Buna TPU. As dori sa stiu daca imi cumpar o cartela reincarcabila care ma tine o luna si nu o mai reincarc pot suna, folosi aplicatia What S App? Adica sa nu sun direct de pe cartela ma refer. Daca o ...? (mai mult)
Salut. Doresc sa îmi cumpăr un incarcator pentru s22 ultra... De unde as putea sa îmi dau seama, care incarcator ar fi cel original destinat pentru respectivul telefon? După cate bine știm,...? (mai mult)
Bună. Pe un site îmi cere nr de telefon cu +40. + 40 apare în căsuță, eu trebuie să scriu în căsuța cealaltă 743 XXX XXX. Nu știu de ce dă eroare și scrie că doar 9 litere. Mulțumesc.
Bună ziua, a testat cineva dacă poți sa faci poze sub apa cu telefonul Samsung s22 ultra?
Bună. Știe cineva cum pot primi Unban pe Tinder?
Un telefon care a fost cumparat si folosit in Statele Unite va fuctiona daca il voi aduce in Moldova si voi introduce o cartela sim moldoveneasca?
Este posibil sa-mi deblochez contul de snap dacă am primit Device Ban? Am încercat urm metode: Le-am dat e mail celor de la snap. Mi-am resetat telefonul. Mi-am resetat setările de rețea.
Ce se intampla daca nu mai platesti un abonament la Vodafone? da se pun penalitati dar pana cand
Cum anulez o comandă pe site-ul Mobistore?
Bună ziua! Dețin un iPhone 11 și astăzi mi- a apărut la baterie următorul mesaj: "Starea de sănătate a bateriei Dvs. este degradată semnificativ. Un furnizor de service autorizat Apple poate înlocui...? (mai mult)
Ce telefon de la Samsung îmi recomandați? Vreau să- mi schimb telefonul lunile astea fiindcă pe Huawei nu pot descarca unele aplicați care sunt importante, gen Bt Pay, și vreau să îmi iau un ...? (mai mult)
Salut! Samsung Galaxy s21 fe 5G sau Samsung Galaxy A53 5G? Amândouă sunt modele 2022. Care ziceți că merită? Și de ce?
Salut,am un Huawei y6p, după 5-10min de uitat pe tiktok incepe ușor să se vada casuta si butonul de plus pe display. De ce face burn că ecranul este IPS nu OLED.
Salut tuturor! Am nevoie de ajutor, când am ascultat muzica la căști, a început să o ia razna volumul telefonului când dau mai încet se duce singur mai tare, a mai pățit cineva așa?
Am un tel. redmi pro 10 care imi cere o parola pe care nu o stiu. Deschideam telefonul cu desen sau ampreta. Cum pot proceda ca sa-l pot activa.
Ajutor, am sunat din greseala la 112 si am inchis direct cand m- au sunat inapoi. Imi pot lua amenda? Si plus ca acum sunt pe o functie apeluri de urgenta si nu mai am niciun contact, va rog ajutati-...? (mai mult)
Bună ziua! Am un Huawei p smart 2019 și el a venit cu EMUI 9 din fabrica bazat pe Android 9 și după a făcut actualizare la EMUI 10, bazat pe Android 10 și ieri a primit EMUI 12, noua versiune...? (mai mult)
Salutare! Daca am achizitionat recent un S21 nou de la Altex (de aprox 2 luni), daca are defecte gen se incalzeste foarte tare si bateria se duce super repede, pot sa cer sa mi se returneze banii? Ca...? (mai mult)
Bună,deci am iphone 12 și știu ca puțin timp în urmă am făcut actualizare la ios 15, 6 dar astazi mi-a apărut din nou și nu înțeleg de ce. Știe cineva care e motivu?
Dacă cumpăr un telefon de exemplu un Samsung s22 sau s21 care este de la țigani și este mai ieftin și îl dau la amanet ies cu mai muți bani
Oare este bun iphone 12 cu sănătatea bateriei 80-85%?
Mai merita iPhone 11 pro max in 2022?
Buna, acum 2 ore am fost la Digi sa îmi reîncarc cartela, (vreau sa adunat că până acum nu mi sa mai întâmplat) Am incercat sa sun un prieten dar intra robotul și îmi zice, , numărul format ...? (mai mult)
Stiti careva daca android 12 este asa de bun ca dupa ce am dat update la soft peste cateva ore nu mai mergea mai nimic? Telefonul nu afiseaza nimic, e inchis si cand vreau sa il deschid din butoane adica...? (mai mult)
Salutare, ce imi recomandati pentru poze/video impecabile? Iphone 13 Pro Max. Samsung S22 Ultra. Fundaaa!
