Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Bateriile externe Samsung funcționează pe telefoane Huawei?
Buna seara, vreau să știu care a fost/ este încă mai bun? Samsung Galaxy S3 sau S4 atenție nu S4 mini/S3 mini și încă ceva, se potriveste bateria de la S3 la S4? Cel mai bun răspuns=funda
Salutări, cineva voia aseară sa- mi spargă contul de insta, dar având doi factori mi s- a dat mai multe coduri de verificare, iar acum când încerc să mă conectez pe cont că am schimbat telefonul,...? (mai mult)
Bună, îmi doresc să îmi cumpăr un telefon ieftin dar bun, care telefon ieftin este mai bun?
Folositi vreo aplicatie pe telefon pentru exercitii de tonifiere sau mentinere? Daca da, care?
Buna, am o problema cu cartela. Sunt la telekom și nu îmi merg datele deloc, nici să sun sau să mă sune cineva înapoi, iar semnalul e ful.Nu mă pricep deloc, nu știu ce să fac. Cum pot rezolva...? (mai mult)
Buna! As avea și eu nevoie de o părere. Îmi doresc să- mi achiziționez un telefon (iph13pro) insa as vrea sa o fac prin abonament. In prezent sunt la Digi, dar sunt dispus sa mă portez și...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpăr Galaxy Note 23 Ultra 5 G? Care credeți ca o sa fie prețul. Si care va fi memoria maxima a telefonului 512 GB 1 TB!? Și câte modele credeți ca o sa apară (Ultra Plus Mini...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Ieri mi- a venit telefonul comandat de pe eMag, Samsung Galaxy s20 Fe 5G și ieri seară am observat ceva ciudat la capacul de plastic de pe spate, acolo jos unde este mufa USB-...? (mai mult)
Salut, as dori doar opinia voastră pentru ca am o idee dar sunt nehotărât daca e in regulă sau nu. Vreau sa vand 3 telefoane si primesc in jur de 3500 lei, la banii ăștia ma gandeam sa mai adaug...? (mai mult)
Salut, am înregistrat un "înregistrare ecran" și nu găsesc videoul în poze. 328 de poze, 13 clipuri video. Restaurare de pe iCloud suspendată. Ceva spatii de stocare, dar am șters multe aplicații...? (mai mult)
Salut. Ce inseamna power delivery (pd) la bateriile externe pentru telefoane? Cum se foloseste si la ce ma ajuta? Vreau un raspuns practic nu chestii stiintifice sau link- uri de...? (mai mult)
Salutare,am un post interior de interfon Restel si de cateva zile se aude incet.Stie cineva daca are vreo tasta de volum sau pur si simplu s-a defectat?
Am avut un telefon, scriam in toamna pe wapp și se trimitea in engleză, avea o funcție de traducere probabil. Știe cineva cum se numea telefonul? Huawei, Motorola?
Salut TPU. Am un HUAWEI P30 lite și vreau să- l dau la schimb cu un HUAWEI P30 pro. Proprietarul cere în anunț 1100 lei pe telefon. Ce diferența să- i dau la schimb? Telefonul meu arata și funcționează...? (mai mult)
Salutare! Sunteți careva care ați trecut la Vodafone și v-ati cumpărat Iphone prin portarea la ei? Dacă da, cât a fost avansul?
Am o bratara xiaomi my band 4 c.Am conectat-o la telefon dar nu-mi apar notificarile din diferite aplicatii si nici apelurile teleonice.
Buna ziua, dețin un iPhone 11 și acum câteva zile m- am uitat la un videoclip pe YouTube cam o ora și jumătate la rezoluție maxima in timp ce era la încărcat și când am ajuns la 80% mi- a spus...? (mai mult)
Buna! Sunteți careva care ați cumpărat Iphone-uri blocate? Dacă da, a meritat decizia făcută?
Xiaomi Redmi Note 10 pro sau Samsung Galaxy s20 Fe 5G?
Salutare tuturor. Prin ce metoda / serviciu poți reîncărca o cartela de Italia (rețea WIND) din România? Din aplicația BT nu ma lasa decât nr de România. Multumesc pentru răspunsuri.
Salut, am și eu o întrebare, dacă ma puteți ajuta va rog frumos. Eu sunt in Franța, am un iPhone 12, mi- am cumpărat o cartela Réglomobile și îmi zice niciun serviciu am iOS 16.1 ce as putea...? (mai mult)
Mi- am luat un iphone 4s negru, nu avea icloud, i- am facut eu icloud. Codat nu este, am si vazut ca nu este codat. Ce ziceti ca pot face cu el? Mie imi place cum merge, dar nu ma lasa sa iau aplicatii...? (mai mult)
Salut. Vreun telefon bun știe careva? P.S De preferat Huawei sau Xiaomi dar merge oricare
Salutare. Știe careva de ce cand dau la cineva sa trimit un mesaj pe whatsapp imi apare, , cont de întreprindere" (exact așa scrie) si pe urmă se schimba in ora la care a fost ultima dată online?...? (mai mult)
Salut. Am o cartelă Orange pe care nu am mai reîncarcat- o de aproape un an. Nu pot primi niciun mesaj pe acel număr. Am încercat să sun la 222 și mi- a apărut: "Mobile network not available". Știu...? (mai mult)
Am un RealMe GT NEO 2. Mi- aș lua un Samsung un S21 FE, pentru că îmi plac aplicațiile de la calendar, apel și galerie de pe Samsung care vin cu funcții mai noi. Iar pe RealMe la GPS parca ...? (mai mult)
Help me, știe careva o aplicație ceva sa nu mai îmi apara reclame pe telefon în timp ce ma joc?
