Salut. Merita sa repari displayul la un telefon? Detin un model OnePlus 6T si e printre primele dati cand l- am scapat, dar ideea este ca s- a ciobit putin de tot pe un colt si cam aia fost cu el, nu...? (mai mult)
Problema restore iTunes! Am un iPhone 4S. Îi am dat restore in iTunes îmi dădea o eroare și acum mi- o da cu - 1, am înțeles că este de la hardware. Eu i- am luat și alta baterie și cu alta...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa trec de la Orange la Digi (nu contează motivul) și întrebarea este : Cei care au Digi in Sibiu și în Județul Sibiu sa îmi răspunda daca este semnal bun pe cartela 4G. Cea cu...? (mai mult)
Am o problema am 2 whatsapp si când la unul când la altul nu aud daca ma suna cineva pe whatsapp. Mai am o problema, nu imi apare ca a citit mesajul acele bife albastre. Nu imi apare ca a vizualizat...? (mai mult)
Am 2 numere de telefon. Ambele cartele prepay. Pe un numar am o optiune activa de 5 euro cu minute, sms, net. Pe cealalta nu am nicio optiune activa ci doar euro stransi de la reincarcari. Imi incarc...? (mai mult)
Buna! Am achiziționat acum aproximativ 3 săptămâni un Samsung A52. Telefonul e pe gustul meu și mă înțeleg bine cu el, o singură problemă are: se aude destul de încet în timpul apelului vocal....? (mai mult)
Salut,stie cineva vreo aplicație de gps care merge fără internet?
Apropro mai este necesara folie daca ai Gorilla Glass Victus+ la Samsung s22 ultra ?
Bună TPU! Dacă pleci din țară trebuie activat Roamingul de date din setări? Şi cum pot sa il activez? Incă din țară sau după ce trec granița?
Buna tuturor.Am o problema cu un iPhone 7, acum câteva zile nu se mai auzea microfonul telefonului, dacă îl dădeam pe difuzor in timpul apelului se auzea, dacă nu mai era pe microfon nu se mai...? (mai mult)
Salut, mi- am schimbat azi telefonul, am un OnePlus 8 pro și când dau să închid toate aplicațiile gen să dau close all unele sunt blocate și ca să le pot șterge trebuie să le dau deblocare și...? (mai mult)
Salut,cand dau sa imi incarc iphoneul imi apare ca am apa in telefon si nu poate sa se incarce, dar eu nu-mi amintesc ca scap telefonul in apa, peste o ora sau maxim o zi se usuca?
Buna, Stiti un cod ca sa vad data fabricatiei la Samsung? Nu gasesc sa scrie nicaieri in specificatii
Salut clan. Se mai poate găsi în agențiile Vodafone pentru cumpărat sau pentru abonament iphone 12 pro.?
Mi- am schimbat de curând telefonul si mi s- a recomandat instalarea tastaturii Gboard. I did it si e mai faina decât cea de la Samsung. Nu stiu insa în ce măsura consumă bateria. Sau dacă o afectează....? (mai mult)
Salut! Nu pot suna si nici nu pot primi apeluri, am cartela pe Vodafone. Ce pot face? Am incercat deja *31# si *686# si nu merge, cartela avand valabilitate! Multumesc anticipat!
Salut,îmi schimb telefonul și nu știu cum să fac cu George, adică cum sa nu mai fie pe telefonul acesta ca să pot să-l configurez pe telefonul cel nou... știe cineva cum?
Bună ziua! Dețin un iPhone 11 și as vrea sa ii schimb bateria. Îmi puteți recomanda un site rezonabil din punct de vedere la preț și cu o baterie originala și care e eficientă și buna? Adică...? (mai mult)
Ai telefon RealMe? Ce model si ce parere ai?
Bună! Am cumpărat acum două săptămâni un Xiaomi note 10 pro și acum am observat că îmi apar niște dungi colorate verzi și roz pe ecran doar pe fundal alb și în poze apar niște pete și cercuri.Cand...? (mai mult)
Buna, am instalat jocuri de pe topstore, ca muream de plictiseala si am citit ceva chestii ca e safe si ca e third app sau ceva de genul, eu am iphone xr, e posibil sa pateasca ceva telefonul meu? Din...? (mai mult)
Salut! 1) Detin abonament de telefonie si TV la Telekom, iar dupa schimbarea a Telekom- ului in Orange, contul meu de pe Telekom.ro a fost sters si nu inteleg de ce, am incercat si resetare parola ...? (mai mult)
Salut TPU, ce telefon imi recomandati dintre Honor X7 si Honor 50 Lite? Daca are careva unul din modelele astea, cum e experienta cu ele? Prefer sa trec pe brandul asta intrucat a recapatat Google-...? (mai mult)
Bună ziua, telefonul meu citește cartela, am internet dar nu pot efectua apeluri. Am incercat sa bag cartela in alt telefon, cartela funcționează super bine, am dat resetare din fabrica la telefon...? (mai mult)
Salut. Vreau sa îmi scot și eu la abonament un iphone 12 pro de la Vodafone și as vrea sa știu cam cât mi- ar cere garantie înainte cam câti bani? Ps: am un abonament de telefon și unu de cartela...? (mai mult)
Cum pot transfera poze si filmulete de pe S22 ULTRA pe Hard exten? specific ca am Hard Extern Western Digital de 2tb si am transperat un fisier de pe Hard pe telefon dar invers nu vrea! va multumesc!
