Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, o mica parere daca as putea primi in legatura cu Realme GT? As vrea sa- mi schimb telefonul iar acesta pare cea mai buna varianta de buget si as dori niste info inainte sa- l cumpar.Multumesc anticipat.PS:scriu...? (mai mult)
Ce telefon aveti? Ce buget vi se pare ok pentru un telefon pe care il folosesti mai mult pentru camera si whatsapp?
Are cineva Samsung Galaxy Z Flip 3 sau chiar in model mai vechi de flip? Recent am inceput sa tot primesc reclame la ele si cum telefonul meu e oricum pe cale sa dea coltul ma gandesc ca poate sa fie si...? (mai mult)
O experienta pe cit de interesanta, pe atit de ciudata. Ma opresc pe o banca in oras. Telefonul, un Huawei P9 Lite, in buzunarul gecii, castile cu fir conectate la el, puse in urechi. Muzica (mai...? (mai mult)
Buna dimineata! Am nevoie de ajutorul vostru. Am avut un Smartphone Huawei P9 Lite 2017, Dual Sim, 16GB, 4G, Gold(2Ram), si m- a tinut aproape 4 ani. Vreau un telefon care sa ma coste maxim ...? (mai mult)
Salut! De ceva timp tot primesc o notificare sonora pe telefon ceva gen actualizarea modelului ok google vocal a eșuat.O eroare de la google, de la aplicația google.Si o primesc in fiecare zi și e ...? (mai mult)
Buna! A auzit cineva de telefoanele de la Honor? Am gasit Honor 50 si vreau sa mi-l cumpar. Cat de calitate sunt?
Salutare. Mi-a ajuns telefonul in apa. Pentru puțin timp.De atunci nu mi se mai stinge ledul de notificare. Rămîne aprins si daca opresc telefonul. Vreo soluție? Va mulțumesc
Am o problemă! I- am spus mamei care are abonament la telekom sa- mi transfere 5€ credit pentru a- mi activa optiune, dar in loc sa selecteze "Reincarca acum ", a dat la "Reincarca lunar"... a primit...? (mai mult)
Buna ziua, recent am avut neplacerea de a- mi scapa telefonul, el a fost deja spart, acum l- am scapat cu ecranul spre sol si el functioneaza, dar un colt mi- e negru si restul tot se misca imaginea...? (mai mult)
Heyy, am o cartela Orange prepay cu optiune de 6 euro. Sunt sigura ca am net pe ea si pot suna si da mesaje, insa nu imi merg datele mobile, avand in vedere ca acum ceva timp imi mergeau perfect. Am...? (mai mult)
Am un Huawei P30 Lite si are o setare care nu o gasesc...si anume vibreaza la conectarea unui apel, adica cand raspunde persoana si cand inchide. Cum dezactivez acea functie?
Salut TPU. Am un prieten care și- a făcut YouTube premium de pe un iPhone, acel iPhone l- a vândut și și- a luat Samsung și vrea să anuleze YouTube premium și îi cere un dispozitiv Apple sau ...? (mai mult)
Buna dimineata. Am nevoie de ajutorul cunoscatorilor. Vreau sa pun o parola pe telefon care sa restrictioneze accesul altora la internetul furnizat de cartela mea. Daca m- am exprimat neprofesionist,...? (mai mult)
Pana azi foloseam "Muzică Google Play " neactualizat si tot iesea si am dezinstalare crezand ca e updatare oricum, dar cautant pe google am aflat ca exista YouTube Music, oare voi ce aplicatie folositi...? (mai mult)
Ce aplicații bune îmi puteți recomanda pentru iPhone x? Pentru editare poze Pt viruși Funcționalitatea buna a bateriei și curățarea memoriei
Pentru protecția ecranului telefonului este mai bun siliconul sau sticla securizată?
Ce parere aveti de OnePlus Nord 2 (fiul lui Samsung Galaxy Note 7)?
Buna! Am un Iphone XS Max si de ieri internetul merge mai prost decat de obicei. Celelalte dispozitive din casa nu au problema asta. O lista cu lucruri care am incercat: - Am dat software update - Am...? (mai mult)
Cei care aveți iPhone x, vreau sa-mi spuneți și mie ce facilitați are etc, chestii noi, ce nu e recomandat sa faci pentru a nu dauna memoriei, bateriei?
Salutare, detin un Galaxy S10 si cand vreau sa- l actualizez, din setari imi spune ca " Versiunea actuala a softwareului nu este acceptata" nu inteleg de ce nu pot sa- mi actualizez telefonul... daca...? (mai mult)
Bună TPU! Nu stiu dacă am ales bine categoria, dar recomandați-mi un aparat foto bun, care să facă poze faine, la un preț decent. Nu prea ma pricep la asta și vreau câteva sfaturi. Mulțumesc!
Buna ziua, iphon-ul meu trebuie conectat la Itunes, aplicatia aceasta o am pe desktop insa nu stiu ce pasi trebuie sa urmez ca sa il conectez si daca se poate conecta si fara contul de pe telefon?
