Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 11 Martie 2025 sunt:
Salut. As trece de la Android la IOS si nu sunt sigur daca merita schimbarea. Am un Samsung Galaxy A52s 5G, vreau sa il schimb cu un iPhone 13. Stiti cumva avantajele/dezavantajele si daca merita?
Știe cineva cu să-mi schimb aplicațiile de pe lockscreen? Am Huawei p40 lite
Buna! Telefonul meu denaturează foarte mult culoarea pielii. Probabil dacă aveți piele mai închisa(și un telefon mai slab pe camera), știti ca deschide oarecum tonul pielii voastre, din cauza saturației...? (mai mult)
Salut. Sunt în Germania mi- am luat o cartela de telekom de aici, mi- am activat cartela mi- am încărcat cu credit, am 25 de euro credit, problema e ca nu știu să- mi activez extraoptiunea și ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum se activează un card de memorie SAN DISK la un telefon Samsung Galaxy Note 10 Plus!?
Am un Samsung Galaxy Note 10 plus. Folosesc încărcarea prin wireless (fără fir și priza... Uneori îmi scrie timpul aproximativ pana la încărcarea completa. Alteori nu. De ce se intampla acest...? (mai mult)
Buna ziua! Am un Samsung a02s si ieri imi dadea niste erori wapp- ul, astfel incat l- am dezinstalat si instalat din nou! Aveam pe el 3 conversatii arhivate si aveam mult poze cu membrii familiei in vacante,...? (mai mult)
Salut, de curând am luat un s7edge ca al 2lea telefon de la un prieten. E facut mai țăndari problema e că are o mica pată neagră de unde se indoaie displayul pe margini. Pata se extinde? Tefelonul...? (mai mult)
De ce nu am semnal pe telefon când zbor cu avionul la 10000 de metri?
Ce telefon e mai bun in 2022 de Crăciun: One plus 9, Iphone SE 2022, Iphone 11, Iphone 13 in rate, Iphone 12 in rate, Samsung A53, A52, A73 sau S21?
Sunt telefoane mai bune sau la fel de bune la cameră decât iphone-ul 13? Și dacă da, care?
Exista la JUMBO BRAȘOV carduri de memorie pentru telefon!?
Are cineva telefon 5G? E așa de deosebit cum se spunea atunci când promovau tehnologia asta?
Bunaaa! Stie cineva de unde pot cumpara iphoneuri 12-13 replica? Sau daca a cumparat cineva. Multumesc
Buna! Am avut si eu azi o problema cu un telefon Allview Soul X5 Style! Azi am intrat din masina putin pe Instagram, avand baterie 18%, am facut o poza doar si m- a atentionat ca am baterie 5%, apoi...? (mai mult)
Mi-am resetat vechiul telefon si cand doresc sa ma conectez cu google nu ma lasa si imi cere un cont folosit pe dispozitiv, ce pot face?
Intrebare pentru cine se pricepe foarte bine. Un card bun de memorie interna de 265/512 GB pentru Samsung Galaxy Note 10 Plus!?
Salutare! Telefonul meu se poate încarca maxim cu 15w pe wireless charge (s20 FE 5G). Pot sa folosesc un încărcător de 30w? Afectează cu ceva telefonul?
Salut, se poate potrivi displayul de la Samsung Galaxy S5 la Samsung Galaxy S3?
Buna ziua, De ce nu îmi mai merg datele mobile? Sunt in Germania, am scos cartela din telefon și am băgat- o din nou și nu mai îmi merg datele, îmi arată 4G tot dar îmi arată un semnul exclamării...? (mai mult)
Samsung S23 Ultra va filma și va face poze în 8K!?
Buna ziua, am un iPhone 11 și dupa 3 luni de zile am ajuns la 98% sănătate, mi- am instalat programul 3uTools ca sa văd mai multe detalii despre telefon si acolo scrie ca am sănătate 100% si 90...? (mai mult)
Salut. Cum pot ști daca telefonul meu (Samsung s10+) rezista sau suporta Amperaj 3 A de la o baterie externa? Mersi
Salut. La un Samsung s10 stiti cum pot face poze fara acel sunet? Am cautat in setarile camerei si nu am gasit. Doar daca pun telefonul pe silent se poate?
