Buna TPU! Se pot transfera datele de pe whatsapp de la android la iphone? Am vazut ca trebuie sa cumperi o aplicatie speciala pentru asa ceva, nu pot pur si simplu sa ma folosest de PC si sa mut fisierele...? (mai mult)
Am luat o cartela prepaid de la Telekom, cu internet nelimitat, opțiunea se numește ceva NET NELIMITAT. Pot sa o activez cu credit sau îmi trebuie abonament? Dacă pot sa o reincarc, cu cât trebuie?...? (mai mult)
Când urmează următorul update de soft pe s22 ultra?
Care sistem de operare vi se mai pare mai bun: android sau iOS?
Telefoanele alea de pe flip.ro cat timp is fac treaba?
Buna TPU! Am cateva intrebari legate de iphone 13 mini. Vreau sa fac un upgrade de la Samsung s9+ , si pana recent ma gandeam doar la Samsung s22/s22+ insa telefoanele respective sunt mult prea mari ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare care este mai bun Orange sau Vodafone Mulțumesc
Buna. Stie cineva de ce toate email- urile care le primesc din locuri diverse imi intra automat in spam? nu am facut nici o setare doar asa face din senin de vreo luna Am intrat la setari si nu gasesc...? (mai mult)
Cănd mama(sau eu) sună pe cineva(aceeași persoană), pe telefon, scrie se apelează, dar nu sună deloc iar peste câteva secunde scrie apel încheiat.Pe WhatsApp sună, dar nu răspunde.Care e ...? (mai mult)
Salut TPU. Am un HTC one x. Și vreau sa pun twrp recovery pe el. Problema e ca atunci când dau flash din calculator la img, se comporta de parca nu s- a întâmplat nimic, adică nu apare nimic. ...? (mai mult)
Buna ziua! Telefonul meu a fost furat! Pot șterge tot ce ce am în el ma poate ajuta cineva?
Salutare! Tocmai am cumpărat un iPhone 13 pro max. Toate bune și frumoase, am mers imediat după ieșirea din magazin să îi cumpăr o folie de sticlă, iar când ajung acasă să- l testez... Surpriză,...? (mai mult)
Salut TPU, bursc mi- au dispărut toate videoclipurile din telefon, doar videoclipurile, problema e ca nu pot sa le găsesc nicăieri, dar ele exista în telefon, în memoria telefonului îmi apar...? (mai mult)
Bună, de câteva luni am iphone, dar de fiecare data cand ma suna cineva pe insta sau chiar pe nr mai întâi un robot îmi spune cine mă sună și după se aude soneria telefonului și nu știu cum...? (mai mult)
Salut! Vreau sa imi cumpar un iphone 13 de la un prieten din Anglia. Acest prieten are telefonul de 3 luni cumparat de nou de la liber, nu abonament si plateste 17 lire pe luna gen asigurare in caz de...? (mai mult)
Salut, eu săptămânal fac cursa către Anglia și tranzitează Ungaria, Austria, Germania, Belgia, ma rog nu contează. Întrebarea mea ar fi ce cartela pot utiliza sa nu mai plătesc atat de mult...? (mai mult)
Salut, dacă îmi fac conexiunea la PC prin tethering de la telefon(prin usb și pe date mobile), o sa fac cost suplimentar? Menționez că am net nelimitat.
Am s22 ultra de o săptămână, în ziua când l- am achiziționat am făcut updateul din aprilie, este posibil ca după acest update bateria sa se descarce mai repede? Nu tine cât ar trebui și are...? (mai mult)
Salut, TPU! Mă bate gândul să îmi iau un telefon în rate, câte luni am nevoie de vechime în contractul de muncă?
Cum să faci screenshot pe iPhone 6?
Salutare! Am un Oppo A71 pe care dacă îl pun la încărcat, atunci când ajunge bateria la 74% dă notificări la fiecare câteva secunde că se încarcă. Cu sunet și vibrații, din procent în procent....? (mai mult)
Salutare! Am un Oppo A74 pe care dacă îl pun la încărcat, atunci când ajunge bateria la 74% dă notificări la fiecare câteva secunde că se încarcă. Cu sunet si vibrații, din procent în procent....? (mai mult)
Ce părere aveți despre telefonul Samsung s03s? Dau funda
Este posibil sa imi schimb tonul de apel astfel incat cei care ma suna sa auda o melodie de exemplu in loc de bipurile clasice?