Salutare. Pot cumpăra cartela goală fara credit doar cu număr practic de exemplu de Vodafone sau cănd iau cartela trebuia să o iau cu un credit?
Buna, de ce am lag la unele jocuri pe S9+ chiar daca are 6 giga ram si procesor Exynos 9810, normal nu ar trebui sa am lag in jocuri. Telefonul pe care il detin, nu l- am cumparat, l- am primit...? (mai mult)
Bună! Am o problema pe un S10 Plus. Când efectuez un apel, îmi apare în partea dreapta, pe edge panel, o fereastra pop- up cu un număr privat care este în curs, iconița de la calendar, de...? (mai mult)
Pot vedea undeva toate videoclipurile de pe Youtube la care am dat dislike?
Buna! am o nelămurire, as vrea sa imi comand un telefon de pe totalconvert.ro dar nu stiu daca se poate plăti ramburs. Poate cineva sa ma ajute? Multumesc!
Salutare, Recomandati si mie va rog un telefon bun la Camera Foto/Video/Rezistent la Baterie, rapid la navigatie etc. Nu sunt lamurit, optez intre urmatoarele: Iphone 12 Pro Max. Sony Xperia 1 ...? (mai mult)
Adopt me - ajutati- ma fratilor, am bagat peturi robuxi si fly si ride am cumparat de toate..si a doua zi m- am trezit fara peturi, fara usa ultra rara si fara chestiile din casa. Ajutati- ma va rog,...? (mai mult)
Din nou problema la telefon =)) acum imi arata ca se incarca insa nu se aprinde deloc. Si cei care aveti Samsung cand il puneti la incarcat fa apare ac un cerculet cu fast charging insa la mine jumatate...? (mai mult)
Un telefon Samsung bun in bugetul de 1500 lei? (e ok si mana a doua)
Astazi de dimineață am avut de făcut un update la telefon. Acum când îl bag la încărcat îmi vibrează. Cum fac sa nu mai vibreze cand îl bag la încărcat?
Ce sasmung ok pot gasi in bugetul de 1400 lei?
Galaxy S22 ULTRA sau NOTE 22 ULTRA?
Salut, URGENT am nevoie de răspunsuri la aceasta întrebare. Merita sa imi schimb telefonul iPhone 11 pro MAX pe un iPhone 12 simplu? Și as vrea sa știu și de ce ar merita/nu ar merita, dau funda.
Ce telefon sa imi iau? Samsung sau iPhone? Ce modele recomandați?
Salut! Utilizez Vodafone RO în roaming în Germania de vreo 7 luni. De curând aceștia mi- au blocat serviciul, pe motiv că am utilizat roamingul prea mult. Achitam 15 euro pentru vreo 12 GB. Ați...? (mai mult)
Buna, eu mi-am spart azi telefonul cumpărat de acum 3 luni și nu stiu ce s-a spun la părinți, imi este foarte frică dacă află și nu stiu ce s-a spun :( va rog sa ma ajutați.
Dacă actualizez telefonul(Samsung s22 ultra), este neapărat sa îl resetez dacă nu are bug uri sau altceva?
Cum știe telefonul meu că persoana pe care o sun este în alt apel?
Pentru cei care aveti iPhone, cat va tine bateria? Trece lejer de o zi? Am avut telefoane care ma tinea bateria o zi si 12-18 ore si mi-am luat un S22 Ultra si fix o zi ma tine bateria
Salut. Nu vi se pare penibil că Samsung continuă să pună, , 5G" în numele telefoanelor? Adică de ce ai face asta din moment ce acel telefon nu are o variantă doar 4G (ca să poți să le distingi)...? (mai mult)
Salut, mi- am luat un telefon iphone x de pe flip deblocat si nu imi recunoaste cartela Orange, cand ma suna cineva nu imi apare ca sunt sunat si cand sunt cu cartela in telefon imi apare niciun serviciu,...? (mai mult)
E adevărat că la iphone pentru a descărca aplicații (tiktok, Facebook, chestii pentru editat etc) trebuie sa plătești? Ce metodă folosești pentru a descărca muzică? Chiar e așa greu să...? (mai mult)
Buna, TPU. Pentru ca telefonul meu mi s- a stricat brusc, a trebuit sa scot cartela SIM si sa o bag in noul telefon. Probl. e ca dupa ce mi- am reinstalat Whatsapp pe noul telefon, mi- au aparut doar...? (mai mult)
Am un telefon Samsung spart, credeti ca trebuie sa platesc ceva daca ma duc la un service autorizat sa imi zica daca mai poate fi reparat?
Salut. Exista S22 Ultra de orice tip de spațiu de stocare cu 16gb de ram? Eu din câte știam, nu exista însă tot le vad pe net dar bănuiesc ca alea sunt fake-uri... asa-i?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.