Ce e Yoxo și cum funcționează? Am nevoie de net mobil sa descarc chestii și nu vreau sa se termine așa rapid. Și am văzut că yoxo e mai ieftin dar nu am înțeles cum funcționează
Bună, de curand am dat reset la telefon și nu am lăsat sa facă restore, cum as putea sa ii dau restore la backup ca nu as vrea sa ii dau din nou reset?
Care e cea mai buna oferta sau cel mai bun abonament de net mobil? Am nevoie de mult net mobil și e foarte scump sa reîncărc in continuu cartela
Buna, am și eu o întrebare, mi- am uitat parola și ID de la Iclod iPhone și nu mai știu ce să fac, vreau să știu dacă se mai poate face ceva și unde și dacă se poate sa îmi dați și o ...? (mai mult)
Salut. Imi puteti recomanda si mie va rog un telefon de gaming bun de buget pana in 2500-3000 ron? Sa aibe 128-256gb si 6-8gb ram sau chiar mai mult ram daca se poate.
Un telefon Galaxy A02s accepta carduri de memorie?
Salut TPU. *Plata in valoare de X euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes. Iti multumim.* Poate sa- mi zică si mie cineva de ce îmi vine mesaj pe număr cu asta (de mai sus)? Nu ...? (mai mult)
Buna! Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Tocmai ce am terminat o optiune la Telekom acum o saptamana, iar astazi am primit mesaj de la 123 ca optiunea s- a reactivat. Dar eu nu am reincarcat cartela. In...? (mai mult)
Salut. Am cumparat o pereche de casti wireless, doar ca nu ma pot conecta simultan la ele, se aud cand stanga cand dreapta. Am incercat de pe 2 telefoane diferite si de pe laptop, acelasi rezultat....? (mai mult)
Voua va merge sa activati George Pay? Mie in loc sa-mi apara George Pay in aplicatia George, imi apare Google pay si nu vreau sa platesc cu google. Vreo solutie?
Telefonul meu are probleme, când vreau să sun sau să scriu un mesaj se blochează şi râmâne blocat. Nu mai pot să intru pe nicio aplicație mereu se blochează parcă e virusat. I- am scos bateria...? (mai mult)
Neata,stiti cum pot face un folder sau ceva pe ecranul telefonului in care sa am numarul contului meu? Pentru a putea da copy-paste cand am de facut o plata. Multumesc
Cine are Samsung A52s? Cum vi se pare?
Buna seara, la toate contactele mele din whatssap imi apare in dreapta numelui scris, , mobile" Dar la unul singur imi apare, , custom". Stiti careva cum se poate customiza sa apara asa? Din anumite...? (mai mult)
Salut TPU, Am un Samsung s21 și vreau să- mi fac o clona la telefon, sa mai am un meniu (când bag o parola să- mi între un meniu și când bag alt cod să- mi între în meniul principal în care...? (mai mult)
Salut TPU, am un A21s care din păcate nu mai poate fi reparat din cauza că placa video/grafica este indoita.Am imagini, videoclipuri si fisiere importante, exista vreo sansa sa le mai recuperez?
Am o problema la internet: Pot descarca fisiere cu 5mb/secunda, dar cand fma uit la stream pe Youtube, etc imi merge cu dificultate la 720p. De trebuie sa pun pe 480P. Alte aplicatii la fel merg mai ...? (mai mult)
De ce pe unele telefoane nu functioneaza internetul furnizat de cartela DIGI? Am un Philips și un Samsung xcover 2 si nu functioneaza datele mobile dar cand pun cartela in alt telefon functionează.
Stie cineva cum pot sa aflu cat mai e viata bateriei la telefonul meu Samsung S9+?
Pentru vine știe Galaxy S22 Ultra și Iphone 13 Pro Max suporta calitate video de 4 k și 8 k!?
Salut TPU! Am vazut ca la abonamentele DIGI Mobil Optim Nelimitat iti da 50 GB 4G dar ei spun la detalii abonament ca e net nelimitat 4G. Ce se intampla dupa ce se consuma 50 GB de trafic? E net nelimitat...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti de reteaua mobila DIGI? (pret, semnal de vorbit si internet) ma refer doar la reteaua mobila
Bună ziua, ieri am desfăcut telefonul sa schimb display- ul telefonului și din greșeală am tăiat cablul de la amprentă, acum nu mai apare opțiunea sa activez amprenta și nici nu mai merge, ...? (mai mult)
Salutare,daca reîncarc pe Orange de 4 euro am 4G?
