Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Buna, am o problema dacă puteți sa ma ajutați am un telefonul iPhone de ceva timp de câte ori sun sau ma suna cineva pe modul normal eu nu aud nimic dar ei ma aud dar sa aud eu trebuie doar sa dau ...? (mai mult)
Daca eu am iphone si folosesc alte casti ca sa ascult muzica decat cele de la Apple, afecteaza cu ceva volumul telefonului? Inainte aveam in iphone 11 si cu timpul nu se mai auzea tare si ma gandeam ca...? (mai mult)
Buna! Am doua telefoane Samsung, unul S22 Ultra și celalalt e S23 Ultra. La început făceau poze super clare, însă acum după 1, respectiv 2 ani ambele fac fotografii slabe. Ați întâmpinat aceasta...? (mai mult)
Bună seara, am găsit pe internet un iPhone 13 violet, merge și la baieți? Pentru ca vreau sa îi cumpăr băiatului meu, mulțumesc
Salutare.Google face o eroare si ascultatorii nu au ce face si se vor enerva.Sa ma explic.Incepand de duminica 23 iunie Google Podcast se inchide definitiv.Cei care au podcasturi acolo si pe care le urmaresc...? (mai mult)
Bună! Pentru a avea roaming în Spania pot încărca și cu opțiunea de 10€ (online) sau trebuie neapărat cea cu 12€, Orange?
Buna TPU! Cand salvez un contact in telefon ( iPhone ), imi apar diferite conturi de mail, vreo 3- 4, toate imi apartin, dar ma dispera ca apar mereu cand salvez un contact. Cum as putea sa le sterg,...? (mai mult)
Google pixel 7 pro us version deblocat prinde mmwave europene mai ales italiene?
Salut! Deși am telefonul pe modul general acesta nu sună când primesc apeluri sau când mă uit la videoclipuri, doar vibrează. Dacă mă conectez la căști, se aude. Ce pot face in cazul acesta?...? (mai mult)
Merita iphoneul 15 sau sa ma rezum tot la 13-14?
Salut, am o întrebare Am un telefon Samsung a22 și se încarcă extrem de greu menționez că mufa de la telefon este buna a fost curatata si verificata la service incarcator original Samsung 45w ...? (mai mult)
Salutare tuturor, in urma cu cateva zile doi indivizi mi- au furat niste bunuri: o suma de bani, 2 telefoane si lantul de aur in zona Obor. Am fost sa declar furtul la politie. Am ales sa scriu aici...? (mai mult)
Ce telefon sa iau pana in 1700 lei? fara poco pocnitori
Daca cineva ma pacalit ca sa imi amanatez telefonul si a zis ca după câteva zile mil scoate si e pe numele lui si acum nu mai vrea sa mi- l scoata politia ma poate ajuta sa l puna pe numele meu sau ce...? (mai mult)
Salut! am o problemă la încărcarea telefonului, acesta se încarcă doar după ce i dau restart, i am curățat portul, cablul este nou original de la Samsung la fel și adaptorul, toate update ...? (mai mult)
Salutare lume am și eu o problema cu contul de tiktok apare avertisment cont ce pot face că sa dispara avertismentul?
Am o cartela de la telekom și am cumpărat un card alcea de 5 euro și am încercat prin toate modurile sa incarc și acum când sun la 1234 și dau reîncărcare zice (acest serviciu este restricționat)...? (mai mult)
Buna ziua! Am un iphone 12 si a apelat copilul din butonul de blocare la SOS au sunat ei inapoi am raspuns si dupa ce le- am spus ca a fost o greseala, pe ecranul telefonului apare "notificare anulata"...? (mai mult)
Bună. Merita trecerea de la un Samsung A51 la A55? Eu am avut probele mari cu el inca de la început și îmi este teama sa nu pățesc la fel și cu noul model. Astept părerile sau recomandările...? (mai mult)
Salut! Ce smartwatch de buget îmi puteți recomanda cu care pot plăti la POS? Dau Fundă!
Salut! Aveti cum sa imi ziceti si mie care sunt ultimele si cele mai noi telefoane din gama Samsung Galaxy? Am un a52 5g si ma gandeam sa imi iau ceva mai nou, dar nu prea stiu unde sa vad modelele...? (mai mult)
Salut. Stiti de unde sau cum pot dezactiva alertele prin sms primite de la CBmessages? Nu gasesc nicaieri. La telefon cu Android. Mersi
Am codul puk, dar am uitat codul pin si chiar daca-l introduc gresit imi zice sa revin in 29 de secunde.
Bună. Mi- a apărut ca o umbra pe display- ul telefonului care afectează culorile rosu, albastru și galben. Pare ca și cum s- ar scurge "intuneric" din marginea superioara a ecranului. În zona respectiva...? (mai mult)
Hei. Am o camera foarte naspa pe partea frontala la un Samsung. Gen nici macar nu s- a stricat in timp, are rezolutia foarte mica. Sunt metode sa o repar? Din setarile camerei? Sau sa o inlocuiesc in ...? (mai mult)
De ce nu pot folosi datele mobile de pe cartela Vodafone Germania ce am cumparat-o?