Salut. Stiti careva de ce in timp ce vorbesc la telefon nu imi mai merge internetul pe datele mobile? Chestia asta se intampla doar de o vreme din senin, inainte mergea perfect. Mentionez ca nu am...? (mai mult)
Dacă mă duc la Vodafone cu un telefon de pe eMAG, mi se poate face abonament la acel telefon? Merge si Oneplus? Mentionez ca sunt client Vodafone de mult timp si am avut multe abonamente la ei. Până...? (mai mult)
Salut TPU, zilele astea am cumparat de pe Emag o baterie originala pentru telefonul meu Samsung S9+ ca cea veche nu ma mai tine si am ajuns sa il incarc de 2 ori pe zi chiar si 3 uneori si maine vreau...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa trec pe iOS dar nu stiu sigur daca e o idee buna, ma gandeam sa achizitionez iPhone 13 pro max, dar imi face cu ochiul si Samsung S22, imi puteti da un sfat? Posesorii de iPhone?...? (mai mult)
Buna! Exista vreo modalitate la iPhone 11 sa nu mai scoata acel bazait, ca sa zic asa, cand e pe silentios? Chiar am nevoie sa nu se auda nimic
Mi- am facut de vreo saptamana update la ios 16 la iphone 13 pro max. De atunci bateria s- a paradit. Da, stiu ca e normal cumva sa isi scada din performanta 2- 3 zile, dar deja a trecut o perioada mai...? (mai mult)
Între Samsung Galaxy S5 mini și S4 care e mai bun?
Folosesc o cartela Prepay si as vrea sa stiu cam cat internet(MB, Gb) consum intr-o ora...intru mai mult pe Google si YouTube...
Buna TPU! Vreau sa imi achizitionez un iPhone 13 sau 14 in rate, dar nu stiu care ar fi cea mai buna oferta, sunt student si as vrea sa il iau din banii munciti de mine, dar cu banii jos mi se pare...? (mai mult)
Bună! Bateriile externe Samsung funcționează pe telefoane Huawei?
Buna seara, vreau să știu care a fost/ este încă mai bun? Samsung Galaxy S3 sau S4 atenție nu S4 mini/S3 mini și încă ceva, se potriveste bateria de la S3 la S4? Cel mai bun răspuns=funda
Salutări, cineva voia aseară sa- mi spargă contul de insta, dar având doi factori mi s- a dat mai multe coduri de verificare, iar acum când încerc să mă conectez pe cont că am schimbat telefonul,...? (mai mult)
Bună, îmi doresc să îmi cumpăr un telefon ieftin dar bun, care telefon ieftin este mai bun?
Folositi vreo aplicatie pe telefon pentru exercitii de tonifiere sau mentinere? Daca da, care?
Buna, am o problema cu cartela. Sunt la telekom și nu îmi merg datele deloc, nici să sun sau să mă sune cineva înapoi, iar semnalul e ful.Nu mă pricep deloc, nu știu ce să fac. Cum pot rezolva...? (mai mult)
Buna! As avea și eu nevoie de o părere. Îmi doresc să- mi achiziționez un telefon (iph13pro) insa as vrea sa o fac prin abonament. In prezent sunt la Digi, dar sunt dispus sa mă portez și...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpăr Galaxy Note 23 Ultra 5 G? Care credeți ca o sa fie prețul. Si care va fi memoria maxima a telefonului 512 GB 1 TB!? Și câte modele credeți ca o sa apară (Ultra Plus Mini...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Ieri mi- a venit telefonul comandat de pe eMag, Samsung Galaxy s20 Fe 5G și ieri seară am observat ceva ciudat la capacul de plastic de pe spate, acolo jos unde este mufa USB-...? (mai mult)
Salut, as dori doar opinia voastră pentru ca am o idee dar sunt nehotărât daca e in regulă sau nu. Vreau sa vand 3 telefoane si primesc in jur de 3500 lei, la banii ăștia ma gandeam sa mai adaug...? (mai mult)
Salut, am înregistrat un "înregistrare ecran" și nu găsesc videoul în poze. 328 de poze, 13 clipuri video. Restaurare de pe iCloud suspendată. Ceva spatii de stocare, dar am șters multe aplicații...? (mai mult)
Salut. Ce inseamna power delivery (pd) la bateriile externe pentru telefoane? Cum se foloseste si la ce ma ajuta? Vreau un raspuns practic nu chestii stiintifice sau link- uri de...? (mai mult)
Salutare,am un post interior de interfon Restel si de cateva zile se aude incet.Stie cineva daca are vreo tasta de volum sau pur si simplu s-a defectat?
Am avut un telefon, scriam in toamna pe wapp și se trimitea in engleză, avea o funcție de traducere probabil. Știe cineva cum se numea telefonul? Huawei, Motorola?
Salut TPU. Am un HUAWEI P30 lite și vreau să- l dau la schimb cu un HUAWEI P30 pro. Proprietarul cere în anunț 1100 lei pe telefon. Ce diferența să- i dau la schimb? Telefonul meu arata și funcționează...? (mai mult)
Salutare! Sunteți careva care ați trecut la Vodafone și v-ati cumpărat Iphone prin portarea la ei? Dacă da, cât a fost avansul?
Am o bratara xiaomi my band 4 c.Am conectat-o la telefon dar nu-mi apar notificarile din diferite aplicatii si nici apelurile teleonice.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?