Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
VA SALUT. Mi-am scapat telefonul pe jos si brusc s-a oprit. Se aude un zgomot de la baterie cand il scutur, ca si cand s-ar fi desprins ceva, ce ar putea fi?
Buna! Am de ales între un iPhone 12 pro max 90% baterie și un 14 plus nou! Ma interesează stric calitatea fotografiilor, 12 pro max am avut pana săptămâna trecută îmi plăcea cum face însă reparația...? (mai mult)
De ce nu au avut succes telefoanele cu sistem de operare Windows?
De ce este mai scump IPHONE 14 PRO max fata de un Samsung s22 ultra, deși Samsung e mai tare la camera are zoom mai mare etc? De ce e aceasta diferenta, Samsung- ul scade întotdeauna, însă iphone...? (mai mult)
Ați cumpărat telefon de la Orange prin rate? Cum a fost procesul?
Hey,pentru cei care aveți abonament Vodafone, in aplicația my Vodafone ai o opțiune bonus internet nelimitat pentru 2 euro pe lună este pe bune?
Cine știe să instaleze serviciile google pe un Huawei mate 30 pro?
Salut TPU, as vrea sa va intreb, am un telefon Samsung a20s si a inceput sa se restarteze automat, pana acum nu mi s-a restartat de vreo 2 ori, stiți de lance ar putea fi? Mulțumesc dau funda.
Bună TPU, aș avea nevoie de un răspuns dacă ma puteți ajuta: Am fost plecat în afara țării (Spania) problema constă in cartela de telefon. În țara am avut o cartelă de Vodafone, cand am...? (mai mult)
Buna ziua, sunt in Germania si nu stiu cum sa activez cartela Lebara, am pus poza cu buletinul si tot, strada unde stau in Romania si in Germania si codul postal din Germania si nimic. Dau funda pentru...? (mai mult)
Buna TPU! Cu ce pot șterge sau curăța difuzorul telefonului? Mulțumesc!
Bună ziua! Am aruncat telefonul pe jos și am spart ecranul. Pot să îl duc la reciclare?
Am un Nokia G11 achiziționat recent. Ei bine, se întâmplă ceva ciudat cu el: se aprinde ecranul la interval de un minut, fără că eu să apăs pe vreun buton sau pe ecran. Am verificat setările,...? (mai mult)
Am o intrebare pentru oricine vorbeste mult la telefon: vi s- a intamplat vreodata sa vi se intrerupa apelul de un sunet ca si cum ati tasta un numar? Eu am patit de circa 10 ori azi. Totul decurgea normal,...? (mai mult)
Buna, am un iphone 11 pro max si de dimineata am incarcat cartela si pe urma mi s- a inchis si dupa mi s- a aprins, mi- a aparut marul si dupa am zis ca poate am ramas eu fara baterie si dintr- o data...? (mai mult)
Cam cat as lua pe un iphone xs la amanet?
Îmi apare notificarea pe telefon după ce deja deschid mesajul sau ce e.A mai pățit cineva? dau funda
Dau funda. Cum pot muta pozele de pe un J5 2017 din telefon pe cartela?
Am 2 conturi de monoton pe mobile legenda, 1 pe fiecare telefon, un telefon nu îl mai, da știu datele pentru conectare însă cam incerc sa mă conectez îmi apare un mesaj cu, , aceasta adresa este...? (mai mult)
Buna...stie cineva de ce mesajele vocale Mess la unii sunt limitate la 1 minut si altii pot 7 minute vorbi? Ce trebuie facut?
Merită să repar un telefon cu display- ul spart și placa de bază defectă? Am un Samsung Galaxy A12 cumpărat acum un an. Într- o seară, mi- a căzut pe jos. Display- ul s- ar spart în proporție...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de ajutor. Am cumparat un telefon de pe eMAG Samsung S8+ ieri mi- a ajuns comanda, aseara s- a dezlipit display- ul, bateria tine maxim 3 ore, se încălzește foarte repede. Daca...? (mai mult)
De unde pot cumpăra un iPhone 13 Pro Max nou sigilat? (Nu olx) vreau sa merg la sigur cu aceasta achiziție.
Am luat o cartela prepay Orange in iulie 2021, am reîncărcat- o ultima data cu minute in roaming in octombrie 2021. Azi îmi apare mesajul că trebuie să reincarc până la 27 dec 2022 pentru reactivarea...? (mai mult)
Ce merita sa îmi cumpăr? Un iPhone 14 pro max sau un Samsung galaxi fold 4? Vreau avantaje și dezavantaje!
