Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Helpppppp. Dacă cineva m- a pus în apel în așteptare, apelul fiind inregistrat si eu am zis ceva în timp ce apelul era în așteptare, se auzea muzica pe fundal specifica... s- a înregistrat ce...? (mai mult)
Salut, telefonul meu s- a lovit de pereti de 2 ori si e foarte spart. Am incercat sa il repar in Austria si 2 indieni mi- au spus ca nu mai am ce sa- i fac. Dar eu vreau doar sa recuperez ce era in el...? (mai mult)
Am o întrebare dacă merge pe telefonul Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G încărcarea wireless Charger?
A inceput sa imi spuna Androidul ca se tot opreste aplicatia Facebook asa ca am dezinstalat- o ieri dar de atunci imi apare din 10 in 10 minute acelasi mesaj legat de Facebook. Cum as putea opri asta de...? (mai mult)
Cum se introduce sim-ul în telefonul I hunt alien?
Salut, am abonament la telekom de ceva timp, problema mea e ca nu pot suna pe nimeni si nimeni nu ma poate suna pe mine, efectiv cand incerc sa sun pe cineva nu se intampla nimic, nu ii suna telefonul...? (mai mult)
De ce niciun telefon nu e in stare sa bata Samsungurile vârf de gamă la captura video și stabilizare?
Salutare. Stiti cum pot gasi postarile care le-am facut pe anumite grupuri pe Facebook? Dar fara sa le caut pe fiecare grup in parte. Mersi
Heiii,cum activez şi eu optiunea de 6€pe telekom?
Salutare. Daca nu mai gasesc garantia unui telefon Samsung, pot face rost de alta? Sau de o copie? Multumesc mult!
Ce înseamnă mai exact "Wi-Fi activ în mod inactiv" și când se aplică?
Am schimbat telefonul și nu pot deschide watapp, îmi spune că are o parola criptată, dacă dezinstalez watapp și îl reinstalez îmi apar vechile conversatii?
ONEDRIVE si RESETARE DIN FABRICA A TELEFONULUI Vreau sa fac resetare din fabrica la telefon. Am multe fisiere in Onedrive, care nu le am si pe telefon. Stiu ca poti salva in telefon din onedrive,...? (mai mult)
Salut Tpu.Este bun telefonul Samsung Galaxy A13 pentru uz obisnuit(vorbit, social media, fara jocuri).
Probabil voi cumpăra s23 sau s24 ultra va avea NR în europa N257? Ms fundă
În cât timp se încarcă la 45w S22 Ultra? Please, și fundă.
Ce spuneți care smartphone e mai bun Huawei p40 lite sau Samsung a51? Dar sa excludem serviciile google lipsa la Huawei. Merita sa dau o diferență de 150 de lei pentru un Samsung a51 eu având Huawei...? (mai mult)
Daca deblochez bootloaderul unui telefon Xiaomi, pierd garantia?
Bună ziua! Atunci când șterg mesajele din conversații pe whatsapp îmi rămâne ca ultim contact de comunicare același număr chiar daca apare cu un mesaj mai vechi. Mulțumesc
Bună dimineața! Cipurile de la telefoanele Samsung sau nu stiu cum se zic placile de bază. Sunt făcute în China sau în Coreea de Sud? Telefoanele Samsung de pe eMAG sunt fabricate în ...? (mai mult)
Ce as putea spune cand sun pe cineva cu numar privat ca si prank?
Salut am un Samsung s22 și microfonul cateodata se aude infundat Dau 2, 3 vocale bune și după se aude infundat
Salut TPU, am o intrebare, cum pot dezactiva modul pasiv, de la AVG antivirus free?
Stie cineva cum pot aduce un iphone din america, am gasit ceva site- uri shop for me(planet express), dar nu sunt sigur daca e ok avand in vedere costurile de transport, a adus cineva, ma intereseaza...? (mai mult)
Merita sa mai schimb bateria la Samsung Se vede diferența de la o baterie noua la una second-hand? Stiu ca am mai schimbat o data bateria și nu am observat diferența
Salutare TPU! Am un Sony Xperia 10 Plus, si il detin de vreo 2 ani. Telefonul mergea foarte bine pana mai azi. Aseara l am folosit si am stat pe el, si in final l- am lasat la incarcat, si m- am pus...? (mai mult)
Salutare.Care credeți ca e cel mai bun telefon pana în 1500 ron.Sa aibă puțin din toate, baterie bună, procesor bun.( cât de cât pentru gaming ) ..am văzut atâtea variante pe net și sincer ...? (mai mult)
Cum pot scădea ping? Am s22 ultra și de când am băgat cartela în el merge prost netul. Adică am 2000(Nu 200, ci 2000) de ms ping în Upload. În download merge normal. Cartela este Wind Tre Italiană....? (mai mult)
Buna TPU! Am un iPhone 11 de 3 luni și am sănătatea bateriei 95%? Ce sa fac ca sa numai scadă? Îl țin la încărcat pana la 85%? Trebuie sa îl pun la încărcat in intervalul de 20-80%?
