Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, vreau sa îmi schimb telefonul și oscilez între a comanda de pe flip unul sh și de a- mi face un abonament la vdf, experiența voastră ce va spune, bugetul maxim alocat pentru telefon...? (mai mult)
Este adevărat că Samsung a52s are niște nuanțe închise la poze?
Mi s-a furat un cont iCloud. Nu știu cum dar doresc sa îl recuperez. Acel cont conținea un joc cu logarea lui. Aveți pe cineva priceput in așa ceva? Sau cum sa procedez, va mutumesc zi faina!
Salutare tuturor! În România de ce nu este pus la vânzare Oppo X 2021? Este vorba de telefonul rulabil. Până la urmă să dat spre vânzare acest tip de telefon?
Buna TPU. Mai devreme mi am scapat telefonul pe asfalt si l am spart, nu e o spartura mare dar nici mica. In unele zone se vad niste pete galbene (se vad doar cand pe ecran e ceva deschis la culoare)....? (mai mult)
Bună! Știți o aplicație pentru Huawei care să semene cu Zonă AR de la Samsung? Cea în care îți poți crea emoji cu fățuca ta
Buna. Ce companie de telefonie are Datele mobile mai bune si nelimitate? 4G ca 5G nu merita in Romania plus ca telefoanele cu 5G costa destul de mult. Minute nelimitate. Acum sunt la Telekom si s- ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Aș dori să îmi schimb bateria de la telefon Samsung galaxy s 9 plus. Odată l- am schimbat la o firmă GSM din Oradea. Însă după 9 luni iar a început să arate semne de degradare....? (mai mult)
Buna, ce casti îmi recomandați pentru iPhone?
Salutare, are cineva vreo idee de ce cand bag casti cu jack in telefon se aude sunetul tot in difuzor? (Huawei mate 20) am curatat portul jack.
Buna TPU, cum pot activa o cartela Telekom cu numar 6 euro? Dau funda
Buna ziua! Am un telefon Oppo reno4 pro și nu știu cum am reușit să- i șterg iconiță Messages de pe ecran. Daca o caut în aplicații dau de ea, altfel nu. Primesc mesaje dar trebuie sa le caut...? (mai mult)
Salutare, vin cu o intrebare urgenta! Nu demult am schimbat un ecran la Samsung a20e si respectivul om din service mi- a zis ca trebuie schimbata si bateria, eu cand am dus telefonul mi- a incarcat, ...? (mai mult)
Salut, am o problemă cu a20e- ul meu, acum jumătate de ora m- am jucat cpm cei care stiu jocul la noul update se deregleaza setarile de grafică. Aveam rezolutia la93% si aveam niste dungi pe ecran...? (mai mult)
Salut. Când îți schimbi numărul de telefon de mobil şi apoi şi cel de Whatsapp, cineva care te are în agendă vede schimbarea pe Whatsapp? Cum poți evita să fii descoperit că ți- ai schimbat...? (mai mult)
Salut TPU! Se mai găsesc cartele prepay la magazine alimentare cum se găseau înainte... sau măcar prin GSM- uri? Și e adevărat că nu le mai poți cumpăra fără să prezinți cardul de identitate? ...? (mai mult)
Salut, am un Motorola e7, am bagat pinul la cartela doar cand vreau sa sun imi apare reteaua mobila este indisponibila. Cum pot sa rezolv asta daca e de la telefon? Fau funda
Salut TPU! Daca am un iphone, dar e blocat in icloud, pot sa mai fac ceva cu el? L-am cumparat de la un bătrân care a uitat parola. Dacă mă duc cu el la un gsm și îl resofteaza? Adica merge?
Salutare lume! Tocmai mi- a sosit Android 12 One Ul 4. Am auzit de anul trecut că are probleme majore diferite bug- uri. Sunt deținătorul unui Samsung Galaxy s20 Ultra. Voi ați instalat acest android?...? (mai mult)
Am gasit un CD vechi cu un video din anul 1993. Cum pot sa il convertez sa pot sa il trimit la rude, etc pe telefon? Exista vreo optiune? Am incercat pe Youtube sa il incarc si nu ma lasa ca e mai...? (mai mult)
Buna TPU. In fiecare seara imi pun telefonul Samsung S9+ la incarcat peste noapte indiferent cat procentaj mai are la baterie si intrebarea este oare cu timpul se va deteriora bateria daca o incarc in...? (mai mult)
Daca iti cumperi o aplicatie de pe magazin play iar apoi o dezinstalezi, va trebui sa o cumperi din nou sau doar ce o reinstalezi? Iar daca schimbi telefonul si bagi contul va trebui sa o cumperi din ...? (mai mult)
Cum mi-as putea seta casuta vocala in limba engleza pe un abonament Vodafone?
Știți unde as putea vinde o husa originala de iphone 7/8 SE 2020? În Brăila! Prețul ar fi de 50 lei!
Salut! Puteți să-mi spuneți dacă telefoanele Xiomi Redmi Note 10s și Xiomi Redmi Note 10 Pro au pen?