Salutari.De unde pot cumpara o baterie pentru un S9PLUS originala? Am schimbat- o la un service in Bacau acum cateva luni iar acum am gasit telefonul cu capacul spate desfacut si bateria umflata. Nu vreau...? (mai mult)
Buna ziua. Stiti care e cea mai buna cartela sim in Germania pentru noi românii ma refer? Calitate- preț. Sa aiba si cateva minute incluse in afara Germaniei (in Romania)si ce e mai important sa ...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema mare. Anul trecut am cumpărat un iphone 11, nou. Acesta a ajuns cu un încărcător din acela pentru priza care nu e din Romania (ma refer la capătul cablului) si am înlocuit...? (mai mult)
Dupa ce mi-am schimbat displayul la iphone x, nu pot sa-mi setez face id-ul doar afara, in casa nu ma recunoaste...nu am gasit o salutie pe internet sau pe pagina oficiala Apple...
Merită sa îmi iau iphone 12 pro ma refer la performante? Cum este camera și dacă merită în momentul de față achiziționat?
Dacă blochezi un nr de telefon mai poate suna telefonul sau poți primi apeluri de la nr respectiv?
Bună tuturor, bateria de la telefon se descarca destul de repede, am un Huawei p30 lite nu as vrea sa îi schimb bateria, ce soluție ar fi sa tina bateria mai mult?
Salut, de aproape 3 luni am un telefon de la MediaGalaxy, bateria se descarca repede având în vedere ca este unul de top.La început am înțeles ca trebuie sa se acomodeze cu mine. Daca l- as duce ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre iPhone 12 si 13?
Bună TPU! Merită să fac schimb cu un iphone XS de 64GB și baterie 80%? Țin să menționez faptul că am un S10 Duos de 128GB ( nu mai încarcă rapid bateria și are sticla de la ecran fisurată, ...? (mai mult)
Salut. Iphone 12/13 PRO max sau Samsung Zflod 3? Mai mult pentru poze si video, ce sa aleg?
Salut! Aș dori un sfat legat de ce telefon să achiziționez. Ce credeți că ar merita? Un IPhone second-hand sau un Android nou? Sunt obișnuit cu ambele, dar nu știu care din ele ar merita banii.
Daca am o optiune prepay Orange de 5 euro activa si vreau sa activez optiunea de roaming GO Moldova Plus, se dezactiveaza prima optiune, cea din tara de 5 euro cand revin in tara (o pierd?) sau care ...? (mai mult)
Pe Orange, daca am "100 minute internationale" pot efectua/primi apeluri pe numarul romanesc daca calatoresc in Republica Moldova fara tarife in plus/serviciul de roaming activat? Daca voi fi sunata de...? (mai mult)
Băi fraților, de ce când comut rețeaua telefonului pe 4G se întâmplă uneori să nu primesc apeluri iar pe 3G funcționează fără probleme? Nu-i vorba de semnal scăzut etc.
Salutare, am o întrebare, se poate pune alt model pentru telefonul meu Samsung galaxy note 10+ 5G SM- N976B alt model? Că am văzut că ecranele costă în ghilimele cât o vacă, cam hoții ăștia...? (mai mult)
Bună! Am o urgență. Am un telefon Samsung Galaxy S8, îl am de vreo patru ani. Până acum a mers impecabil, nu am avut niciun fel de problemă. Mi- a căzut de nenumărate ori pe gresie, parchet...? (mai mult)
Va salut pe toți! De curând am cumpărat un iPhone 8 plus fără încărcător. Am 2 adaptoare, unul de Huawei de 10w și unul de blackview de 18W care este mai recomandat sa pot încarcă cu el fără...? (mai mult)
Bună, daca are cineva iPhone x cat tine bateria? Adică cate ore
Salut TPU. Îmi recomandați niste cabluri usb c to lightning pentru iPhone, sa fie bune, să aibă certificare MFI sau sa fie foarte bune și să nu afecteze bateria, Mulțumesc! Dau Funda!
Știți ca unele telefoane stiu sa sune sune apeleze si prin rețeaua wifi wireless in caz ca nu există semnal GSM deloc sau semnalul GSM este prost rau Acest telefon Miui 13 Xiaomi Vreau sa...? (mai mult)
Salut. Am o zgârietură pe ecran si e mare si se vede rau. Cu ce pot sa dau ca sa dispară?
Salut TPU,câteodată din senin nu mai am semnal la cartela,sunt pe Orange, nu e vina telefonului, am mai încercat și pe altul și era la fel.
Cine sună cu 0372?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!