Salutare tuturor! Am câteva întrebări legate de Samsung galaxy S20 Ultra. Fabricate pentru Uk (Anglia) cu ce fel de procesare sunt exynos sau snapdragon? Unde pot verifica această informație în ...? (mai mult)
Salutare! Ce părere aveți de telefoanele Motorola? Din ce tara provin? Dar Xiaomi?
Buna seara, am o problema la telefonul meu Samsung galaxy a40. Cand il conectez la incarcat nu mi se mai aprinde ecranul, oare sa fie ceva din setari? Ma poate ajuta cineva, va rog?
Salutare! Știe cineva pe ce site găsesc Samsung A31 cu 6GB RAM de cumpărat? Cei de la eMAG nu îl mai au in stoc... Și nici nu cred că îl vor mai avea. A32 cu 6GB RAM e mai bun decât A31 cu 4GB...? (mai mult)
Buna! Am un telefon Samsung galaxy A41 si nu stiu unde sunt salvate pozele si videoclipurile din galerie. Am bagat cablul usb in laptop. Am intrat si in fisierul card si fisierul phone si nu sunt...? (mai mult)
Bună, TPU! De ceva timp de la telefon se aude un singur "bip" care este periodic.Se aude chiar daca sunt sau nu intrat în aplicații.Îmi puteți spune care ar fi cauza? Ar trebui sa- mi fac griji cu...? (mai mult)
Buna! Am nevoie urgenta de ajutor. Am sosit de cateva zile in Italia si de cum am sosit nu la pot conecta la retea. Tin sa mentionez ca imi apare mesajul"Niciun serviciu". Dețin un Iphone 7. Tin ...? (mai mult)
Buna.Mi s- a stricat telefonul, un Samsung A8 2018 si vreau sa imi iau alt telefon, ma gandeam sa imi iau tot un Samsung, dar parca vreau sa schimb cu Iphone. Care credeti ca e mai bun, Iphone sau ...? (mai mult)
De curand mi- am achizitionat un suport de telefon pe baza de magnet si am realizat ca e o prostie, am pus magnetul pe spatele telefonului si nu stiu cum sa il scot, mentionez ca spatele este unul de...? (mai mult)
IPhone 11 sau IPhone12 mini?
Bună seara! Aș dori să știu dacă este posibil să aflu codul PUK din România pentru un număr de telefon din Grecia! Prietena mea, a uitat codul PIN, nu mai are placuța cu codul PUK, ea este...? (mai mult)
Hello, tpu..Mama a vrut sa imi faca o surpriza si mi- a cumparat un telefon. Apreciez gestul ei dar nu sunt deloc multumita de telefonul pe care l- a luat, este mult mai prost fata de ce am eu in momentul...? (mai mult)
Buna, as dori sa imi cumpar un Samsung Galaxy a12. Vreau un smartphone care sa ruleze decent, dar la un pret accesibil, iar a12- le pare sa aiba specificatii destul de bune la pretul lui, mai ales ...? (mai mult)
Am o întrebare, dacă cumpăr o cartela cu nr si tot de Uk merge în România?
Salut, o husa UAG protejeaza un telefon atat pe fata cat si pe spate? Am s20 ultra si e spart si vreau sa-i cumpar o husa de genul si daca ii pun folie il mai protejeaza sau o pun degeaba?
Salut! Mă uitam la câteva iphone- uri pe flip.ro, pentru că mă găndesc sa încerc unul. Dau în secția de comentarii la câteva și observ aceleași replici identice la modele diferite de la ...? (mai mult)
Salut.Cate ore vorbite si cati Giga consumati aveti in total folositi de pe cartela/abonament pe Iphone- urile voastre? Ca sa aflati va duceti la Conexiune celulara si apasati pe Conexiune celulara si...? (mai mult)
Ihunt iron man 2022 sau ihunt titan p13000 pro 2021?
Salutare! Care procesor e cel mai bun pentru telefoane Samsung? Îmi poate da cineva o ierarhie a lor? Dar sa nu fie așa, din auzite, sa fie solida afirmația, totuși :) dau funda, mersi!
Buna, este cineva pe Yoxo (Orange) și are un cod de invitație (p.s: te faci cu 100Gb net) Dau funda!
Https://altex.ro/telefon- huawei- p30- lite- 128gb- 4gb- ram- dual- sim- midnight- black/cpd/SMTP30LITEDSBK/ Ce ziceți are servicii google? Și cât merită la mâna a doua. Vrea cineva să- l vândă...? (mai mult)
Salut TPU, OnePlus 7t când v a primi android 12? Aproximativ
Hei! Ieri mi- am pus telefonul pe o suprafață care am realizat ulterior că avea apa. Și a intrat apa in husă). Mi s- au aburit cumva (au picături de apă) camerele de pe spate și cea din fata a ...? (mai mult)
Cum pot folosi internetul de pe cartela? Am internet pe cartela, am activat "mobile data", dar nimic...care poate fi problema?
E bunicel Samsung a21s?