Când mă uit la bara de sus a telefonului meu și mă uit la procentajul bateriei, în partea stângă sunt patru liniuțe care când sunt afară sunt aprinse toate și când sunt înăuntru la subsol...? (mai mult)
Bună! As vrea sa îmi cumpăr un iphone, eu am un Samsung a52, lansat în 2021 și as vrea sa îmi cumpăr un iphone x..merita trecera? Dacă nu alte sugestii?
Am Motorola g9 plus și aș vrea să mă schimb la iPhone 12/13 merită? Ce este schimbat, merge mai repede bateria ține?
Salutare, vreau sa îmi cumpăr un telefon și sunt cam indecis care dintre cele doua este mai bun Samsung s21 sau s21 fe
Salut! Modul "consum redus", la iphone, daca îl țin activat în permanență îmi dăunează în vreun fel la "sănătatea" bateriei?
Bună! Am vrut sa intru pe aplicația de la unicredit, mobile banking și mi- a apărut un mesaj de avertizare precum ca telefonul meu ar fi rootat. Eu nu știu sa fi făcut asa ceva, nici nu știam ...? (mai mult)
Un Samsung Galaxy S7 sau S8 duce fara probleme programe de baza? Se poate da upgrade pana la Android 8 sau 9 respectiv. Exemplu whatsapp ar trebui sa duca linistit. Samsung Galaxy are optiunea care arata...? (mai mult)
Am văzut ca este iphone cu capacitatea de 1TB. Pentru ce or folosi telefoanele cu atâta spațiu? Am văzut și Apple 14 la 10 mii și ceva de lei. Urmatoarea intrebare este cine naiba ar da atât ...? (mai mult)
Ce spuneti de un Apple Iphone 7? Este eficient pentru aplicatiile de baza din ziua de azi? La descrierere scrie ca are iOS 10.0.1, up to iOS 15.7 ce ar fi suficient. Am gasit oferte bune
Am un card de memorie SD de 32GB. A fost pe un telefon Samsung. A funcționat foarte bine, mult timp. Acum nu mai salvează și nu se poate nici șterge, nici formata. Am încercat să- l șterg ca și...? (mai mult)
Salut, am un Huawei j5. Și am schimbat cartea și nu mai merge Youtube, magazin play. Spune ca trebuie sa instalez servicii google play. În rest merg Facebook, meseger. Și nici google crom nu...? (mai mult)
Salut TPU. Ce se întâmplă cu aplicația Snapchat? Când sunt pe date, 4G merge,se trimit snap-urile,le pot deschide dar când sunt pe wifi nu pot, numa sa conversez. Dau Funda!
Buna,se poate conecta de pe telefon pe calculator la internet? Multumesc.
Imi tot apare o notificare foarte enerventa si sacaitoare pe telefon Samsung:''exista o actualizare software".Nu am activata actualizare automata software si cu toate acestea ma sacaie intr- una. O anulez,...? (mai mult)
Bună dimineața! Care telefon ziceți să îl cumpăr? Samsung Galaxy s10 Plus sau Samsung Galaxy s20 Fe 5G? Săptămână viitoare vreau să- mi schimb telefonul și nu știu care sa aleg dintre...? (mai mult)
Buna. Stiti vreo aplicatie de recuperare a mesajelor scrise si sterse de catre altii de pe whatsapp? Dar care sa fie eficientă si in afara de WAMR
Salut! Unde pot schimba un display de Samsung note 8 la un pret de 500 de lei in jos, in Bucuresti, dar sa fie serviceul ok
Bună, am o problemă la telefon și nu știu din ce cauză este. Problema este următoarea: Atunci când fac poze și filmări. Întru în galerie, că să le văd însă nu pot din cauză că apare...? (mai mult)
Bună ziua! Nu știți unde sau fabricat aceste două modele de la Samsung? Galaxy s20 Fe 5G Galaxy s10 plus
Ce părere aveți despre iphone SE 2022? Merita sau mai bine iau oneplus 8T sau A53/52?
Bună ziua! Are importanță dacă un Samsung Galaxy s10 plus și un iPhone 12 Pro nu au frecvență de reîmprospătare de 120 Hz în 2022?
Salut! As vrea si eu sa imi iau un nou telefon la finalul anului scolar si nu stiu ce sa aleg dintre iphone 13, 12, 11 sau SE 2022 si oneplus. Ce imi puteti recomanda? As vrea sa nu fie foarte scump.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!