Ma poate ajuta cineva cu o problema? De ce nu pot sa instalez nici o aplicatie in telefon adica am memorie telefonul merge bine dar nu pot de azi
Bună dimineața! La telefon, care este mai bun display Super Amoled sau IPS LCD? Știu că pe Super Amodel sunt culorile mai bogate, iar pe IPS LCD nu sunt așa ca pe Super Amoled.
Bună ziua! Ce telefon îmi recomandați pentru jocuri? Cum ar fi pubg? Și aplicații gen whatapp, discord, Skype? Sa fie pana în 3500 de lei. Ms frumos. Voiam sa- mi cumpăr un Samsung galaxy s21,...? (mai mult)
Am vazut ca se poate instala kali linux OS pe telefon cu termux dar nu ma ajuta nici un tutorial, imi puteti explica?
Buna dimineata. Ati facut careva clona la telefon cu programul Clone Phone? Daca da, cum functioneaza si cloneaza absolut tot? ma refer conturi Youtube, tik tok cu tot cu parolele...? (mai mult)
Salut! Știți cumva cat costa sa schimb sticla de la camera de pe spate la oneplus 7t? Funda!
Bună, ce ziceți de aceasta husa? https://www.contakt.ro/husa-silicon-slim-huawei-p30-lite-albastru-mat?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel
Bună, ce husa îmi recomandați pentru un P30 lite as prefera pe culoarea albastru?
Ce părere aveți despre telefonul Ihunt like 11 panda pro 2022. Este unul decent. Cum este la jocuri. Are lag pe jocuri. Pe tik tok. Dau funda
Salut. Telefonul meu nu se mai deschide. Am facut dus dar am stat departe de jet cand mi- am deschis telefonul. Cred ca a intrat apa. Mai intai se misca ecranul si apasa random pe ecran, am dat restart...? (mai mult)
Salut TPU! Deţin de 1 an un Samsung Galaxy A21s.Acum 2 luni s- a spart(ecranul este complet distrus), nu se vede nimic pe ecran însă acesta vibrează şi primesc notificări, apeluri etc. Am fost...? (mai mult)
Salut, am un p20 pro si l- am scapat pe jos si s- a bulit tot ecranul si m- am gandit sa- l fac eu si am vazut pe net ca este scump, cel original 770 lei face aproape tot pretul telefonului la mana a...? (mai mult)
Bună seara! Mi- am schimbat de curând încărcătorul pentru că cel vechi s- a stricat. Problema este că sunt confuz dacă e bine să încarce atât de repede, 14 procente în aproximativ 5minute... ...? (mai mult)
Salut, luni mi- am luat baterie la telefon de pe gsm.net pentru a20e. Azi mi- a venit coletul il desfac citesc daca scrie dacă îi li- ion si numa văd "Li- ion Polymer Battery" pfaii ce am comandat ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti despre reteaua mobila Vodafone? As vrea sa portez abonamentul de la telekom la Vodafone red 15 (11 euro pe luna daca il fac online)
Salut, la noile modele de iPhone și anume 11 sau 12 trebuie sa-ți cumperi încărcător separat nu?
Cum pot transfera notițele de pe telefon pe un stick/ memory card?
Am telefon Xiaomi Redmi și deodată mi-a apărut o notificare că "Servicii și Fedback solicita date online" ce vrea sa însemne acest lucru, nu cred că mi se iau datele personale nu?
Salut, am un galaxy s20 5g si se dezactiveaza mereu edge lighting la Facebook messenger dar la alte aplicatii merge dar la messenger se dezactiveaza functia pop up, cum o pot rezolva să rămână mereu...? (mai mult)
Salut TPU. Difuzoarele de iPhone 8 merg puse pe un iPhone 7?
Buna seara.Stiti vreun program/aplicatie care inchide automat procesele din telefon care iti consuma ramii?
Salut TPU, am și eu un s20 cu android 12 și nu îmi merge edge lighting pe Facebook messenger, pe alte aplicatii îmi merge, am văzut că căsuța aia Chats se dezactivează în setări, ce aș...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti de reteaua mobila DIGI Mobil?
S21 ultra sau iphone 13 simplu? Voi ce ați alege?
