Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Cei care aveti cartela Orange in telefon, aproximativ cat scoateti download si upload in internet speed test pe datele mobile bineințeles, nu pe wifi de acasă? (în medie) Va rog sa raspundeti...? (mai mult)
Cum pot sa schimb sunetul de notificare la yahoo mail? Am Samsung A32 android 12.
Zilele trecute s- a intamplat ceva ciudat cu telefonul meu. Am primit un apel (cel putin asa presupun) si nu mi- a aparut nimic pe display. Telefonul suna cu melodia setata la apeluri dar displayul a ...? (mai mult)
Stie cineva cand se va lansa iPhone 14 Pro? Adica sa fie disponibile in magazin? Multumesc!
Ce parere aveti despre Samsung S22 Ultra 12 GB RAM? Vreau mai multe pareri, mai detaliate cei pe care il aveti.
Salut, spuneți- mi și mie un telefon de buna calitate, bun la semnal, jocuri, poze, memorie etc. Buget pana în 2000 de lei... Momentan am un hauwei p smart z 2019. De precizat faptul ca nu- l...? (mai mult)
Buna. Am un telefon Samsung s 7 si l- am scapat jos. Nu stiu cum dar locul acela unde iti pui cartela s- a blocat acolo si nu il pot scoate pentru a baga cartela. Ce sa fac? Am incercat si cu cutit si ...? (mai mult)
Salut. Am facut upgrade la android 12 la telefon Samsung. Cum pot face downgrade? Mersi
Am un Samsung galaxy a32 si nu pot sa setez sunetul de notificare pe care il doresc. Acum am vazut ca nu pot la yahoo mail. Exista vreo aplicatie in care sa stabilesc sunetul de notificare pentru fiecare...? (mai mult)
Daca telefonul are o fisura pe ecran maricica, acea fisura poate afecta vederea? Sau nu e nici o problema? Nu are corelație?
Buna! Stiu ca intrebarea asta poate ar fi pusa de cineva care nu are vreo treaba cu tehnologia, dar ma gandeam sa intreb totusi, oricat de mica ar putea fi sansa. Am un telefon din 2020 si as vrea sa...? (mai mult)
Salut. Stiti cum pot copia muzica dintr-un telefon Samsung pe un stick usb prin adaptor? Mersi
Salut TPU! Cine ma poate ajuta cu o chestie legată de numerele private? Astăzi ma tot sunat un număr privat și as dori sa știu cine este. Exista aplicații pentru asta? Sau por face ceva din...? (mai mult)
Am un telefon Motorola e7 edge. Butonul lateral cu care inchid are si functia de camera foto (daca apas prea tare). Ma enerveaza si nu reusesc sa dezactivez functia foto in setari. Cine are sau a avut ...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt in cautarea unui telefon cu o camera performanta, ca pret intre 1000- 2000 de lei, ce imi recomandati? Nu ma intereseaza daca este vechi sau are putere de procesare mica, cat daca are...? (mai mult)
Poate senzorul de amprenta al unui smartphone sa faca vreun rau degetului?
Poti afla la Orange de pe factura cand cineva are minute internationale consumate cum le-a consumat? Adica daca le-a consumat apeland in alta tara ori apeland din alta tara aici.
Salut. As trece de la Android la IOS si nu sunt sigur daca merita schimbarea. Am un Samsung Galaxy A52s 5G, vreau sa il schimb cu un iPhone 13. Stiti cumva avantajele/dezavantajele si daca merita?
Știe cineva cu să-mi schimb aplicațiile de pe lockscreen? Am Huawei p40 lite
Buna! Telefonul meu denaturează foarte mult culoarea pielii. Probabil dacă aveți piele mai închisa(și un telefon mai slab pe camera), știti ca deschide oarecum tonul pielii voastre, din cauza saturației...? (mai mult)
Salut. Sunt în Germania mi- am luat o cartela de telekom de aici, mi- am activat cartela mi- am încărcat cu credit, am 25 de euro credit, problema e ca nu știu să- mi activez extraoptiunea și ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum se activează un card de memorie SAN DISK la un telefon Samsung Galaxy Note 10 Plus!?
Am un Samsung Galaxy Note 10 plus. Folosesc încărcarea prin wireless (fără fir și priza... Uneori îmi scrie timpul aproximativ pana la încărcarea completa. Alteori nu. De ce se intampla acest...? (mai mult)
Buna ziua! Am un Samsung a02s si ieri imi dadea niste erori wapp- ul, astfel incat l- am dezinstalat si instalat din nou! Aveam pe el 3 conversatii arhivate si aveam mult poze cu membrii familiei in vacante,...? (mai mult)
Salut, de curând am luat un s7edge ca al 2lea telefon de la un prieten. E facut mai țăndari problema e că are o mica pată neagră de unde se indoaie displayul pe margini. Pata se extinde? Tefelonul...? (mai mult)
De ce nu am semnal pe telefon când zbor cu avionul la 10000 de metri?
