Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Va Salut! as dori sa achizitionez un telefon pana in 3200lei, preferintele mele ar fi sa faca poze super ok si sa tina si cat de cat bateria, ar fi necesar totusi sa fac upgrade la alt telefon daca detin...? (mai mult)
Buna seara! Ce parere aveti de un oneplus nord 2 5G? Merita sa las un Huawei psmartz pentru el?
Salut TPU, a pățit cineva la s20 sa se restarteze singur?
Salut. M- am enervat pe telefonul meu si pe faptul ca am ajuns sa am obiceiuri proaste si sa pierd timpul si am dezinstalat com.android.settings adica practic setarile folosind adb shell( ok, tehnic ...? (mai mult)
Știți când apare noua versiune android 12 pentru Samsung A71? Mulțumesc!:)
Hey TPU, am o întrebare, telefonul unui prieten a fost cumva furat sau pierdut și dintr- un motiv necunoscut nu a mai putut fi localizat, vă rog explicați- mi cine știe cum de nu a putut fi...? (mai mult)
Caut 3 telefoane vechi (MOTOROLA V3, SAMSUNG GALAXY S5 si iPHONE 3G) si nu le gasesc pe eMAG sau pe alte site- uri de cumparat. Poate cineva sa- mi trimita link- urile cu aceste telefoane ca se le cumpar?...? (mai mult)
Buna ziua! Am de ales intre un 12 pro max cu 95 % bateria sau Un 12 de pe eMAG. Sunt reduceri astazi(poate va intereseaza). Ideea e ca nu stiu cum sa fac diferenta intre cele 2 care ar fi mai ok?...? (mai mult)
Salut TPU! Am facut si eu portare de pe un numar de Orange la digi si am abonament la Orange dar fără să iau telefon sau altceva doar abonament. Azi am fost sunat de Orange si mi- au zis ca daca fac...? (mai mult)
Cum să dezactivezi triangularea GSM la un telefon?
Bună ziua! Ce părere aveți despre telefoanele Sony Xperia? Sunt bune? Merită să îți cumperi? Sony știu că sunt telefoane Japoneze. Uite vă las un model aici să ziceți părerea voastră. ...? (mai mult)
Salut TPU.De ceva vreme nu mai merge aplicația Youtube vanced+micro G pe telefon. Oare o fi de la telefonul meu? Ce alte aplicații fără reclamă (free)îmi recomandați. Mulțam fain!
Cum poți face un telefon să nu mai fie localizat?
Ce se întâmplă dacă bagi cartela din tabletă de la școală, in telefonul tau?
Salut! Mi-am cumparat un smartphone Xiaomi 11T si la prima utilizare cu configurarea aplicatiilor, instalare, conturi etc. a atins 40 de grade celsius la baterie. Este o temperatura normala?
Salut! Cum pot sa trimit un mesaj la toata lista de prieteni de pe STEAM, o aplicatie sau ceva.
Salut, Apple watch 3 este modelul in care pot Răspunde la mesaje pot suna sau Răspunde la telefon și sa instalez aplicații?
Cine are IPHONE 13 PRO GOLD 1 TB își merita banii telefonul!?
Buna! Dacă tatăl meu are desfășurătorul apelurilor mele din telefon pe aplicația MyOrange credeți ca vede și apeluri de pe snapchat, mess, Instagram sau doar de pe număr? In afara de telefonul...? (mai mult)
Buna seara, cine ma poate ajuta și pe mine cu cartele Orange, Vodafone fără credit da gen sa pot primi mesaje pe ele, am nevoie pentru niște proiecte
Din ce cauza nu toate modelele de la IPHONE 13 PRO MAX și Samsung Galaxy S22 Ultra nu sunt apărute pe piata în magazine (Orange Altex Flanco etc!?)
Bună,in caz de furt/pierdere a telefonului, cum aș putea să-l localizez?
Am abonament la Vodafone (cartelă + telefon) pe 2 ani. Exista posibilitatea sa platesc suma ramasa si sa inchei abonamentul mai repede?
Salutare TPU, mi- am dezactivat iPhone- ul din greseala si nu- mi mai pot recupera contul de iCloud si nici sa il resetez :D, Numele si parola contului le stiu dar problema este numarul de telefon pentru...? (mai mult)
Vă salut, am și eu o problema. Am un telefon Motorola și m- a pus naiba sa îl actualizez cu o noua versiune android..Nu asta ar fi problema, dar după actualizare îmi rămâne pe display apel de...? (mai mult)
Buna ziua.Stiti de unde pot downloada muzica/albume pe telefon?
