Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Vă salut, de cateva ore atunci cand incerc sa ma conectez pe contul meu de Instagram imi zice: 'te rugam sa astepti cateva minute inainte de a incerca din nou', tin să mentionez ca am reinstalat aplicatia,...? (mai mult)
Bună am Telefon Huawei p smart 2021 și eu câteodată când am ceva de făcut cu el și e la încărcat nu e încărcat complet îl scot și îmi fac treaba ce am de făcut și după îl bag înapoi ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti de DIGI, Vodafone si Orange si Telekom? Ma refer la reteaua mobila, care este cea mai buna retea? sunt pe telekom de 4 ani si de 2 luni tot imi cade semnalul seara mai mult...? (mai mult)
De ce sunt abonamentele la Vodafone si Orange 15 euro cu totul nelimitat? la Telekom sunt 8 euro, e diferenta mare? care e cea mai buna retea? imi tot cade semnalul pe telekom imi arata, , Doar apeluri...? (mai mult)
Recent, am luat un telefon din bazar pentru cineva care nu- i prea pretentios. https://m.gsmarena.com/htc_one- 5313.php Ce părere aveti de el ca tel 100 lei :)) vede 1080p, Youtube. I- am bagat what's...? (mai mult)
Sunt in dilema intre un telefon Samsung galaxy A12, 4 gb ram, memorie 128gb si un telefon Motorola moto g60 cu 6gb ram si memorie interna 128 gb. Ce sa aleg? Exista un alt telefon mai bun sub 1000 de...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti de DIGI la reteaua mobila? Cum sunt?
Salut! Am si eu o intrebare. Daca vreau sa raman de la abonament la cartela Vodafone, ce optiuni am pentru 5 euro de ex? Gen cati mega, cate minute, smsuri?
Salut, stie cineva de unde pot cumpara telefoane vechi? Ex: LG u8360
Buna, imi puteti da niste sfaturi despre cum pot sa incarc corect si intretin mufa si modulul de incarcare la Galaxy A40?
Buna seara! In desfasuratorul Telekom(pers juridica) pot vedea si continutul sms urilor si pot asculta convorbirile? Va multumesc pentru ev rasp. Seara frumoasa!
As dori sa aflu modelul acestui telefon: https://ibb.co/kKMS358 https://ibb.co/qpRH0Lm https://ibb.co/Dz8xmLG
Buna! Tot primesc pe telefon o notificare de la google undeva la 30 de min"content hidden" daca apas pe ea nu se întâmplă nimic, după ce o înlătur la 30 de min iar apare, cum pot sa o scot? Sau...? (mai mult)
Salut TPU. Am o problema, am pus pe un stick 41 de melodii, le- am pus sa cante in masina printr- un modulator FM si din cele 41 de melodii canta doar 4, sare de la melodia 13 la melodia 17 la melodia...? (mai mult)
Ce sa aleg că performanța între Xiaomi Redmi note 10 pro și Motorola g60?
Salut. Joi am facut o comanda online din site- ul Digi.ro pentru un abonament de voce si date mobile. Vineri m- am dus la serviciu fara sa ma astept ca vinerea urma ca deja sa imi livreze cartela SIM. ...? (mai mult)
Salut TPU! Unde ziceti sa ma portez, Vodafone sau Orange? Am Telekom si tot imi cade semnalul ma refer la reteaua mobila (exclus DIGI)
Acest telefon are magazin play? https://altex.ro/telefon-xiaomi-redmi-9c-nfc-64gb-3gb-ram-dual-sim-midnight-grey/cpd/SMTREMNI9C64GY/
Cum pot sa ascult muzica pe telefon normal? Adica imi iau castile si vreau sa ascult muzica dar daca misc un pic căștile ma trimite pe asistentul google sau se aud fosneli.
Știe cineva o aplicație pentru telefon care îți poate modifica vocea în timpul unui apel?
La alarma mea de pe telefonul mobil am Ceas 5 10 30 min. Dacă pun întotdeauna înseamnă că alarma telefonului suna de exemplu la interval din 5 în 5 minute pana o aud eu și o închid? Sau cum este...? (mai mult)
Salut odata telefonul meu mobil a suferit un soc smulgand ul di npriza(incarcatorul s- a rupt in portul usb) am curatat zona si de fiecare data cand il pun la incarcat imi arata ca si cum s ar incarca ...? (mai mult)
Stie cineva sa_mi zica va rog cum sa transfer registru apelurilor si mesajele intre 2 telefoane android? Multumesc
Hei TPU Ce aparat foto recomandati sa- mi cumpar cu un buget de 800 lei? Mentionez ca vreau sa- mi fac poze la diferite desene profesionale realizate in creion pentru a le expune in galerii online,...? (mai mult)
Buna. Am avut si eu o problema cu cartela la telfon si acum am rezolvat, numai ca acum, nu stiu de ce in timp ce vorbrsc la telefon si in acelasi timp ma suna altcineva nu imi mai apare. Si nici dupa...? (mai mult)
Hii stie cineva cum pot sa opresc vibratia/sunetul acela pe care il face telefonul cand salvezi ceva pe pinterest? efectiv ma dispera nu stiu de ce dar ma uit pe pinterest numai seara cand ma plictisesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest telefon, despre procesoarele lui, cum se misca la jocuri etc.https://altex.ro/telefon-samsung-galaxy-m12-64gb-4gb-ram-dual-sim-black/cpd/SMTM12BK/#additional
Buna seara! Imi dispar din contacte de ceva vreme încoace. I s-a mai întâmplat cuiva? Mersi
Ce telefon recomandati pana in 500 lei? Sa fie iphone sau Samsung de pe olx poate sa fie si fake daca stiti ca e de calitate.
