Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Cum pot afla de cand am abonament la Telekom? Am de 20 ani abonament la ei dar nu mai stiu de cand il am.
Salut TPU! Acum o săptămână și ceva mi- am portat numărul la digi, iar după 3 zile am constatat că nu am semnal, acum 2 zile am fost să cer reziliere contract și că vreau să- mi portez numărul...? (mai mult)
Bună! În curând o sa trebuiască sa refacem contractul la digi și am auzit ca au telefoane in rate. As vrea sa imi iau un iPhone dar nu știu dacă au și nu vreau sa le zic la ai mei pana nu is sigura...? (mai mult)
Practic nu mai știu ce folie de protecție să montez pe ecranul telefonului ca aceasta să nu se mai dezlipească în colțuri. Sunt deja la a 4- a folie pe care o înlocuiesc (folie din sticlă), în...? (mai mult)
Buna ziua, am un Samsung s8 si îmi apare o baterie in cerc si semnul exclamarii, de ce?
As vrea sa stiu ce aplicatie buna si serioasa care sa pot gasi locatia numarului de mobil persoanei cautate!
Știe cineva când pe siteul QuickMobile se vor adăuga s21 ultra cu 128gb procesor snapdragon, am trimis mai multe mailuri la ei dar nu raspund.
Am un Xiaomi Redmi 9C NFC, Dual SIM, 64GB este bine pentru bateria lui să-l încarc numai de la baterie externă?
Buna! Stiti daca exista si la Iphone, ca la Samsung, functia "Samsung DEX"?
Salut TPU, am un s20 ultra și de vreo 2 zile, îl încarc doar pana la 40 sau 50 la suta câte odată, are ceva? Se poate degrada bateria?
Am trimis si eu un telefon pe data de 3 ianuarie la vanzare la flip.ro si nici pana acum nu am primit vesti despre el, le-am trimis multe emailuri dar nici un raspuns. Ce pot face?
Este vreo opțiune, unde pot vedea video-uri mai lungi pe tick tock gen 3, 10 min?
Mi-am scapat telefonul in apa si boxele nu se aud, doar foarte incet.Ce pot sa fac?
Buna, mi- am spart displayul la telefon, am un iphone 8 plus. Inca se aprinde cat de cat dar nu mai duce mult si vreau sa stiu cum fac sa transfer tot ce am de pe el sau macar sa le am salvate sa nu ...? (mai mult)
Salut TPU. Cam de cate ori pot încărca un telefon de 5000 mAh cu o baterie externa făcută dintr-o baterie de 9V? Dau Funda!
Ce credeti ca e mai ok sa iau, iphone 12 mini sau 13 mini? Bineinteles ca 13 mini e mai bun, dar si mai scump si vreau sa stiu daca credeti ca merita sa dau banii aia in plus sau nu e atat de mare...? (mai mult)
Buna, Stie cineva, daca activez redirectionare apeluri catre un telefon inchis, functioneaza functia redirectionare in acest caz?
Buna, cum pot face un telefon sa citeasca cardul sd si stick ul de memorie in acelasi timp? Am un card de memorie in telefon si am observat ca stick ul usb nu este citit, am scos cardul iar stick ul...? (mai mult)
Salut,vreau sa știu care sunt diferențele dintre exynos 2100 și snapdragon 888 de pe s21 ultra,ma refer la performanta, temperaturi și baterie.
Salut! De câteva săptămâni nu mai primesc notificări la mesajele primite pe messenger, in cel mai bun caz le primesc dupa câteva ore. E vreo problema generala, e doar de la mine? Am reinstalat aplicația,...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care folosesc TikTok de mult timp si posteaza des. Dupa cate incalcari ti se sterge contul? Mi- au dat azi jos un video, nemeritat dupa parerea mea si mi- e frica sa nu mi- l inchida...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, deci am dat comandă de un telefon cu opțiunea 5g și eu am un sim 4g. Pot schimba un sim 4g cu unul 5g dacă sunt minor?
Buna,am un iPhone 8+ și vreau sa îmi iau un Smartwatch și zice ca e compatibil cu Apple series 1/2/3 SE Se potrivește cu al meu?
Salut. A facut cineva precomanda de iphone 13 pro max de curand de la Altex? In cat timp a fost livrat? Mersi
Salut! Recent am cumparat un galaxy s20 ultra 5g 128gb SM- G988B si deja am niste probleme cu el, de exemplu nu primesc update la android 11 sau 12 dar asta nu e o problema chiar asa de mare.Problema ...? (mai mult)
Am un Allview și cred când vorbesc cu cineva se aude încet, cine îmi spune ce sa fac?