Care stie, cum pot opri notificarile de mesaje alerta de la astea cu vremea? Ma dispera, imi tot trimit mesaje si daca afara e vreme buna, am un J6, am obs ca nu pot face nimic, ca e setat din fabrica...? (mai mult)
Tocmai am aflat că nu va avea urmaș Note 20 / ultra. Ce se va întâmpla cu seria actuală de note 20? Se va valorifica sau va fi tot mai ieftin până la dispariția acestuia? Păcat ca se termină...? (mai mult)
Salutare, cine imi poate spune si mie cum sa fac sa am internet in Franta, gen de unde sa imi iau cartela si daca imi iau cum sa imi bag o optiune? Specific ca ma intereseaza doar internetul. P.S. am...? (mai mult)
Bună! Am un telefon Huawei nova t5 și de câteva zile mi se activează Bluetooth- ul singur. Si nu îmi dau seama de la ce aplicație, fiindcă mai mult ca sigur am dat o permisiune. Cum pot afla ce...? (mai mult)
Salutare tuturor! Nu știu care telefon să aleg. Îmi puteți spune care să aleg dintre cele 2 modele și de ce? Mulțumesc! Samsung galaxy s20 plus vs Samsung note 20.
Buna TPU! Telefonul meu este stricat de ceva timp si incarca doar in anumite pozitii, asta pana aseara, acum nu mai incarca deloc si am observat o mica crapatura. Aveti idee cat ar costa reparatiile ...? (mai mult)
Salut, am un s20 ultra si este sparta sticla in 3 puncte de 2 ori in partea laterala dreapta si 1 pe stanga mai tare. Nu are probleme cu touch sau display adica puncte linii doar sticla. Întrebarea...? (mai mult)
Bună, TPU, am și eu o problemă. Acum vreo 4- 5 luni, am primit, pe whatsapp, un mesaj de la un puști de clasa a 4- a (pe care nu îl cunosc) cu o poză și l- am întrebat cine e. El mi- a răspuns...? (mai mult)
Samsung A71 sau S20?
Un telefon după ce e resetat din fabrica si isi pierde contul google, se mai poate repara, evident daca nu mai stii contul? Este vorba de un Huawei y5 II, il deschizi si indiferent ca bagi email-...? (mai mult)
Bună ziua. Vreau sa îmi schimb rama la telefon și ca să termin procedura trebuie sa pun alta pasta la telefon la procesor sau mai bine spus la plăcută cea de sus, nu știu ce pasta pot pune sau...? (mai mult)
Buna TPU, mi- am luat o cartela noua pentru telefon, cu 0 euro, doar pentru numar. Ca sa pot fi sunata trebuie sa incarc cartela, nu? Ca am incercat sa sun de pe alt numar si mi s- a spus ca, cred...? (mai mult)
E adevărat ca Xiaomi a depășit Samsung și Apple la vânzări de telefoane? https://www.mobilissimo.ro/stiri- diverse/xiaomi- devine- cel- mai- mare- producator- smartphone- din- lume- depasind- ...? (mai mult)
Buna, am un iPhone 7 plus. Dintr-o data se stinge singur și nu se mai aprinde, apare imaginea aia cu Mărul și rămâne așa blocat.
Am un Samsung galaxy j5(2016), a stat inchis cateva zile din cauza ca nu mai avea baterie. Azi dupa ce l- am deschis am observat ca nu- mi mai arata notificarile(eu le primesc, se aude si sunetul specific,...? (mai mult)
Este adevărat că telefoanele mai vechi nu pot fi ascultate? De exemplu Nokia 1101. Sau alte modele.
Salut, am si eu o problema. Am primit de la mătușa mea un iPhone XR blocat de una din fetițele ei mici (a băgat codul de prea multe ori). Acum tel este dezactivat. Eu il pot reseta prin intermediul...? (mai mult)
Buna! Se poate afla cine suna cu numar necunoscut?
Ce telefon MIMO 4X4 îmi recomandați pentru rețeaua italiană windtre benzile B1 B3 B7 B20 B38? Să aibă minim 7CA MIMO 4X4. Rețeaua windtre are MIMO 4X4 pe B3 și B7
De ce îmi apare că am spațiu ocupat de fișierele media de pe WhatsApp dacă în Galerie nu am nicio fotografie iar fișierele trimise pe WhatsApp le- am șters? https://ibb.co/k5yKHk3 Unde accesez...? (mai mult)
Salut, cine ma ajuta sa imi cumpar un telefon nou? Dau si funda.
Salut, stiti vreo metoda pentru a schimba tema telefonului? Vreau cand intru la aplicatile telefonului sa fie negru in loc de alb...j 5 2015
Salut,am pus la telefon(iPhone) ca pozele sa se salveze in iCloud dar la memorie tot in telefon arată, plus videourile se salvează in iCloud?!
Care telefon dintre cele doua credeti ca este mai bun:XIAOMI Redmi Note 9T 5G sau XIAOMI Redmi 9T?
Salut, lucrez pe masina la paza si am multe obiective de pazit pe camp. Mai exact eoliene si sunt intinse pe o suprafata foarte mare de camp. Stie careva o aplicatie pe telefon care sa ma urmareasca sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!