La Huawei p40 lite ce căști tip in ear pot gasi care sa se audă mai blana? Am de Samsung cu dopuri și vad ca nu se aude wow. Sa îmi spuneți și modelul dacă știti va rog.
Buna TPU! Pe mama o tot suna numere necunoscute. Sunt numere din Romania gen cu 0775... Mama nu răspunde dar i- au scris 2 numere până acum. Ieri i- a scris unul "Suna- ma sunt Marius" și în seara...? (mai mult)
Salut. Cât costă reparația Corning Gorilla Glass Victus/+ geamul de pe display cum se vor numi acest geam. Ms fundă.
Buna,am iph 11 nou l-am cumpărat din magazin și am 95% după 5 luni, e ok? M-ar ajuta mult sa știu, multumesccc
Salut. Saptamana trecuta am comandat de pe cel.ro o baterie pentru telefonul meu S9+ si azi am fost la service ca sa imi schimbe bateria si baiatul de la service mi- a spus ca bateria nu e originala si...? (mai mult)
Ce fac, vreau sa dau o comanda pe un site dar eu am nr ul de telefon din 10 cifre si pe site max este 9 ce pot face?
Buna seara! Am o mare nelamurire, mi-am comandat iphone 11 de pe flip.ro si nu pot sa imi fac Apple id din cauza ca au fost facute prea multe conturi pe acest telefon. Ma puteti ajuta?
Cum mă pot conecta la o rețea de wifi daca nu știu parola? Daca nu se poate, atunci cum pot să aflu parola acelei rețele de wi fi? Este vorba despre parola de wi fi a liceului Rosetti o pot afla ...? (mai mult)
Bună ziua. Eu am un Samsung Galaxy s20 Fe 5G care este telefonul care îl folosesc acum și înainte am avut un Xiaomi Redmi Note 10 pro care l- am dat fratelui meu și înainte de Xiaomi Redmi Note...? (mai mult)
Va fi vreodata 5g accesibil pe toate abonamentele sau cartelele? Sunt la Orange si am inteles ca trebuie doar un abonament special…Voi ce credeti?
Bună seara, câte baterii se potrivesc la un Motorola Moto e7 şi pe ce site se găsesc?
Buna. Stiti vreun site de unde pot folosi un nr de whatsapp virtual? Am nevoie de un whtaspp si nu am nr de telefon
Salut guys, când va primi Samsung Galaxy S10 update la android 13? Apropo la 999 lei e ok de cumpărat, daca are spate zgâriat puțin dar pe fata e țiplă e ok? A
Bună seara, contul meu de Instagram a fost dezactivat, spun ca s- au încălcat regulile comunității, dar înainte cu câteva ore a fost spart contul meu. Cum îl pot reactiva? Fac contestație dar...? (mai mult)
Buna.Exista vreo modalitate de a deschide whatsapp-ul daca nu mai am numarul de verificare activ? Mi-am dezactivat whatsapp-ul si acum nu il mai pot deschide din pacate.Ca nu mai am numarul respectiv.
Merita sa cumpar un iphone xr in 2022? E reducere pe flip.ro si costa 1200 lei, acum am un iphone 7 si merge greu. Sau poate sa strang banii?
Salutare TPU, ce parere aveti de Xiaomi Redmi note 11s la 128gb stocare? Dau funda
Salut. Ce încărcător este bun pentru Samsung galaxy s22 ultra? Versiunea SM-S908B/DS
Are ceva dacă folosesc căștile unui tip de telefon la un alt tip de telefon?
Salutare tuturor, am o problema cu un Samsung glx a70 mai exact incarca foarte greu si decat 50%baterie toata noaptea.multumesc daca a intampinat careva aceadta problema.
Mi- am schimbat telefonul și am sesizat ca nu are google play appstore, uitasem de acest lucru la Huawei, dar am descarcat anumite aplicații de pe AppGalery Huawei care era preinstalat, de pe aplicația...? (mai mult)
Ce înseamnă "pe românește" feedback haptic? Am văzut că unele telefoane au opțiunea asta pentru tastatură. Am căutat pe Google dar nu am înțeles mare lucru.
Salut. Cum vad cât MB de internet mai am la cartela Vodafone Germania?
Heiii,știe cineva trend ul acela de pe tik tok cu concurentul de la casa iubirii Radu cerându-se la camera :ma lași camera? da ma lași? Da ți mi un link ceva va rog ca nu l găsesc deloc
Buna. Stiti in orasul Hunedoara un service bun de reparatii telefoane? Am probleme cu bateria la telefon.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?