Mi- am luat iPhone 7 si cand voiam sa instalez o aplicatie imi aparea: doriti solicitarea parolei pentru achizitii suplimentare pe acest dispozitiv? Gen trebuie sa platesc bani ca sa instalez aplicatia...? (mai mult)
Voi ați mai primit actualizări la aplicații în Magazin Play? Eu din 17 Decembrie nu: https://ibb.co/9H4kyvj Înainte primeam din 2 în 2 zile. Nu am trecut aplicația Magazin Play la aplicații...? (mai mult)
Salut! O rudă de- a mea a avut un abonament la Telekom pe o perioadă de 2 ani. Această perioadă a trecut și toate facturile sale au fost la zi. Recent a plecat în străinătate și nu a apucat să...? (mai mult)
Exista o aplicatie care sa spuna cu voce tare cine ma suna atunci cand ma suna cineva astfel incat sa stiu din prima daca este urgent si trebuie sa raspund ca sa nu mai apuc telefonul cand nu e...? (mai mult)
Buna! Aveti idee de ce pe Instagram cand vreau sa ii dau mesaj unei persoane care are contul privat imi spune ca trebuie sa ma urmareasca si persoana respectiva pentru a putea sa ii trimit un mesaj? Nu...? (mai mult)
Telefoanele care sunt made în kKorea de obicei predomina snapdragonul și cele care sunt made în Taiwan de obicei predomina exynosul? Ma refer (cu dedicație), la telefoanele Samsung serie S! (S10,...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie pentru telefon cu care sa pot descarca melodii (pe gratis evident)?
Salut TPU, ce parere aveti de telefonul Poco x3 pro? Am auzit multe review uri bune dar multe persoane zic ca se supraincalzeste si ca soft ul e destul de prost, voi ce ziceti merita achizitionat? ...? (mai mult)
Salutare, ba deci va rog ajutați- mă cu o chestie... îmi conectez căștile, ascult muzica liniștit de la un moment dat, se oprește muzica și un roboțel îmi zice "it's ora - - .- - și- - ...? (mai mult)
Salutare băieți! Această întrebare este pentru cei pricepuți de pe discord! Vreau să pun un server, pe disboard, și îmi zice "Your server is too Young to be can uploaded on disboard!" Îmi puteți...? (mai mult)
Pot conecta căști bluetooth 5.0 la telefon cu bluetooth 4.2? Unii spun că da alții că nu. Vreau sa comand niste căști n as vrea sa le iau degeaba
Salut TPU, am o problema(iphone 12), cand ma joc ecranul devine intunecat chiar dacă am luminozitatea la maxim, si cand ies din joc ecranul este iar luminos, nu am nici night shift nici true tone ...? (mai mult)
Salut Am un sistem de camere de supraveghere Și s-a ars sursa Pe sursa scrie 12 v 4 A Am găsit o alta sursa care scrie 19v2.64A Oare merge se va arde
Salut TPU! Pot sa conectez la aceasta placa de baza https://www.pcgarage.ro/placi- de- baza/gigabyte/b450m- ds3h/ acest ventilator https://www.emag.ro/ventilator- aqirys- cetus- 4p- 12ld12- rgb- 120mm-...? (mai mult)
La multi ani! Acum doi ani am cumpărat un telefon adresat pietii din China.L am găsit pe un singur magazin online de la noi.Este vorba de un honor 8x max. Distribuitorii au instalat Magazin play utube...? (mai mult)
Am văzut că unele persoane au în biografie la Instagram cuvinte cum ar fi: Sportiv, Fotograf, Editor și au culoare gri și îți face contul să pară de vedetă. Cum se face asta?
De ce unii romani, mai ales cei mai in varsta zic de iphone ca e cel mai prost telefon si ca nu merita?
Buna ziua, am și eu o problema...am uitat parola la telefon (era model) și nu știu cum să o schimb sau sa o scot, știu că merge prin reset din fabrica și nu vreau așa doar daca este alta modalitate!? ...? (mai mult)
Buna, TPU! Am un telefon Redmi și când îl pun la încărcat îmi tot afișează acest mesaj "Nu a fost selectată nicio fotografie". Știe cineva ce înseamnă? Mulțumesc, aștept un răspuns! Dau...? (mai mult)
Bunica mea a a luat un abonament de la Orange. Fibra 500 si mai se adauga Netflix gratuit timp de 12 luni. Ia venit pe factura o gramata de date unde arata ca factura totala e 52 de lei dar jos arata 600...? (mai mult)
Salutare Comunitate. Am un Samsung S10 iar ieri mi- a căzut un obiect de câteva zeci de grame pe ecranul telefonului. După ce a căzut, au apărut niște pixeli colorați într- un punct vizibil ...? (mai mult)
Salut! Pot închide un abonament la Telekom dacă nu eu sunt titularul? Pentru că acesta este plecat în străinătate și m-a rugat sa o fac eu. Pot? Dacă da, de ce am nevoie?
Cum pot asculta telefonul cuiva pe ce trebuie sa ii intru?
Salut, de o saptamana- doua telefonul meu Galaxy A02s are o problema ciudata: imediat ce ajunge la 72%- 75% cand se incarca incepe sa nu mai incarce apoi sa incarce din nou apoi sa nu mai incarce etc ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?