Cum se folosește pas cu pas Bateria Externa a unui Samsung Galaxy Note 10 Plus!?
Daca fac un abonament intr-o tara straina la un telefon si dupa un timp nu mai platesc abonamentul ce se poate intampla? Care ar fi cauzele de risc?
Din ce cauza pentru telefoane foarte performante (Apple și Samsung) nu exista jocuri pe Magazin Play gen FIFA PES WWE 2K. Care sa fie exact grafica și jocul de pe PC PLAYSTATION!? Adică chiar nu înțeleg...? (mai mult)
Dacă am avut la un Mi 11 niște faze de overheating de vreo 40 - 42°C... De vreo 30 minute, 40 maxim... Vreo 4 faze maxim au fost. Nu constat probleme de performanță (nici nu prea am cum), dar vreau...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie site-uri care cumpără telefoane mobile? Am de vânzare două telefoane mobile.
Am de ales între Oppo A15 și Redmi 9C NFC. Voi ce părere aveti?
Am o problema cu telefonul nou Samsung Galaxy A32 5G, jos in bara imi apare si un omulet cu mainile ridicate ca un politist de la circulatie. Cum sa pot sterge aceasta aplicatie ca de cate ori o ating,...? (mai mult)
Am un telefon mobil Samsung Galaxy Note 10 Plus. Si ma interesează cum fac sa aflu cât spațiu mai am disponibil în telefon pentru poze și clipuri video(filmare). FUNDA!?
Salut, caut 2 folii de protecție, una pentru RN8T și una pentru Mi 11i. Să fie anti amprente și anti reflexie. Site să fie Amazon Italia. Nu am găsit nimic. Fundă
Salut TPU, am 15 ani si nevoie de un telefon nou doar ca am 600lei buget, aveți niște idei pentru un telefon in bugetul asta? Poate sa fie si resigilat...Ma interesează cel puțin 4GB ram/64GB memorie...? (mai mult)
Bună! Cum pot asculta muzica de le YouTube pe iPhone cu ecranul telefonului închis?
Samsung A21s e bun?
Salut TPU! Stiti vreun site de pe care pot cumpara un telefon in rate? Ceva gen sa platesc cu cardul si in fiecare luna sa imi traga de pe card. Multumesc!
Salut, am un s20 ultra si ecranul e aproape plin de zgarieturi *ELE SE VAD DOAR LA SOARE* ce imi recomandati sa folosesc sa scap de ele?
Aveti idee cat costa un telefon Samsung galaxy A52 G5 in Ploiesti?
Salut, Câte CA(Carrier Aggregation) are Mi 11i, recent cumpărat? Este Xiaomi Mi 11i. S21 Ultra avea 7CA.
Am un oppo find x2 pro. Se incarca doar pana la 85%. Daca opresc tel complet se incarca pana la 100% dar daca e deschis nu trece de pragul de 85%. Cum rezolv problema?
Cât este recomandat sa încărcam telefonul pentru o durata de viața cât mai lunga?
Buna seara! Am un telefon Samsung a71 iar de curand am spart geamul camerei de pe spate. (camera nefiind afectata). Domnul de la service mi- a explicat : daca schimba doar geamul vor ramane petele (petele...? (mai mult)
Am un Samsung A32 si uneori in timp ce il folosesc observ un glitch in care apar pentru o secunda linii din acelea colorate pe tot ecranul. Nu mi- a cazut, nu i- a intrat apa, asa face uneori si nu stiu...? (mai mult)
Am iPhone 11 și sunt pe Orange, dacă îmi pun telefonul pe mod avion sau nu am semnal dacă sunt sunată ori primesc mesaj nu îmi apare atunci când telefonul are semnal, ce pot face? Ca sa văd dacă...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva cum activez 5g pentru iPhone 12 pro? Nu văd opțiunea asta la date celulare..am doar 4G, 3G și 2G. O fi de vina rețeaua la care sunt abonat, și anume Telekom?
Tocmai am fost taxat de catre Vodafone pentru SMS international pe motivul iMessage, o sa mai fiu taxat pentru acest motiv sau este o taxa pe care o platesc o singura data?
Mi 11i are MIMO 2X2 sau 4X4 pentru rețeaua 4G/5G? Fundă
Telefonul meu Samsung A20S nu mai încărca, nu mai primea energie, este in garantie si l-am dus la reparat, întrebarea mea este, o sa il reseteze sau nu?