Salut, stie cineva cu cat se vor reduce iPhoneurile de craciun si cu aproximativ cat (iph 12 de ex)
Daca mi- am luat telefon nou(a52 Samsung) trebuie sa- l tin toata noaptea la incarcat sau ceva, chiar daca are 100%? Deocamdata are 68% si abia l- am pus, dar cred ca pentru prima lui incarcare cam asa...? (mai mult)
Salut TPU! Care este reteaua mobila mai buna, DIGI sau Vodafone?
Salut TPU! Vodafone sau DIGI?
Salut. Poate să mă lămurească si pe mine cineva, de ce la multe iPhoneuri se strica face Id? Nu am avut până acum iPhone, mă gândesc să îmi iau unul pe viitor, daca iau un telefon bun, care...? (mai mult)
Salut. O părere despre iPhone 11 pro max?
Daca se poate un sfat dețin un telefon Xiaomi Redmi note 9 pro și doresc sa achiziționez un poco x3pro merita trecerea aceasta?
Vreau sa imi fac abonament Yoxo si sa aleg un numar nou. Daca dupa ceva timp renunt la abonament... pierd automat si numarul ales de mine? Rog sa imi raspunda cineva care e la Yoxo si a ales un numar nou...? (mai mult)
Daca schimb bateria la un iphone 11, sanatatea bateriei va fi 100%?
VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI nu imi gaseste butonul acela la numerele de telefon prin care daca apasam pe el se deschidea whatsapp- ul omului respectiv Adica vedeam din start ca are whatsapp Inafara de...? (mai mult)
Salut! Am un Samsung galaxy note 10 plus și aș vrea să- mi iau o folie de sticla pentru el. Problema este că nu am găsit nici una care să fie și compatibilă cu husa și în special să funcționeze...? (mai mult)
Am luat Un telefon P40 lite e De pe olx si a venit cu retail demo pe el și nu știu cum sa fac sa il scot Ma ajutati?
Am și eu o problemă, de ceva timp după ce închei un apel telefonic, muzica redată de telefon sau cea din căști mi se aude foarte încet. Îmi revine la normal doar după ce îi dau un restart....? (mai mult)
Am și eu o problemă, de ceva timp după ce închei un apel telefonic, muzica mi se aude foarte încet. Îmi revine la normal doar după ce îi dau un restart. Aș dori să rezolv problema asta dar ...? (mai mult)
Am un Xiaomi Redmi note 9 pro și doresc să îmi iau alt telefon am 2variante poco X3 pro sau Realme 7 pro mă interesează în special camera frontala pentru selfie și să nu fie probleme cu jocurile...? (mai mult)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum pot folosi un voucer primit cadou de la Vodafone in valoare de 20 de euro pe 6luni? Va multumesc.
Ma suna cineva si nu cunosc cum sa aflu cine este
Salut O părere despre iPhone XS Max Daca l- ați avut, ce părere aveți despre el Cât ține bateria, duce o și ok, ? Camera, procesorul e fluid? Nu sunt gamer! Folosesc telefonul in general...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de putin ajutor! Deci, mi- am incarcat cartela Vodafone, si am primit acei 60GB de net, pe langa asta, eu mai aveam altii 800GB de net. Si pe acei 60GB, i- am consumat, si nu mai...? (mai mult)
Acum câteva zile am fost sa- mi cumpăr o cartela de Vodafone deoarece rețeaua Telekom picase in toată comuna mea și nu- mi puteam desfășura orele online cum trebuie, bun, mi- am luat cartela cu...? (mai mult)
Salut,am un s10 plus care se încinge pe partea stânga, cred ca la procesor eu ma gândesc ca este din cauza bateriei pentru ca nu am schimbat-o de 2 ani...și telefonul nu mai are incarcare rapida
Am o cartela Orange la care scrie ca mai este activ pana la data 1/1/2022. Dar dupa data cutare intru in perioada de gratie sau imi pierd numarul? Ultima data a fost incarcat aproximativ 6 luni inaintea...? (mai mult)
Salutare, acum câteva zile mi- am luat alt număr de telefon și când am pus numărul pe Facebook și Tik Tok ma băgat pe conturile altei persoane, eu am șters numărul din acele conturi, întrebarea...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy A71 și nu mai vrea deloc să încarce prin încărcătorul lui original venit din fabrica. Este încărcător care are funcție de încărcare rapida. Mai am un cablu C to C de rezervă...? (mai mult)
Yo! Am o problema la bateria telefonului Samsung Galaxy Note 9. Intro seara l- am lasat la 21 la suta si m- am culcat. Cand m- am trezit avea 0 la suta. Tin sa anunt ca inainte sa ma culc am oprit totul...? (mai mult)
Buna ziua! Am un telefon Samsung galaxy s10+ . De cateva zile cand ma suna cineva sau sun eu pe cineva dupa ce închid ramane "volum in timpul apelului" si ca sa revina la normal trebuie sa il inchid si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!