Ce telefon e mai bun in 2022 de Crăciun: One plus 9, Iphone SE 2022, Iphone 11, Iphone 13 in rate, Iphone 12 in rate, Samsung A53, A52, A73 sau S21?
Sunt telefoane mai bune sau la fel de bune la cameră decât iphone-ul 13? Și dacă da, care?
Exista la JUMBO BRAȘOV carduri de memorie pentru telefon!?
Are cineva telefon 5G? E așa de deosebit cum se spunea atunci când promovau tehnologia asta?
Bunaaa! Stie cineva de unde pot cumpara iphoneuri 12-13 replica? Sau daca a cumparat cineva. Multumesc
Buna! Am avut si eu azi o problema cu un telefon Allview Soul X5 Style! Azi am intrat din masina putin pe Instagram, avand baterie 18%, am facut o poza doar si m- a atentionat ca am baterie 5%, apoi...? (mai mult)
Mi-am resetat vechiul telefon si cand doresc sa ma conectez cu google nu ma lasa si imi cere un cont folosit pe dispozitiv, ce pot face?
Intrebare pentru cine se pricepe foarte bine. Un card bun de memorie interna de 265/512 GB pentru Samsung Galaxy Note 10 Plus!?
Salutare! Telefonul meu se poate încarca maxim cu 15w pe wireless charge (s20 FE 5G). Pot sa folosesc un încărcător de 30w? Afectează cu ceva telefonul?
Salut, se poate potrivi displayul de la Samsung Galaxy S5 la Samsung Galaxy S3?
Buna ziua, De ce nu îmi mai merg datele mobile? Sunt in Germania, am scos cartela din telefon și am băgat- o din nou și nu mai îmi merg datele, îmi arată 4G tot dar îmi arată un semnul exclamării...? (mai mult)
Samsung S23 Ultra va filma și va face poze în 8K!?
Buna ziua, am un iPhone 11 și dupa 3 luni de zile am ajuns la 98% sănătate, mi- am instalat programul 3uTools ca sa văd mai multe detalii despre telefon si acolo scrie ca am sănătate 100% si 90...? (mai mult)
Salut. Cum pot ști daca telefonul meu (Samsung s10+) rezista sau suporta Amperaj 3 A de la o baterie externa? Mersi
Salut. La un Samsung s10 stiti cum pot face poze fara acel sunet? Am cautat in setarile camerei si nu am gasit. Doar daca pun telefonul pe silent se poate?
Salut. Stiti careva de ce in timp ce vorbesc la telefon nu imi mai merge internetul pe datele mobile? Chestia asta se intampla doar de o vreme din senin, inainte mergea perfect. Mentionez ca nu am...? (mai mult)
Dacă mă duc la Vodafone cu un telefon de pe eMAG, mi se poate face abonament la acel telefon? Merge si Oneplus? Mentionez ca sunt client Vodafone de mult timp si am avut multe abonamente la ei. Până...? (mai mult)
Salut TPU, zilele astea am cumparat de pe Emag o baterie originala pentru telefonul meu Samsung S9+ ca cea veche nu ma mai tine si am ajuns sa il incarc de 2 ori pe zi chiar si 3 uneori si maine vreau...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa trec pe iOS dar nu stiu sigur daca e o idee buna, ma gandeam sa achizitionez iPhone 13 pro max, dar imi face cu ochiul si Samsung S22, imi puteti da un sfat? Posesorii de iPhone?...? (mai mult)
Buna! Exista vreo modalitate la iPhone 11 sa nu mai scoata acel bazait, ca sa zic asa, cand e pe silentios? Chiar am nevoie sa nu se auda nimic
Mi- am facut de vreo saptamana update la ios 16 la iphone 13 pro max. De atunci bateria s- a paradit. Da, stiu ca e normal cumva sa isi scada din performanta 2- 3 zile, dar deja a trecut o perioada mai...? (mai mult)
Între Samsung Galaxy S5 mini și S4 care e mai bun?
Folosesc o cartela Prepay si as vrea sa stiu cam cat internet(MB, Gb) consum intr-o ora...intru mai mult pe Google si YouTube...
Buna TPU! Vreau sa imi achizitionez un iPhone 13 sau 14 in rate, dar nu stiu care ar fi cea mai buna oferta, sunt student si as vrea sa il iau din banii munciti de mine, dar cu banii jos mi se pare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!