Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Cum scot un cont de iCloud? Recent am cumpărat un iPhone 5s de la amanet și are cont și vreau sa îl scot, va rog sa ma ajutați.
Are cineva Android 12 pe telefon? Cum vi se pare? Cu ce schimbări vine?
As dori sa- mi iau un Galaxy S20 dar am observat ca are 3 camere in spate, 2 de 12MP si unul de 8MP, nu inteleg nici acum de ce telefoanele au mai multe camere la telefon? Si m- am uitat si la telefoane...? (mai mult)
Cum pot rescrie softul unui Huawei mate 10 pro acasa pe laptop? Nu as vrea sa merg la service, mentionez ca imi iese din aplicatii mereu sau nu pot intra in ele si se restarteaza singur foarte des
Bunā ziua Se poate conecta un telefon cu o versiune Bluetooth 4.1 la o box 5.1
Merita un iph 8 cu 2 gb ram?
Am văzut la un clip cu buhnici pe YouTube ca arata rezoluția 2140p, de regula arata doar dacă aveam telefon cu o astfel de rezoluție, eu având Samsung a51 care are rezoluție full hd (1080) cum ...? (mai mult)
De ce cand blochez un numar de telefon pe iphone, persoana respectiva poate in continuare sa sune si sa trimita mesaje?
Poate sa fie telefonul la pretul asta ieftin fara sa fie fake? https://www.emag.ro/telefon- mobil- apple- iphone- 11- pro- 256gb- gold- mwc92rm- a/pd/D0FZX6BBM/?X- Search- Id=486d26c9b1fd6ccba3a4&X-...? (mai mult)
Sunt telefoanele de pe eMAG fake?
Cum pot sa ma pun invizibil pe Instagram pentru o persoana ..adica daca sunt on ea sa nu vada asa cand sunt intrat?
Salutare tuturor! De ce o tabletă se descarcă greu față de telefon? Tabletă fiind una ieftină dar extrem de bună Samsung galaxy Tab A7 lite față de Samsung Galaxy s20 Ultra 5G. Am înțeles că...? (mai mult)
Bună dimineața! Vouă la telefoanele astea mai noi care au apărut de la 2020 în sus, unde vă place să fie camera frontală așezată? In partea stângă în colț sus sau în mijlocul ecranului...? (mai mult)
Bună, am luat un telefon Motorola Moto g30 acum 1- 2 luni, problema e că de vreo 2- 3 zile am observat că bateria telefonului se descarcă destul de mult peste noapte, vreo 9- 10%, de exemplu: aseară...? (mai mult)
Neata! De cateva zile întâmpin o problema, spațiul icloud al telefonului este plin, de aceea am vrut sa cumpar mai mult spatiu. Intru la setări, dau la upgradati si- mi apare de fiecare data asta:...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva un smartwatch in care se introduce cartela sim sa il pot folosi ca telefon fara sa-l asociez cu telefonul si nu din acela cu cartela virtuala esim. Multumesc!
Sunt singura care atunci cand era mica nu intelegea ce este casuta vocala iar cand am descoperit numarul 334 pentru mesageria vocala Vodafone VOX si am fost pusa sa inregistrez un mesaj am inceput sa inregistrez...? (mai mult)
Salut.Acum 2 săptămâni am vărsat un suc de la McDonald’s și aveam in geanta Glovo un Samsung Galaxy A21s și când am venit acasă l- am scuturat și pus in orez și pe urma a mers perfect dar dimineața...? (mai mult)
Samsung a 71 sau 72?
Ce telefon îmi recomandați suma să fie max 1000 lei? Dau funda
Salutare TPU! Nu știam care dintre categoriile tehnologie sau telefonie s- ar potrivi pentru problema mea (scuze pentru asta). =) Am un Huawei mate 20 si nu mai vrea sa încarce, cu încărcătorul...? (mai mult)
Un Samsung Galaxy A02s românesc funcționează în Franța?