Salut. Am cumpărat o cartelă digi din Spania acum cateva zile iar acum in Romania nu merge nici internetul, nici sa apelez pe cineva sau să fiu sunat de catre altcineva. Cum rezolv?
Bună ziua.Am luat un smartphone la promoție, deși cel pe care îl am încă merge. Nu am umblat la el, cat pot să- l țin așa la sertar, fără să i se afecteze bateria? El stă precum în magazin....? (mai mult)
Am un telefon Huawei p30 lite și nu știu ce tip de cablu este mai bun pentru el, menționez și în întrebarea trecută, am cumpărat un cablu USB type C de 5V 2A, în magazin mi- a prezentat un ...? (mai mult)
De ce telefonul meu îmi arată uneori locația în Bagra, undeva în India? Eu sunt destul de sigură că sunt în România. Nu am părăsit niciodată țara.
Ce telefon ar merita un remake? Nokia n97 Samsung galaxy fame Samsung corby
O intrebare pentru cei care au Iphone, cat tine bateria la un telefon cu sanatatea bateriei la 85 %? indiferent de model?
Cam cat tine bateria la un Iphone cu sanatatea bateriei la 85 %?
Salut. Acum o săptămână mi- am luat un telefon nou mai de fapt un Oppo A53 S și îmi merge YouTube in poze adica un telefon 128 GB 6 GB RAM și YouTube imi merge foarte greu, când dau like, cand...? (mai mult)
De ce se încinge bateria externă când încarcă telefonul?
Salut! Urmeaza sa imi achizitionez un telefon, de preferat iPhone 11 Pro/11 Pro Max si ma gandeam sa il cumpar de pe site- ul flip.ro! Voiam sa intreb daca cineva a cumparat de la ei si daca sunteti multumiti...? (mai mult)
Am un Teleon Oppo a72 si cand vreau sa-i fac resetare imi cere parola de ecran, dar eu am uitat-o, ce pot face va rog ajutati-ma?
Salutare! Am un prieten care are un Iphone 8 plus, a pus parola incorecta de multe ori si i s- a blocat telefonul. Am reusit sa il invat cum sa il reseteze prin iTunes dar cand a ajuns la conectarea la...? (mai mult)
Merita cumparat un Iphone 11 cu sanatatea bateriei la 90%? Cam cate ore tine bateria?
Am cumparat azi un telefon Huawei P40 Lite. Nu merge MAGAZIN PLAY! As dori sa pot folosi Magazin Play de la android sa pot instala Whatsapp, Google Crome si multe alte chestii de la google.
Caut telefon, parere xiaomi, Huawei sau Motorola?
Salut! Am un iphone 11 si se incalzeste foarte tare atunci cand il pun la incarcat, tin sa mentionez ca e incarcatorul original! Stie cineva de ce?
Merita sa imi iau un iphone 8 la mana a 2a?
Salutare! Ce părere aveți, oare e buna husa 360 la telefonul asta, e folie de sticla sau plastic? Adica dacă îl scap sa nu se spargă? https://catmobile.ro/huse- motorola- moto- g30/pachet- 360-...? (mai mult)
Salut, TPU. Am o problemă cu telefonul meu Samsung M12 cu Android 11. Acum o săptămână puteam transfera foldere întregi pe alte telefoane prin wi- fi direct. Acum când mai încerc să mai trimit...? (mai mult)
De ce mi se descarcă bateria atît de repede? Am tel xiomi redmi note 8 pro.
Acum o saptamana mi s- a stricat incarcatorul de la telefon(Samsung A71), cel putin asa am crezt eu. Am gasit un incarcator de la hama tip C (nu are fast charge) prin casa si din fericirea asta functioneaza....? (mai mult)
Salut TPU, are rost să mă gândesc la iPhone se 2020? :)) Momentan dețin un OnePlus 7t, eu zic că nu merita deloc mai ales pentru că utilizez foarte intens telefonul.
Mai este bun un Iphone 11 cu sanatatea bateriei la 86%? Am gasit pe olx unul la un pret bun si as vrea sa il iau. Ce ziceti, merita? multumesc
Salut! Cine știe cum se poate schimba parola de la wi-fi la telefon?
Salut TPU! Am întâmpinat probleme! Am un s 20 ultra și am descarcat și aplicat mai multe teme cu pictograme care au diferite culori, cum aș putea reveni la pictogramele vechi la culorile vechi și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!