Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Am Samsung s22 și mi se încălzește foarte rău, ce trebuie sa fac sa nu mi se mai încălzească?
Salut, știe cineva de ce când mă suna cineva sau când sun eu pe cineva nu mă aude persoana respectivă și nici eu pe ea? Nu am avut niciodată vreo problema la telefon, nu e defect
Am văzut că există pe piață telefoanele mini: https://ibb.co/P40dVPK La ce sunt utile, ca design, aceste telefoane?
A sosit timpul sa îmi reînnoiesc abonamentul la Vodafone. Întotdeauna se lasă asta cu un nou telefon, de regulă gratuit sau luat pe bani putini. De ceva timp mă uit pe oferta Vodafone și nu știu...? (mai mult)
Buna! Am problema la telefon, am un iPhone 7 plus … Când vorbesc pe Messenger camera (web) persoana respectiva ma vede invers ( dacă eu am bretonul in stânga, ea îl vede in dreapta ), Și dacă...? (mai mult)
Cum se poate formata / invata ciclul de incarcare o baterie de telefon?
Salutare TPU. Vreau un telefon bun dar nu știu ce sa aleg dintre xiaomi 12lite 12 12x iphone 11, s22 Samsung.
Salut. Mi- am scapat telefonul pe jos (Huawei p20 pro) si mi s- a desprins bateria si s- a inchis telefonul de tot. Mi- am schimbat bateria, totul ok, dar se tot inchide la 40% uneori 60% si scade brusc...? (mai mult)
Salut. Stiti vreo aplicatie buna si eficienta pentru android dedicată pentru a te anunța onomasticile printr- o alarmă sau ceva? NU imi recomandati Samsung calendar sau Facebook sau alarma telefonului!...? (mai mult)
Dar dacă contul meu de snapchat a fost dezactivat dar pe aceeasi adresa de mail sunt facute doua conturi de snapchat si la una am uitat parola, ce sa fac?
Bună ziua As dori sa aflu codul Puk.Cum pot? Mulțumesc!
Salut,merita cumpărat IPHONE 14 PRO max. Sunt diferențe, merita banii in plus fata de 13, 12? Fundaa!
Aceasta este o poză făcută unui telefon pe care îl am din 2012 cu actualul telefon: https://ibb.co/ftDWNWH Pe anumite site- uri funcționează telefonul din 2012 dar pe altele îmi apare acea...? (mai mult)
Un mic ajutor, va rog! Doresc sa imi cumpar un nou telefon, insa nu as dori sa fie foarte scump si nici foarte dotatDupa ceva cautari de documentare m- am oprit asupra a doua modele:NOKIA G21 si MOTOROLA...? (mai mult)
Pot sa- mi vad ultima accesare ( / a mea), ultimile accesari ALE CONTULUI MEU DE WHATSApp? Gen, sa presupunem ca cineva a intrat pe telefonul meu ( sa presupunem ca i l- am inmanat eu sa apeleze pe...? (mai mult)
Salut, mi- am cumpărat un telefon nou și de când l- am cumpărat mam bucurat de el, acum am dat foarte tare cu pumni în telefon adica in ecran și nu a pățit nimic ecranul, acum de când am dat...? (mai mult)
As dori un sfat IPhone 13 sau Huawei P50 Pro? Nu iPhone doar pentru ca e iPhone. Care e mai ok?
Buna TPU, am o mica problema... Am nevoie de un telefon nou căci cel pe care il am acum e vechi de 4 ani si se tot blocheaza, iese din aplicatii si alte chestii, dar parintii mei nu vor sa imi cumpere...? (mai mult)
Salut.La portarea dintr- o retea de telefonie mobila in alta cu pastrarea numarului ti se da un SIM nou sau nu? Pentru ca am un telefon vechi care e blocat in Vodafone(Connex) si ma gandeam ca prin portare...? (mai mult)
Bună ziua Care telefoane credeți că are sistemul audio mai bun, Apple adică IPhone sau Samsung Galaxy? Mă refer cele care au difuzoare stereo. Samsung Galaxy are sistemul audio reglat...? (mai mult)
Bună ziua! Unde este fabricat și asamblat Samsung Galaxy s20 Fe 5G?
Salut! Dacă se schimba display-ul la un Samsung Galaxy S10+, se va restabiliti telefonul la setările din fabrica pentru a funcționa noul display? Mulțumesc!
Care este minimul memoriei ce trebuie sa aiba un smartphone sa poti instala pe el diverse aplicatii uzuale [10? 50? 100?] fara sa fie afectata viteza de rulare?
Salut, as dori sa știu și eu cum aș putea anula un abonament telekom. Am plătit 6 7 luni dar nu mai îmi convine ca are niște servicii proaste și am contract timp de 2 ani și vreau sa îl închid....? (mai mult)
Merită sa schimb displayul la telefonul xiaomi redmi 9t sau sa îmi iau alt telefon de la amanet pe la 400 de lei?
V-ați mai "întoarce" la telefoanele cu clapă sau butoane din propria inițiativă?