Bună! Am un telefon care inițial avea acel mod retail demo. Ulterior am reușit să- l deblochez urmărind un tutorial pe Youtube. De la un timp, nu mai funcționează bine, credeți ca aceasta problema...? (mai mult)
Salut! Cum îmi activez comentariile la Youtube? Mulțumesc!
In perioada 2000- 2004 se foloseau voci 100% generate pentru mesajele de lipsa credit, meniul robot din callcenter etc? Daca nu, a cui este vocea? Ma intereseaza specific doar pentru Connex, dar ajuta...? (mai mult)
Mi a căzut telefonul din buzunar și după câteva secunde display ul telefonului devine mai gri nu știu cum să explic deși display ul telefonului e intact nu e spart sau ceva oare a ieșit ceva din...? (mai mult)
Buna Câți W putere acest încărcător? https://imgur.com/a/F6LQYQ4
Buna, detin un Iphone 14 pro la care de 2 ziile am intampinat o problema, nu se mai conecteaza la retea mobila sau wi fi, i- am dat restart, l am stis la m aprins de mai multe ori dar nimic e tot inghetat,...? (mai mult)
Salutare, a trecut cineva pe esim, si daca da cum este?
Salut TPU! Am și eu o întrebare Am comandat acum câteva zile un telefon de pe flip, în rate, vreau sa-i dau retur și nu am cont pe flip, ma puteți ajuta cumva?
Oare cine știe ceva servis în care îmi pot reseta iphoneul xr am și factura garanție cutia mi- ar trebui sa- i dea un factory reset deoarece am uitat codul de deblocare a ecranului, unde aș rezolva...? (mai mult)
Salut, sunt disperat, nu stiu ce sa mai fac. Tocmai ce am achiziționat un iphone l- am configurat ca nou si l- am lastat ca a trebuit sa plec ca am avut ceva treaba si cand m- am intors imi cerea sa...? (mai mult)
Salutare, vin cu o întrebare am o cartela de lyca din UK de 3 ani și am observat de 1 săptămâna că nu primesc apeluri pe Nr deloc dar de sunat de pe ea pot pe orice Nr, aveți idee ce se...? (mai mult)
Salut TPU, am o mare problema, mi- am achizitionat un iphone l- am configurat totul bine, dar dintrodata mi- a cerut codul de deblocare l- am introdus nu a mers, l- am introdus iarasi nu a mers si ...? (mai mult)
Când este cel mai indicat să-ți cumperi un iPhone? Aș vrea să-mi iau un iPhone 15 plus. Când ar fi indicat să-l iau? Când ar mai scădea prețurile? Mulțumesc!
Salutare TPU! Stie cineva daca pot recupera pozele si videoclipurile resetate de pe telefon? Infiferent daca e cu plata sau nu, mai e vreo sanasa sa recuperez datele resetate?
Salut TPU! Am un iPhone 11 și un Realme GT 2 și aș vrea să vă întreb dacă să mai aștept până apare iPhone 16 Pro Max sau să- mi iau iPhone 15 Pro Max sau Honor Magic 6 Pro? S24 Ultra nu prea...? (mai mult)
Bună, am un telefon Microsoft Lumia 640 lte si atunci când vreau să descarc ceva nu nu pot pentru că îmi apare ca mai întâi să îmi fac cont si nu pot să fac cont pentru ca nu ma lăsa, imi ...? (mai mult)
Salut. Am un smartphone Samsung S9+ si capacul din spatele smartphone- ului este un pic dezlipit, credeti ca bateria de la S9+ este umflata? Si mai am o intrebare, de ce mi se incalzeste cateodata...? (mai mult)
Am cumparat o cartela Vodafone din Germania, pe care o incarcam lunar la un punct de lucru cu 19, 99 Euro pana in Decembrie 2023. Din Ianuarie 2024 nu am mai incarcat cartela, pentru ca nu avem un ...? (mai mult)
De ce nu mi se mai redau mesajele vocale? Apas si nu se redau efectiv. Nu mergeau pe nici o aplicație, acum vad ca merge doar pe whatsapp, pe Facebook messenger si mesagerie tot nu merg. Telefonul este...? (mai mult)
Am numărul la Vodafone și am uitat codul pin
Buna TPU! As vrea sa iau un telefon la abonament, pretul abonamentului este de 25€ pe luna, in acei 25€ intra si pretul telefonului sau cum functioneaza? Mentionez ca telefonul costa 5300 RON. ...? (mai mult)
Bună TPU, as vrea o recomandare de telefon pana în 1500-1800 de lei, preferabil Samsung. Care sa facă poze bunicele și sa meargă bine pe jocuri.
Salutare oameni buni.Am nevoie de cateva sfaturi.M- i s- a furat telefonul alaltaieri seara, am fost la politie, cunosc pe aia 2 care m- i l- au furat doar la fata.Nu am putut fugii dupa ala deoarece...? (mai mult)
Salut TPU! Ce mi-ati recomanda iphone 13 128gb sau iphone 13 256gb? cat de mult tine memoria? avand in vedere ca am un telefon de 64 gb si mai am 5gb liberi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!