Salutare lume bunã.Am și eu un Samsung A40 și asearã l- am pus încãrcat.Dimineațã când sã- l scot de la încãrcat mã uit și vãd cã s- a stins telefonul, dau sã- l aprind îmi apare un cerc...? (mai mult)
Ma joc destul de mult pe telefon momentan am un huawey honor view 10. Au trecut vreo 4 ani de cand l- am achizitionat asa ca va intreb:Care este cel mai bun telefon pentru gaming dupa parerea voastra....? (mai mult)
Buna TPU, Știe cineva de ce nu mai merge sa redau filme pe TV de pe tlf? Am încercat și pe smart TV și prin cablu dar nu mai merge. Am un Huawei P30 pro si a dat actualizare la ultimul soft și...? (mai mult)
Salut, am un cont de Icloud si am setat ca pozele din galerie sa mi se salveze acolo nu in memoria telefonului dar cand merg la iphone storage imi arata ca pozele ocupa 10gb si din memoria telefonulu iar...? (mai mult)
Care este mai bun Android sau iOS? Și ce preferați mai mult?
Salutareee! Imi poate spune careva cum pot instala YouTube Vanced pe iPhone?
Buna ziua, as vrea să îmi iau în telefon de la Firma,, unbrand,, poate cineva să îmi spuna niste detalii despre ce cartele primește și la cum merge?
Salut, detin un iphone 13 pro max la liber la cartela in Orange. Cand am incarcat azi cartela s- a mirat baiatul de la Orange de ce nu sunt la abonament cu telefonul. Zicand gen: "ii iphone 13? "iti merge...? (mai mult)
Pot sa cumpar cartele fara credit?
Este rentabil sa-ti cumperi mobil Apple, iphone 6, de exemplu, second hand? Am vazut un model pe flip.ro la vreo 600 si ceva de lei? Credeti ca e un pret bun? Merita? Multumesc!
Mi-am cumparat un telefon, se recomanda sa il descarc si dupa sa il las 12 ore la incarcat? Se spune ca va tine bateria mai mult, sau ceva de genu... Imi puteti spune?(e un Motorola Moto G30)
La telekom prepay exista optiunea mobil nelimitat de 6 euro, cu net nelimitat, oferta fiind valabila pana la 31 ianuarie 2022. Daca activez oferta exemplu in 20 luna asta, netul nelimitat va fi valabil...? (mai mult)
Salut! Îmi poate explica cineva riscurile reale la care mă supun dacă instalez un custom rom pe telefonul meu? Am auzit că poate fi mult mai fluid decât rom- ul stock și poate primi update- uri pe...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Oppo? Aș cumpăra de la Orange un Oppo Reno 5 cu reducere de 700 lei la abonament
Hey, este bun A52s pentru poze? Mai ales pentru selfie-uri?
Salut TPU, am de cativa ani un iphone 6 si am doua probleme mari la el. Prima problema este cea ca nu imi citeste cartela (tin sa mentionez faptul ca am introdus 4 cartele diferite in el) afisand textul...? (mai mult)
Buna seara, nu detin smartphone decat personal pc conectat la internet, se poate face pe windows cont de WhatsAp+ (asa cum era o data messenger)am incercat pe w7 si nu ma lasa tot zice ca trebuie sa ...? (mai mult)
Buna TPU,am o problemă, nu stiu cum sa adaug funcția captura de ecran în bara de funcții.Samsung Galaxy A10 Cineva care stie sa imi spună și mie
Salut Care telefon ziceți că este mai bun, iPhone 13 Pro Max sau Samsung Galaxy s22 Ultra 5G și care ziceți să-l cumpăr?
Bună ziua! Am un telefon Xiaomi Redmi 9A cu Android 10, as dori sa întreb când expiră Android 10 și dacă mai este de actualitate acest Android 10? Menționez că merge absolut orice joc sau aplicație,...? (mai mult)
Salut TPU,cum fac sa pot raspunde unui apel chiar daca am telefonul pe acces ghidat,de fiecare data cand ies din acces ghidat si incerc sa raspund se anuleaza apelul, iphone
Bună ziua! Dorescsa îmi iau un telefon, oare carea ar fi mai bun Oppo reno 5 lite sau Samsung A 12, care îl recomandați. Țin sa precizez, ca nu îmi trebuie îl folosesc la jocuri... Dacă aveți...? (mai mult)
Buna TPU! Am auzit ca estjme ceva aplicatie pentru ig care te lasa sa vezi de cate ori ti a accesat profilul o anumita persoana. Puteti sa mi spuneti daca e adevarata aceasta informatie si de unde as putea...? (mai mult)
Salutare, Am scăpat un smartphone în apa (wc). L am lasat la uscat câteva zile cu speranța că nu are nimic. Acum se deschide, se încarcă, primesc notificari pe el, însă nu mai merge touch-...? (mai mult)
Buna seara. Am inteles ca nu de mult smartwatch- ul Huawei GT2 a primit o actualizare de soft. Stie cineva daca a primit si aplicatii noi? Cum ar fi: pentru masurarea temperaturii corpului sau pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!