Bună, am problema cu telefonul. Cand ma suna cineva nu imi apare in telefon si ma gandesc ca poate de cand am format un cod sa vad cine imi asculta telul si mi- a aparut un numar de tel. Cum pot sa...? (mai mult)
Știe cineva cum pot să mă uit la un video pe google sau pe YouTube dar în același timp să pot asculta și muzică care să meargă în același timp cu acel video? Se poate?
Întrebări pentru utilizatorii de iphone: Tocmai mi- am achiziționat și eu un iphone 10 și beneficiez în sfârșit de haptic feedback. Ce părere aveți de această funcție? Considerați că e utilă...? (mai mult)
Cum fac să nu se mai întoarcă poza cand fac selfie pe iphone?
De ce telefoanele in ziua azi sunt asa scumpe de costa cat o masina second hand? De exemplu un telefon de 1.000 lei face exact ce face un telefon de 3 sau 4.000 lei. De ce Samsung S21 nu poate sa coste...? (mai mult)
Ce părere aveți despre iPhone 12 pro max? Își merita banii sau e o risipă?
De ce unele telefoane sunt numite flaghsip daca nu au stabilizare la camera? In afara de Samsung, iphone si oneplus toate sunt praf la filmat, tremura rau imaginea
Care a fost în opinia voastra TELEFONUL anului 2019? Eu zic ca Samsung Galaxy Note 10 Plus fără doar și poate. Voi?
Huawei P20 pro la mana a doua sau Oppo reno 4 lite nou? Vreau un telefon care costa in magazin pana in 1500 lei, insa sa nu fie redmi, pocophone, realme, Samsung, LG, honnor.Sau un telefon la mana ...? (mai mult)
Deci am un iPhone 12 pro max și se blochează imaginea după se resetează, ce este de făcut? Telefonul are 100% baterie
Dupa cat timp va schimbati smartphoneul?
Bună! Ieri am achiziționat Samsung Galaxy S20 FE 4G. Telefonul e frumos, merge bine, dar am o problemă cu el: se descarcă foarte repede bateria și după câteva minute de utilizare se încălzește...? (mai mult)
Ce ziceți merita un iPhone cu 64GB in 2021, pentru poze și video-uri, sau merita sa cumperi spațiu in iCloud?
Daca imi dezinstalez spotify de pe telefon, playlist-urile raman salvate pe cont nu?
Buna, am un telefon Samsung A5 2017 și problema este ca nu mai încarca asa de repede cum încarca la început când l- am cumparat, și de fiecare dată când îl bag la încărcat imi arata "incarcare"...? (mai mult)
Salut, am un iPhone 7 si am o intrebare, are ceva daca il incarc cu un incarcator de Samsung s20 care este mai puternic? Incarcatorul meu de la iPhone s- a stricat si nu am altul decat unul fake si pana...? (mai mult)
Buna! Cum imi pot pune telefonul Samsung pe modul intunecat? Nu imi da voie să accesez modul intunecat din setări
Salutare! Există cumva aplicații care resping automat toate apelurile telefonice? Am două telefoane redirecționate(dacă mă suni pe telefonul 1 și dau reject, apelul ajunge la telefonul 2). Eu...? (mai mult)
Hei. Iphone sau Samsung s21?
Salut, ce ziceți merita sa- mi iau iPhone 11 64 GB, în 4 rate, 760 pe luna? Vreau acest telefon mai mult pentru video- uri pentru Youtube sau tiktok, din câte am văzut are o camera foarte bună...? (mai mult)
Salut TPU! Am un S10+ cu incarcator adaptive fast charge de 15W si as dori sa cumpar unul Supercharge de 25W. Afecteaza cu ceva bateria telefonului? Dau funda
Este normal ca bateria telefonului să nu dureze în primele zile de utilizare atât cât a fost promis să dureze?
Xiaomi Mi9, Mi9t,Oppo reno 4 lite sau o varianta lite de Xiaomi Mi mai nou aparuta? Fara Realmeuri, redmiuri sau pocophoane
Salut TPU, am un Xs max cu iOS 14.3, și nu pot face update la 14.7, îmi da eroare ca nu dispun de conexiune la internet și am conexiune la internet buna
Buna TPU, Am o cartela Orange, de 3 luni sunt plecat in Austria si foloseam opțiunea 14 euro minute din cate am înțeles opțiunea este valabila de 3 ori, am folosit- o de 3 ori si acum mi- a trimis...? (mai mult)
Buna TPU! Acum 2 minute m-a sunat un număr din Libia, ce sunt si ce vor? Am respins apelul
Hey! Ce ar fi mai ok sa cumpar de la amanet? Iphone XR 64 gb - sanatate baterie 93% - 1450 LEI Iphone X - 256 gb - sanatate baterie 83% - 1400 LEI Ar fi bine sa iau iphone X si sa- i schimb...? (mai mult)
Buna ziua, am și eu o întrebare: am un iPhone 7 și i- am schimbat bateria recent pentru ca cea veche ținea puțin și se reseta telefonul singur și când ma uitam la sănătatea bateriei îmi arată...? (mai mult)
Buna! Care este mai ok? Iphone 8 plus sau Iphone X?
