie? Și cum îl inchei?
Bună la toată lumea, as dori sa achiziționez un telefon dar sunt nelămurit dintre două modele. Iphone 11 vs Samsung s 10 plus, voi ce îmi recomandați?
Primesc constant de cateva luni mesajul, , Ne pare rau dar nu ai suficient credit pentru a accesa acest numar. Te rugam sa- ti reincarci contul.'' de la Orange de cand mi am schimbat telefonul, chiar...? (mai mult)
Buna! Am un iPhone 8, iar problema lui e ca nu- mi mai merge camera pe spate, îmi arată o imagine neagră, am sters din el unele aplicații, l- am închis - deschis și tot nu vrea sa meargă…...? (mai mult)
Cum pot avea mai mult spațiu de stocare pe telefon? Am foarte multe poze, screen- shot- uri, videoclipuri și documente. Unele importantele, dar am și neimportante. Pe cele neimportante le șterg ...? (mai mult)
Salut, am primit un telefon din Canada, care a fost a unchiului meu, un Samsung S20, el inainte sa- l trimita l- a resetat ca nou. Acum eu cand l- am deschis, mie imi cere codul PIN. am incercat 4...? (mai mult)
Helo! Au reaparut trenurile IC (intercity). Iar CFR- ul ne invita sa ne conectam la WIFI (gratuit) oferit de ei, furnizat de Orange. https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/cfr- calatori- pune- gratuit-...? (mai mult)
Momentan am o cartela Telekom si acum ceva timp cand am incarcat la ei, mi- au spus ca pentru a nu se consuma creditul repede trebuie sa activez extraoptiunile disponibile, indicandu- mi ca pentru acest...? (mai mult)
Bună ziua! Am făcut o diagnoza cu Samsung Members si a detectat o defecțiune la baterie în care spune ca bateria este veche sau defecta menționez că telefonul are o săptămână de când este achiziționat...? (mai mult)
Cunoasteti o aplicatie din Google Play care imi permite personalizarea unui SMS si trimiterea automata a acestuia cand nu raspund la apel in mod automat fara sa fie necesara vreo actiune din partea...? (mai mult)
Mi-am facut abonament la Digi însă nu am primit niciun contract, si nici nu mi s-a spus ca ar trebui să mă duc eu la ei sa il iau, mai trebuie sau este optional?
As dori un sfat, intre tel Xiaomi redmi 11 Pro 5 G si Armor 17 Pro, ce sa aleg? Nu am reusit sa primesc o, opinie privind tel Armor 17 Pro! Multumesc!
Buna seara! Vreau sa imi command de pe aplicatia my Vodafone un telefon in rate. Este un iPhone 13 si nu stiam daca am dobanda la el sau nu. Platesc in 24 rate lunare a Cate 35 de euro. Acolo scrie ca...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cât ar costa repararea unui telefon Iphone 5s? I-ar trebui schimbat display-ul si bateria, s-a ars ceva în el și nu se mai deschide ecranul. Mulțumesc!
Cum se face ca in Romania avem telverde antidepresie si antisuicid si nu raspunde nimeni, totusi se face mare reclama la acest "punct de ajutor" De specificat ca cel antidrepesie e valabil cica nonstop...? (mai mult)
De ce se trimit TikTok-urile sub formă de conversație și nu video-uri obișnuite, cum pot schimba asta?
Salut, am un iPhone se 2016 si pe fundal are marginile ecranului ingalbenite. De la ce este oare? Nu are true tone. Credeti ca este defect sau e normal?
Salut,spuneți mi va rog o cartela pe UE, să aiba opțiuni cu multi GB net roaming.
Când bag telefonul (Samsung A52 S 5G) la încărcat, acasă, îmi arata ca se incarca în 22 de ore! Ce naiba! În unele dăți îmi arata ca se incarca și în 33h. Am fost cu ei la niște băieți...? (mai mult)
Am un iPhone și de fiecare data când sun pe cineva sau când sunt sunat nu se aude, dacă închid și sun din nou se aude totul perfect, ce ar putea fi? Cum as putea sa remediez aceasta problema?