Buna! Am un iphone 13 pro si cu incarcatorul meu am incercat sa incarc un iphone 7 plus, dar l am scos repede deoarece incepea sa se incalzeasca foarte tare si ma gandeam ca e prea puternic incarcatorul...? (mai mult)
Ce ați alege dintre Xiaomi note 10 pro și iPhone 7 plus sau iPhone 8 plus? Vreau să știu ce ați alege voi și de ce?
Bună seara, merita sa trec de la Samsung S22 Ultra 512GB, cumpărat din Flanco recent, la Samsung Z Fold 4 cu 256GB, folosit de pe olx?
Bună TPU! De ce îmi apare căsuța bateriei de la telefon portocalie dacă acesta are 55 baterie?
Buna dimineața, salut, ce înseamnă un telefon(Samsung Galaxy s6 edge) care are refresh rare de 60 hz și unul care are nu știu să zicem 120 hz ce e mai bun ăla cu 120? PS : display ul e tot super...? (mai mult)
Salut. Stie cineva daca se poate schimba bateria la casca bluetooth Plantronics e50? Multumesc
Buna ziua. Ma aflu in situatia urmatoare: am avut o cartela prepay Orange de rezerva pe alt telefon, nu am reincarcat- o, mi- a expirat nr, dar am folosit.o pe Whatsapp. Acum nr de telefon a fost dat...? (mai mult)
Salut, Cunoaste careva o metoda sau un site unde imi pot apela telefonul mobil fara contra cost? De curand, telefonul meu imi face probleme, adica nu pot fi apelat ("abonatul Vodafone nu poate fi contactat")....? (mai mult)
Salut, spuneți-mi vă rog, de ceva timp jocurile nu mi se mai salvează pe ecranul telefonului. Care ar putea fi cauza?
Am iphone 13 de 3 luni si a scazut la 99% sanatatea bateriei, am mai avut iphoneuri, nu stiu daca s-a intamplat la fel, e ok in 3 luni sa scada asa?
Salut, un Samsung Galaxy s9+ la 560 lei e ok de cumpărat?
Vreau sa recuperez parola unui cont de Icloud, am acces la Apple id, nr de teleofn, e-mail. Problema este ca numai stiu codul de acces al telefonului. Ma poate ajuta cineva?
Am o problema care nu gasesc rezolvare, peste tot imi arata aceiasi pași dar la mine a functionat pentru 5 zile sau mai putin si a revenit problema sau chiar nu s- a mai rezolvat deloc... Telefonul ...? (mai mult)
Salut, care dintre iphone 8 sau Samsung Galaxy S6 edge?
Salut, am primit un iPhone 7, merge perfect cu excepția unui singur lucru, când ma suna cineva sau sun pe cineva îl aud foarte încet si trebuie sa dau pe speaker sa îl aud mai tare. Intrebarea...? (mai mult)
Buna dimineața, salut, v- am mai povestit eu că cei de la GSM au reușit să- mi instaleze NEOFICIAL android 11 pe vechiul meu Samsung Galaxy S6 edge așa, dar m- am cam plictisit. As vrea sa știu...? (mai mult)
Salutare, dețin un iPhone xr și vreau in Decembrie sa- mi iau un iPhone 12 pro. Însă sunt interesat sa încerc și ceva din cealaltă tabăra (android). M- am gândit la un s21 ultra și nu știu...? (mai mult)
De ce e recomandat la telefoanele mobile, după ce se încarcă, să se scoată mai întâi încărcătorul din mufa telefonului apoi din priză și nu invers?
Mi- a ajuns azi Samsung Galaxy S22 Plus dar vad ca nu are capul de incarcator doar cablul. Totusi pot sa il incarc cu vechiul meu incarcator de la S10 plus dar ma cam tem ca il afecteaza. Dati- mi mai ...? (mai mult)
Dau funda. Cum pot muta pozele de pe un J5 2017 din telefon pe card? Ma puteti ajuta cu pasii, va rog
Salut, recomandați-mi va rog la Iphone PRO Max sa fie 128gb sunt de ajuns?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...