Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Telefonul meu, la camera foto nu are functia de qr-code. Cea mai buna aplicație de QR-Code (care se gaseste pe Magazin Play)?
Bună ziua! Astăzi am găsit în telefon mai precis în sectiunea Aplicații administrare dispozitiv din Date biometrice și securitate, un fel de aplicație care se numește, , KLMSAgent". Ce este? ...? (mai mult)
De ce YouTube nu reține anumite căutări? De exemplu, am căutat acest clip și am ascultat melodia de mai multe ori dar căutarea nu a fost niciodată reținută în istoricul YouTube. https://ibb.co/Cn212pS ...? (mai mult)
Dacă sunt în străinătate și am cartela de Orange și sun în România pe o cartela de digi nu se mai aplica minutele nelimitate?
Mi-am făcut abonament la Orange cu 120 de lei pe luna cu nelimitat minute în roaming și 14 GB de internet, era mai bine sa îmi iau cartela și sa o tot încarc?
Buna. Am scăpat telefonul in apa. Nu se mai aprinde deloc si am multe poze documente pe el. Cum pot sa fac sa le recuperez?
Bună! Am nevoie de ajutor urgenttttttt. Telefonul vorbeste singur. Efectiv se aprinde ecranul și telefonul începe sa vorbească o limba străină tare și singurul lucru care îl înțeleg este cuvântul...? (mai mult)
Mai e bun Blackberry bold 9900 in 2021 gen pe net, Facebook, Youtube etc?
Salut. As vrea sa fac un cont de whatsapp cu numar de Anglia (sunt in Romania) pot face asta? Sau pot face cont de whatsapp cu numar de Anglia fara sa am acel numar existent?
Care e cel mai mic telefon de pe piata in momentul asta? Ca dimensiuni
De cateva săptămâni telefonul meu se inchide imediat ce deschid camera photo, iar bateria e sub 30% incarcata. Inainte puteam face poze si cu baterie de 2%. De ce se întâmplă asta? Mentionez ...? (mai mult)
Salut TPU. Am un Samsung a71 de un an aproape, merita sa-l schimb cu un iphone 12 mini? Vad la mulți prieteni ca au iphone 11/12.
Sambata împlinesc 18 ani… pot face in aceeași zi abonament la un telefon?
Buna, Am un telefon Xiaomi Redmi 9T și nu știu cum să dezactivez iconitele de la aparatul foto și încă ce mai e acolo. Sunt pe ecranul de blocare de jos din colt. Dacă mă poate ajuta...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul. Tot primesc notificari de la google ca am viruși și ca primesc spam dar nu știu sa scap de ei, tot ma pune sa instalez tot felul de aplicații. Cum pot sa scap de ei?...? (mai mult)
Hello! Cei care sunteți în rețeaua Orange, aveți și voi o problemă cu datele mobile astăzi? Eu sunt în roaming, am opțiune de 14 euro activa și credit separat pe telefon și de aseară nu se...? (mai mult)
Cam in cat timp se duce bateria la iph 11pro MAX dacă mai am 86%? Se pote schimba pe urma?
Salutare! Am un iphone 6 de cand eram mai mic si vreau sa ii fac jailbreck, nu mai stiu parola, am vazut pe yt un program checkra1n, dar dupa ce intra in DPU MODE imi arata SETTING UP THE EXPLOIT, ...? (mai mult)
Sunt pe Android de cand ma stiu, insa vreau sa ma mut pe iPhone. Am toate mesajele, pozele, salvate in google photo / google drive. Pe iPhone se pot folosi aceste aplicatii? Google photo, google drive,...? (mai mult)
Salutare prieteni, am fost întrebat de șeful la care lucrez acum. Cum poate face ca apelurile lui sa meargă către angajați? Nu doar unui singur număr de telefon ci mai multe. Exista o centrala...? (mai mult)
Salut,Iphone 11 si 12 au amprenta?
Am un telefon mobil Samsung Galaxy Note 10 Plus. Are posibilitatea sa te uiti la filme mai multe de FULL HD 1080 P sau asta e rezoluția maxima posibilitatea? Dacă merge schimbata cum o schimb!?
Am un iPhone 7 ce ar trebui sa fac sa rămân cu acest telefon sau sa îmi iau un galaxy a12 64 gb?