Buna seara, am un întrebare, de ce sunt in minus cu banii din contul de telefon? Adică ieri am reîncărcat contul și azi am - 2 lei și 48 amintesc că sunt la moldcell, amintesc că am fost deja...? (mai mult)
Salutare! Actualmente, am numărul de telefon pe abonament la Digi (număr pe care mi l- am portat la Digi, de la Orange, acum aproximativ 2 ani și puțin), iar abonamentul mi- a expirat acum o lună....? (mai mult)
Pe ce aplicație îmi pot muta pozele sa rămână și dacă îmi schimb telefonul și să fie gratis?
O sa se facă vreodată jocuri FIFA WWE pentru telefoanele cu IOS sau ANDROID (SAMSUNG IPHONE). Adică ca și cum îl cumperi pentru PC sau PS 4 5 dar pentru telefon!?
Buna TPU, Oare stie cineva de ce husa mea s- a făcut într- un colț portocaliu spre ruginiu. Și menționez ca o am de 3 săptămâni și prima husa tot asa s- a făcut și acea la scurt timp de la...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare care are mare nevoie de un raspuns, vreau sa cumpar un telefon in rate, dar cu cardul pe care imi intra salariul, am vazut ca pe majoritatea site- urilor cer card de credit/cumparaturi...? (mai mult)
ZSalut, am o problema cu un iphone 12, am avut capacul de pe spate spart si l- am dus la un service sa mi- l inlocuiasca si omul cand a scos capacul mi- a lovit putin bateria adica o facut o gaura mica...? (mai mult)
De unde pot lua s21 ultra cu procesor snapdragon? Vreau un site din România serios
Dețin un Xiaomi Redmi note 9 Pro și voiam să îl schimb, nu știu ce sa aleg. As fi vrut să iau un Xiaomi Redmi Note 10 pro merita sunt diferente mari? Vreau ceva până în 1450lei am văzut și ...? (mai mult)
Buna! Cum pot sterge un comentariu de pe Facebook dupa ce a fost marcat ca si spam? Multumesc!
Dacă mi-am salvat niște videoclipuri de pe YOUTUBE în Playlist la telefonul meu mobil. Unde găsesc acel Playlist nou creat numit X Y SAU Z?
Buna, am un Galaxy A40 si are husa si folie mereu pe el. Astăzi l- am scos din service pentru o defectiune la modulul de incarcare. L- am scapat pe parchet si dintr- o data se stinge ecranul. L- am scapat...? (mai mult)
Salut, un telefon cât de cât bun pana în 800 de lei? Sa mearga cât de cat call of duty. Mulțumesc
Salut. La ce telefon se potrivesc husele la ambele cu Xiaomi Redmi 9? Toate telefoanele cu spatele la fel ca acesta inclusiv camerele?
Salutari! Am avut o aplicatie in telefon, am șters-o ulterior, iar acum nu o mai gasesc in magazin play (problema asta e doar la mine). Are cineva idee cum as putea rezolva?
Salut, am o intrebare, pot da resetare la iphone daca e blocat pe o retea? Pe Anglia
Salut. Am un iphone 11 pro si am observat ca nu imi indica corect procentajul bateriei. Cateodata in loc sa scada cum e normal, creste :)) azi m- am uitat la el, avea 34% iar peste un minut avea 35. ...? (mai mult)
Ce inseamna pndta pe Instagram?
Bună TPU, ieri a plouat și am avut telefonul în buzunar cu mufele de încărcare, difuzorul și mufa de casti în sus. Eu cred ca a întrat apa in difuzor, nu știu sigur fiindcă nu aud niciun sunet,...? (mai mult)
Salutare, am un telefon si in loc sa bag micro sim, eu am bagat nano sim, problema este ca nu mai pot scoate cartela din telefon? Cu ce as putea- o scoate? Am incercat cu acul si nu merge, si penseta...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy Note 10 Plus..si nu mai scrie la poze data în care au fost făcute. Adică înainte scria 5 octombrie 6 Octombrie..Acum scrie doar Octombrie și nu mai sunt separate pe zile. Vorbesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?