Nova 9 sau nova 9se?
Honor este tot Huawei? Am citit ca ar fi vândut honor, dar telefoanele arata aproape la fel și la meniu și ma gândesc ca au făcut o sub firma sa poată comercializa produsele cu google. E imposibil...? (mai mult)
Cum elimin email- ul propriu din lista de * conturi YouTube? (Gestionează- ți * Contul Google) Ca- să nu mai apară decât unul singur! Am scos cartela de pe vechiul telefon și am băgat- o în...? (mai mult)
Pot da la scadere un contract digi daca nu au trecut cele 12 luni?
Salut TPU! Am o întrebare. În urma cu 3 zile am fost la Media Galaxi pentru a- mi cumpăra un IPhone 13 pro max. Ideea e că după ce am ajuns acasă am realizat că am lăsat plasa cu telefonul ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre un android mai mare si unul mai mic, de exemplu eu am Motorola Moto G30 cu android de 11 ce s-a transformat in 12 azi dimineață?
Buna seara! Pana maine, pana cand pot discuta eventual cu un consultant Orange (aka. fostul telekom mobile), vreau sa stiu si eu, daca imi pot preschimba sim- ul fizic din telefon cu unul virtual (e-...? (mai mult)
Salutare! De cand m- am mutat la Brasov nu mai am semnal bun la internet, acum sunt pe cazarile de la firma moveos, gen folosesc netul de pe date si merge bine si e aiurea! Ce e de făcut? Apropo, ...? (mai mult)
Care stie cum apelez din casca fara sa pun mana pe tel ultima persoana cu care am vorbit? La 2 apasări se apela la castile plantronics la powerbeats pro 2 nu reusesc
Am un telefon Samsung A8 care în timpul unui upgrade a sistemului de operare s- a defectat singur când șî- a dat restart iar acum nu își mai încarcă softul. ȘTIE CINEVA PROCEDURA EXACTĂ PRIN...? (mai mult)
Mai există cartele cu interent la DIGI? Fără să mă întrebe cum mă cheamă
Buna, am incercat sa sun pe cineva de dincolo, sunt pe reteaua Digi si zilele astea trebuie sa primesc un SMS de la Digi cat am de platit si intrebarea este mi se mareste factura daca am sunat pe...? (mai mult)
Bună dimineața tuturor! Un prieten de ai mei are un Samsung Galaxy s9 cumpărat de la amanet și bateria se descarcă foarte rapid. Când am fost dimineață la fast- food mâncăm avea 89% și după...? (mai mult)
Va rog, cum as putea înregistrara apelurile primite astfel incat sa se auda ce mi se spune? Am un Samsung a 12, am nevoie urgent ca sa pot depunde plangere la poliție sunt înjurata si amenintata ...? (mai mult)
Bună seara, am și eu un Samsung galaxy a32 4g de nici o luna aproape, l- am ținut o noapte la încărcat și de atunci începe sa se descarce singur fără sa stau pe el, este normal sau trebuie ...? (mai mult)
Salut! As dori sa-mi recomandați un model de telefon potrivit pentru o persoana ce doar sta pe Facebook, Youtube si care sa faca poze ok, multumesc anticipat!
Bună. Am două telefoane Apple care au aceeași adresă de mail. Problema este că am șters toate pozele de pe un iPhone și mi le- a șters și de pe al doilea. Le mai pot recupera?...? (mai mult)
Bună ziua! Ieri am făcut rost de un telefon Sony Xperia XZ3 model 2018 și telefonul are două difuzoare stereo sus și jos și un difuzor nu funcționează, cel de sus se aude și cel de jos nu...? (mai mult)
Hei, vreau o pauza de la tehnologie si social media si as vrea să- mi iau un telefon vechi, cu butoane. Problema mea e ca vreau un telefon din acela cu butoane care se trag in sus si in jos/in strânga...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune care sunt telefoanele cele mai bune cu bateria mare?
Ce se întâmplă dacă suni la 911 îți răspunde și închizi repede?
Hey! Am gasit recent vechiul meu telefon, iphone 4. As vrea sa-l refolosesc acum, insa am uitat parola si e blocat. Mai pot face ceva, avand in vedere ca e model vechi?
Ce e Yoxo și cum funcționează? Am nevoie de net mobil sa descarc chestii și nu vreau sa se termine așa rapid. Și am văzut că yoxo e mai ieftin dar nu am înțeles cum funcționează
Bună, de curand am dat reset la telefon și nu am lăsat sa facă restore, cum as putea sa ii dau restore la backup ca nu as vrea sa ii dau din nou reset?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?