Ce părere aveți despre telefonul iHunt Like 12 Gold?.Dau funda
Care e treabă cu centrul de mesagerie pe care l- am găsit scris într- un telefon nou "+ 40722006000", 145 Ce înseamnă 145 Orice mesaj pe care îl trimit eu trece și prin acest centru de mesagerie...? (mai mult)
Ce aplicații de la Samsung sunt inutile și consuma bateria degeaba ca să le șterg?
Salut! Azi mi s- a descărcat bateria la telefon de tot iar când l- am băgat la încărcat și l- am aprins a rămas blocat pe modul avion... După l- am reaprins, i- am dat restart din fabrică și...? (mai mult)
Recomandati Samsung A52s? Pretul este in jur de 1.400 lei si pare ok
Hristos a inviat. Am incercat sa scot cartela SIM cu un ac(pentru ca nu am cheița din aceea speciala. Acul s- a rupt si am ramas efectiv cu un ac blocat in caura aia mica de introdus cheia. Ce ...? (mai mult)
Salut, am achiziționat s22 ultra, am activat economisire de baterie, dar bateria nu tine cât ar trebui, 7- 8 ore pe zi, sunt niște setări pe care trebuie sa le fac, am 60 Hz, luminozitate scăzută,...? (mai mult)
Salut, ceva pareri despre reteaua mobila digi?
De ce la unele telefoane recent apărute, încărcătorul nu se mai livrează în pachet împreună cu telefonul, căștile și cablul de date?
Cum fac sa nu imi mai apara ceasul pe fundal portocaliu pe iphone 13 pro max? Apare ca o integistrare vocala atunci cand telefonul este blocat
Buna, am o crapatura un pic mai adanca si are asa o culoare multicolora, nu stiu cum sa explic! La un wallpaper alb este foarte observabila(si la orice culoare mai deschisa) dar pe wallpaper negru nu ...? (mai mult)
Când sunt cu mașina în mers telefonul meu vibrează și se aprinde ecranul din senin fara sa primesc notificări sau ceva de la ce poate fi, doar în mers face așa, am incercat sa merg și cu datele...? (mai mult)
De ce pot adauga anumite persoane? Ce-i drept putine! Iar la unele-mi apare: nu poti folosi aceasta functie pe Facebook!
Ce trebuie sa fac? Am primit o tableta cu cartela Vodafone de la școală și am uitat codul pin de la cartela, l-am bagat greșit și mi s-o blocat definititiv cartela, ce trebuie sa fac?
Salut,am s22 ultra și as vrea sa știu cum pot prinde mai multe detalii în pozele cu night mode
Care e treaba cu telekom? Au fost sau nu cumparati de Orange? Siteul telekom vad ca inca exista. Am vazut reclama la tv facuta de telekom. Am citit pe net ca Orange a cumparat doar telefonia fixa de...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de ajutor! Am primit o tabletă de la școală și din greșeală am spart-o (e doar ecranul) este undeva prin Iași unde o pot repara? Modelul Tabletei: Vonino Magnet_G50
Am un abonament la telefon care e pe numele tatalui meu (dar il folosesc eu) si e pe cale sa expire pe 15 luna viitoare expira. Am facut cerere ca sa trec de pe abonament pe prepay. De 2 zile insa nu...? (mai mult)
Cum pot sa vad daca m-a mai sunat un numar pe care l-am blocat? (pe iphone)
Voi daca aveti un telefon si vreti sa ii puneti folie de sticla pe ecran... ii puneti voi sau va duceti la un magazin (gen Altex) sa ii puna cineva de acolo?
Salut! Mi- am scăpat telefonul pe jos iar acum, atunci când îl scutur se aude ca și cum ar fi o biluțe în interior ce sa lovesc de margini. Aveți idee ce ar putea fi și ce se poate rezolva? Terenul...? (mai mult)
Ce parere aveti: realme 8, 6GB RAM sau Motorola g71?
Buna! Vreau sa- mi schimb cartela de telefon pe o alta retea. Eu acum sunt pe Telekom si nu am semnal in anumite zone (ma refer la cele de la tara, la ora merge cam pe oriunde) si nici datele nu functioneaza...? (mai mult)
Aveti cumva idee reteaua wi fi imi afecteaza facebookul ca nu merge deloc? Mentionez ca nu sunt conectat la wi fi.
Buna ziua. Vreau sa imi cumpar un iPhone. 13 Mini sau 13 Pro Max. Tin sa precizez ca eu o sa folosesc telefonul doar pentru facut poze si postat pe social media. Preturile aproximative sunt: 4000 lei pentru...? (mai mult)
Am instalat android 12(pe un Samsung a51)și pe ecran apare o pictogramă de la tik tok pe care pot să o mut unde vreau, dar nu o pot apăsa.Ce este și cum scap de ea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!