Am sters niste documente si fisiere din setarile telefonului ca nu mai aveam spatiu iar cand m- am uitat in galerie nu am mai avut videoclipurile si pozele descarcate. Ce sa fac? Cum sa le...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un telefon, doogee s97pro și nu îmi merge netul pe Likamobile in UK pe telefonul vechi a mers, am 20 de GB pe cartela
Salutare! De ce telefonul meu (Samsung a40) incarca doar cu încărcătoare chinezării, iar cu cel original nu incarca deloc? Menționez ca am încercat mai multe încărcătoare. Mulțumesc frumos
Pe IPhone XR arată ca memoria e plină, IOS ocupând mai mult de jumătate dar când verific detaliat arată ca el ocupa doar opt și ceva GB, care e problema și cum s- ar putea de rezolvat pentru ...? (mai mult)
Huawei P smart 2021 este waterproof?
Dacă înregistrezi cu V Recorder,de exemplu,pe snap,iar apoi faci screen shot la video, persoana respectivă nu va stii, nu? Adica ea nu poate vedea daca ecranul este înregistrat, nu?
Pentru o vacanță de 2-3 săptămâni în Spania ce este mai convenabil între o cartelă SIM spaniolă și propriul tău abonament (Red 10)?
Cartelele prepay au SMSuri nelimitate?
Daca am un contract de telefonie mobila incheiat cu digi pe 12 luni si nu sunt multumit de servicii, ce pot face?
Salutare tuturor! Vineri am comandat o tabletă Samsung galaxy tab a7 lite. Aș dori să îmi spuneți cei care ați cumpărat, produsul vine cu o folie de protecție? Vă mulțumesc.
Bună! Pe ce site pot găsi incarcator original Apple, compatibil cu cablul usb c, primit la iphone 11?
Buna! Mi-am cumpărat o brățară fitness M4. Problema este ca nu o pot conecta la telefon, prin Bluetooth, datorită unui cod pin sau o cheie de acces incorecte. Cum pot corecta problema?
Buna, mi-am cumpărat o cartela de Vodafone Spania și nu pot sa o activez, incerc sa sun și îmi spune sa o activez
Salut. Am o mare problemă să zic așa. Iubita mea are un S10e și are peste 40.000 poze și 30.000 videoclipuri și vrem sa le punem pe laptop. Problema e că orice aș încerca, pe la jumătate se ...? (mai mult)
Mai merita iPhone 8 in 2022? Ma refer pentru scrolling pe rețele de socializare, poze etc. Pentru ca vreau sa fac schimbare pentru prima data de la android la IOS. Va rog un răspuns!
Niște idei de tonuri de apel?
Nu stiu ce am apasat si din greseala am arhivat convorbirea cu mama si frate-meu pe watsap.Sa desinstalez si sa instalez din nou atunci o sa-i pot adauga din nou sau ce sa fac sa iasa din arhivare?
Salut TPU. Trebuie sa îmi vina un colet prin Fan Courier și coletul se afla spre depozitul din orașul meu. Întrebarea este dacă ar veni Maine pentru că au program până la ora 14. Dau Funda!
Salut! Ieri seara cand m- am culcat mai aveam 80% la baterie la Samsung S9+ si azi dimineata cand m- am trezit si apoi am deschis telefonul sa vad cat e ceasul si am vazut ca mai aveam 67% la baterie. ...? (mai mult)
Cine are s21 ultra varianta exynos, mai are probleme cu temperaturile?
Salutare, la ce pret ajunge un ecran pentru Huawei Mate 20 cu tot cu manopera? As iesi mai ieftin sa comand eu ecranul si sa-l duc la service sa mi-l puna?
Site ul oficial cu prețuri pentru display Samsung?
Salut TPU. Îmi recomandați o tastatura mecanica până în maxim 400 de lei? Dau Funda!
La cât timp va schimbați telefonul mobil? Si care este suma minimă și maximă în care vă încadrați?
Aș cauta si eu un telefon buget 750lei, am gasit Samsung Galaxy M12 dar nu prea sunt sigur.Ce telefon mai pot lua de bani acesti.(6gb ram, 64gb memorie, fast chargen, camera de begen, exclud din prima...? (mai mult)
Exista cartele prepay la 3€? Sau doar de la 5 in sus?
Salut! Am cumpărat acum aproximativ o lună un iPhone 13 pro max, iar acum câteva zile am observat pe una dintre lentilele camerei un mic punct ce pare a fi de zgârietură. Telefonul nu l- am scos ...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am o problemă cu telefonul meu mobil Huawei p40 lite! Am un copil care vrea mereu să se joace jocuri pe telefonul meu, el a instalat un joc, a acceptat tot și după aceea am văzut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?