Salut, am făcut o resetare din fabrica la telefon iar când am intrat pe google foto după resetare nu îmi apar toate pozele îmi apare că am consumat 15 GB daca cumpăr abonamentul de 10 lei voi recupera...? (mai mult)
Am o întrebare legata de un icloud la un iPhone. Doar ce i- am schimbat displayul deoarece îl sparsesem și acum îmi cere icloudul. Eu îl știu dar când îl bag îmi zice, , ID ul Apple x nu poate...? (mai mult)
Salut, am un iphone xs si a cazut in apa si a fuctionat putin si s- a stins apoi am bagat telefonul in orez si cred ca a ramas un bob de orez la mufa de la incarcator ca nu mai intra toata mufa in telefon....? (mai mult)
Salut! Si-a luat cineva Iphone 11 pro prin abonament la Orange, Vodafone sau telekom? Daca da, cat dati pe luna?
Am un Samsung S8, avand android 9 si prezinta probleme la salvarea videoclipurilor mai lungi de 3 minute. In acele moment, se blocheaza si nu mai reactioneaza la nimic. Display- ul este nou, in caz...? (mai mult)
Salut, am un Samsung galaxy s20 telefonul merge bine se aude bine pe ytb, apeluri, video Facebook etc numai ca nu aud volumul din nici un fel de joc fie el offline/online stie cineva de ce?
Bună.A comandat cineva de pe Apple.com în România? Telefoanele pot fi folosite în România sau sunt codate?
Vodafone cred că stă prost la capitolul comunicare și infrastructura. De când au cumpărat UPC- ul, nici nu vor să asculte de solicitările clienților, ba mai mult, întrerup apelul. Am abonament...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva să dezactivez o opțiune activa să- mi pot baga alta noua că sa am internet ca mai am de așteptat până în 29 și e prea mult? E vorba de lycamobile.fr. Vă mulțumesc pentru...? (mai mult)
Ziceți- mi și mie o modalitate sau aplicație prin care să nu îmi mai apară reclamele alea enervante la început și în timpul clipurilor pe pe YouTube. Am adblock instalat în browserul de pe computer...? (mai mult)
Cum aș putea dezinfecta/curăța telefonul după ce am avut mâna prăfuită toată ziua?
Pe Samsung am "Afisare contacte in timpul partajarii continutului". Pe OnePlus nu am aceasta optiune. Oare o are sub o alta forma?
La telefonul android, cand vreau sa trimit o imagine, apare un pop- up cu o lista de aplicatii prin care sa trimit. Faza e ca in top e o lista cu persoane din Instagram. Eu nu trimit prin Instagram ...? (mai mult)
La telefoanele cu Android, cand vrei sa trimiti cuiva, de exemplu, o poza, apare o lista cu aplicatiile. Cum se numeste?
Salut TPU. Ce microfon sa aleg dintre Superlux E205U și Superlux E205UMKII? Dau Funda!
Telefonul Samsung Galaxy A20e este rezistent la apă? Dacă da, cât ar rezista în apă?
E bine sa dau actualizare mereu la un a52 Samsung, 8 gb ram?
M-am razgandit. Acum as vrea sa imi cumpar One Plus Nord. Pentru cine are One Plus sa imi spuna cum i se pare. O sa ma duc si la showroom eMag sa ma uit cum e
Bună, cum dezactivez vocea telefonului care mă anunță numele apelantului atunci când sunt sunat? (iPhone)
Bună! Ce telefon bun îmi recomandați până în 3000 RON? Ma interesează în special camera și sa se miște și ok, muțumesc!
As vrea sa imi iau Oppo Reno5 Ce parere despre telefon?
Bună. Deci i- am dat mesaj la una pe whatapp de pe un cont bussinessi imi arata doar o sageata.Acum mi- am schimbat numarul de pe whatap- ul normal cu acel numar si am anuntat contactele dar tipa nu ...? (mai mult)
Care este data probabila a apariției Succesorului lui Samsung Galaxy Note 20 Ultra? Și cum se va numi?
Cum pot șterge contul my electrica?
Cine lucrează la ORANGE în magazin. Pe ce data o sa apară în ROMÂNIA la ORANGE telefonul mobile IPHONE 13 PRO MAX!?
Salut! Telefonul meu a căzut pe jos pe gresie, s- a auzit o bubuitura cam puternica cand a fost scăpat, nu a patit nimic, merge, nu s- a spart. Era sa fac intact, intrebarea mea este, se poate ...? (mai mult)
Bună, luna viitoare plec în Belgia la munca, as dori sa știu cum sa fac cu internetul și cu cartela, am înțeles ca aceea cu 14 euro ar fi cea mai bună, dar cât internet am și cam câte minute,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?