Salut, intr- o dimineata m- am trezit cu telefonul meu (iphone x) care era blocat in bootloop, adica pe ecran apare logoul Apple si tot dispare, am reusit sa gasesc cateva video- uri ca sa- l repar dar...? (mai mult)
Salut, ce sa aleg dintre S21 exynos sau S21 cu Snapdragon 888 la acelasi pret? Ma intereseaza mai mult partea de fotografie dar totusi nu as vrea sa se supraincalzeasca in task- uri simple/joculete ...? (mai mult)
Buna TPU! Dețin un iPhone 13, dar încă nu mi- am cumpărat un încărcator la el, are ceva dacă il incarc cu un incarcator de tip mai vechi? (Am incarcatorul original de la iPhone 7) Deteliorează...? (mai mult)
De vreo luna am o problema la telefonul Samsung S9+ , de fiecare data cand ies undeva ma tot lasa bateria si trebuie sa- l incarc cand ajung acasa, dar cand sunt acasa nu mi se descarca bateria repede,...? (mai mult)
Salut. Urmează să îmi iau un iPhone. Menționez că e prima oară când folosesc iPhone, până acum am avut doar android. Ce iPhone recomandați din experiența voastră? În principiu, as vrea iPhone...? (mai mult)
Salut,dacă îmi incarc noul iphone 13 cu un adaptor de Samsung original și cu un cablu de iphone fake, e ok?
Salut, este rau daca pentru prima incercare la iphone 13 il pun la incarcat wireless si nu la cablu? Deoarece inca nu am adaptor! Tin sa mentionez ca incarcatorul wireless e de la Samsung si vad ca merge...? (mai mult)
Salut! Mi- am luat de curand un Iphone 11 Pro si in App Store cand dau sa descarc o aplicatie sau joc nu se descarca, am dat pe obtineti si degeaba...Fac ceva gresit? N- am mai avut iphone si nu stiu ...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Vreau să vă spun ceva. Știu că telefoanele Sony Xperia sunt telefoane japoneze și telefoanele Asus sunt telefoane din Taiwan. Înseamnă că telefoanele Sony Xperia sunt fabricate...? (mai mult)
Hei TPU! Saptamana trecuta, sambata, mi- am scapat telefonul(iphone X) pe scari. Miercuri am fost cu el la service si am primit confirmarea ca nu va mai fi reparat.As vrea sa merg maine sa- mi cumpar...? (mai mult)
Salutare, are ceva daca pun plasticul ăla de la căștile tip dop in spirt sa se dezinfecteze? Sau nu e ok?
Cine se pricepe la telefoanele de ultima generație. Care este in momentul actual pe piata cel mai bun telefon de la Samsung și Apple?
Îmi poate spune cineva cum să îmi creez propria rețea de wi-fi? Adică să îmi transform telefonul într-un fel de sursă de wi-fi
Va salut, am bateria (starea sănătății bateriei) 81% la iPhone X. Este momentul sa o schimb? Unde pot găsi o baterie originala sa imi arată și proncetajul și sa văd și starea sănătăți bateria....? (mai mult)
Ieri mi- am cumparat un iPhone 12, am observat dupa prima incarcare, se descarca prea repede, am mai vorbit cu cativa care au iPhone ca mine, insa ei nu au problema mea, sa nu umblu pe telefon si...? (mai mult)
De vreo 2-3 zile am un lag infernal in jocuri(de la 60fps, la 15-20). Mai sunt persoane pe aici care au telefoane xiaomi și au problema asta?
Salut, as vrea sa vand si eu un telefon pe internet pentru a fi reparat si revandut pe piata, stiti cumva vreaun site? Flip e de incredere? Funda!
Am gasit un telefon J5 pe care l- am folosit acum mai multi ani si m- am gandit sa i- l dau mamei mele pentru ca al ei s- a stricat. Am uitat parola pe care am avut- o, asa ca l- am resetat dar acum imi...? (mai mult)
Buna ziua, am un Samsung galaxi s4 la care nu imi merge internetul ce as putea face cu el?
Buna ziua, stiti careva cum pot sa adaug alta voce in afara de cele care sunt in meniu pe un tomtom professional 520? Sau pe tomtom in general, ma gandesc ca e la fel pe toate modelele Mentionez ca ...? (mai mult)
Salut. Dețin un Huawei p2o pro. De puțin timp nu îmi mai sta bine încărcătorul în telefon. Cum misc puțin iese afara și nu se mai încarcă. Si de atunci nu se mai încarcă super charge. ...? (mai mult)
Buna seara! Ar exista posibilitatea sa imi portez numarul de telefon mai devreme din reteaua telekom (aka Orange mai nou) la oricare alt furnizor? Am o problema foarte mare la locul de munca cu semnanul,...? (mai mult)
Am o functie pe telefon care se numeste "protectie baterie" si sub scrie ca lasa bateria sa se incarce pana la 85%. Dar ce se intampla cu energia bateriei cand se ajunge la 85% si telefonul e inca conectat?...? (mai mult)
Salut, pot sa dau restore direct fara nicio aplicatie la Back-up-ul de la Whatsapp din Icloud pe Android? Vreau sa imi schimb telefonul de la Iphone la Samsung.
Ce este un PNG Tuber?
Bună tuturor! Sper sa nu deranjeze aceasta postare, însă as avea nevoie de părerile dv. As dori sa vând un telefon însă persoana care ar dori sa îl achiziționeze ar vrea sa îl trimit prin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.