Când bag telefonul la încărcat (Poco x3 pro) la alt încărcător decât cel din cutie, se mișcă prost. De ce?
Salut, am un telefon pe care nu l- am folosit de mult timp si am decis azi sa il folosesc. Faza naspa e ca nu mai stiu parola de la un cont si contul ala avea verificare cu 2 pasi si am dat ca mi- am ...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am primit actualizarea la MIUI 13 pe Xiaomi redmi note 10 s și din greșeală am șterso. Cum sa fac sa recuperez actualizarea?
Unde poti gasi Husa 360°(metal si sticla) si cat e de buna?
Stie cineva daca Huawei p30 pro are google?
Buna ziua TPU-tişti, stie cineva pentru ce sunt inscriptionate castile pentru telefon cu left si right? Ce are daca le pun invers? Multumesc
Dacă am telefonul Galaxy A52 S 5G, atunci când îl încarc cu credit, ce opțiune sa bag? Eu băgăm pana acum, , Mobil nelimitat, , și avea 4 G, cam asa... Ar trebui sa bag alta opțiune? Menționez...? (mai mult)
Buna ziua, recent am cumpărat carte Digi și am așteptat să mă înregistreze la ei și după o săptămână incerc sa sun pe cineva și îmi apare "neînregistrat în rețea" și dacă vreau sa sun...? (mai mult)
Salut,o folie de sticla privacy pentru s21 ultra, dar sa pot folosi și amprenta, pana în 60 lei.
Ce înseamnă,, suspiciune de spam '' atunci când te sună cineva?
Vouă va merge bluethootul de la iPhone x cu alt dispozitiv, gen redmi, Samsung? Nu găsesc aceste dispozitive când îl activez
Astăzi am avut update la telefonul Samsung. A facut mai rau decat inainte, deoarece a schimbat modul de notificari, modul de apeluri si altele. Cum pot sa schimb inapoi?
Salut! Am o problema cu telefonul. Nu mai incarca cand are mufa de la incarcator dreapta, incarca doar atunci cand dau mufa la incarcator in partea de jos. Va rog ajutati-ma. Dau funda
Buna! Am câteva telefoane vechi, unele in stare buna, altele doar puțin zgâriate, fisurate sau puțin crăpate, dar nu mai am încărcătoarele la acestea și as vrea sa le dau in schimbul unei ...? (mai mult)
Salut,sunt in Belgia acum,de unde pot comanda telefoane mobile, am încercat pe flip dar nu reusesc
Salut Am primit pe tik tok un mesaj de la o persoana no cunosc Spunând sa ma conectez în tik line și zice ca se fac banii "Oare e vrăjeală sau...? (mai mult)
Salut! Daca am un telefon Samsung S3 Neo din Italia, gasesc baterie universala in Romania? La magazine?
O intrebare doar celor care au instalat firmware Android: Am cumparat Vivo y11s, telefonul original la lansare a avut Android 10 eu l- am luat de la Altex cu Android 11 instalat deja, cum pot reveni ...? (mai mult)
Revin cu aceeași întrebare. ...Cum pot afla cine mă sună cu număr ascuns? Că m-a exasperat!))((((
Ce părere aveți despre Iphone 11? Merită să îl cumpăr În 2022? Dintre Iphone 11 și Iphone 12 mini care este mai bun și pe care l-ați alege? Nu știu ce alegere să fac.
Se poate debloca un telefon dacă nu îi mai știi parola fără resetare din fabrica?
Buna! Cat pot lua pe un iPhone 6 cu ecranul puțin puțin spart și cu 80% sănătate baterie?
Salut,ce părere aveți de site-ul Flip.ro,as vrea sa cumpăr un IPhone și as vrea sa știu dacă e cât de cât ok.
Cum folosesti Huawei p40pro fara google? Este dificil? Sau merge mai prost? Poti sa folosesti Youtube?
La wifi - attached devices imi apare telefonul de 2 ori. La 5G si Wired. De ce imi apare cu wired?
Buna tuturor. Am si eu o nelamurire. Iti poate expira numarul de telefon desi tu l- ai avut mereu incarcat cu credit si folosit mereu? Ideea e ca eu am numarul alaturat abonamentului tatalui meu si mi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.