Salut. Am un realmi 8i si am o problema cu netul, mai exact nu am 4G+ pe cartela Orange. Pe orice alta cartela imi merge 4G+ si VoLTE calls fara nicio problema. Am pus cartela mea in alt telefon si ...? (mai mult)
Cum pot debloca Bootloaderul la un Huawei Y6 2019 fără cod? Am încercat și metoda de FastBoot - comand fastboot oem unlock - fastboot bootloader unlock Dar îmi cere acel cod și costa 25de...? (mai mult)
Care este telefonul cel mai solid, cu cea mai mare baterie in mAh in 2022 si ce tip de cpu si ram ar trebui sa aiba sa poata da net hotspot la viteza decenta? Care este cea mai buna gorila glas fabricata,...? (mai mult)
Am un redmi note 11 și am sesizat când setez pe 90 hz refresh rate pe olx și Facebook la imagini pâlpâie parca ecranul dar pe rata de împrospătare de 60 hz nu se întâmplă așa ceva.Este normal...? (mai mult)
Salut, daca as comanda un telefon de pe flip.ro si as selecta opțiunea in care doresc o baterie noua, bateria vine montata in telefonul, nu? Nu vine telefonul intr-o cutie si bateria in alta?
Cum este rețeaua Digi mobil? Păreri, semnal, date mobile. acoperire?
Buna ziua! As dori sa achiziționez un smartphone Apple. Nu ma prea pricep sa fac comparație între modelul 13 pro si IPhone 14. In special m- ar interesa pentru poze si filmări. Deci care este mai...? (mai mult)
Bună ziua, sistemul oney de pe altex functioneaza duminica? Ofer funda.
Salut Revin cu o problema la un Huawei p20 pro Am schimbat bateria Dar procentajul nu mai arata bine Îmi apare ca nu se încarcă destul dar de fapt da Îmi apare ca am 32% dar de fapt am mai mult ...? (mai mult)
Am același procentaj la baterie de 40 de minute 34% Pe urma scade la 0. De ce?
Buna doresc să îmi conectez telefonul xiomi 10 pro la tv non-smart prin cablu usb 3-1 Hdmi și nu îmi afișează nimic ce pot sa fac?
Mi am pus telefonul la încărcat Era 100% Peste noapte m-am trezit cu 90 E normal?
Va salut Am schimbat recent bateria unui Huawei p20 pro E noua La 40 % s-a închis Si detecta ca are 0% De ce? Fiind noua
Salutare TPU, am o întrebare, astăzi mi- am cumpărat telefon nou Xiaomi Redmi note 11s dar am 2 probleme, problema e că nu prea primesc mesaje SMS din message, iar a 2 problema e că nu știu de...? (mai mult)
Bună seara, acum vreau să întreb dacă reziliez contractul cu Vodafone, am contract pe 6 euro, debea îl făcusem săptămâna trecută dar din motive personale vreau să renunț la el, cât ar ...? (mai mult)
Salut. Sunt la digi si tot timpul merge netul foarte foarte prost, eu am semnalul de la router full, dar netul merge de parca as avea o jumate de liniuta. Azi toata ziua nu a mers absolut deloc, imi...? (mai mult)
Salut TPU! Știți cumva o aplicați cu care pot mari spațiul de pe telefon. Am 4gb de RAM și 64 de stocare Cu ce aplicație pot mărimi spațiul, măcar cu 32gb. Și cum funcționează o astfel...? (mai mult)
Salut, daca mi- am spart telefonul si pare ca s- a spart putin si din placa de baza din spate, nu doar ecranul, stiti cumva daca se poate inlocui placa de baza? Vreau sa recuperez datele din el, atata...? (mai mult)
Bună dimineața, am facut un abonament la Vodafone la internet mobil, vreau să știu dacă reziliez contractul va trebui să dau cartela înapoi? Mă refer la cartela pe care am primit-o de la ei
Cum/ cu ce pot edita un document care să conțină text + imagini, pe care + să- l pot scoate ulterior la imprimantă? Menționez + că, nu am folosit niciodată nici unul din următoarele: Word,...? (mai mult)
Salut, recent mi- am cumpărat un Samsung s21 de la un amanet (e ca nou). El a venit cu o folie de plastic (cred) deja instalată pe el, bănuiesc că este folia din fabrică. Ar trebui să o dau jos...? (mai mult)
Salut Cum deschid fișiere zip pe telefon? Este posibil? Ce aplicație îmi trebuie? Ce tip de fisere este asta cu numele asa: PhantomFX 2022 @ICT_Capital.part01.rar. Și cum l- aș putea deschide...? (mai mult)
Salut TPU, știu ca ar fi o întrebare stupida, însă dacă e sa mi se defecteze telefonul, îl duc la firma respectiva și-mi da alt model sau îmi da același?
Helpppppp. Dacă cineva m- a pus în apel în așteptare, apelul fiind inregistrat si eu am zis ceva în timp ce apelul era în așteptare, se auzea muzica pe fundal specifica... s- a înregistrat ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?