Buna, sunt pe reteaua Orange si cand sun pe cineva din reteaua digi nu se aude ca apelul se efectueaza, persoana pe care o sun primeste apelul si raspunde, dar aude o alta persoana ce vorbeste cu altcineva....? (mai mult)
Cum activez cartela de Germania?
Mi se intampla ca daca sun pe o prietena sa nu o pot auzi ce spune si cand ea ma suna inapoi imi zice ca se aude altcineva in locul meu. O data o zis ca s- o auzit ceva domn vorbind dar numai la ea mi ...? (mai mult)
Mi se intampla ca daca sun pe o prietena de a mea ca sa nu o pot auzi ce spune si cand ea ma suna inapoi imi zice ca se aude altcineva in locul meu, o data o zis ca so auzit ceva domn vorbind si nu inteleg...? (mai mult)
Buna seara, tocmai ce am intampinat o situatie extrem de ciudata. M- a sunat al meu sot si in clos sa ii aud vocea lui, ascultam pe cioneva vorbind in magiara. dupa care apelul s- a inchis. La putin ...? (mai mult)
Bună ziua Ce preferați voi mai mult? Un Samsung Galaxy s22 Ultra 5G sau un IPhone 13 Pro Max? Eu sunt fan Samsung, se vede și aici pe contul meu, prefer mult telefoanele Samsung, am avut...? (mai mult)
Va salut. Recent mi- am luat un xiaomi note t11pro, sunt foarte multumit, cand il incarc 100% in cateva secunde scade la 97 % pe urma functioneaza mult si bine, vreau sa stiu de ce. Ce- i drept imi ...? (mai mult)
Salut. 1. cum fac sa imi apara 4g in loc de lte pe iphone? 2. am iph cu 5g si cartela 5g dar nu vad in setari sa pot selecta daca vreau sa folosesc 5g-ul. Ms
Bună seara, îmi puteți spune vă rog o aplicație sigură sau o modalitate prin care pot localiza exact un telefon mobil cunoscând numărul de telefon? Am încercat să găsesc aplicații în Google...? (mai mult)
Salut, am o problema, am Huawei p40 lite, mi- am instalat google photo si gspace, dar cand șterg o poza din galerie mi se șterge și din google photo, îmi spuneți va rog ce sa fac ca sa- mi rămână...? (mai mult)
Salut. Am o problemă la telefon. Deci telefonul se încărca când era aprins, iar când l- am lăsat sa se închidă, nemaiavând batetie deloc, prima oara l- am aprins greu, dar l- am aprins din...? (mai mult)
Cum activez un nr de telecom?
Mi-am luat o cartela fără credit, am instalat whatsapp, dar când inserez nr de tel de pe cartela nu merge. Cum fac sa meargă?
De ce multă lume isi cumpăra honor 70 de la Orange cu abonament si il vinde după? Am înțeles ca e oferta si vreau unul, da pare dubios ca il vand mulți. La altex e 2400 de lei, nou in cutie de ...? (mai mult)
Buna, am achizitionat acum o luna un iph 11 cu autonomia bateriei de 97%, telefonul functioneaza ok dar ma supara faptul ca a scazut deja 3 % intr- o luna. Mi se pare exagerat de repede, telefonul l-...? (mai mult)
Am un smartphone S7 edge, imi apare ca am spatiu disponibil de doar 1 GB. Din cei 32 GB capacitate, aprox 12 GB sunt imagini, videoclipuri si aplicatii. Telefonul merge destul de greoi, din cauza lipsei...? (mai mult)
Salut,am iPhone și când vorbesc la telefon mi se opresc datele mobile, cum as putea rezolva?
Salut.Stie cineva care este rețeaua mobila cu cel mai bun semnal? Eu sunt pe Vodafone si am semnal foarte slab...as vrea sa ma portez la alta rețea doar ca nu prea știu la care.Ma poate ajuta...? (mai mult)
Bună, as mai avea o întrebare. Cum îmi pot da seama dacă cineva m-a blocat pe număr? Sau dacă ma blochează pe Whatsapp, se blochează automat și numărul?
Salut. Care îmi poate spune daca, atunci când plătesc cu aplicația portofel cu cardul, adică, la Kaufland, îmi ia vreun comision? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!