Buna! Am o problema cu telefonul meu Samsung A5 2017 uneori telefonul nu mai are sonor, cand vreau sa raspund la apeluri dar de sunat suna telefonul, dar cand sa raspund la telefon nu se aude nimic si...? (mai mult)
Huawei P20 pro, Xiaomi mi9 sau Oppo reno 4 lite?
Nu știu ce telefon să îmi iau până în 1500 lei,as vrea unul spre high end, care sa nu coste azi 1400 și peste două zile sa îl vezi in magazin cu 800 cum sunt cele low mid range
Vreau sa cumpar de pe olx un telefon, el vine sigilat si cu garantie.Ar putea fi fake?(este un iPhone).
Salut. Vreau sa imi iau un telefon nou, insa nu stiu ce sa imi cumpar. As vrea tot Samsung insa nu stiu care ar fi mai bun. Ideal ar fi sa aiba baterie buna si spatiu de stocare mare.
Vreau sa imi cumpar un telefon si nu stiu pe care merita sa il cumpar. iPhone 12 sau iPhone 12 pro? Pentru camera ma intereseaza mai mult
Bună ziua! Am întâmpinat probleme cu WhatsApp! Am suspendat numărul de telefon. Insă aș dori să aflu pe cât timp. Când am intrat pe aplicație a întrat ceva și eu am apăsat din greșeală și...? (mai mult)
Salut, are ceva daca incarc telefonul cu un încărcător fake deoarece mi s-a stricat cel original?
Cum opresc vibrațiile de la notificari pe Samsung ca nu gasesc setarea?
Păreri flip.ro? Vreau să îmi iau un telefon și nu știu dacă este un site sigur care vinde telefoane originale
Atunci cand modifici denumirea unui dispozitiv Bluetooth imperecheat cu telefonul tau direct din setarile Bluetooth de pe telefon se modifica inclusiv denumirea dispozitivului sau doar pentru acel...? (mai mult)
Sunt telefoanele Poccophone de la Xiaomi un fel de Realme de la Oppo? Pur si simplu as dori sa imi iau un telefon android si deja este evident ca cele doua sunt numarul 1, de oppo stiam clar ca sunt...? (mai mult)
Cum de mai au astia de la Samsung clienti la telefoane la gama de varf S, daca ei de la s6 incoa nu au rezolvat problema cu dunga roz, puncte negre, tenta rozalie pe display? Vi se pare ca o fac intentionat?...? (mai mult)
Cat de logic ar fi sa cumpar o baterie externa, sa o incarc la priza in camera mea si dupa sa ma joc ore in sir in pat la telefon conectat la baterie?
Ce ies telefoanele astea cu camere făcute din soft cu rezoluții din astea de neam prost? Am un xiaomi de 12 mpx și îi dă rușine lui a71 de 64 mpx. Văzusem că a ieșit un realme cu 108 mpx. Ce e...? (mai mult)
Am primit un mesaj de la un număr pe care l-am blocat mai demult după ce am dat restart la telefon.Se poate că mesajul acela sa fie trimis de mult?
Cat costa o camera noua la un telefon Samsung Galaxy Note 10 Plus? Mi s-a zgâriat camera actuala și as vrea sa o schimb. Se poate schimba nu? Și încă o data cât costa alta camera NOUA!?
V-ati facut rate la Orange pentru cumpararea unui telefon? A trebuit sa duceti acte de unde lucrati si sa vada cat castigi ca sa iti aprobe luarea telefonului prin rate?
Exista vreo modalitate de a avea adblocker pe telefon? (adica inclusiv in aplicatii, nu numai in browser)
Cum as putea sa-mi sterg toate datele cache din telefon? (adica in general, fara sa mai trebuiasca sa ma duc la fiecare aplicatie in parte)
Bună! Am un Huawei p40 lite. Și mi- aș dori foarte mult să îmi pot instala google play. Am tot încercat, dar nu reușesc, ați instalat voi recent? Îmi puteți spune cum? Am cumpărat telefonul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!